![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje rózniste różności
Śliczności!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Wszystko jest po prostu genialne. Pozdrawiam.
![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
mirosek
![]() lamalama ![]() priska407 ![]() Ślicznie Wam dziękuję. A to moje naprędce zrobione narzędzia do pergamano, podpatrzone troszkę u agusi2410, która też produkowała sama. Póki nie kupię prawdziwych, te muszą posłużyć. I tak są bardziej profesjonalne niż igła do maszyny i szydełko ![]() A to moje dwa z trzech pieszczochów: Szaro-biały kocur Jacek i czarna kotka Nika. Tak sobie spały pięknie wczoraj wieczorkiem i aż szkoda mi było je budzić i wysłać na dwór. Ale nie ma sentymentów, nie dają mi się w nocy wyspać, bo każdy o innej porze wstaje i chce wyjść, a ja zamiast spać to latam całą noc od łóżka do drzwi. Póki nie ma mrozów nocują w budynkach gospodarczych. A żeby nie było, że próżnuję - już mam 6 kartek świątecznych w pergamano, teraz dorabiam koperty. I jeszcze poszukuję ładnych oryginalnych życzeń, by je wkleić w środek. Kartek nie wkleję, zanim nie wylądują u wylosowanek, tak by nie psuć niespodzianki. Pastek1 jedną widziała i nawet poklaskała, więc może nie będzie się czego wstydzić... W międzyczasie produkuję dziewiąty kwiatek do serwetki, ale to tak w tempie jedno okrążenie na dzień ![]() A wczoraj spryskałam krochmalem w piance serwetkę dla wylosowanki świątecznej, ale mimo schnięcia, jakoś się za bardzo nie usztywnia. Trzeba będzie jednak pomazać ją zwykłym krochmalem, skoro i tak jest rozpięta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Świetne narzędzia
![]() ![]() ![]() Kociaki urocze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Potrzeba matką wynalazków-jak to mówią
![]() a koteczki przesłodkie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też używam wykałaczki i całkiem dobrze się na niej kręci, a jak się wyrobi to zawsze tanim koszztem można użyć następnej ![]() kociaki świetnie wyglądają w tym uścisku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
co wchodzę to nowe piękności
![]() ![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
No ostatnio nie bardzo mam co pokazać, bo wszystko okryte tajemnicą wymiankową
![]() Ale w międzyczasie nakręciłam 200 rurek z gazety, które posłużą do dekoracji sali w remizie. Sto powędruje do przerobu na ramy, a z kolejnych stu uwiłam dwie lilie i listeczki. A na ostatnim zdjęciu moje już dawno dawno temu robione lilje (pierwsze zmagania z papiero - wikliną), malowane brązowym sprayem z domieszka złotych refleksów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
anka kopnę Cię!
![]() ![]() ![]() Lilie ekstra! a list doszedł? pewnie nie, bo się nic nie chwalisz ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie doszedł, a czekam tak niecierpliwie, że aż mnie skręca. Już się listonosz ze mnie śmieje, jak go wypytuję o przesyłkę
![]() A baty jak najbardziej - poproszę! Bo trzeba się ostro brać w garść i robić coś, a nie dwa dni bezowocne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
faktycznie, jesteś wszechstronnie uzdolniona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Piękne lilie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
To takie cos mozna zrobić ze starych gazet??? jej, cudne!
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
pastek1 Ale jakie paseczki i kręcenie? Nie kumam? Chodzi Ci też o gazety? Jeśli chodzi Ci o ślimaczki z gazety, to robiłam już coś takiego wiele razy na koszyki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1301301593 i na koła do rowerka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1304441201
![]() ![]() lamalama dziękuję ![]() DDosiek ze starych gazet można tworzyć przepiękności, do których mi trochę zbrakło natchnienia. Ale sama też trochę natworzyłam, na stronach 3-4 i ciut dalej mam tego niewielka próbkę, zapraszam do przejrzenia ![]()
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2011-11-23 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Ania ale szalejesz ,co rusz co innego ,a już nie mogę się nadziwić skąd u ciebie takie tempo ,sypiasz dziewczyno.Podziwiam ,podziwiam jeszcze raz podziwiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
misia2 bardzo, bardzo dziękuję
![]() ![]() A w piątek mam drugą część warsztatów z decoupage'u i muszę jeszcze powycinać część róż, którymi będę dekorowała doniczkę. Na pierwszej części zdążyłam pomalować ją jedną warstwą akrylu i nałożyć jakieś przezroczyste mazidło, które ma dać wrażenie spękań. Doniczkę wzięłam na te warsztaty taką bylejakaśną, glinianą, bo uznałam, że warto ją odnowić. Ona sama w sobie ma spękania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Aniu za dużo
![]() ![]() Dziewczyno toć co wejdę do ciebie codziennie to prawie robię to nowe cudeńka pokazujesz albo przygotowane surowce do następnej robótki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
świetne. jesteś genialna.
