![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biżutki TitoGallery
Ohoho!!!! normalnie chwastami moje poletko zarosło- chodzi mi o to jak dawno temu tutaj byłam
![]() ![]() co u mnie?...heh... zakupy zakończone- ciężko było- na prawde ciężko!!! wydać tą kase i gdybym miała pisać wniosek jeszcze raz- troche inaczej bym to rozegrała- OJJJJ inaczej, no cóż, człowiek uczy się przez całe życie ![]() 1- srebro oksydowane i koral 2- onyksowy komplet z granatem- całość srebro Pozdrawiam
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Naszyjnik bardzo ładny, a komplecik onyksowy z granatami bardzo mnie zauroczył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Bardzo , bardzo mi się spodobał koralowy naszyjnki
![]() ![]() Onyksowy komplecik bardzo elegancki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
naszyjnik śliczności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Koralowy naszyjnik po prostu uroczy
![]()
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Mi również naszyjnik bardzo przypadł do gustu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Bardzo mi się podoba zestawienie srebra z koralem.Dwa lata temu sprzedawałam w sklepie srebraną biżuterie.Zawsze było zainteresowanie tym zestawem.Z doświadczenia wiem ,że rózen zestawienie kolorów nie pasujace ze soba innych ciekawi.Róż ciągle jest poszukiwany.Jak wielu jest ludzi ,tak wiele gustów.Nalezy tworzyć dalej.Sama zaczełam troche tworzyć.Są to dopiero początki,ale nie zniechęcam się.troche sprzedaje po znajomych.W tamtym roku byłam na dwóch festynach pod koniec lata.Sprzedałam troche i fajnie się bawiłam.Tam chętnie sa przyjmowani nowi z rękodziełem.Można poznac wiele kultur.Sama mam chęć zoranizowania festynu i przy okazji warsztaty.Mam działkę w górach ,super miejsce i przyszłościowo ma ona służyć takiej działalności.Jeszcze nie jest tam wszystko pokończone,ale można już działać.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
Naszyjnik jest boski
![]() Jedny do czego mogę się przyczepić, to zdjęcia, ale to kwestia wprawy i przyjaźni z nowym aparatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Naszyjnik jest przepiękny!
![]()
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Piękny ten naszyjnik, kocham koral.
Moje czasoumilacze - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=393421&p age=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładny wrzut, ten naszyjnik z korala śliczny zresztą komplet onyksowy też - taki elegancki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
oj przed chwilą wzdychałam do naszyjnika na blogu
![]() boski jest, uwielbiam koral i czerwień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Śliczne prace
![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Naszyjnik wyszedł Ci przepiękny !
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Śliczny ten naszyjnik!!!
![]() Ale to już chyba pisałam... choć powtórzyć nie zaszkodzi, bo zasługuje jak najbardziej na pochwałę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
Jest idealnie. Nie za bogato, za to ciekawie. Naszyjnik z koralem już wychwalałam na Twoim blogu.
![]()
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Bardzo efektowny naszyjnik!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
Naszyjnik jest naprawdę super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
Wirellko bardzo dziękuję, przyznam, że teraz boje sie o te wszystkie podobne do siebie prace, ostatnio przeglądając pewną galerię natknęłam sie na branse na drucie pamieciowym, kurcze i już miałam nietęgą minę ponieważ popełniłam coś właśnie w takim stylu
![]() tolinka83- ![]() kasia_kati- chyba pierwszy raz w życiu popełniłam coś takiego ![]() ![]() lwica83, gabii86, heurek, mandragora12- bardzo Wam dziękuję ![]() dotka442- oj przydałoby sie koło mnie takie miejsce, gdzie spokonie mogłabym wystawic swoje rzeczy i cieszyć się jakimkolwiek zainteresowaniem ewentualnych kupujących ![]() dagus_gd- ja uwielbiam koral i własnie w oksydzie ![]() Yaollinka- u mnie coraz gorzej z fotami ![]() ggagatko, KatiW, 101Milka- widzę, że naszyjnik przypadł wszystkim do gustu ![]() Attentte- kochana bardzo Ci dziękuję ![]() gfjadeg ![]() arizoona- ![]() ![]() ![]() piechotko bardzo Ci dziękuję, wiem, że jeszcze muszę popacować, może nie tyle co nad biżu, ale nad jej ekspozycją i zdjęciami- dla mnie to ostatnio koszmar Yori- buziaczki kochana, lunamin- mój??!!! no prosze Cię- Twoje naszyjniki są boskie, nie mogę się na nie napatrzeć!!! i zdjęcia- choruję na takie normalnie!!!! przydałby mi się nauczyciel ![]() monka1123- ![]() ![]() jejku, przebrnęłam przez tą masę wypowiedzi, jeszcze raz wszystkim Wam dziewczyny dziękuję, za wypowiedzi i za to, że jesteście ![]() ja ostatnio na prawdę dużo robie, mam kilka par kolców z których jestem bardzo zadowolona- a to dziwne, bo rzadko podobają mi się moje prace ![]() ![]() ![]() ![]() dzię wrzucę Swarkowe świeczniki- dziewczyny co ja się namęczyłam przy tych cholernych zdjęciach to już moje, myślałam, ze aparat wyrzuce!!! ![]() 1- srebro, swarovski 2- onyksy i srebro bali 3- srebro, perełki i swarovski wiem, wiem, trzeba popracować nad zdjeciami ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
śliczny cały wrzucik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Cały wrzucik śliczny ,ale pierwsze najbardziej przypadły mi do gustu
![]() A fotki, no cóż nie są jakieś koszmarne , bo bizutki widać ![]() ![]() Ale doskonale Cię rozumiem , też mam z nimi problem i z pewną dozą zazdrości oglądam cudne fotki innych dziewczyn , bo mnie takie nie chcą wychodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
Świetnie Ci wychodzą prace, a zwłaszcza blaszki, a zwłaszcza TE NIEBIESKIE są bardzo udane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
jestem załamana
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
Spróbuj rano. Inne (lepsze moim zdaniem) światło. Jeśli tylko możesz biegaj po mieszkaniu i cykaj po kilkanaście zdjęć w każdym pomieszczeniu. W końcu odkryjesz swoje miejsce do fotografii. Mam nadzieję. Trzymam kciuki.
Wrzucik wspaniały. ![]()
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
Tych swareczków jeszcze chyba nie widziałam
![]() ![]() Martuś wydaje mi się, że zdjęcie bransy wyszło Ci najlepiej. Odrobinę wyostrzyć programem i będzie. I przede wszystkim rozpracuj aparat bo jeśli dobrze pamiętam to problemy zaczęły się od zmiany sprzętu?
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
śliczne te biżutki. zdjęcia jak dla mnie ok. no może tylko gdyby te pierwsze kolce powiesić. a w jakims programie obrabiasz? ładnie wyszły i sama te blaszki robisz? jak ja zachorowalam na blaszki ale gdyby kupić i ciąć to co z pozostalościami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.