|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Kav - TŻ właśnie wymienia Ciebie na lepszy model
![]() Nie powinnam tu zaglądać, za stara jestem,... a każdy musi sam się uczyć wszystkiego |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Kav, weź chopu raz a dobrze przypomnij kto tu jest samicą alfa, bo coś mi się widzi, że mu się letko pomyrdało. Ordnung muss sein.
![]()
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2014-02-07 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kav, powinnaś z nim pogadać, to nie jest wyolbrzymianie z Twojej strony, to z nim jest coś nie tak.. Wróciłam od ortodonty, ale dziwnie z tym aparatem na dole, tak nieswojo się czuję, a jutro zacznie się ból.. Ale motywują mnie efekty, bo po każdej wizycie robię zdjęcia zębom i teraz zrobiłam sobie porównanie z początku i z dziś i już takie prawie prościutkie na górze ![]()
Edytowane przez miranda122 Czas edycji: 2014-02-07 o 18:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba wolałabym bliżej owoców, ale żeby kwiaty też były. No i Bardziej słodko-pudrowe zapachy, bo ostre mam. (No5 i Euphoria, mama ma Obssesion też CK, ale jakoś mi nie podchodzą) Podobały mi się też Baby Doll, ale to już zupełna słodycz jest. Ostatnio poczułam na kimś na ulicy i mi się przypomniały. Cytat:
Edit: EdiZa, zapomniałam dodać, że nie lubię zapachu wanilii.
zużycia: 25 ![]() ilość porażek: 12 ![]() 2016 Edytowane przez kwrobel2 Czas edycji: 2014-02-07 o 18:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Spaceroholiczka
|
Xminor, ja też tak to widzę
![]() Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2014-02-08 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Tak, wąchałam wszystkie i każdy zapach mi się podobał. Dla mnie są w sam raz - lubię słodkie zapachy, jeden zapach był przełamany pieprzną nutą i pięknie się rozwijał. No i pięknie pachną na mojej skórze i długo się utrzymują. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na mnie też się pięknie rozwijają, np koleżanka ma jedne takie same, a całkiem inaczej na niej pachną ![]() ![]() Dokładnie długo się utrzymują, moja kiecka z sylwestra raz założona i popsikana nią nadal pachnie w szafie ![]()
![]() |
#2680 |
Rozeznanie
|
Kav, jak to powiedział mi kiedyś mój znajomy: żaden facet będąc w związku nie zaprząta sobie głowy koleżankami/przyjaciółkami. Wracając np. po pracy do domu, jeśli nie widzi się ze swoją dziewczyną, to siada przed kompem/telewizorem/napiernicza w gry/otwiera piwo albo idzie chlać z kumplami itp., a nie wydzwania do swojej psiapsióły albo molestuje ją o spotkanie, bo ma aż taką potrzebę. U facetów coś takiego po prostu nie ma racji bytu
![]() Taką oto mi mądrość zaserwował. Między innymi. To, co robi twój Tż wskazuje na bardzo podejrzane ciągoty ku owej Monisi i silną potrzebę kontaktu i przebywania z nią. Ona mu się podoba i go do niej ciągnie ![]() A sama mam kolegę, będącego w związku od 2 lat, który już 3 razy groził mi zerwaniem znajomości za to, że się do niego nie odzywam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dilula Czas edycji: 2014-02-07 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Konto usunięte
|
Kav, bardzo mi przykro i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej. Nie wiem co mam powiedzieć, bo jestem chorobliwie zazdrosna. Przez facetów. Zawsze kiedy kogoś o coś podejrzewałam, miałam rację. Mój były przyprawiał mi rogi - zaczął chodzić na siłownię, nie zwracał się do mnie jak kiedyś, odzywał się tylko późnymi wieczorami, czasem nawet nie. Na pożegnanie powiedział mi, że jestem nadętą krową i nie potrafię go zadowolić. Chyba za kilka miesięcy wyjadę za granicę, chyba jeszcze nikt mnie tak nie pogrążył. Mam nadzieję, że szybko odseparujesz się od takiego szkodnika, mi mój związek nie służył i jeszcze walnął na psychikę..
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201704240919 Czas edycji: 2014-02-07 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2014-02-18 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Kav, jeszcze jedno
![]()
#2684 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Kav, to wygląda, jakbyś przestała być najważniejszą osobą w życiu TŻ. Przedstaw mu sytuację, jeśli nie zerwie z nią tej kwitnącej znajomości to nie ma co...
