W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-07, 17:51   #2671
Floria
Zadomowienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Kav - TŻ właśnie wymienia Ciebie na lepszy model
Nie powinnam tu zaglądać, za stara jestem,...
a każdy musi sam się uczyć wszystkiego
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 17:52   #2672
Scarrabeo
Zakorzenienie

Kav, weź chopu raz a dobrze przypomnij kto tu jest samicą alfa, bo coś mi się widzi, że mu się letko pomyrdało. Ordnung muss sein.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2014-02-07 o 17:53
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 17:55   #2673
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Dzięki . Zapuszczam teraz, ale kto by pomyślał, że rok temu musiałam ściąć żeby się kręciły .

Kav, średnio mi się to podoba... i telefony, i reszta...

Mamy zaraz imprezkę u TŻ, ale będą dwie panny które średnio lubię z wiadomych powodów, trzymajcie kciuki za brak awantury .
Ja to widzę tak

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 18:26   #2674
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Miał być ban i u mnie, a tu klops- poniosło mnie szczęście i wypite wcześniej piwo, odłączyłam się od grupy mówiąc, że biegnę do toalety. I tak biegnę, biegnę, bo darmowa toaleta w galerii tylko na ostatnim piętrze, ja tu poziom 0 i schodów na górę szukam. Psiamać, szklana pułapka, gdzie są schody, nie ma schodów.

Biegnę, biegnę, a tu SuperPharm.

A wejdę, pomyślałam.

No i niemal popuściłam, gdy zobaczyłam lakiery Life za 3,99.
Piękny fioletowy brokat #42 i piękny srebrny #39 moje są.

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Ja to widzę tak

Kav, powinnaś z nim pogadać, to nie jest wyolbrzymianie z Twojej strony, to z nim jest coś nie tak..

Wróciłam od ortodonty, ale dziwnie z tym aparatem na dole, tak nieswojo się czuję, a jutro zacznie się ból.. Ale motywują mnie efekty, bo po każdej wizycie robię zdjęcia zębom i teraz zrobiłam sobie porównanie z początku i z dziś i już takie prawie prościutkie na górze

Blog

Edytowane przez miranda122
Czas edycji: 2014-02-07 o 18:27
miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 18:27   #2675
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam on nich flat topa cudowny , a najlepsze w nim jest to, że jest najbardziej zbity z moich pędzli a schnie raz dwa
Kusisz...

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
KAldehydy(zapach dominujący w No5) się albo lubi, albo nie. To nie kwestia dojrzałości
Chociaż wiadomo, że z biegiem czasu gust potrafi się zmienić.
Uwielbiam No5!

Cytat:
Podobny do Eternity, jednak nie taki sam. Ja w nim wyczuwam większy potencjał, bo ogólnie CK mnie nie kręci.
Wąchałaś? Co o nich myślisz? Nie dla każdego, ale warte, by je bliżej poznać. Ciągle w kwiatowo-słodkiej tonacji.
Na razie nic innego mi do głowy nie przychodzi, jednak będę o tym myśleć
Poza tym: kierować się bliżej owoców, czy kwiatów? Chodzą Ci po głowie słodkie, pudrowe, czy ostrzejsze zapachy?
Te D&G kojarzę. CHyba wąchałam i chyba mi się podobały.
Chyba wolałabym bliżej owoców, ale żeby kwiaty też były. No i Bardziej słodko-pudrowe zapachy, bo ostre mam. (No5 i Euphoria, mama ma Obssesion też CK, ale jakoś mi nie podchodzą)
Podobały mi się też Baby Doll, ale to już zupełna słodycz jest. Ostatnio poczułam na kimś na ulicy i mi się przypomniały.

Cytat:
Kurde, kusicie zapachami, mam nadprogramowe uzbierane pieniążki, chyba zakupię kochanego My Little Chloe
Chloe zapachy też mnie kuszą, ale nie pamiętam który i DKNY jabłuszko (Be Delicious), tylko nie pamiętam które, chyba zielone...

