|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Przyczajenie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Do walki gotowi start
![]() Weszłam na forum, bo moim problemem jest cellulit :/ tak jak każda z Was moje Drogie chce się go pozbyć jestem zdecydowana na ciężką walkę, żeby osiągnąć cel ( skóra jak pupcia niemowlaczka ![]() ![]() ![]() No zaczynam walkę z Panem C tak na serio, bo wcześniej było to jęczenie, stękanie i marudzenia, że „jaka ja biedna” „dlaczego mi się przytrafiło, przecież szczupła jestem”. Ale ponieważ ostatnio naszły mnie refleksje na temat przemijalności, starzenia się (mam 21 lat i wiem, że to dziwne niezwykle ![]() ![]() Więc wstępnie opiszę swój stan ![]() Lat 21, waga 49, wzrost 160, cellulit od ok. 1,5 roku. Widoczny jedynie przy ściskaniu skóry na udach, pupie i delikatnie na brzuchu. Prawdopodobna przyczyna powstania: -brak regularnych ćwiczeń (na studiach niestety tylko dwa semestry a dupy się samemu ruszyć nie chcę) -ogromna miłość do słodyczy ( pożeram wszystko co słodkie a już przed i w trakcie okresu to wyłącznie słodkim bym się żywić mogła) -szaleństwo na punkcie kawy ( minimum jedna dziennie) jak nie to staje się agresywna dla otoczeniaJ -nigdy chyba nie wypiłam 1,5 litra wody w ciągu dnia, nie czuje potrzeby (dlatego średnio przyjemne jest wlewanie w siebie szklanek wody na siłę.) W tym momencie przynajmniej wiem, z czym walczyć, co poprawić i napisałam to a to także pomaga.Studiuję psychologię i wszelkie metody motywacyjne jakie znam zamierzam zastosować i nie zawaham się ich użyć ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszelkie walczące kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Po intensywnym masażu, na drugi dzień albo nawet w tym samym dniu pojawiają się kropki. Na początku miałam kropi i jeszcze mnie bolało trochę ( bo masowałam się naprawde intensywnie ![]() P.s. no i co nóżka rozgrzana po tym tak, że aż parzy ![]() P.s. najlepiej kupić jakiś tłusty krem na C, albo nasmarować się kremem na C, a na to dać coś tłustego żeby był lepszy poślizg, wtedy masuje się jak marzenie ![]()
Start 12.01.2015 - kolejna walka i trening lochy oby tym razem skuteczny: http://moja-metamorfoza.pl/dziennik-...-body-t56.html Edytowane przez Call girl Czas edycji: 2009-07-26 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]()
![]() |
#2675 |
Rozeznanie
|
Gdzie wszyscy kupują te kosmetyki Hean????!!!!!! Ja nigdy ich nie spotkałam w żadnym sklepie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
A znalazłam w rossmannie
![]() ![]()
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
A czy są jakieś masażery dla osób które mają olbrzymią skłonność do pękających naczynek?? Bo z tego co piszecie to u mnie niestety te bańki odpadają.. Obiecałam sobie że za rok będę mieć tyłek jak marzenie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Przyczajenie
|
W pozbyciu się cellulitu, pomógł mi program antycellulitowy Eva natura. Po miesiącu widoczne są już spore efekty. Wpierw używamy antycellulitowego żelu pod prysznic z peelingiem. Wspomagam peeling specjalną rękawicą do masażu, która jest w zestawie. Później używam antycellulitowego balsamu do ciała. POLECAM!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodzi o kuracje bańkami chińskimi - własciwie masaż. Poczytaj o tym na internecie - ten produkt stosunkowo łatwo dostać. Co do bolesności metody - to zalezy jak mozna wykonasz masaż i cy cellulit sam w sobie jest bolesny. Generalnie to sama decydujesz jak intensywny będzie masaż
![]() |
#2681 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A w jakich cenach jest taki zabieg? i ile takich zabiegow trzeba sobie mniej-wiecej zafundowac? Ja walcze z nim ale nie umiem sie go pozbyc ![]() ![]() pozdrawiam cieplo ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() pozdrawiam cieplutko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
Dobra, jestem tu nowa i chciałabym zlikwidować swój cellulit, mam nadzieje ze bedziecie tak dobre i napiszecie mi co powinnam robic zeby pozbyć sie go raz na zawsze!!! Prosze...
![]()
#2683 |
Przyczajenie
|
A ja tak z innej beczki- zrobiłaś cały cykl a6w??? i co??? jakie efekty?????
