|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
Kto wie jak się robi lukier na pierniczki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#242 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie dzięki mam swój ![]() u nas większości ponad 20 kg w ciąży ![]() Cytat:
![]() Meduzko mieszkanko bardzo ładne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja robie polewę z soku z cytryny i cukru ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj upiekłam, ale pokażę wam je dopiero jak będą polukrowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja lukier robię tak: ubijam pianę z białek i dodaję cukier puder, aż postanie odpowiednia dla mnie gęstość. Ostatnio też znalazłam takiego fajnego bloga o dekoracji pierników: http://namiotle.pl/4567/foto-kurs-lu...iernik%C3%B3w/ Ale u nas dziś wieje, miałam jechać na targ i nic z tego, bo boję się o te moje nerki żeby ich nie przeziębić. Może chociaż uda mi się gdzieś jechać do sklepów dokupić resztę prezentów. Był u was dziś już Mikołaj? ![]() u mnie przyszedł wczoraj i przyniósł mi piękną bombkę i czekoladowego mikołaja ![]() ![]() Aldri jak jeszcze raz napiszesz, że dużo przytyłaś to ![]() ![]() Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2013-12-06 o 07:05 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wszystkie miłe komentarze dotyczące brzuszka...
Ale mi się wydaje ,że jest on wielki ![]() Chociaż od początku ciąży przytyłam 2,5 kg ![]() A brzuch mi tak wywaliło ![]()
#245 | |
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44039468]Słodziak
![]() Ostatnio nie zapeszając bardzo dobrze ![]() Ja wczoraj upiekłam, ale pokażę wam je dopiero jak będą polukrowane ![]() Też już bym chciała ![]() Ja wczoraj tak sobie dorobiłam kaszą manną z truskawkami, myślałam że żołądek mi pęknie ![]() Z takiego przepisu właśnie wczoraj piekłam ![]() Chciałam bym zobaczyć tą choinkę ![]() ![]() Biedna mała ![]() Ja lukier robię tak: ubijam pianę z białek i dodaję cukier puder, aż postanie odpowiednia dla mnie gęstość. Ostatnio też znalazłam takiego fajnego bloga o dekoracji pierników: http://namiotle.pl/4567/foto-kurs-lu...iernik%C3%B3w/ Ale u nas dziś wieje, miałam jechać na targ i nic z tego, bo boję się o te moje nerki żeby ich nie przeziębić. Może chociaż uda mi się gdzieś jechać do sklepów dokupić resztę prezentów. Był u was dziś już Mikołaj? ![]() u mnie przyszedł wczoraj i przyniósł mi piękną bombkę i czekoladowego mikołaja ![]() ![]() Aldri jak jeszcze raz napiszesz, że dużo przytyłaś to ![]() ![]() Każda piecze ciasteczka a ja kombinuje jakie miesko upiec na urodzinki ![]() ![]() Musze sobie zapisać ten Wasz przepis na ciasteczka ![]() Dzięki, no 3 kg to dużo jak na pierwszy trymestr tym bardziej, że brzuszek zawsze był płaski i do tego cycochy mi urosły że w staniki się nie mieszczę ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44039468]Słodziak ![]() Ostatnio nie zapeszając bardzo dobrze ![]() Ja wczoraj upiekłam, ale pokażę wam je dopiero jak będą polukrowane ![]() Też już bym chciała ![]() Ja wczoraj tak sobie dorobiłam kaszą manną z truskawkami, myślałam że żołądek mi pęknie ![]() Z takiego przepisu właśnie wczoraj piekłam ![]() Chciałam bym zobaczyć tą choinkę ![]() ![]() Biedna mała ![]() Ja lukier robię tak: ubijam pianę z białek i dodaję cukier puder, aż postanie odpowiednia dla mnie gęstość. Ostatnio też znalazłam takiego fajnego bloga o dekoracji pierników: http://namiotle.pl/4567/foto-kurs-lu...iernik%C3%B3w/ Ale u nas dziś wieje, miałam jechać na targ i nic z tego, bo boję się o te moje nerki żeby ich nie przeziębić. Może chociaż uda mi się gdzieś jechać do sklepów dokupić resztę prezentów. Był u was dziś już Mikołaj? ![]() u mnie przyszedł wczoraj i przyniósł mi piękną bombkę i czekoladowego mikołaja ![]() ![]() Aldri jak jeszcze raz napiszesz, że dużo przytyłaś to ![]() ![]() Ja bardzo lubię przepisy z tego bloga ![]() Lepiej Ty dziś się nie wybieraj na targ bo poprzestawia Ci wszystkie kości chudzino ![]() ![]() Dzięki za adres bloga ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie mikołaj nie był, widocznie nie zasłużyłam, za dużo przytyłam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z proporcjami ciężko, bo zależy ile jej potrzebujesz ja zazwyczaj robię z połowy cytryny i cukru pudru dosypuje systematycznie i ucieram, musi to być dosyć gęste aby ciasto nie wpiło i białe |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Ja zasnęłam ok 3.30, a od 7 już nie śpię
![]() Od rana zgaga daje o sobie znać, ale jaki plus tak rannego wstania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- śnieg u Nas sypie ![]() ![]() Pierwszy raz nie mogę się doczekać świąt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas słońce i wiatr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wejdźcie na wątek :" Czerwcowe Panny Młode- część IV
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Ba są ludzie i taborety.
