|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
gorzala
No tak to jest, że dla siebie samej jesteśmy najbardziej krytyczne. A Ciebie na szczęście ludzie oglądają w całości, więc ja Ci mówię, że całość się prezentuje świetnie! Chyba musimy sobie zrobić kącik podnoszenia samooceny ![]() ogolnie Następna miła podnoszaczka samooceny A nie ma co przeżywać na zapas (i kto to mówi, ta która ciągle wymyśla niestworzone scenariusze To mówisz, że jesteś nietęskniącą twardzielką? Zazdroszczę. My się teraz z chłopakiem widujemy całe 30min. dziennie i ja już tęsknie po takim tygodniu... nie daj buk jakby mi wyjechał czy coś. Jak pojechałam na targi do Łodzi we wrześniu na 2 dni to masakra, tak mi się tęskniło. No głupia jestem głupia jakaś I zakochana ![]() Się ciesz że jesteś twardziel, bo być taką beksą jak ja to same problemy. mysiunia85g Ja też takie historie słyszałam że głowa boli o hindusach i arabach. Ogolnie słuchaj się słuchaj!
|
#2552 |
|
królikoholiczka
|
Normalnie czytam i nie nadążam
|
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie po kolacji ale coś mnie korci aby coś jeszcze chapnąć
I pewnie chapnę ![]() Dziś byłam na godzinie aerobicu i godzinie stepu. Już po 15 minut miałam dość a tu trza było wytrzymać jeszcze prawie dwie godzinki ![]() Cytat:
Trza się uśmiechać i wtedy będziesz w siódmym niebie jak się zobaczycie Cytat:
Tyszka ja nie wiem gdzie ulokowałaś tyle kilogramów w Sobie bo w życiu bym Ci takiej wagi nie dała
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
mysiunia
Nie chciałam tego pisać, ale mnie zmusiłaś Otóż ten owy Hindus już sobie wyobraża nasz ślub Kocha mnie nad życie, bez przerwy smsy dostaję typu "I love U forever" Marzy, by do niego przyjechać, pobrać się i normalnie na lajcie być szczęśliwym, mieć jedno dziecko i w ogóle pracę by mi tam znalazł, mogłabym zacząć inne studia etc. No cyrk na kółkach Pomijam fakt, żeśmy się nigdy nie widzieli Także chyba potwierdza to regułę, że Hindusi nie dość, że przystojni (no może nie wszyscy ale wiadomo ze u nas w Polsce też niektórzy urodą nie grzeszą) to jeszcze kochliwi |
|
|
|
#2555 |
|
Rozeznanie
|
Marina__
Dzięęęękuję ![]() Jedyne co wiem, to że w cycki nie poszło ogolnie Tak się upewnie tylko, to nie on miał się z Tobą spotkać nie? haha ![]() Przypomniał mi się żarcik z którego się ostatnio ubawiłam. <suchar> Wiecie po czym poznać, że indyjska kobieta pozwala mężczyźnie na więcej? Czerwona kropka na czole zamienia się na zieloną </suchar> Zrobiłam sobie album z przepisami w profilu
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
Tyszka, ale Ty ładna dziewczyna jesteś
.Jak ja bym miała tak wyglądać to bym szczęśliwa była. Te fotki to można wstawiać tak żeby inni nie widzieli tylko np zarejestrowani? |
|
|
|
#2557 |
|
królikoholiczka
|
No to ja powoli się zbieram do pracy...
|
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem zadowolona z efektu mojej diety
![]() Wiec od jutra ostro biorę się na siebie.. Nie będzie żadnych wymówek I muszę wyregulować swój dzień i znaleźc czas do ćwiczeń.Bo to śmieszne jest.. nie pracuje,mam dużo czasu,oraz możliwości na dietę.Bo mojemu chłopakowi gotuje mama bo z Nią mieszkamy.. i to śmieszne bym miała lenia by gotować tylko dla siebie Oraz kolejnym postanowieniem jest chodzić spać max 22 i wstawać przed 9.Wiadomo,że znajdą się jakieś odskoki od tego ![]() 16 lutego urodziny mojego brata czyli impreza rodzinna.I do tego czasu muszę być trochę chudsza ![]() Ale tak szczerze,to powiem że styczeń był bardziej grzeszny niż dietetyczny ale zgubiłam trochę cm w tali.. i kilka kilo ![]() Jutro uzupełnienie lodówki i startujemy ![]() Dobranoc ;*
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No przestańcie już bo mi głupio ![]() Możesz zrobić prywatny album i widzą tylko osoby których masz w znajomych no i moderatorzy. Przy zakładaniu albumu jest taka opcja ![]() Inaczej bym japki nie pokazała przecież ![]() A jeszcze wrzuciłam foto sprzed odchudzania. Boże, moja motywacja wzrosła o jakieś miliard procent jak zobaczyłam stare zdjęcia. Na codzień ich nie oglądam, bo nie lubie sobie przypominać tych czasów
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-01-31 o 22:03 |
|
|
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
Tyszka
zmiana niesamowita---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Zmykam do łóżka.....dobranoc |
|
|
|
#2562 |
|
Wtajemniczenie
|
aleście naprodukowały
postówsynuś śpi więc idę sie interwałowac na Orbim a pozniej sie zobaczy miłego wieczorka dla wszystkich
|
#2563 |
|
Rozeznanie
|
Willczyca
Do 16 lutego jeszcze 2 tygdonie ponad. Przy dobrych chęciach ze 2kg spadną spokojnie Musi się udać, nie ? asia_73 Doobranooooc Ja zmykam zrobić sobie jedzenie do pracy i spać. Jutro nareszcie piąteczek
|
#2564 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
O tak uda się uda! Teraz biorę się za siebie ostro I w końcu będzie lepiej
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam niesamowitą ochotę na smażone pieczarki z jajkiem... mmm... chyba jutro na śniadanie sobie zrobię zamiast owsianki
![]() Cytat:
Teraz zamiast rano wcześniej wstawać to pojemniczki szykuję już wieczorem ![]() Dobrej Nocki Dziewuszki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 |
|
Rozeznanie
|
Marina
Ooo matko w życiu nie miałabym siły wstać wcześniej rano i przygotowywać jedzonko!! Nawet twaróg na rano szykuje wieczorem, żeby nie marnowac porannego (najlepszego!) snu ![]() Na szczęście nie lubie grzybów, więc nie zrobiłaś mi smaka :P Do-bra-noc
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc babeczki
|
|
|
|
#2568 |
|
Wtajemniczenie
|
babeczki śpią a ja ujeżdzam
![]() Orbi 51 min, 20 km Rowerek 60 min , 22 km masaz 60 min doszoruje sie i lulu ![]() ![]() dobranoc
|
#2569 |
|
królikoholiczka
|
Ja sobie wypraszam - ja nie śpię
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() ![]() Choroba mnie rozłożyła już na dobre w nocy... Gardło boli masakrycznie, nos zapchany, gorączka, samopoczucie do bani. Ehh wczoraj na ćwiczeniach okno otworzyły i jestem załatwiona. Nie wiem czy dziś pójdę ![]() Cytat:
Teraz wieczorem wszystko robię a i kalorie wyliczam już na jednej stronie internetowej i idzie w miarę szybciutko A od poniedziałku jeszcze będę w zeszyt wpisywać.Menu na dziś: I smażone pieczarki z cebulą i jajkiem + pomidorki koktajlowe + pieczywo ciemne II pieczywo ciemne + a'la sałatka (serek wiejski + papryka czerwona + cebula + szczypiorek + pieczarki marynowane + przyprawy) III kiwi 3 szt IV resztka z wczoraj: udko w sosie (pieczarki, mozzarella, szpinak, śmietana 12 %) + surówka (kapusta biała, marchew, jabłko, cebula, por, olej lniany, przyprawy) wątróbka drobiowa smażona z cebulą i jabłkiem + mix sałat z olejem lnianym i oliwką z oliwek V owsianka na jogurcie Emila hehe bo Ty taka nocna mrówka pracownica ![]() Asia nie zapominaj, że dziś mamy 1-go lutego Nie ma już żadnych wymówek, tylko dieta + ćwiczonka ![]() No czas się podnosić i śniadanie szykować. Miłego Dnia
|
|
#2571 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak wogóle, to ja się zastanawiałam dlaczego Ty po lotnisku na łyżwach jeździłaś Dopiero doczytałam, że po lodowisku ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() No chyba, że jedno z każdą, którą "I love U forever" no to insza inszość Cytat:
