![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
![]() a jak tam się czują wasze ambitne plany na dzień jutrzejszy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
wątek idealny dla mnie... uświadomiłam sobie, że odkładam życie na później... ciągle.. czas ucieka mi przez palce, ehh. Czytam Was i podziwiam.. chciałabym zrobić tyle rzeczy, tylu rzeczy spróbować..
Coma_ lista jest imponująca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Ja niestety nie śląsk
![]() Hmmm... to ja na jutro: silownia (jutro otwarcie ![]()
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja: 8-15 praca (w międzyczasie eTutor), 16-21 zajęcia, wieczorem słówka z hiszpańskiego ![]()
Edytowane przez Coma_ Czas edycji: 2010-11-14 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Moje zadania na jutro? Iść do dziekanatu
![]() ![]() o właśnie taki mam nastrój :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Mam ambitny plan wstać o 7, nie spóźnić się do pracy, wysiedzieć 8 dupogodzin, nie zasnąć w autobusie wracając i zabrać się za coś konstruktywnego po powrocie do domu, zamiast zalegać przed tv albo kompem
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Post wcześniej chciałaś iść na imprezkę? ![]()
![]() |
#248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do planów na jutro, to ja niestety jestem zmuszona odpuścić wszystko co wiązało się z wyjściem z domu - przeziębienie mnie dopadło ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Konto usunięte
|
-mam jutro wolne na uczelni, więc wykorzystam ten dzień na załatwienie dwóch spraw "na mieście"
-końcu pomaluję też włosy (do tej poty nie chciało mi się nawet zamalowywać odrostów ![]() ![]() -dokończę ogarnianie wykładów ze statystyki i nauczę się na środowe kolokwium. ----zajrzę też na tego eTutoriala - ale na razie nic więcej nie objecuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
a ja na ten moment zmobilizuje się i rusze z kanapy, żeby umyć włosy i pomalować paznokcie (do tej pory twierdziłam, że jutro będzie bardzo dużo czasu).
Zawsze coś! Dziewczyny plany ambitne! jutro spowiedź ;]
#252 |
Raczkowanie
|
A ja jutro:
-uczę się logiki -uczę się na koło ze wstępu do informatyki -usuwam skórki i maluję paznokcie -czytam książki podarowane mi przez kuzynkę Mam nadzieję, że jakoś to wszystko ogarnę jutro, wcale tak dużo tego nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |||
Zakorzenienie
|
O matko i córko... przeczytałam Was
![]() ![]() Cytat:
![]() Czasami próbuję sobie wyobrazić, że mój Tż wyjeżdża na staż np. 6 miesięczny. Szczerze? Załamałabym się, a niestety to jest bardzo realne z racji mojego, czy jego zawodu. O Panie, z drugiej strony nie zamierzam go blokować. Powoli oswajam się z takim życiem. A książeczki na razie nie zaczęłam czytać, na razie lecę z Pachnidłem. No nie wiem... film był jak dla mnie ekstra. Książka na pewno nie dużo lepsza ![]() Cytat:
Mój Tż znów na inny sposób jest zbyt rodzinny, szczególnie jeżeli chodzi o siostrę. Dla niej taki troskliwy, bo ona krucha etc, a ja? mam sobie sama dać radę ![]() Cytat:
![]() To co Panienki :P jutro kolejny dobry dzień, tak? Mam trochę spraw do załatwienia i podciągam rękawy do roboty! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Ja od jutra zaczynam zdrowiej się odżywiać i trochę ruszać. Przede wszystkim chce być pozytywniej nastawiona do świata, ale nie wiem czy to i odstawienie słodyczy sie jutro uda, bo w południe wywieszą u mnie wyniki cholernie trudnego koła
![]() Rozpoczne tez poszukiwanie pasji - może wrócę do gitary ![]() Życze wszystkim powodzenia ![]() Edytowane przez LoieFuller Czas edycji: 2010-11-14 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
ja jutro też idę do dziekanatu, ale aż się boję
![]() poza tym wygłaszam referat, także trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Czytam Was i staram się trochę podebrać Waszej motywacji dla siebie...