Edit: EdiZa, zapomniałam dodać, że nie lubię zapachu wanilii.
ilość porażek: 12
2016

Edytowane przez kwrobel2
Czas edycji: 2014-02-07 o 18:29
kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 18:34   #2676
Kaveri
Spaceroholiczka

Xminor, ja też tak to widzę

Edytowane przez Kaveri
Czas edycji: 2014-02-08 o 09:15
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 18:56   #2677
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Edit: inaczej napisze.
No5 to perfumy, które zawierają dużą ilość aldehydów (jak nie największą, jeśli się nie mylę), czyli po mojemu mają mocno stężony zapach, przez co takie łączenie się zapachów i ich przechodzenie jeden w drugi jest dla wielu drażniące i zbyt mocne. Zapachy które aldehydów zawierają mniej (najczęściej dużo mniej niż No5) są po prostu łagodniejsze.
Może i mają, ale mnie, 19 latkę bardzo przytłaczają. Czuję się w nich jak stara baba
Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Zaznaczam od razu, że na perfumach się nie znam

Za prawie wszystkie zapachy odpowiadają aldehydy. Mogą pachnieć jak banany, jabłka, marchewka...

Chyba że "aldehydy" to jakiś skrót w perfumiarstwie, którego ja nie ogarniam
Mówi się po prostu kompozycja zapachowa Wyroby perfumeryjne, należące do tych wieczorowych zawierają od 20, do 40% kompozycji zapachowej. Przedstawia się też inaczej udział procentowy poszczególnych nut, jak dobrze pamiętam prawie 50% to nuty dolne. Prawdopodobnie przez to są tak ciężkie, momentami aż duszące

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

A wąchałaś inne zapachy Rihanny ? dla mnie wszystkie ładnie pachną.
A może Bruno Bani ? Te wszystkie zapachy mi się podobają klik klik klik klik

Kas wszystkiego najlepszego i 100 lat kochana
Tak, wąchałam wszystkie i każdy zapach mi się podobał. Dla mnie są w sam raz - lubię słodkie zapachy, jeden zapach był przełamany pieprzną nutą i pięknie się rozwijał. No i pięknie pachną na mojej skórze i długo się utrzymują.
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 19:03   #2678
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Mówi się po prostu kompozycja zapachowa Wyroby perfumeryjne, należące do tych wieczorowych zawierają od 20, do 40% kompozycji zapachowej. Przedstawia się też inaczej udział procentowy poszczególnych nut, jak dobrze pamiętam prawie 50% to nuty dolne. Prawdopodobnie przez to są tak ciężkie, momentami aż duszące
95% osób pracujących w moim zawodzie nie używa perfum. Ja używam tylko na randki Myślę, że tematem nie zainteresuję się w ogóle
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 19:03   #2679
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, wąchałam wszystkie i każdy zapach mi się podobał. Dla mnie są w sam raz - lubię słodkie zapachy, jeden zapach był przełamany pieprzną nutą i pięknie się rozwijał. No i pięknie pachną na mojej skórze i długo się utrzymują.
Mam je wszystkie jak byłam w Niemczech to akurat przez te dwa miesiące trafiały się promocje i szkoda było nie kupić
Na mnie też się pięknie rozwijają, np koleżanka ma jedne takie same, a całkiem inaczej na niej pachną mnie zawsze wszyscy pytają jakich perfum używam, bo pięknie pachnie
Dokładnie długo się utrzymują, moja kiecka z sylwestra raz założona i popsikana nią nadal pachnie w szafie
Stary 2014-02-07, 19:05   #2680
dilula
Rozeznanie

Kav, jak to powiedział mi kiedyś mój znajomy: żaden facet będąc w związku nie zaprząta sobie głowy koleżankami/przyjaciółkami. Wracając np. po pracy do domu, jeśli nie widzi się ze swoją dziewczyną, to siada przed kompem/telewizorem/napiernicza w gry/otwiera piwo albo idzie chlać z kumplami itp., a nie wydzwania do swojej psiapsióły albo molestuje ją o spotkanie, bo ma aż taką potrzebę. U facetów coś takiego po prostu nie ma racji bytu A jeśli ma to znaczy, że facetowi panna się podoba i to nie jako koleżanka.
Taką oto mi mądrość zaserwował. Między innymi.
To, co robi twój Tż wskazuje na bardzo podejrzane ciągoty ku owej Monisi i silną potrzebę kontaktu i przebywania z nią. Ona mu się podoba i go do niej ciągnie