![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
priska407 bardzo dziękuję
![]() misia2 jak mnie tak chwalisz to naprawdę rozpędu nabieram ![]() A oto co mi dziś przyniósł listonosz od cocci, prosto z Nimiec, jej własnej produkcji kolczyki. Piękne ![]() ![]() Cocci - są jeszcze śliczniejsze niż na zdjęciu i bardzo, ale to bardzo Ci za nie dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
anna - o super, ze dotarły
![]() ![]() na zdj widać, jakie te kamienie niedorobione są :/ ech... mój zmysł estetyczny nie pozwala mi patrzeć na powiększenia ![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Chyba ślepawa jesteś i Ci się coś mieni w oczach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() oplułam sobie monitor herbatą ![]()
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Cudne lilje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Piękny prezent!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
mirosku, lama - rozpanoszę się trochę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
A panosz się, panosz, miejsca Ci u mnie dostatek
![]() A ja się ostro wzięłam za robotę i za chwilę będą zrobione wszystkie elementy do serwetki. Jeszcze tylko rano połączę wszystko i będzie gotowa ![]() Zmykam więc ścielić łóżko, włączę jakieś filmidło albo inne byle co (prędzej byle co, bo to tylko jakieś bloczki które nam przerywają oglądanie wspaniałych reklam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"a ty mnie kochasz, czy ty mnie nie kochasz??? - noooooo" ![]() ![]() ![]() a jeszcze lepsza jest "to twoje zakopane! - nie! to twoja Kudowa zdrój!" ![]() ![]() ![]() pokaż serwetkę, bo pewnie już skończyłaś!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze dwa zszycia, bo rano nie zdążyłam, a potem miałam wyjazd i niedawno wróciłam. Zaraz też wybieram się na drugą część warsztatów z decu, więc zdjątko wrzucę pewnie dopiero późną nocką
![]() Dziś w sklepie metalowym dorwałam dwa kawałki siatki o drobnych oczkach, jedna w krateczkę, druga w romby. Później wypróbuję, czy to mi się przyda do mojego pergamano ![]() Uwielbiam kabarety, zwłaszcza Ani Mru Mru, Pod Wyrwigroszem i Neonówka (oglądałaś cocci?http://www.youtube.com/watch?v=ZAi_JUwrpyo) . A Koń Polski z Marianem i Helą też wymiatają ![]() Kiedyś był fajny kabaret Potem i ich skecz (http://www.youtube.com/watch?v=Vb3DRxcIz0s), jak żona opowiada mężowi przy prasowaniu: Żona: To jak on był w Paryżu, to ona mu wysłała SMS-a, żeby on jej kupił pomadkę, wiesz? A ty wiesz za ile? Za 150 złotych. I on jej kupił! Mąż: I co z tego? Żona: Ja ci powiem, że on ją musi bardzo kochać, wiesz? Mąż: Jak ja bym cię kochał, to bym ci też kupował przecież. - do tego błoga zakochana gębusia żony... Świetne!
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2011-11-25 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
ale super prezent dostałaś
![]() ![]() ja mam nadzieję, że oprócz tej dokończonej serwetki, to zobaczymy jeszcze to cacko z warsztatów decu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
anna :niebo: neonówki to jest po prostu majstersztyk, ale ta wersj ajest lepsza, jak sami nie wyrabiają na scenie: http://www.youtube.com/watch?v=1wAT_...eature=related
albo paciaciaki ![]() ![]() a "potem" )potem "hrabi") najlepsze co mieli, to http://www.youtube.com/watch?v=AcVzuV3LNUU wstrętny, włochaty, PYSZNY! ani mru mru pobiło ostatnio wszytskich "lokomotywą"http://www.youtube.com/watch?v=W5t3VW0S60w ja ryje ze śmiechu za każdym razem ![]() a propos siatki i pergamano - w końcówce kranu jest zwykle kilka drobnych siteczek różnego rodzaju ![]()
Edytowane przez cocci Czas edycji: 2011-11-25 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.