![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
![]() ja mam dylemat moralny czy pojechac na targi w sobote .. i wyleciec na sluchanie zespolu czy przyjechac w neidziele i obejrzec równiez wystawe psów kurna ![]() Program targów KIELCE FASHION / MODNY ŚLUB Piątek- 14 listopada 10.00-17.00 Ekspozycja otwarta dla publiczności 11.00 Uroczyste otwarcie targów-scena w pawilonie B 11.00-13.00 Prezencja i autoprezencja. Mowa ciała w wystąpieniach publicznych -centrum konferencyjne, sala CK3 11.00 Pokaz mody ślubnej – KIARA - scena w pawilonie B 11.10 Pokaz mody ślubnej - IVON - scena w pawilonie B 11.20 Pokaz mody - LEWiCO- scena w pawilonie B 11.30 Pokaz mody - GLOTRA - scena w pawilonie B 11.40 Pokaz mody - GOŁDA - scena w pawilonie B 11.50 Pokaz mody – PARYS-FURS - scena w pawilonie B 12.00 Pokaz firmy WIDEOCENTRUM.PL - scena w pawilonie B 12.10-13.10 Pokaz mody ślubnej - Paryżanka, Cymbeline - scena w pawilonie B 13.10-13.20 Konkurs dla zwiedzających - scena w pawilonie B 13.30-15.00 Motywacja i rozwój osobisty. Sukces i szczęście zaczyna się w Tobie! - centrum konferencyjne, sala CK3 16.00-22.00 Półfinały konkursu OFF FASHION - scena w pawilonie B Sobota- 15 listopada 9.00-17.00 Ekspozycja otwarta dla publiczności 10.30-12.00 Etapy i reguły w negocjacjach partnerskich - dr Tomasz Konopka - centrum konferencyjne, sala CK3 12.00-13.30 Public relations w funkcjonowaniu firmy-mgr Jarosław Kusto - centrum konferencyjne, sala CK3 13.00 Pokaz mody ślubnej -KIARA - scena w pawilonie B 13.10 Pokaz mody ślubnej - IVON - scena w pawilonie B 13.20 Pokaz mody – LEWiCO - scena w pawilonie B 13.30 Pokaz mody - GLOTRA - scena w pawilonie B 13.40 Pokaz mody – GOŁDA - scena w pawilonie B 13.50-14.00 Pokaz trendów fryzjerskich na rok 2009-Pokaz firmy INFINITI - scena w pawilonie B 14.00-15.30 Mowa ubioru. Psychologia kolorów w określaniu osobowości człowieka - centrum konferencyjne, sala CK1 14.10 Pokaz firmy WIDEOCENTRUM.PL - scena w pawilonie B 14.20-14.30 Konkurs dla zwiedzających - scena w pawilonie B 15.30 Pokaz mody – PARYS-FURS - scena w pawilonie B 15.40-16.40 Pokaz mody ślubnej-Paryżanka, Cymbeline - scena w pawilonie B Niedziela- 16 listopada 9.00-16.00 Ekspozycja otwarta dla publiczności 11.00-12.30 Design-między sztuką a codziennością-mgr Ewa Bujak - centrum konferencyjne, sala CK3 11.30 Pokaz mody ślubnej - KIARA - scena w pawilonie B 11.40 Pokaz mody ślubnej – IVON - scena w pawilonie B 11.50-12.00 Pokaz trendów fryzjerskich na rok 2009-Pokaz firmy INFINITI- scena w pawilonie B 12.00-13.00 Pokaz mody ślubnej-Paryżanka, Cymbeline - scena w pawilonie B 13.20 Pokaz mody – LEWiCO - scena w pawilonie B 13.30 Pokaz mody – GLOTRA - scena w pawilonie B 13.40 Pokaz mody - GOŁDA - scena w pawilonie B 13.50 Pokaz firmy WIDEOCENTRUM.PL - scena w pawilonie B 14.00 Pokaz mody – PARYS-FURS - scena w pawilonie B 14.10-14.20 Konkurs dla zwiedzających - scena w pawilonie B. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Rozeznanie
|
Też tak myślę. Jak TŻcicki są szczęśliwi, to my też, nie?
Cytat:
TŻ całkiem ogolił się "tam" tylko raz. Nie podobało mi się. Tzn. wyglądało dobrze, ale jakość doświadczeń juz nie ta. Nic mnie nie łaskotało. Teraz chyba sobie skraca odrobinę, ale całkiem golić to Ja już mu więcej nie pozwolę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wolała niedziele
![]()
#2676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2678 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A on sobie nic nie skraca, jakoś oo tym nie myślałam, ale może to dobry pomysł. W sumie chyba mi to nie przeszkadza...ale nie wiem, następnym razem jak cos będę działac to zwrócę uwagę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kubusewa a po czym on Cię łaskocze? Po 'tam' czy po 'gdzie indziej'? ![]() ![]() Cieszę się, że jutro te tragi ślubne, bo się poczuje jak przyszła pm ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj jednak woli spac ze mna niz z rowerem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo tutaj tak na żebrach to nei bardzo.. u szyja też ..odpada ![]() Uch aż mnei dreszze przeszły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Jesli juz mowimy o jego zaroscie i "tym" i "tamtym" to mnie bardziej drapie niz sprawia jakakolwiek przyjemnosc
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie PM 2010!
