![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W kwietniu wszystkowątek u Cieciorki
mogłabym oddać te rzeczy za resztę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
W takim razie z Ecolore raczej zrezygnuję - pewnie leżałby potem u mnie nieużywany
![]() Jeśli chodzi o maskę z ogórka to chętnie przetestuję, wersja z papają była świetna, więc może i ogórek mi podpasuje ![]() W sumie to wszystko chętnie przygarnę, zarówno maskę-krem pod oczy jak i mini odlewkę balsamu z trawą cytrynową. Jeśli chodzi o mnie, chętnie oddam wszystko co wymieniłaś. ![]() ![]() A jeśli chodzi o półprodukty, czego konkretnie poszukujesz? Jeśli chodzi o glinki to mam obecnie na zbyciu tylko czarną glinkę rosyjską, tak z 25 gram. Ewentualnie, może chcesz przetestować żel rumiankowy od Sylveco? Chętnie odleję Ci tak koło 1/4 opakowania ![]() I już rezerwuję Ci te rzeczy, widzę, że jesteś z Warszawy, może uda nam się umówić osobiście.
Moja wymianka - klik! Edytowane przez AncientQueen Czas edycji: 2015-06-20 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
nie sądzę, że będę robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie wiem, co zrobić.., pędzel dobieram trochę na siłę (chyba ten okrągły jak już mi pasowałby), a wyczytałam, że on ok30zł jest warty. Peeling Sylveco chcę bardziej ![]()
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
W sumie to bylabym najbardziej zainteresowana wszystkimi cieniami z Mad Minerals, ktore wymienilam ( rozumiem, ze to sa cale opakowania 5 ml)? I odlewke masko kremu z Orientany 30 ml.
I jeszcze zapomnialam dopissac ze tym Eyelinerem z EDM ![]()
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-06-21 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Felicita
|
A mi się podoba:
Organique, Pumpkin Line- krem ultra nawilżający, nowy La Roche Posay Posthelios- balsam po opalaniu Peeling czekoladowy Stara Mydlarnia, nowy Bourois Healthy mix serum 53- niewielki ubytek LRP Nawilżający podkład w kremie 03- nowy Podkład L`Oreal, Matte Morphose [Magique] (Puder w musie) użyty dwa razy, odcień 115 gold ivory (wcale nie jest taki jasny), kod: 266703 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...r-w-musie.html Powiedz proszę jak to widzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
OK. Ja Ci napisalam jak to wyglada z mojej strony w poprzednim poscie, wiec czekam na decyzje jak widzisz wymiane o ile widzisz
![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Wypiszę to, co mi wpadło w oko (nie znaczy to, że chcę to wszystko za jeden Korres i miniaturkę Benefitu).
![]() Podobają mi się próbki: 2 x Sylveco lekki krem brzozowy Orientana masło do ciała Róża japońska i liczi x 2 Orientana masło Ziaja Kuracja Dermatologiczna z witamina C + HA/P na dzień - chętnie kilka próbek Givenchy Casual Chic (męski) - nowa próbka Mini balsam rozświetlający Ziaja Oraz: Balsam Yves Rocher z masłem shea Expert Reparation 75ml nowy / to balsam w tubce czy słoiku? Organique, Pumpkin Line- krem ultra nawilżający, nowy La Roche Posay Posthelios- balsam po opalaniu / jaka pojemność? Moschino i love love edt 30ml â nowe, folia I teraz pytania ![]() - ile Korresów chciałaś jeden czy obydwa? - czy te kosmetyki gdzie piszesz "nowe" są zafoliowane, zaplombowane itp, tzn. czy nadają się na prezent? - jakie są daty ważności? I czy jesteś w stanie u mnie znaleźć coś za wszystkie te rzeczy? Wiadomo, większe wymianki są dużo bardziej opłacalne. Jeśli nie, będę się ograniczać (lub szukać czegoś poza wątkiem). ![]()
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
O jezu
![]() ![]() W takim razie jezeli bylabys zainteresowana to wtedy za te 4 cienie z Mad i 30 ml odlewki maski z Orientany. Za odzywke dalam ok. 45 zl w Hebe. Wiadomo, ze w sieci beda tansze, bo jest wieksza konkurencja, ale jak dorzuci sie kosz wysylki to i tak cenowo wychodzi ponad 40 zl ![]()
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Tak, to krem jogurtowy.
![]() W takim razie pomyślę na co się zdecydować i dam Ci znać. Tylko do 14 lipca jestem za granicą, jeśli nie przeszkadzałaby Ci wysyłka po 14.07 to na pewno coś złożymy. Planuję jszcze dokładki. Jakbym wiedziała czego poszukujesz moglabym przejrzeć moje lodówkowe i szafkowe zapasy. ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
może być krem i mini balsamy. z tym że wysłać mogłabym po 5 lipca dopiero
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
To może wstępnie taka wymiana:
jogurtowy Korres miniaturka Benefit Pore Mogę dorzucić Ci dodatkowo próbkę kremu Korres. ![]() Za próbki: 2 x Sylveco lekki krem brzozowy Ziaja Kuracja Dermatologiczna z witamina C + HA/P na dzień - 2-3 próbki Givenchy Casual Chic (męski) - nowa próbka Oraz: La Roche Posay Posthelios- balsam po opalaniu Za Moschino i love love edt 30ml â nowe, musiałabym Cię jeszcze czymś skusić. No i jakby jednak coś z tego co chciałam, się zwolniło z negocjacji to jestem chętna. A interesują Cię minerały: róże, cień do brwi, próbki itp?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2015-06-28 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Felicita
|
Cytat:
Odpisałam powyżej 22 czerwca ;> ![]() Edytowane przez karolinkak28 Czas edycji: 2015-07-01 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
W dalszym ciągu jestem zainteresowana, zwłaszcza pędzlem hakuro. Jednak wole większe wymiany dlatego na razie się wstrzymam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Miniaturka jest warta ok. 40 zł, no ale też wolę większe wymiany, tylko obie już są w trakcie negocjacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Felicita
|
To chyba nic nie sklecimy, bo najbardziej mi zależalo na :
Peeling czekoladowy Stara Mydlarnia, nowy - nieaktualne Bourois Healthy mix serum 53- niewielki ubytek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za
Lily Lolo Popcorn - nowy, ale bez kartonika ew jakis inny podklad mineralny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Hej podobają mi się I love love ale nie wymienisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Witaj. Wybierzesz coś u mnie za podkłady Lily Lolo, pełnowymiarowy i w minisłoiczkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
coś za I Love Love oraz:
Yves Rocher â olejek do włosów - nowy x2 Amla Dabur 100ml â ubytek (dodam zdjęcie)?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Bourois Healthy mix serum 53- niewielki ubytek Podkład L`Oreal, Matte Morphose [Magique] (Puder w musie) użyty dwa razy, odcień 115 gold ivory (wcale nie jest taki jasny), kod: 266703 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...r-w-musie.html ?
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
flavo c mogę bez problemu oddać, mam dwa minisy po 3 ml czyli 6 ml. masz może jakąś wish? chętnie poszukam poza wątkiem. może z nuxa by cię coś interesowało?
mi się spodobały te rzeczy, wiem, że mają większą wartość, dlatego piszę, że chętnie poszukam ![]() Lily Lolo Romantic rose - 1/3 Lily Lolo Popcorn - nowy, ale bez kartonika Podkład Sunny Fair matujący Podkład Sunny Cream matujący Podkład rozświetlający Golden Light Podkład kryjący Golden Light Podkład matujący Golden Light
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za hakuro h 67?
Podobaja mi sie tez niektóre minerały i odsypki do manicure japońskiego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.