|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Lecę! Zajrzę po
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To na ten wzrost to chyba też nie jakoś dużo :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że w pierwszej byłoby Ci ładniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Renatka mnie się bardziej w blond podobasz ![]()
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
ale naprodukowałyście
![]()
#2648 |
Rozeznanie
|
Po staremu, mało czasu, dużo roboty, a jak trochę wolnego to korzystam z ciepłych dni, żeby gdzieś pojechać. Będę w końcu farbować włosy w przyszłym tygodniu, miałam to zrobić wcześniej ale Tż wysłali na szkolenie na kilka tygodni i musiałam czekać a jest mi do farbowania niezbędny
![]() ![]() ![]()
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorwałam już nawet jakieś pytania z egzaminów z poprzednich lat ![]() A ty zdecydowałaś się czy nie? O pracy pisałam wyżej- we wrześniu dowiem się czy dostanę kontrakt na 3 lata czy nie ![]()
![]() |
#2650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jednak nie, przemyślałam wszystko i może wybiorę coś innego, jakąś podyplomówkę ![]()
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na tej uczelni to odstrasza wysokość czesnego ![]()
![]() |
#2652 |
Rozeznanie
|
Nie tylko, po prostu nie będę w tej branży pracować, stwierdziłam, ze nie będę zaczynać czegoś innego od nowa, wolę iść w kierunku, o którym mam jakiś większe pojęcie
![]()
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde nie pomyslalam o tej podszewce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
do kiecki to proponuję babciną półhalkę
![]()
#2655 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tym domkiem to wiadomo gdybyśmy mieli możliwość to zamieszkalibysmy już teraz w domku, ale niestety u mojego Tż-ta jest duża rodzina i tam na pewno nie mielibysmy spokoju ani prywatności... Chociaż tak jak pisalam na początku były takie plany, żebym sie do niego wprowadziła, ale ja nie mam samochodu, a tam jest totalne zadupie - autobus jeżdzi raz na godzinę, sklepy są chyba dwa na krzyż i to też mnie trochę przerażało....że fajnie bo jest cisza, spokój, blisko z naturą ale za to wszędzie jest daleko, nic sie nie dzieje kompletnie..... na pewno jeśli miałabym dziecko chciałabym bardziej mieszkać w domku niż teraz na chwilę obecną bo dziecko powinno mieć dużo świeżego powietrza, dużo ruchu itd a w bloku małym dziecko się męczy. To samo jeśli chodzi o zwierzę....chcemy sobie z Tżtem kupić psa ale nam sie podobają Goldeny....więc na chwilę obecną odpada bo nie chcemy żeby męczył sie w bloku taki duży pies.... dlatego kupilismy szynszylę na razie ![]() no i tak jak mówię o tyle mamy fajnie, że i tak ciągle możemy jeżdzić do Tż-ta do domku jak bedziemy chcieli zaczęrpnąć świeżego powietrza czy zrobić sobie grilla ![]() Co do kwestii wychowywania dzieci- macie świetne podejście wg mnie, że nie rozdrabniacie się nad wszystkim, że nie rozpieszczacie swojego synka. Będzie mu dzięki temu łatwiej w życiu... Niestety sama widzę po sobie że moi rodzice za bardzo mnie rozpieszczali jak byłam mała, ciągle chuchali dmuchali bo jedynaczka itd. a potem miałam problemy jak poszłam np. do szkoły....ciężko było mi się zaadaptować w nowym otoczeniu jak tylko przebywałam wczesniej praktycznie z rodzicami i nie miałam kontaktu z rówieśnikami. Takie dzieci mają pózniej o wiele trudniej w życiu...Ja już tych błędów na pewno nie popełnię jak będę miała własne dziecko.... A i na koniec dodam, że też mam nadzieję, że mój i Tż-ta związek umocni się po przeprowadzce i że mimo, że wyjdą jeszcze niektóre nasze wady zaakceptujemy się takimi jakimi jesteśmy i dotrzemy się... Ostatnio zaczęłam mieć lekkie obawy, że to wspólne mieszkanie nie wyjdzie nam na dobre i że pozabijamy się, bo ostatnio ciągle się kłócimy o pierdoły... i skończy sie tak że jeszcze sama tam zamieszkam ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-11 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co tego,że się dziec iatka nie mozesz doczekac to rozumiem, ale zleci szybko ![]() ![]() ![]() Aaa, i z dzidzią też sobie poradzisz, ja nie chodziłam na żadne szkoły rodzenia, nie miałam znajomej z małym dzieckiem etc, wiec ostatnie dziecko jakie bliżej poznalam to corka mojej siostry-ma 15 lat aktualnie ![]() ![]() ![]() ex- ja też sie c iesze, ze sie zdecydowaliśmy, wiesz, mi w wieku 17 lat z dwojga jajników zostało pół i to w kiepskiej formie- wiec ciesze sie,że udało mi sie w ciaze w miare szybko zajsc (w sensie,że sie bardzo długo nie staralismy), zajscie było w pełni naturalne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a spodniczka super ![]() ![]() milka- dzieki za opinie, kolejna, która mnie zaskakuje ![]() Ciąża i dziecko to powazna decyzja, jak sie ma chociaz malutki cień watpliwosci- lepiej poczekac. kupiłam sobie Pinio czekoladowy, ale zapach ![]() I mysle nad odzywką, bo zblizam sie ku koncowi.. a Elseve total repair albo ceramidy ktoras uzywa? czytam wątek, ktory kylie wkleiła- odzywki bezproteinowe i rozmyslam :P
![]() |
#2657 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może spódnica jednak będzie miała podszewkę, powinna mieć, a jak nie, to może jakaś krawcowa Ci doszyje, bo spódniczka świetna, do litów będzie super pasować ![]()
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Wrociłam i nie podoba mi się wcale
![]() Nie mam twarzy do takich fryzur, serio, czuje sie jak pączek Aaa boczki mam troche krótsze, bo te dlugie jak mi zrobila to jakos mi smętnie wisiały bo moje proste kłaki nic a nic nie chcą sie podwijać, nawet jak zrobila prostownica, spryskala lakierem to zdazylam wejsc do domu i juz jest prosto Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co tych młodych mamusiek - mam takei same kolezanki, a nawet o dziwo moja była przyjaciółka kompletnie zwariowała..... odkąd ma dziecko zdziecinniała jeszcze bardziej zamiast dojrzeć to tylko imprezy jej w głowie ;/ niestety przestałyśmy się zadawać ze sobą, bo kompletnie nie poznaję jej... i niestety rozmowa z nią nic jej nie dawała więc dałam sobie spokoj...
![]() |
#2660 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz sie wyszalalam z kolorami. Miała juz wszystkie mozliwe kolory i z tego co pamietam to najlepiej czułam sie w wiśni z marionu ![]() ![]() Cytat:
![]() U ciebie tez taka beznadziejna pogoda ![]() ide sobie chyba na poprawe humoru kupic odzywke do włosow ![]() Cytat:
![]() Ja sie czuje dzisiaj wybitnie zapasiona, mam dzien trolla i kropka ![]() Cytat:
![]() koniecznie nam sie w niej pokaz ![]() Ja mialam ale spodnie takie z eko skorki, jak ja je kochalam, na uczelni w GW robily furore, bo nikt w takich jeszcze nie chodzil, a ja jako,że juz wtedy czytalam wizaz i blogi wiec bylam krok do przodu ![]() Cytat:
![]() Matko jak Ty masz fajne sny, mi sie same jakies pierdy glupie ostatnio śnia ![]() Czesto mi sie sni,że dokądś ide, i nie moge tam dojsc, ciagle cos mi staje na przeszkodzie, staram sie jak najszybciej tam isc ale ruchy mam takie spowolnione, zawsze bardzo zmeczona sie rano wtedy budze ![]() Maskara, nie ![]() Cytat:
Ale ja juz mam swoje szamponowe KWC ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Kitka, kurcze nie moge sie doczekac fotek, bo pewnie przesadzasz- jesteś kobietą i to w ciąży
![]() ![]() Kylie- mnie ten krem, które poleccała Carolajn zapychał, miałam pisac ze mnie nie zapycha chyba tylko dermosan półtłusty, któego wielbie i Ziaja Med..ale nie pamietam jaka, potem sprawdze ![]() ![]() Wiśnie i rudosci na włosach tez kocham kocham kocham ![]() ![]() ![]() ![]()
#2663 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez tak patrze na ten watek i cuduje co by tu kupic. Z Loreala mialam tylka ta czerwona do farbowanych ale nie polecam...kaszanka:brzyda l: Ja kupie ta Damage i siup ![]() Jesli moge zapytac to na co chorowałas, bo brzmi powaznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale wierze,że na pewno jest cudownie,a Ty po prostu w szoku chodzisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() http://blogcaskady.blogspot.com/2012...tensywnie.html |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() palette jednak cie uratowało ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
no i plecy mnie też strasznie bolą bo jak byłam na basenie dwa dni temu to wszystko posmarowałam kremem z filtrem a o plecach zapomnialam ![]()
![]() |
#2665 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Wrocila emotikonka love
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to tam wszystko kupuje, juz sie przyzwyczailam ![]() ![]() ![]() A cora super, zaradna dziewuszka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja babcia jest krawcowa wiec jak cos to mi doszyje ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Widzial w Tesco te szampony i odzywki i powiem Wam, kusi
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...een-apple.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...raspberry.html http://capelllibelli.blogspot.com/20...to-balsam.html http://slaboscipewnejkobiety.blogspo...to-balsam.html http://pieknieinaturalnie.blogspot.c...-malinowy.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Kylie, serio mnie zapchał.. no chyba,że wtedy był jakis inny czynnik źle wpływajacy na moja cere a ja zwaliłam na krem (ale ogolnie kosmetykow do twarzy/ciała nie testuje, nie kupuje impulsywnie itd, bo jestem alergikiem i wlasnie podatna jestem do zapychania i pryszzykow
![]() ![]() ![]() I jestem wierna najbardziej pod słoncem półtłustemu dermosanowi, czasem na noc maziam Ziaja med, ale nie ciagle, bo jest bardzo tłusta ![]() Mi nie przeszkadza,że to chemiczny zapach hehe ![]() A miałam na jajnikach torbiele potworniaki- najprawdopodobniej żyły ze mna od urodzenia, ale nie dały dosłownie zadnego objawu nigdy, az nagle bam, myslalam,ze umieram. Były wielkosci duzych grejfrutów ponoc, na obydwóch jajnikach, zniszczył mi jajniki ale lekarz był cudotwórca i uratował mi jakies pół jajnika, własnie po to,żebym mogła miec dzieci. potem było ciagłe leczenie, bo to cholerstwo wraca, ale juz mam 1 bobasa wiec jestem szczesliwa,ze tak wyszło ![]() ![]() a miała ktoras fructisa oleo coś tam? bo tez sie zastanawiam nad tą odzywą ![]()
#2668 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Właśnie dlatego ja też chcę, żeby moje dziecko było samodzielne, żeby potrafiło dużo rzeczy zrobić samo, oczywiście w granicach rozsądku i uwzględniając jego wiek ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciekawe jaka na żywo będzie ta z all...daj znać ![]()
![]() |
#2670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wlasnie tak leje,że swiata nie widac ![]() Które to w ogole jest to love ![]() Cytat:
![]() No to faktycznie nie przelewki z taka choroba ![]() Ale duzym plusem tej sytuacji bylo to ,że wiedzialaś,że chcesz miec dziecko ![]() Podejrzewam,że ja w takiej sytuacji w takim wieku jednak bym sie nie zdecydowala, nawet teraz w moim wieku tez bym sie nie zdecydowala ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-11 o 13:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.