o 1 w nocy zajeżdżać orbiego, rowerek, masaż. Kurcze o 1 w nocy śpię i pewnie bąki puszczam i w życiu by mi się nie chciało tak działać, jak TY ( te bąki to nie ja, to mój Bąbelek, to On Karolina bukiet kwiatów Ci posyłam |
||||||
|
|
|
#2572 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() 1 luty.....Marinka pamiętam . Dziś zapowiedziałam mężowi, że ponownie musi rowerek wtargać na górę , na jutro mam bieżnię zarezerwowaną. Zdrowiej kobitko Czarownica....uśmiałam się z lotniska |
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam Wam napisać. Obiecałam sobie, że pójdę do dietetyczki żeby mieć bat nad głową w czasie ciąży i po ciąży. No i jestem już po szczegółowym wywiadzie, mam zlecone badania (krew, TSH, lipodrogram, cukier i takie tam), mam porobić notatki z każdego dnia szczegółowe jak wygląda moje odżywianie, co jem, czego nie, ile aktywności fizycznej, gdzie jadam. I mimo tego że nie mam diety jeszcze od niej rozpisanej, to już mi się włącza alarm, że przecież jak nagrzeszę to muszę to wpisać do tabeli i ona to zobaczy i będzie wstyd
Została poinformowana, że ja nie na odchudzanie przyszłam tylko na nieprzytycie w nadmiarze i zdrowe odżywianie, a odchudzanie to po porodzie. Bardzo mnie pochwaliła ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
znaczy się w kwestii pomocy mężowskiej ![]() a co do lotniska, jestem od zawsze lekko roztargniona, ale w ciąży to już czasem przechodzę samą siebie. Szczególnie z przekręcaniem słów, niedosłyszeniem co się do mnie mówi... Tak sobie myślę, że ciąża podobna do stanu zakochania. Rozkojarzenie, motyle brzuchu (pierwsze ruchy dziecka podobne do motylka), ponoć cera i włosy się poprawiają (włosy tak, cera mi się wali, ale to może od luteiny) no w sumie to przecież rodzi się w nas od samego początku miłość najpiękniejsza na świecie, nieprawdaż? Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-02-01 o 08:00 |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Oj prawdaż, prawdaż
![]() Ja mimo wielu komplikacji ciążowych ( cukrzycy z insuliną, gestozy, leżenia w szpitalu ) miło wspominam ten stan....to oczekiwanie, wyobrażanie sobie, ruchy, kopniaki ( nawet te w pęcherz ).... Wszystko razem ....cudowny stan |
|
|
|
#2575 |
|
królikoholiczka
|
Może kiedyś mnie spotka ten stan
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Nic mi się nie chcę, a zamarzyło mi się krokiety w lekko odchudzonej wersji(nadzienie z mięsa indyczego z pieczarkami, oczywiście bez panierki )Po wczorajszych ciężkich zakupach mam zakwasy pod pachami Czarownico kochana ten stan w którym Ty jesteś ja już od dawna nazywam zaćmieniem ciążowym, przez 4 ciąże bratowej to obserwowałam i wszystkie ciąże kuzynek, ale jakie to teksty ciężarne potrafią walnąć, że człowiek nawet ze smiechu potrafi się posikać ![]() Dobra idę coś działać z tymi krokietami, może mi się zachce |
|
|
|
#2577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotka, spotka Cytat:
), więc Twoje określenie "zaćmienie ciążowe" jest jak najbardziej trafne |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do szarych komórek.....to raczej faceci często głupieją jak ich kobieta jest w tym stanie. Mnie tam żadna komórka nie ubyła
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
tyszka
No jasne, dzisiaj lecę na Cypr na randkę z Hindusem Nie nie, mi tęskno za krajowym chłopcem No ale takim twardzielem też niedobrze być. Wyobraź sobie, wszyscy beczeli na pogrzebie babci, a ja nie. Głupia jakaś jestem. No ale może to dlatego, że ja z babcią dobrych więzi nie miałam nigdy i ona mówiła, że nie przepada za swoimi wnukami. Dobra, nie będę się usprawiedliwiać mysiunia jak mam pozbyć się tego ajajajajajaja Hindusa? Oni mają takie dziwne imiona A angielski jak kaleczy to aż żal słuchać No ale spoko, nam bliżej do angielskiego niż jemu z języka hindu A ten baran jeszcze mi się dziś śnił Masakra. Za dużo z nim gadam. Idę się szykować do neurologa Bo chcę się pochwalić moimi osiągnięciami po ćwiczeniach ![]() zajrzę potem! |
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
dobry, czekam na kawowa owsianke z siemieniem na mleku i dzisiaj mam detoks, jade na samych serkach
prócz sniadania oczywiscie :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

I pewnie chapnę 

Trza się uśmiechać
i wtedy będziesz w siódmym niebie jak się zobaczycie

zmiana niesamowita

No ale spoko, nam bliżej do angielskiego niż jemu z języka hindu