Nadrobiłam zaległości i mogę dalej pisać. - U nas najprawdopodobniej będzie Absolwent na stole. Wódka w miarę tania i dobra (ani razu nie miałam po niej kaca ![]() - drajwerem jestem tylko na papierku, tzn. zdałam prawko (już ponad 5 lat temu), pojeździłam sobie z pół roku, potem zrobiłam ryskę na prawie nowym samochodzie mojego ojczulka i... już więcej nie wsiadłam za kółko ![]() - can't be perfect, doskonale Cię rozumiem. U nas jest podobnie niestety i z podobnych powodów ![]() ![]() Jeśli chodzi o tą moją sprawę, to nastąpiła zmiana planów. Zamiast soboty, był czwartek. Jak na razie wszystko OK, ale musimy 2 tygodnie teraz czekać na wyniki, od których będzie wiele zależeć, więc wsparcie i kciuki nadal się przydadzą. Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Rozeznanie
|
Ja mam głównie łaskotki na stópkach, a TŻ na... uszkach i bardzo lubi jak sie jego uszkami bawię - aż mu się gęsia skórka robi czasem.
Ja mam prawko od 6-ciu lat. Muszę się pochwalić, że zdałam za 1-szym razem i egzaminator mi powiedział, że mam chyba trochę benzyny we krwi. I na tym koniec. Niestety swojego samochodu nie mam i bardzo nad tym ubolewam. Czasem od dziadka pożyczę, czasem jestem kierowcą po imprezie, czasem TŻ da się "przejechać" Jeździć uwielbiam, ale tylko wtedy jak na drodze są kulturalni kierowcy. Mam jakiś taki lęk, bo nie znam dróg Wrocławia jakoś rewelacyjnie, że jak będę chciała zmienić pas, to nikt mnie nie wpuści i nie zdąże i będę musiała dalej jechać prosto, a przecież dalej to już drogi nie znam i się pogubię. Wiem, że nie zawsze tak jest, ale można mieć pecha i trafić na chama. W USA byłam w raju, bo host rodzinka kupiła mi autko terenowe (5,7) z automatem i szalałam nim przez cały rok. Ale było fajnie! A teraz doooooooopa. Nie mam autka i mieć tymczasem nie będę. Przez ostatni rok byłam na stażu, więc można powiedzieć, że nie zarabiałam. A teraz znalazłam, jak mi się wydawało, pracę, ale tam do póki nie skończę studiów, to też mam stanowisko "stażysta księgowy" i zarabiam niewiele więcej niż na stażu, a odpowiedzialność duuużo większą. Ehhh szkoda gadać. Teraz nie bardzo mam czas na szukanie nowej pracy, więc przezimuję jakoś na tym wyzysku (bo jeszcze potrzebuję materiały do pracy mgr, więc najpierw ich wykorzystam, a potem porzucę), a na wiosnę albo po obronie poszukam czegoś konkretnego, bo w końcu trzeba na wesele coś zaoszczędzić. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-14 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie utworzylu na moim kierunku nowa specjalnosc - ekonomia menedzerska. brzmi interesujaco. do konca semestru musze sie na jakas zdecydowac. co byscie wybraly? sa takie opcje: 1. Ekonomia menedżerska 2. Gospodarowanie nieruchomościami 3. Przedsiębiorczość i innowacje 4. Strategia rozwoju i doradztwo ekonomiczne 5. Strategie rozwoju społeczno-ekonomicznego 6. Zarządzanie i doradztwo personalne ja jak na razie zastanawiam sie na #1 i #4. duzo osob z tego co slysze wybiera sie na #2, bo w sumie najkonkretniejsze, ale ja chyba nie chce sie profilowac na nieruchomosci. ja na razie zmykam, bo TZ przyjechal i bierzemy sie za wspolne pichcenie obiadu. mam nadzieje, ze sie w kuchni nie pozabijamy ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-14 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś się obudziłam o 12.30, więc dla nas to raczej za wcześnie ![]() My idziemy po targach do znajomych, ewentualnie po drodze ponownie zahaczając o mieszkanko tż ![]() ![]() NIe wiem czy tam będzie cos do jedzenia, powinno być, byłam tam tylko raz jak były targi dot. budowy domów, ale to jeszcze w liceum. Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiecie co, oglądałam wczoraj ten katalog aparta i kurde sroka ze mnie - nosze tylko kolczyki i pierścionek zaręczynowy a tyle mi sie tam rzeczy podoba, których bym nie nosiła ![]() ![]() ![]() Wiecie co, ja chyba nie chce nic od Mikołaja, bo nie mam pomysłu, wczoraj powiedziałm tż, żeby kupił mi skarpetki, bo nigdy nie dostałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja no tak nie tymi tamtym laskocze .. z reguły kurnia językiem... no ok troche to dziwne ale co ja zrobie Jeśli chodzi o "grrrr" to ja też jestemm taka właśnie "grrrr" TZ troche narzeka, że zawsze jak ode mnie wraca mama oglądając jego szyje pyta kto go tak pogryzł tudzież podrapał...Póki grał w piłkę było wyytłumaczenie starciowo boiskowe ale teraz.... Nie no ja też tak lubię zdecydowaniośc w drapaniu i w ogóle. Mam wrażenie, że w poprzednim wcieleniu musiałąm byc kotem... Uwielbiam jak się mnie drapie po głowie i po plecach... dałąbym się za to pokroić ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-14 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie kiedyś rozbawił Pan na staci, jak stał i patrzył, że SAMA potrafię nalać do baku, sprawdzić olej, płyn w chłodnicy i do szyb, napompować koła itd itd :d Miał taką minę, jakbym z kosmosu spadła i stwierdził, że świat się kończy, baba umie obsłużyć samochód i On niedlugo pracę straci.