![]() Jeśli chodzi o motywujące filmy - to polecam Wam Yes man. Poprawia nastrój, na prawdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Coma przejrzałam Twój blog i od razu nabrałam ochoty do wzięcia się za coś. Do tego wreszcie się dobrze czuję, to mam taką energię, że w miejscu nie mogę usiedzieć. Może wreszcie zmobilizuje się do nauki języków, już kiedyś miałam taki ambitny plan, ale jakoś do końca mi nie wyszedł. Z nauki języków praktykuję tylko czytanie zagranicznych blogów, znalazłam kilka blogów dziewczyn i tak sobie czytam, zawsze to jakaś forma nauki.
Ile ja bym jeszcze rzeczy chciała zrobić, gdyby tylko robiła jakieś kroki do osiągnięcia tego, ale myślę, że jak tak was poczytam to znajdę motywacje. Ale to dopiero jutro, bo dziś idę spać (tak, wiem, miało nie być odkładania na później). |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Fajnie że watek sie tak rozwija
![]() ja mam jutro w planie: - douczyć sie farmakologii i w samo poludnie zaliczyc pieknie teścik - przeryć dwa ćwiczenia z genetyki - ćwiczyć przez 30min (Tamilla Web - chce miec takie cialo) - wrzucic nowego posta na bloga - zrobić porządek na polkach kuchennych (kasza rozsypala sie jakis tydzien temu...) |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
BAN stały
|
Ja mam jutro zaliczenie z jonoforezy...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Konto usunięte
|
Dzieczyny, czuję, że interpalsy pochłoną mnie bez reszty!
![]() I mam pytanie techniczne: na czyjej ścianie odpowiadać? ktoś mi cos napisał pod moim profile, więc jak piszę u niego? czy u siebie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Inkwizytor
|
Plan na jutro:
- 6.00 wstać, zjeść coś wypic herbate i pojechać na uczelnie (w busie książka) - 10. 00 iść na konsultacje z projektem (hehe... jeżeli dzisiaj coś z niego policze) - 12.00 zajęcia, - biblioteka (odebrać książke) - 14.30 jechać do domu - zrobić i zjeść obiad - 18.00 jazdy (dwie godziny przyjemności ![]() - 20. 30 kąpiel, maseczka itd itp
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;23244019]Dzieczyny, czuję, że interpalsy pochłoną mnie bez reszty!
![]() I mam pytanie techniczne: na czyjej ścianie odpowiadać? ktoś mi cos napisał pod moim profile, więc jak piszę u niego? czy u siebie? ![]() ![]() Ja jednemu odpisałam na mojej tablicy, ale generalnie zajęłam się wiadomościami ![]() ![]()
#264 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Mnie też interpals wciągnął i rozmawiam z kilkoma osobami
![]() We wtorek będę miała okazję pobuszować po Złotych Tarasach w Wawie, ^^ jak fajnie. Plan na jutro? Zachować twarz w dziekanacie. Jeśli dziekan znów odrzuci moje podanie ;( to nic tylko siąść i płakać. |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Konto usunięte
|
Widzę ze nie tylko ja walczę z dziekanatem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
a co to interpals??
![]() ja jutrzejszy dzień spędzam na nauce i przepisaniu sobotnich notatek, bo zapomniałam wziąć zeszytów ![]()
#268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
A ja muszę zebrać w sobie siły na szukanie nowej pracy. Nieustannie odkładam to na później twierdząc, że teraz nie mam na to siły
![]() Obecnie studiuję na 2 roku zaocznie wymarzony kierunek. Przez pierwsze pół roku pracowałam z banku (czyli zupełnie bez związku z kierunkiem), na początku roku udało mi się znaleźć pracę zgodną z drogą kształcenia (jakimś cudem). Jednak nie chcę zostawać tam dłużej niż do końca roku (bo z nowym rokiem dostanę umowę na czas nieokreślony - powinnam się cieszyć)... Nie chciałabym też trafić z deszczu pod rynnę. Od jutra zaczynam poszukiwanie ofert. Muszę dopracować CV i pomyśleć nad miejscami, w które mogę je rozesłać. Przydałoby się też zrobić jakieś portfolio... Czy któraś jednoczy się jeszcze ze mną w bólu poszukiwania pracy? ![]() ![]() Aaa, i zainspirowałyście mnie z tym angielskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Konto usunięte
|
beoneself, z Tobą też się mogę zjednoczyć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.