#2686 |
Zakorzenienie
|
Halo halo
![]() Ale żem zacofana znowu z tymi postami, znaczy się czytałam Was na bieżąco, ale cytowanie jak zwykle odkładałam. Tryb życia mi się tak w tym tygodniu przestawił, że drzemnęłam się dzisiaj 5 godzinek dla odespania (miała być godzinka). Tak wyglądałam i nadal wyglądam po przebudzeniu się zerknęciu na zegarek: http://www.youtube.com/watch?v=Ecb1fppxwmw Dobra, teraz najważniejsze: Kaś Kaś Kaś!! Zmian na lepsze, zdróweczka, ciepłego serducha dla odpowiedniego faceta, a zimnego biczowatego dla złamasów coby wiedzieli gdzie ich miejsce (sore, wiem że nie lubisz takich życzeń ale po ostatnim musiałam ![]() ![]() Kav, kurdem, aż to dla mnie nie do pojęcia. Niestety u Ciebie bez poważnej rozmowy się nie obejdzie, mimo, że ta osoba zaraz zacznie Ci wymyślać, to zdobądź się na to jak będziesz miała siły, bo inaczej zaczniesz się dusisz i będzie Cię to na dłuższą metę męczyć bardziej niż ostra rozmowa... Heroldin, dzięki za propozycję rypacza, ale już za późno. Soda poszła w ruch, częściowo tylko pomogła, ale potem na drugi dzień doprawiłam nowym szamponem, który już był zamówiony. Na razie jest lepiej ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Wtajemniczenie
|
Kaś!! Wszystkiego co najlepsze, chłopa porządnego, a nie genetycznego selekcjonera, kutfa reproduktor się znalazł
Przyszła moja paczka z fake'ami, bosheeee jednego brakuje, na drugim nie ma gumek, kolczyk do języka w przekłamanym (delikatnie powiedziane) kolorze Jutro do szkoły, a ja nic nie umiem ![]() A się pochwalę, że w marcu na Within Temptation się wybieram ![]()
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
nowa dziewica i u mnie dziś się znalazła :klik
kupilam też matowego lip glossa z wibo nr 3, ale o ile w świetle w sklepie wydawał się być ok, to już w domu, po odkręceniu wiedziałam, że to nie mój kolor, więc nawet nie próbowałam, źle wyglądam w tak żywych czerwieniach, a tak chciałam mieć takiego "matowca", pójdzie do kosza ![]()
#2689 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o o Rihannę poprosiłam na walędrinki skoro rozmiaru mojego obrączkowego pierścionka nie można dostać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Dziewczyny!
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
kav ja z doświadczenia wiem, że nie należy bać się kobiet, o których facet nam mówi, a tych, o których milczy
![]() ale zachowanie jego w stosunku do Ciebie jest bardzo nie w porządku i to by mnie bardziej bolało
#2692 |
Nindżopesz
|
Kav, miałam dwa razy podobną sytuację - raz koleżanka z pracy, raz ze szkoły. W obu przypadkach po miesiącu mogłam zaliczyć się do rogacizny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Troche mnie dolek zlapal. Niby jestem w domu z K., niby jest lepiej, bo po rozmowie, ale czuje do niego jakas odraze. Patrze na niego i mnie irytuje. Strasznie mi z tym zle..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2696 |
Wtajemniczenie
|
Kaś, sto lat, najlkepszego wszystkiego w dniu święta Twego
![]() ![]() ![]() ![]() Alexandriiia, zabierz mnie ze sobą na WT ![]() Kav, jam też gówniara, ale jakby mój Luby zaczął dawać takie strzały, to kurna.... Momentalnie zaczęłabym rozmowę i nie pozwoliła uciec. Taki mam charakter twardy pod tym względem. A że mój Luby psychicznie bardzo podobny do mnie, to i nie mam się czym martwić, że mnie nie zrozumie. Wróbelku, Twoja paczka wysłana dziś w okolicach godziny 13. Śmiechłam, gdy pakowałam ją na podłodze między szkolnymi szafkami ![]() ![]() Nie było mnie prawie cały dzień, bo najpierw byłam w szkole, a potem przyszedł do mnie Luby. Wczoraj mu powiedziałam o pewnej rzeczy, dziś sobie resztę dopowiedzieliśmy.. Uwielbiam jak jest u mnie, wtedy bardzo bardzo dużo rozmawiamy. W ogóle to chciałam się Wam czymś pochwalić (nie pasuje mi tu to słowo). Biorąc pod uwagę jego uprzedzenia na tym punkcie i wszystkie konteksty, to był to największy krok milowy w naszym związku. Otóż powiedział coś, czego mego uszy nie słyszały skierowanego do mnie. To "Kocham Cię" rozwaliło mi system do tego stopnia, że aż mi łezka poleciała. Idę spać szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
#2698 | |||
Konto usunięte
|
Spróbuję ![]() ![]() Daj znać jak było na imprezie i ogolnie to udanego wypadu ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze Sesy nie próbowałam ![]() Cytat:
zgadzam się ![]() Cytat:
![]() Byłam u kuzynki, ta poczestwala mnie nalewka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Kaś, Najlepszego!
![]() ![]()
![]() |
#2700 |
Wtajemniczenie
|
Jedziemy mega ekipą 2 osobową więc wsparcie się przyda
![]() cieszem się z Tobą ![]() Kutfa seksu mi cza , alem wyposzczona.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.