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nie moge.. na pewno uważacie, że myslę tylko o jednym ale to słowo "oprzyrżadowanie" skojarzyło mi się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo konkretnie ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-14 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2 wcale nie jest najkonkretniejsza, mój kolega robi jakies cuda na kiju podyplomówki do tego i jakies certyfikaty, które sa konieczne do wykonywania pracy w nieruchomościach, więc jest to pic na wodę. 5 jakbys chciała pracować dla rządu ![]() 6 - ja w ogóle nie wchodze w temat hr...w hr przy rekrutacji najlpeiej byc psychologiem, jak jesteś ekonomista to ci dadzą do roboty obliczanie dni wolnych i inne pierdy nudne. ja ledwo po śniadaniu jestem a Ty mi tu obiad ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też!!! Edit: Sorry, że post pod postem, ale nie wiem jak dołączyć cytowanie do już wcześniej zamieszczonego posta. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-14 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
|
Wiecie co, zdecydowaliśmy się na inną salę, taką fajniejszą.
![]() ![]() Tylko aż się boję zadzwonić i spytać, czy 8.05 jest wolny... ![]() ![]() Jak nie będzie wtedy wolnego terminu, to chyba się załamię... Dlaczego nie wzięłam się za to wcześniej? :/ Z jednej strony maj nie jest taki oblegany, a z drugiej... Eh, zaraz zadzwonię i się dowiem! Życie w niepewności jest okrutne. ![]() Aha, a w ogóle znalazłam coś takiego: http://strony.eslub.com/podglad14 Co o tym myślicie? Zrobić taką stronę i dopisywać do zaproszeń? Chcecie robić listę prezentów? Brzmi kusząco, ale to taka nowość. ![]() W ogóle to mi smutno, bo żadna moja dobra znajoma nie bierze ślubu w tym samym roku co my... A każda z nas chyba chciałaby mieć kogoś takiego, co? ![]() ![]() Na szczęście jest wizaż. ![]() Edit: Jest wolna. Uff. ![]() ![]() ![]()
od 10 czerwca 2005 r. ♥ Szczęśliwe Małżeństwo ♥ od 8 maja 2010 r. Jak wskazówki jednego zegara- mają sens tylko wtedy, gdy dwie! ![]() Edytowane przez Misiak87 Czas edycji: 2008-11-14 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A lista prezentów to żadna nowość, przynajmniej dla mnie ![]() Ja jak na razie nie mam żadnej koleżanki na 2010, ale jakoś nie czuje potrzeby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam na liście póki co 4 koleżanki w tym 2 bliskie przyjaciółki ![]() TZ też ma chyba 3 kumpli
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na liście gości czy na liście osób, które maja ślub w 2010? Ja właśnie nikogo nie mam kto by brał slub w tym roku co my, ale takie osoby powiedzmy na wylocie twierdzą, że jak się juz zaręczą to od razu ślub a nie tak jak my dwa lata czekania. A że wypadałoby, żeby sie pozaręczali(mam dwie takie parki) to może akurat na 2010 padnie. Bo tak to większośc moich koleżanek jest w nowych związakach a te co są w długotrwałych nie chcą ślubu ![]() A na liście gości są wszyscy ci, którzy powinni, nie wiem ile ich jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laskotania nie znosze. za to uwielbiam jak jezyk idzie w ruch ![]() a dla mnie facet z bujnym wlosem na dole wyglada przezabawnie ![]() z reszta ja w ogole jakos tak nie lubie owlosienia. dobrze, ze TZ ma w miare gladka klatke i plecy ![]() ![]() znajomi mieli brac slub w 2010, ale co z tego wyjdzie to nie wiem, bo mieli niedawno male spiecia, ktore chyba slub oddala w czasie. kolega TZa tez planuje slub na 2010, ale z jego dziewczyna nie utrzymuje kontaktu, wiec nie pogadamy ![]() ale mnie sennosc bierze. a tu trzeba na 16 na wyklad isc ![]() dobrze, ze TZ zawiezie mnie autkiem to bedzie szybciej i mniej meczaco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.