A sama mam kolegę, będącego w związku od 2 lat, który już 3 razy groził mi zerwaniem znajomości za to, że się do niego nie odzywam Muszę tutaj nadmienić, że kiedyś był we mnie zakochany, ale nie odwzajemniałam jego uczucia. Jak poznał swoją M. nasze kontakty bardzo się zminimalizowały zarówno z jego strony jak i z mojej, bo przecież rozumiem, że chłop ma głowę zaprzątniętą swoją kobietą. Na cholerę mu koleżanka na pełen etat Poza tym jego dziewczyna mnie nie lubi. No, i facet sam się do mnie nie odzywa miesiącami, do czasu aż wrzucę jakiś głupi status na fb, który będzie mógł skomentować słowami: nie odzywałaś się do mnie pół roku, to koniec naszej znajomości. I nie, to nie są żarty z jego strony, tylko śmiertelna powaga, bo wyrzucał mi tak już 2 razy. Nie rozumiem tego, bo zdaję sobie sprawę, że facet ma własne życie, a ten mi robi za to awantury. Sam się nie odzywa to, co ja będę za nim latać? Na dodatek za zajętym? Oszalał

Edytowane przez dilula
Czas edycji: 2014-02-07 o 19:12
dilula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 19:11   #2681
201704240919
Konto usunięte

Kav, bardzo mi przykro i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej. Nie wiem co mam powiedzieć, bo jestem chorobliwie zazdrosna. Przez facetów. Zawsze kiedy kogoś o coś podejrzewałam, miałam rację. Mój były przyprawiał mi rogi - zaczął chodzić na siłownię, nie zwracał się do mnie jak kiedyś, odzywał się tylko późnymi wieczorami, czasem nawet nie. Na pożegnanie powiedział mi, że jestem nadętą krową i nie potrafię go zadowolić. Chyba za kilka miesięcy wyjadę za granicę, chyba jeszcze nikt mnie tak nie pogrążył. Mam nadzieję, że szybko odseparujesz się od takiego szkodnika, mi mój związek nie służył i jeszcze walnął na psychikę..

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Mam je wszystkie jak byłam w Niemczech to akurat przez te dwa miesiące trafiały się promocje i szkoda było nie kupić
Na mnie też się pięknie rozwijają, np koleżanka ma jedne takie same, a całkiem inaczej na niej pachną mnie zawsze wszyscy pytają jakich perfum używam, bo pięknie pachnie
Dokładnie długo się utrzymują, moja kiecka z sylwestra raz założona i popsikana nią nadal pachnie w szafie
A ja nie potrafię się na jeden zdecydować. Chyba wybiorę te mocniejsze i nude, widziałam je ostatnio na promocji w Rossmannie

Edytowane przez 201704240919
Czas edycji: 2014-02-07 o 19:10
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 19:35   #2682
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że Sesa wymiata. Tak, wiem odkryłam Amerykę Ale kurczę, ona genialnie hamuje wypadanie włosów!

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2014-02-18 o 11:31
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 19:36   #2683
XminorXlosX
Zakorzenienie

Kav, jeszcze jedno

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 20:25   #2684
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Stary 2014-02-07, 20:38   #2685
kascysko
Zakorzenienie

Kav, to wygląda, jakbyś przestała być najważniejszą osobą w życiu TŻ. Przedstaw mu sytuację, jeśli nie zerwie z nią tej kwitnącej znajomości to nie ma co...
Stary 2014-02-07, 20:51   #2686
pluskotka
Zakorzenienie

Halo halo

Ale żem zacofana znowu z tymi postami, znaczy się czytałam Was na bieżąco, ale cytowanie jak zwykle odkładałam. Tryb życia mi się tak w tym tygodniu przestawił, że drzemnęłam się dzisiaj 5 godzinek dla odespania (miała być godzinka). Tak wyglądałam i nadal wyglądam po przebudzeniu się zerknęciu na zegarek: http://www.youtube.com/watch?v=Ecb1fppxwmw

Dobra, teraz najważniejsze:
Kaś Kaś Kaś!! Zmian na lepsze, zdróweczka, ciepłego serducha dla odpowiedniego faceta, a zimnego biczowatego dla złamasów coby wiedzieli gdzie ich miejsce (sore, wiem że nie lubisz takich życzeń ale po ostatnim musiałam ). Spełniania marzeń, nie tylko tych naukowo-zawodowych, a przy tym wiecznie odpowiednio pokręconego życia

Kav, kurdem, aż to dla mnie nie do pojęcia. Niestety u Ciebie bez poważnej rozmowy się nie obejdzie, mimo, że ta osoba zaraz zacznie Ci wymyślać, to zdobądź się na to jak będziesz miała siły, bo inaczej zaczniesz się dusisz i będzie Cię to na dłuższą metę męczyć bardziej niż ostra rozmowa...