![]() moja walka z cellulitem wyglada tak: 1. peeling kawowy co drugi dzień (uda) 2. masaż twardą szczotką (pupa) 3. naprzemienne ciepło -zimne prysznice 4. codzienny masaż masłem do ciała z Ziaji rebuild |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Poczytać ten wątek i SETKI innych na wizażu.
#2686 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny chcialam sie pochwalic ! Po niecalym miesiącu chodzenia na aerobik 2 razy w tygodniu i rzetelenego cwiczenia tam( w srednio intensywnej badz intensywnej grupie) musze powiedziec ze faktycznie celulitis sie zmniejszył. Tak samo zmniejszył mi się rok temu po 2,5 miesiaca codziennego steperka, wiec ja polecam aerobik, faktycznie duzo pomaga. Do tego stosuje jakiś krem ale tani zwykly mysle ze on nic nie daje, ale lubię się po prostu kremowac( zainwestuje niedługo w krem tołpy). I ograniczylam slodycze ( w raz na dwa-trzy dni zjem milkiwaya tego malego ,lub lizaka, a tak to nie jem nic tego typu).
Ogólnie mam celulitis tylko na pupie i troszkę na udach i zawsze ciezko bylo się pozbyc tego z pupy a przy aerobiku naprawdę schodzi i z ud i z pupy, mam nadzieje ze po kolejnym miesiacu cwiczen prawie nic z niego nie zostanie ![]()
![]() |
#2687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten masaz twarda szczotka i prysznice ciepło-zimno też wykonujesz codziennie?? dziewczyny a macie jakies specjalne zestawy ćwiczeń??? i wiem ze cały watek o tym jest, ale chciałabym zeby jakas fajna dziewczyna która juz sie na tym zna i wie co robić, zeby pomogła poczatkujacym koleżanka i napisała takie kompedium... PROSZE w imieniu wszystkich zaczynajacych walke z cellulitem!!!
![]() |
#2688 |
Przyczajenie
|
prysznice robię codziennie natomiast tej szczotki używam co drugi dzień (czasem rzadziej). Wierz mi że efekty będą dużo lepsze gdy będziesz się maltretować tylko 3 razy w tygodniu a nie codziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w temacie - gratuluję efektów ![]() Ja wczoraj poćwiczyłam: - 8 minute legs - po 50 wymachów na każdą nogę leżąc bokiem (na wewnętrzną stronę ud) - ajj chyba po tym czuję mięśnie - 15 minut hula hop No i polecę dziś po agrafkę (motylka), wczoraj już byłam ale nie było i pani mówiła, że może dowiozą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Stosował ktoś olejek antycellulitowy z BU?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak źle i tak niedobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczynay mam pytanko ma czerwone rozstepy uzywam kremu fissan i nadala sa. To co mam dłuzej masowac czy zmienic na inny krem doradzcie mi
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- czesc pomozesz mi Edytowane przez monia181818 Czas edycji: 2009-07-30 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() samo ściskanie nie sprawia mi problemów, jest to chyba najprzyjemniejsza forma ćwiczeń jaką dotychczas podejmowałam bo nie wkłada się wiele wysiłku, a z tego co czytałam efekty są. Bardziej denerwuje mnie to, że uciska wewnętrzną stronę kolan, bo się przesuwa, czasem wypada, ale to kwestia znalezienia najwygodniejszej pozycji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Raczkowanie
|
Hymm a ja zaniechalam wszelkich dzialan na jakies 2 tyg... dopadła mnie jakaś deprecha i mam zero motywacji .....właśnie się mentalnie nastawiam znowu do walki....Oprócz celulitu musze wyćwiczyć ciałko zamiast kaloryfera mam brzuszek z tłuszczem, a ramiona jak u 40 latki ogólnie mówiąc dramat. Z panem C nie ma dramatu, ale wiem że trzeba walczyć już żeby się nie powiększył.
W sumie tak się zastanawiam może jest tu jakaś dziewczyna z Katowic??? Może to i głupie, ale może ktoś mieszka w K-ce i np chciałby się wybrać wspólnie na basen albo na rower, albo na jakiegoś tenisa i jakoś razem się motywować do walki ![]() P.S. jakie kupuje się bański chińskie?? Takie szklane czy gumowe?
Start 12.01.2015 - kolejna walka i trening lochy oby tym razem skuteczny: http://moja-metamorfoza.pl/dziennik-...-body-t56.html Edytowane przez Call girl Czas edycji: 2009-08-01 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Przyczajenie
|
Witam Cie Call girl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Raczkowanie
|
Napisałam Ci wiadomość z moim numerem gg
![]() ![]()
#2700 |
Przyczajenie
|
Kurcze ja obecnie jestem za granica jeszcze ale za 2tygodnie wracam do Pl wiec sie odezwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.