Ja szanuje decyzję ludzi którzy nie chcą dzieci i w ogóle się na nie nie decydują, ale takie wypisywanie jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. No i to, że Ona ma 25 lat to wie o życiu dużo to mnie rozwaliło na łopatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też szanuje decyzję, że ktoś nie chce dzieci, bo nie lubi ale jej argumenty są dla mnie śmieszne, jakbym czytała rozmowę z nastolatką i pomyśleć, że ona prawie w moim wieku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lepiej niech ktoś się nie decyduje na dziecko niż miałby później oddać te dziecko do domu dziecka, albo porzucić gdzieś. Ale najgorsze w tym wszystkim jest, że taka osoba zachodzi w ciążę od tak i uskutecznia płacze bo nienawidzi dzieci bo ich nie chciała, a ta kobieta co chce, musi się leczyć i przechodzić przez te wszystkie trudności i przeciwieństwa losu. ja nie wiem, albo My się tak wszystkie odnalazłyśmy o podobnym toku myślenia, albo Ja jestem aspołeczna, nie mogę z niektórymi się dogadać i czytać ich postów ![]() Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-12-06 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No dobra to idę poczytać ![]() Ja też byłam niegrzeczna Mikołaj o mnie zapomniał ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedna dzieci nie chce, ale za chwilę pisze, że poroniła itp trochę brakuje mi składu w tym wszystkim, ale jak tylko pamiętam ta osoba od zawsze wypisywała takie brednie i farmazony, że można było się nieźle zakręcić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Justii jak same o sobie piszą są egoistkami to czego od takich oczekiwać... Na opak zrozumiały co do nich pisałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie też Mikołaja nie było, coś nabroiłam chyba ![]() ![]() Justii-dobrze, że się nie przejmujesz takimi najazdami. Tępe strzały z niektórych lasek i nie ma co się rozwodzic nad tym ![]() ![]()
17.08.2012r- ![]() 17.06.2013r- ![]() ![]() ![]() 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2013-12-06 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba też byłam niegrzeczna ![]() a ten kryzys to czymś spowodowany czy tak po prostu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
No właśnie nic wielkiego się nie stało...tylko naszły mnie takie myśli, że brzuch mi nie rośnie tak jak Wam to może dzidzia się nie rozwija
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Przepraszam, że tak przysmuciłam ![]()
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tule mocno, na brzuszek masz jeszcze czas spokojnie sam wyjdzie a wizytę masz w poniedziałek tak? będziesz już niedługo wszystko wiedzieć i musi być wszystko dobrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
a to znowu ja coś pomyliłam sorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana głowa do góry i myśl pozytywnie ![]() Wszystko napewno będzie dobrze ![]()
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]()
#269 |
Wtajemniczenie
|
Pamiętaj ,że maluszek czuje twoje emocje ![]() Więc uśmiechnij się i uspokój i pogłaskaj brzusio ![]() ![]()
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wszystko przez zamiecie i tą wichurę, renifer nie daje rady dotrzeć z Mikołajem i prezentami do Nas na czas ![]() Kochana wszystko jest dobrze! Każdy brzuszek rośnie w innym tempie, za parę dni się obudzisz i wywali Ci "kałdun" tak, że się w nic nie zmieścisz ![]() Nie denerwuj się bo maluszek wszystko czuje i jest mu smutno, że mamusia się stresuje. Jeśli masz jakieś dziwne myśli i przeczucia idź do lekarza wcześniej nie czekaj do czwartku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.