Heroldin, dzięki za propozycję rypacza, ale już za późno. Soda poszła w ruch, częściowo tylko pomogła, ale potem na drugi dzień doprawiłam nowym szamponem, który już był zamówiony. Na razie jest lepiej I dla Ciebie byłaby niepłacalna wysyłka wielkiego szamponu.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 20:56   #2687
Aleksandriiia
Wtajemniczenie

Kaś!! Wszystkiego co najlepsze, chłopa porządnego, a nie genetycznego selekcjonera, kutfa reproduktor się znalazł

Przyszła moja paczka z fake'ami, bosheeee jednego brakuje, na drugim nie ma gumek, kolczyk do języka w przekłamanym (delikatnie powiedziane) kolorze
Jutro do szkoły, a ja nic nie umiem zamiast się uczyć Was nadrabiam

A się pochwalę, że w marcu na Within Temptation się wybieram taka rozpusta

Głusi nie gęsi, swój język mają

Denko??? (48)
d/s - 24
b/s - 2
próbki/saszetki - 4
szampony - 9
wcierki - 4
serum - 2
oleje - 3
Aleksandriiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 21:01   #2688
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

nowa dziewica i u mnie dziś się znalazła :klik

kupilam też matowego lip glossa z wibo nr 3, ale o ile w świetle w sklepie wydawał się być ok, to już w domu, po odkręceniu wiedziałam, że to nie mój kolor, więc nawet nie próbowałam, źle wyglądam w tak żywych czerwieniach, a tak chciałam mieć takiego "matowca", pójdzie do kosza
Stary 2014-02-07, 21:07   #2689
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Kav, jak to powiedział mi kiedyś mój znajomy: żaden facet będąc w związku nie zaprząta sobie głowy koleżankami/przyjaciółkami. Wracając np. po pracy do domu, jeśli nie widzi się ze swoją dziewczyną, to siada przed kompem/telewizorem/napiernicza w gry/otwiera piwo albo idzie chlać z kumplami itp., a nie wydzwania do swojej psiapsióły albo molestuje ją o spotkanie, bo ma aż taką potrzebę. U facetów coś takiego po prostu nie ma racji bytu A jeśli ma to znaczy, że facetowi panna się podoba i to nie jako koleżanka.
Taką oto mi mądrość zaserwował. Między innymi.
To, co robi twój Tż wskazuje na bardzo podejrzane ciągoty ku owej Monisi i silną potrzebę kontaktu i przebywania z nią. Ona mu się podoba i go do niej ciągnie
święte słowa
Cytat:
A ja nie potrafię się na jeden zdecydować. Chyba wybiorę te mocniejsze i nude, widziałam je ostatnio na promocji w Rossmannie
też nie potrafiłam, dlatego wszystkie przygarnęłam lubię jeszcze perfumy Beyonce o te Klik
o o Rihannę poprosiłam na walędrinki skoro rozmiaru mojego obrączkowego pierścionka nie można dostać
Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
ładne pazurki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-07, 21:10   #2690
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Dobra, teraz najważniejsze:
Kaś Kaś Kaś!! Zmian na lepsze, zdróweczka, ciepłego serducha dla odpowiedniego faceta, a zimnego biczowatego dla złamasów coby wiedzieli gdzie ich miejsce (sore, wiem że nie lubisz takich życzeń ale po ostatnim musiałam ). Spełniania marzeń, nie tylko tych naukowo-zawodowych, a przy tym wiecznie odpowiednio pokręconego życia

Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia Pokaż wiadomość
Kaś!! Wszystkiego co najlepsze, chłopa porządnego, a nie genetycznego selekcjonera, kutfa reproduktor się znalazł

Dziękuję Dziewczyny!
Stary 2014-02-07, 21:13   #2691
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

kav ja z doświadczenia wiem, że nie należy bać się kobiet, o których facet nam mówi, a tych, o których milczy
ale zachowanie jego w stosunku do Ciebie jest bardzo nie w porządku i to by mnie bardziej bolało
Stary 2014-02-07, 21:30   #2692
Redhaired Witch
Nindżopesz

Kav, miałam dwa razy podobną sytuację - raz koleżanka z pracy, raz ze szkoły. W obu przypadkach po miesiącu mogłam zaliczyć się do rogacizny

