|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Kiedyś wyczytalam w jakimś męskim czasopiśmie jak sobie radzić z anorgazmią partnerki i pierwszym punktem było, żeby pokazała, jak to zrobić, a jak nie wie, to powinna potrenować sama. Już widzę moją minę jak mi facet wpada do sypialnia ze zwiniętą gazetą w ręce mówiąc, że powinnam się masturbować. Cytat:
Thirky - powodzenia z referatem! |
||
|
|
|
|
#2642 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To przecież nie tak działa, że najpierw się czepiasz fizycznego/mentalnego paszczura, który potem pięknieje. Mooże się zdarzyć, że się kogoś weźmie za frajera przy pierwszym spotkaniu, a potem lepiej pozna, albo spotka po roku czy dwóch, kiedy ów frajer wyewoluował i przestał być frajerem, ale to nadal nie stało nawet obok "zmiany pod wpływem uczucia". Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Dziewczyna, dla której istotnie TŻ sajz jest obowiązkowy upewni się, że dobrze trafiła zanim do czegoś dojdzie. Cytat:
a) klony Musicae, b) uległe, wielbiące ziemię po której stąpa Misio i piszące peany na jego cześć, c) kobiety, którym nie przyszłoby do głowy, że 15cm to mały penis. Cytat:
Ty masz. Wlazłam tam albo przy okazji śledzenia Ciebie, albo sprawdzania, czy któryś z czołowych frustratów pisał kiedyś o stanie "mam dziewczynę", a nie tylko o tabunach byłych partnerek. Mroczne, mroczne odmęta wizażu w każdym razie. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- & Ja naprawdę nie neguję istnienia demonów, duchów, Yeti, potwora z Loch Ness ani jednorożców. Nie spotkałam, nie widziałam, ale jakbym zapoznała, to bym nie negowała. Jakby to było jedyne umiarkowanie logiczne wytłumaczenie jakiejś sytuacji - no okej. Ale jakie zatwardzenie mózgowe trzeba mieć, żeby w smrodzie z rur doszukiwać się demona? A w dziwnych odgłosach w starej chałupie duchów i buk ni jesion nie wie czego jeszcze? Ja się boję. Organicznie przeraża mnie świadomość, że tacy ludzie są wokół mnie, że się gdzieś z nimi spotykam, stykam, Dżizys. Przecież im wystarczy odpowiednio liczna grupa entuzjastów tego pomysłu pod ręką, parę szmerów, zdechły szczur pod podłogą i złamany ząb stryja koleżanki żeby jakaś wiedźma skwierczała aż miło. Jesu, Jesu, Jesu, Jesu, Jesu. |
||||||||
|
|
|
|
#2643 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Miałaś zabłysnąć, a sama piszesz nieprawdę: https://www.google.pl/#q=resume Nie, na pewno nie wiedziałam, że w słowniku jest z kreskami, oświeciłaś mnie ![]() Cytat:
![]() No jak mi ktoś ulubione piwo postawi, to też będę spokojna może pół godziny, a nawet będę wyglądać na zadowoloną. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zresztą krewet by gardził.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No to to jest problem. On Cię na pewno pociąga? |
||||||||||
|
|
|
|
#2644 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
.Ano. Cytat:
![]() Cytat:
Przecież zgodnie z tym co pisze wystarczy odpowiedni, kompetentny trener personalny, żeby wirowała na parkiecie z Maserakiem i opowiadała, że to spełnienie jej marzeń. |
||||
|
|
|
|
#2645 | |
|
BAN stały
|
Nie napiszę tego.
Cytat:
To smutna czy śmieszna historia? |
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Konto usunięte
|
Dawno go nie było. Może coś mu się stało i trzeba go ratować?
Jeszcze ze dwa tygodnie i pojadę sprawdzić. Będzie mieć ból dupy klasy dw. Tak w ogóle to ten post to majstersztyk. Po przeczytaniu każdego kolejnego zdania usta same mi się otwierają i zapowietrzam się jak ryba, która nie ma czym oddychać. I jeszcze ta pointa... i dyskusja o ojcach 60+... szkoda, że już padło, tak się przepięknie rozwijało ![]() Upokarzająca. |
|
|
|
|
#2647 |
|
BAN stały
|
Tłumaczenie godne Olkaszy i jej podobnych
![]() Adres ![]() No ![]() Mam nadzieję, że to Ty kogoś pobiłaś. Nie wiem, co zrobić, żeby Twoje było na biało. Jak edytuję, to jest białe. |
|
|
|
|
#2648 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sensie? Od roku. Jak mam zmieniać taktykę? Rozstałem się z dziewczyną i od tej pory 0. Okazji chyba nawet nie było. Cytat:
Jeśli spotykała do tej pory tylko takich to może się nie spodziewać. Cytat:
I tak bym je zwinął w pęczek. Nie znajdę... |
||||
|
|
|
|
#2649 | ||||
|
Konto usunięte
|
Mogłabym być jego Lovin.
Nie mam. Nie będąc na miejscu nie udało mi się zawęzić obszaru gniazdowania do okręgu o promieniu mniejszym niż 200 metrów, ale wiem czym jeździ i dokąd. Ale wybaczył mi to pod warunkiem, że nie będę szukać jego fb. Nie kazał obiecywać, że nie spróbuję go odwiedzić osobiście. A to może jednak ja powinnam jej coś napisać. Znów miałaby trochę radości z życia jakby znalazła moje posty o Ang. Nah. Usuwam toto. Źle się czuję z moimi orgazmami w internetach. ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja nie liczę, że poza wizażem zachowujesz się, albo postrzegasz świat w inny sposób. Mógłbyś sobie wszystkie poza jednym amputować i zszyć z nich jednego, naprawdę długiego. Takiego, godnego pąkla. Twoi znajomi na pewno się dokopią Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-05-19 o 22:52 |
||||
|
|
|
|
#2650 |
|
on tired little feet
|
Odpowiadajac na pytanie czy mnie pociaga.. Teraz już nie wiem
tzn strasznie mi się podoba, uwielbiam na niego patrzeć, dotykać, przytulać sie, jest b.przystojny. chodzi o to że odkąd biorę te chrzanione antydepresanty to zrobiłam się totalnie zamknięta w sprawach seksu, nie ciągnie mnie do tego. Czasem się masturbuje (kiedyś min raz dziennie, teraz raz na miesiac-dwa) i wolę to od seksu bo zawsze szybko dochodzę, a przy seksie nawet nie zawsze jest mi przyjemnie, często boli, nie mogę się rozluźnić. Na te masturbacje też nawet nie mam ochoty, w sensie robię to bo np mam czas i wiem że będzie mi przyjemnie, a nie dlatego że odczuwam podniecenie. Ale później tz przychodzi i ja się w głębi źle czuje z tym że to robiłam a z nim nie chce. Ale po prostu nie kręci mnie seks wcale, czuję się jakbym stała się aseksualna. Najgorsze że nie wiem czy to kwestia leków czy tego że między nami czegoś brakuje i to nie jest to. Ale jak zobaczę jakiegps przystojnego faceta na filmie czy na ulicy to też takie "aha spoko", przewijam sceny erotyczne w filmach bo mnie nudza i odpychają, kiedyś lubiłam. Idiotyczne to wszystko.Referat pięknie mi poszedł
|
|
#2651 | ||
|
Konto usunięte
|
Nie ogarniam do końca. Znaczy wyśmiewasz ten ciąg. Ja też w niego nie wierzę.
Po części. Na pewno nie wyłącznie. Ostatnio się nie staram, i tak nie ma. Coś tam jest. Nie ziewaj, tak może być. Cytat:
Poza internetem zachowuję się kompletnie inaczej. O penisach nigdy nie dyskutuję. ![]() Cytat:
Kto wie, kto wie. Na pewno nie podałem takich szczegółów. W ogóle nie pamiętam bym o tym mówił publiko. |
||
|
|
|
|
#2652 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyłącznie. Pisałeś, że się lasencje interesowały, ale spławiałeś. Wspomniałeś o dwóch więc zabrzmiało bardziej wiarygodnie niż te hordy, co to ciągną do innych. Cytat:
Co? To przeprosisz za kłopot i poszukasz innej. Cytat:
W internecie to możesz ukryć czy jesteś blondynem a nie osobowość, zwłaszcza na forum, na którym siedzisz dwa lata. Nie mówiłeś. To było niby-hipotetyczne rozważanie. I nie tylko w tym jednym miejscu, ale tam to mi już macki opadły. W tym temacie, co tu kiedyś linkowałam, tytuł klasy "dlaczego baby to interesowne szmaty i żadna mnie nie chce" też wstawiałeś jakieś "a gdyby". Ta laska co miała tą laskę z rodziny zastępczej w awatarze Ci tam odpisywała. |
|||
|
|
|
|
#2653 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Podrywanie gdy brak choćby uśmiechu i odrobiny zainteresowania uważam za formę sadyzmu. Jakieś szczątki. Z kolejnym gwoździem do trumny. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2654 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skąd ma się brać zainteresowanie, skoro nawet nie otwierasz gęby? Jakeś taki złakniony pozytywnie nastawionych ludzi, to się przenieś do UK, szczerzą się do Kahoko, poszczerzą się i do Ciebie. ![]() Cytat:
Ta. Ja mam pamiętać. |
||||
|
|
|
|
#2655 | |||
|
Konto usunięte
|
Zbyt proste. I accepted to dla przedmiotu mojego kompleksu trochę mało. Fajnie by było better than rest albo i i'm lovin' it. Bo accepted to brzmi jak takie meh.
Cytat:
Cytat:
W końcu doniosą. Cytat:
Rozważałem a nawet się otarłem. Przez trzy lata pijąc 3-4 razy w tygodniu. Ktoś musi. |
|||
|
|
|
|
#2656 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jak zaczniesz śmierdzieć. Cytat:
Poza tym na pewno dodajesz swoje i zamiast udawać, że jest jako tako udajesz, że jest bardzo spoko. Przekonujący niczym ropucha w koronie, przebrana za księcia, ale i tak nobody cares, Cytat:
Nikt nie musi. Ja to robię wyłącznie hobbystycznie. Jesteś średnio pasjonujący, nie notowałam. |
||||
|
|
|
|
#2657 | |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=60648826
"Wygląda jak wieśniak, bez obrazy dla wieśniaków." ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2658 |
|
on tired little feet
|
|
|
#2659 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2660 |
|
on tired little feet
|
No bo teraz już nie wiem. To znaczy wiem że na początku mnie pociągał a później zaczęłam brać tabletki i od tego czasu nic mnie nie podnieca, nie myślę w ogóle o seksie, nie potrzebuje. Więc o seksie z chłopakiem też nie myślę i dlatego nie wiem już czy to kwestia tego że nic mnie nie podnieca bo tak spadło mi libido, czy spadło mi libido bo jestem z kimś kto mnie nie podnieca. Głupie to, bo po prostu nie wiem co się dzieje, w każdym razie od ponad roku mam praktycznie zerowe potrzeby, może raz na miesiąc mi się zechce. Tz mi się bardzo podoba ale nie mam chęci na więcej.
|
|
#2661 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jesteście razem półtora roku, ale od ponad roku bzykacie się raz na miesiąc albo dwa? I jak to się ma do tego, o czym pisałaś do pokrzywdzonej przez naturę? Antydepresanty wszystkich tak kastrują? Ludzie się latami nie bzykają biorąc toto? |
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
Nie wiem czy wszystkich kastrują, mi zabrały libido kompletnie. No seks mógłby nie istnieć. Czasem przed okresem mam ochotę to wtedy mogę ze 3-4 razy jednego dnia i mi mało, ale później wraca wszystko do zera. No, jesteśmy półtora roku a seks jest raz na miesiąc
|
|
|
#2663 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Z jednej strony czułam się winna i zobowiązana, bo coś już zadeklarowałam i on jest przekonany o moich uczuciach, z drugiej dziwne było, że w ogóle nie mam myśli seksualistycznych, ale jak nie mam w ogóle, to może to co innego? A to właśnie pewnie przez to poczucie winy i marazm było.W ogóle wtf, że on jest bardzo przystojny, ale nie wiesz czy Cię pociąga? Jedno albo drugie. Wyobrażacie sobie powiedzieć krewetowi, że boli Was głowa? Cytat:
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Piszo do mnie 20-letnie owoce morza na Badoo, chco się ruchać i walą do mnie per "Pani" Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-05-20 o 14:16 |
||
|
|
|
|
#2664 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#2665 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2667 |
|
BAN stały
|
Na to właśnie liczę. Stąd taki limit wiekowy. Jednego już poznałam, że śliczny i elokwentny w sensie, ale mnie chciał zachęcić całonocnym rżnięciem na wiagrze
oraz 19 cm penisem, który po dokładnej instrukcji i zmierzeniu okazał się 16 ![]() Co tam?. <-kropka elokwencji Ale co? |
|
|
|
|
#2668 |
|
on tired little feet
|
Pytałam psychiatry, powiedziała że to normalne że nie mam ochoty na seks.
No właśnie jak mam tę ochotę czyli przed okresem to jest super, ale czasem w ciągu miesiąca mam taką minimalna ochote, jak chłopak mnie nagrzeje to mam większą tyle że wtedy jestem spięta i nie mogę się rozluźnić, więc jest beznadziejnie. Tylko przed okresem wychodzi. No ale Niemiec był piękny, nie pisałam że chciałabym z nim seksu, chciałam wziąć do domu i się patrzeć. Był mega przystojny, tak jak mój tz jest mega przystojny, na obu bym się mogła patrzeć i patrzeć ale seks Nie pisałam tego ponad rok temu ale to było o sytuacji sprzed ponad 3lat No właśnie skąd ja mam wiedzieć co jest? Skoro na nikogo nie mam ochoty i nie myślę o seksie, a jak już mam tę ochotę rraz na miesiąc to szarpię go jak najszybciej do łóżka ale w pozostałe dni miesiąca jest cisza to to brak chemii czy leki?
|
|
#2669 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Że też ja na to wcześniej nie wpadłam. To pewnie to jest źródłem nieporozumień u pąkla. On nam o 15 centymetrach, my to widzimy, mierząc tak. A on sobie tak zmierzył i nie wierzy, że takie 15 kobietom wystarcza i że to dłuższe niż średnia Tęsknię za nim2. ![]() Trwające i niezłomne uczucie do Niego ( ), współistniejące z innymi.
|
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak ja napiszę, to się przywlecze? A jeśli się przywlecze tylko po to, żeby napisać, jaki jest szczęśliwy ze swoją dziewiątką i jakie wymyślili imiona dla małych krewetek? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

.

kto mnie zdiagnozuje? Kahoko?
Zresztą krewet by gardził.

), współistniejące z innymi.