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 21:31   #2693
EdizA
Zakorzenienie

Troche mnie dolek zlapal. Niby jestem w domu z K., niby jest lepiej, bo po rozmowie, ale czuje do niego jakas odraze. Patrze na niego i mnie irytuje. Strasznie mi z tym zle..
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 21:36   #2694
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Stary 2014-02-07, 21:44   #2695
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Troche mnie dolek zlapal. Niby jestem w domu z K., niby jest lepiej, bo po rozmowie, ale czuje do niego jakas odraze. Patrze na niego i mnie irytuje. Strasznie mi z tym zle..
też tak miałam kiedyś, ale mi przeszło na szczęście czego iTobie życzę
Stary 2014-02-07, 22:02   #2696
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Kaś, sto lat, najlkepszego wszystkiego w dniu święta Twego

Alexandriiia, zabierz mnie ze sobą na WT

Kav, jam też gówniara, ale jakby mój Luby zaczął dawać takie strzały, to kurna.... Momentalnie zaczęłabym rozmowę i nie pozwoliła uciec. Taki mam charakter twardy pod tym względem. A że mój Luby psychicznie bardzo podobny do mnie, to i nie mam się czym martwić, że mnie nie zrozumie.

Wróbelku, Twoja paczka wysłana dziś w okolicach godziny 13. Śmiechłam, gdy pakowałam ją na podłodze między szkolnymi szafkami I ten szczęk rozwijanej taśmy klejącej... Ludzie nie wiedzieli co się dzieje

Nie było mnie prawie cały dzień, bo najpierw byłam w szkole, a potem przyszedł do mnie Luby. Wczoraj mu powiedziałam o pewnej rzeczy, dziś sobie resztę dopowiedzieliśmy.. Uwielbiam jak jest u mnie, wtedy bardzo bardzo dużo rozmawiamy. W ogóle to chciałam się Wam czymś pochwalić (nie pasuje mi tu to słowo). Biorąc pod uwagę jego uprzedzenia na tym punkcie i wszystkie konteksty, to był to największy krok milowy w naszym związku. Otóż powiedział coś, czego mego uszy nie słyszały skierowanego do mnie. To "Kocham Cię" rozwaliło mi system do tego stopnia, że aż mi łezka poleciała. Idę spać szczęśliwa
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 22:08   #2697
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Kaś, sto lat, najlkepszego wszystkiego w dniu święta Twego
Stary 2014-02-07, 22:13   #2698
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
A spróbuj wilgotne zapleść w warkocz?

Spróbuję Zobaczę co bedzie po warkoczu i po dwóch koczkach, bo niedawno wrzuciłam zdjecie, które Wam się spodobało, ale było 0 stylizacji, więc zobaczymy jak bedzie z

Daj znać jak było na imprezie i ogolnie to udanego wypadu

Cytat:
Patka, nie poddawaj się ze stylizacją, bo widać, że one falują

Powiem Wam, że Sesa wymiata. Tak, wiem odkryłam Amerykę Ale kurczę, ona genialnie hamuje wypadanie włosów!

będę próbować
Ja jeszcze Sesy nie próbowałam

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
kav ja z doświadczenia wiem, że nie należy bać się kobiet, o których facet nam mówi, a tych, o których milczy
ale zachowanie jego w stosunku do Ciebie jest bardzo nie w porządku i to by mnie bardziej bolało

zgadzam się

Cytat:
To chwilowy dołek, zrób dla siebie coś dobrego i odpocznij dzisiaj

Byłam u kuzynki, ta poczestwala mnie nalewka teraz spać mi się chce, a ma przyjść kolega mojego brata, bo mam mu coś przekazać, a ja w piżamie
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 22:53   #2699
versatille
Zakorzenienie

Kaś, Najlepszego! I fajnego chłopa!

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 23:05   #2700
Aleksandriiia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Alexandriiia, zabierz mnie ze sobą na WT
Jedziemy mega ekipą 2 osobową więc wsparcie się przyda

cieszem się z Tobą

Kutfa seksu mi cza , alem wyposzczona....

Głusi nie gęsi, swój język mają

Denko??? (48)
d/s - 24
b/s - 2
próbki/saszetki - 4
szampony - 9
wcierki - 4
serum - 2
oleje - 3
Aleksandriiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości