Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-12, 22:49   #2701
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Ooo o kogo my tu widzimy, Pamelija Chyba przez ostatni miesiąc albo dwa nie napisalaś tyle, co teraz
Ja w streszczaniu nie jestem najlepsza, ale trudno nie będzie: szkoła, szkoła, szkoła i... szkoła Czasem inne bzdety, ale generalnie uczymy się, albo narzekamy, że nie uczymy, heh.
Są te torby na Allegro albo gdzieś? Bo zobaczyć bym se chciała

...znów kolejny facet traktuje mnie jak najlepszą koleżankę. Cóż. Norma. Czasem jednak wolalabym coś innego.

Mam jutro sprawdzian z biologii, od początku roku. Zależy od niego moja ocena na półrocze. A niewiele się uczyłam... Też standart. ;/
Niepisałam zaledwie dwa tygodnie a mi tu już w miesiącach wypominają heh domyślam się, że w maturalnej klasie to tylko szkoła szkoła i szkoła...
Hm.. a Krówka się pojawia? ciekawa jestem jak tam jej W.
Bo na jesienne wieczory to przydało by się jakieś męskie ramie, które przytuli i ogrzeje
A tej torby poszukam na allegro czy gdzieś ale to nie dziś... a kosztowała chyba 79zł i napewno była w kolorze takiej ślicznej czerwieni.. ale były chyba też i czarne i brązowe i jeszcze jakieś.. Ja w tym sklepie kupiłam sobie śliczny golfik z taką śmieszną broszką
a tak to fajne torby widziałam na bazarku za 30zł takie maleńkie jednolite, do wyboru spośród tysięcy kolorów na takim długaśnym pasku.. wogóle teraz na jesień sporo fajnych rzeczy się w sklepach pojawiło.. kurczę muszę wkońcu te wszystkie rzeczy sprzedać na allegro

Zauważyłam nową osobę u nas w wątku Lele witaj

Jutro mam klasówkę z "wesela".. przeczytałam I akt i trochę II i nie chce mi się tego czytać.. straszczenia też nie..

edit.. no tak jak zwykle jak jestem to nikogo nie ma i jak zwykle jestem tu najpóźniej.. Uhahana cho no tutaj
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-12, 22:59   #2702
lele
Zakorzenienie

Pamelija- witam sie witam
Uhahana- damiecki moze byc, ale wersja filmowa przedwiosnia calkowicie odbiega od ksiazki co mnie drazni..
Nija- skoro masz takie przeliczniki to sie nie dziwie
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 14:56   #2703
Ywonula
Zadomowienie

sorki za dubla

Edytowane przez Ywonula
Czas edycji: 2007-11-13 o 14:58 Powód: dubel
Ywonula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 14:57   #2704
Ywonula
Zadomowienie

uhahana Damięcki jak najbardziej Ha A ja jutro będe jeździła autkiem :P

pamelija pisz częściej co tam u Ciebie
No właśnie ciekawe jak z W. ...?

Jakoś dziwnie się czuje...
Stary 2007-11-13, 15:25   #2705
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
A jak wyglądy mniej więcej te o które Ci chodziło? Bo naprawdę nie przypominam sobie nic innego

uważam, że jak się nauczę, to może napisałabym podstawę na 90%, przeglądałam te arkusze i cudów tam nie ma, pytania na wiedzę, a jak są źródła to w miarę proste, a rozszerzenie - jak dla mnie czarna magia, dopiero teraz jak chodzę na te lekcje do humana i analizują teksty z rozszerzanych matur lub takie pod rozszerzone matury i babka zadaje do nich pytania, to dla mnie czarna magia...

Lepiej wyjdę wybierając podstawę, naprawdę, gdyby rozszerzenie było typowo na wiedzę, to zdaję rozszerzenie, ale tak to nie ma się nad czym zastanawiać
Hmm chodziło mi o takie duże w różnych kolorach pisałaś,że chcesz kupić chyba czarną jak dobrze pamiętam

I sie nie dziwie,że z takimi przelicznikami wolisz podstawe.
Bo rozszerzona historia i podstawowa to niebo i ziemia

Pamelija:Fajnie,że jesteś

Wydałam dzisiaj całą stówe na same bzdety
Kupiłam sobie zalotke,liner,lakier do włosów,ramke do zdjęcia( nie wiem po co,ale tania była) portfel na urodziny mamie,napoleonki mmm a to taki mój dzisiejszy grzech bo nie moge jesc slodyczy

No i nie ma pieniędzy
Czekam teraz na bluze ehh mam nadzieje,że przyjdzie szybciutko bo juz nie moge sie doczekac

Zastanawiam sie czy nie zmienic historii na podstawową,strasznie sie boje tej rozszerzonej czuje,że nic nie umiem
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 15:39   #2706
uhahana
Zakorzenienie

To ja...

Byłam w szkole na AŻ 3 lekcjach. Sprawdzian z biologii tradycyjnie pisaliśmy 'w grupach' hehehe czyli wszyscy gadali, a babka jakoś niespecjalnie zwracała na to uwagę
I jeszcze kółko z fizy odwołane, więc jestem w domu już od drugiej, a normalnie przyszlabym mniej więcej teraz.
Czyly jest dobrze

Dziewczyny, zamawiam buty ze Stanów. Jak myślicie, długo będą szły? Lele, Ty chyba sukienkę zamawiałaś z zagranicy, opowiedz coś

Ywonula jak ja Ci zazdroszczę tego jeżdżenia Ja czekam, aż będę miała prawko do odbioru, a później pewnie śmiertelnie będę się cała jeździć po śliskim, no ale cóż. Jakoś to będzie, na pewno nie odpuszczę i nie będę czekała do wiosny.

Coś ze mną nie tak. Rodzice wybierają się na zakupy do Focusa, a mi... się nie chce. Wolę zostać w domu i wykorzystać ten czas jakoś pożytecznie. Chyba się starzeję
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 17:21   #2707
marta6704
Zakorzenienie

Niestety musze was na kilka dni opuścić wróce pewnie w sobote,odłączam komputer bo jestem juz uzależniona od neta i zamiast siedziec przy kompie bede sie uczyć (mam nadzieje) no i jeszcze kilka ważnych spraw mam do przemyślenia
Stary 2007-11-13, 18:49   #2708
laylaaa
Zakorzenienie

czesc

bylam na "moim" filmie i powiem tylko, że porażka widac mnie przez 2 sekudny na bardzo dalekim planie, od tyłu, gdybym nie ubrala bialej bluzki w ogole bym tam "znikła" (to byla scena krecona noca).
wczesniej na dworcu dojrzalam kawalek siebie, ale tylko dlatego, ze wiedzialam w ktorym miejscu wtedy bylam
ogolnie te sceny ze statystami szły bardzo szybko, ludzie zamazani, nawet ci ktorzy szli w strone kamery wlasciwie tylko "migają" i ciezko kogokolwiek dojrzec.. a tymbardziej gdzies z tylu.
nie ma szans zeby jakas znajoma osoba mnie rozpoznala, sama mialam z tym trudnosci

takze jesli ktoras z Was sie wybierala to.. naprawde szkoda kasy. poza tym sam film mocno sredni.
na sali oprocz mnie i tzta byly 3 osoby

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 18:57   #2709
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

laylaa-od czegoś trzeba zacząć karierę-i nie liczy się ilość publiczności a jakość
Stary 2007-11-13, 19:01   #2710
uhahana
Zakorzenienie

A ilość osób na pewno spowodowana słabym rozreklamowaniem tego filmu.

Jezu, miałam się uczyć...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-11-13, 19:03   #2711
Ywonula
Zadomowienie

uhahana to nie starość, to staropanieństwo

ide myć głowe... a potem W11 i Na wspólnej i nyny

O już nie zdąże umyć się przed W11

EDIT:

Ooo Agosek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-13, 19:05   #2712
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

uhahana-ja całe popołudnie przespałam-nie poszlam na jeden wykład (na który nie opłaca sie chodzić :P) a jak już wróciłam do domu to mi się przysnęło i nie chcialo mi się już jechać do miasta na 18.30 na ćwiczenia, więc wysłałam koledze smsa żeby mnie wpisał na listę i... poszłam dalej spać :-P
Stary 2007-11-13, 19:11   #2713
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
uhahana to nie starość, to staropanieństwo
Łohoho, nie odważę się zaprzeczyć
Nie no, coś w tym jest, hahaha

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
uhahana-ja cały dzień przespałam-nie poszlam na jeden wykład (na który nie opłaca sie chodzić :P) a jak już wróciłam do domu to mi się przysnęło i nie chcialo mi się już jechać do miasta na 18.30 na ćwiczenia, więc wysłałam koledze smsa żeby mnie wpisał na listę i... poszłam dalej spać :-P
Ty już się tak nie chwal, jakie masz fajne życie studenckie Hahaha Nie no, ale ja też nieraz mam takie akcje, że odpuszczam coś, żeby se pospać Widocznie tak musi być i JUŻ!

Bez sensu. Jutro jedziemy do tych Gliwic, więc na lekcjach mnie nie będzie, w sumie to wątpię, żeby były jakieś lekcje, więc nie muszę się na nic uczyć. Na czwartek by wypadało, ale znam życie i wiem, że do pojutrza to już bym wszystko pozapominała, więc olałam.
Ciekawe, co będzie jutro wieczorem, hahaha.
Choose life.
'

Stary 2007-11-13, 19:14   #2714
lele
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, zamawiam buty ze Stanów. Jak myślicie, długo będą szły? Lele, Ty chyba sukienkę zamawiałaś z zagranicy, opowiedz coś
otoz... nacisnelam guziczek, jeden, drgi trzeci, pozniej jeszcze enter.. no a na powaznie moja kiecka z szanghaju szla, a raczej leciala, bo samolotem.. dlai mi taki fajny kodzik i nalogowo sprawdzalam, dgzei sie ta paczka znajduje.. i po tygodniu przystijny pan dostarczyl mi do domu.. radosci nie bylo konca ;P bo jeszcze oprocz sukienki dorzucili mi prezent- pierscionek, co prawda nie z brylatem, ale z perelka i jakas inna imitacja srebra

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość

takze jesli ktoras z Was sie wybierala to.. naprawde szkoda kasy. poza tym sam film mocno sredni.
na sali oprocz mnie i tzta byly 3 osoby
a mi sie film podobal.. jednakze nie wiem jak wygladasz, wiec ciezko mi powiedziec czy Cie zobacyzlam czy nie..
Stary 2007-11-13, 19:28   #2715
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
otoz... nacisnelam guziczek, jeden, drgi trzeci, pozniej jeszcze enter.. no a na powaznie moja kiecka z szanghaju szla, a raczej leciala, bo samolotem.. dlai mi taki fajny kodzik i nalogowo sprawdzalam, dgzei sie ta paczka znajduje.. i po tygodniu przystijny pan dostarczyl mi do domu.. radosci nie bylo konca ;P bo jeszcze oprocz sukienki dorzucili mi prezent- pierscionek, co prawda nie z brylatem, ale z perelka i jakas inna imitacja srebra
Łał, tydzień to rzeczywiście szybciutko. Moje buty dokładnie nie wiem, skąd będą szły, ale mam nadzieję, że dojdą zanim zima się skończy

Jaki bezsens, w ogóle nie mam samozaparcia do nauki.
Choose life.
'

Stary 2007-11-13, 19:47   #2716
lele
Zakorzenienie

co do butow- dzis chodzilam bo sklepach i nie ma butow takich jak chce;( jak mi sie ppodobaja to czerowne lub zoabczylam o moim wymarzonym kroju to byly biale w czarne kropki co ni jak pasuje do moej sukienki na 100dniowke, ale umowialam sie z pania z mojego ulubionego obuwniczego, ze da cynk mojej mamie jak dostanie dostawe i mama zobacyz czy warto mnnie ciagnac ( nie lubie chodzic po sklepach) i wtedy pojade i zobacze:P
Stary 2007-11-13, 19:50   #2717
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
co do butow- dzis chodzilam bo sklepach i nie ma butow takich jak chce;( jak mi sie ppodobaja to czerowne lub zoabczylam o moim wymarzonym kroju to byly biale w czarne kropki co ni jak pasuje do moej sukienki na 100dniowke, ale umowialam sie z pania z mojego ulubionego obuwniczego, ze da cynk mojej mamie jak dostanie dostawe i mama zobacyz czy warto mnnie ciagnac ( nie lubie chodzic po sklepach) i wtedy pojade i zobacze:P
O butach na studniówkę, to na razie wolę w ogóle nie myśleć, bo to też będzie ciężka przeprawa... Ech

Teraz to o zimowe chodzi i rodzice się ze mnie śmieją, że mam taki gust, że w całej Polsce nie ma dla mnie [w sensie odpoiadających mojemu gustowi] butów i ze Stanów trzeba ciągnć, hahaha A jak już się tu zdarzą, to rozmiaru niet.

BTW pokaż sukienę
Choose life.
'

Stary 2007-11-13, 20:11   #2718
lele
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1191077610
tylko, ze musza ja jeszcze zwezic w brzuchu:P ale z tymc zekam do grudnia..

Uhahana rodzicom sie nie dziwie:P moi rodzice i znajomi tez sie dziwia, ze sukoienke to az poza polska musialam kupowac.. ale na allegro tez takie teraz sa..
Stary 2007-11-13, 20:54   #2719
tak-po-prostu
Zadomowienie

Już nie mogę ;( Mam dość tej nauki! ;(
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 22:01   #2720
pamelija
Rozeznanie

Cytat:
pamelija pisz częściej co tam u Ciebie
No właśnie ciekawe jak z W. ...?
Tylko Krówki nie widać
A ja już postaram się pisać w miarę regularnie tutaj

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Pamelija:Fajnie,że jesteś
też się cieszę, bo brakowało mi tego wątku

laylaaa a no właśnie, bo pamiętam, że statystowałaś w jakimś filmie też teraz myślę, czy by się nie zapisać do agencji statystów zawsze jakaś fajna przygoda jest

Agosek rany jak ja Cię dawno nie widziałam pisz jak tam życie studenckie, jak mieszka Ci się w Krakowie no i jak ludzie na studniach Zawsze jak Ty wracałaś z wakacji to ja znikałam z wątku i tak się jakoś mijałyśmy ale teraz to się zmieni

Rany jak zimno byłam z kolegą na spacerze i zamarzłam ale takie fajne wielkie płaty śniegu leciały i fajnie tak patrzeć w górę na to wszystko.. Jednak mimo wszystko nie lubię zimy
Stary 2007-11-13, 22:17   #2721
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu
Już nie mogę ;( Mam dość tej nauki! ;(

Piona.

Agosek, jak zwykle ładny nowy av

Pamelija
też na mnie zima działa zdecydowanie negatywnie, szczególnie jak jest pogoda jak dzisiaj u mnie - chlapa.
Te wielkie płaty to taki jeden z niewielu przyjemnych aspektów

Odpuściłam se wypracowanie do jutra. Trzecia duża rzecz do zrobienia, no cóż.
Choose life.
'

Stary 2007-11-14, 12:33   #2722
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
nie na cala noc;( brak czasu i ja bym zasnela szybciutko.. juz tak mam.. dzisiaj ogladalismy shreka3 sie wtulilam i prawnie zasnelam
Oo, mam podobnie, ale tylko jak oglądam coś na leżąco. Jest taki jeden film, którego jeszcze nie skończyliśmy oglądać, bo już 2 razy zasnęłam po kilkunastu minutach, więc oglądamy w odcinkach.

Cytat:
Ja tylko chciałam zaprotestować, że nie każdy lubi Kubusia Puchatka Hehe, ja np. niespecjalnie

Cytat:
Z tego co wiem to Em bardzo lubi Kubusia Puchatka chyba,że mi sie coś poplątało
Nie poplątało Ci się, uwielbiam Kubusia! Mam płytę z muzyką z filmu "Kubuś i hefalumpy".
Ostatnio znalazłam fajną stronkę.. Są tam świetne rozwijające gry.
http://www.puchatek.pl/

Cytat:
rozmawiałam w tym czasie z koleżanką z klasy na gg i coś mnie naszło i zapytałam, czy wydanie 60 złotych na książki o Muminkach nie jest lekką przesadą, koleżanka odpowiedziała, że jest
Ee, tam. Wcale nie przesada. Jeśli lubisz Muminki i te książki sprawią Ci przyjemność, to czemu nie? A 60 zł to wcale nie tak dużo..

Cytat:
nija ja tez bardzo często się wzruszam. pamiętam jak płakałam kiedy czytałam Harrego Pottera ze Dubledor'a zabili..

Ja już postanowiłam ze jak zdam to flaszka a jak nie to dwie flaszki
Ja też płakałam jak zabili Dumbledore'a. W ogóle często płaczę czytając książki..

Haha, a tekst z flaszkami jest świetny.

Cytat:
zaraz rozpłynę się z zachwytu
Torebki mi się zupełnie nie podobają i wydaje mi się, że nie są warte swojej ceny..

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
u mnie dzieje się duuużooo znajomość z tym KIMŚ, o którym już kiedyś wspominałam, rozwija się cudownie! ale nie zapeszam
Cieszę się! I fajnie, że znów zaczęłaś więcej pisać.

Cytat:
btw tak mnie coś naszło, że może poszłabym oddać krew... ale nie wiem, trochę się boję koleżanka z klasy była już, oddawałyście już może krew?
Ja nigdy nie będę mogła oddać krwi i bardzo żałuję.. U mnie też ostatnio była w szkole taka akcja, i dużo osób chciało oddać, ale mają takie wymagania, że odpadało 80%.. Naprawdę trzeba mieć idealne zdrowie.

Cytat:
Ja mam w czwartek spr. z fizyki. Optyka - zadania.
Ja właśnie pisałam z tego wczoraj i liczę na 5 (trzecia piątka z fizyki ). I liczę, że kolega który siedział ze mną i któremu pomagałam też dostanie 5.

Cytat:
Za to TŻ tak mnie pocałował,że właśnie leci mi krew z rozciętej wargi,sianiak na głowie i spuchnięty nos.
Nie,nie,nie pobił mnie po prostu takie kaleki z nas,ze sie z tej miłości pokaleczyliśmy
Aa, przypomniało mi się jak kiedyś romantycznie jedliśmy razem taką długą żelkę. Wiecie, tak jak psy w "Zakochanym kundlu" . Jedno z jednego, drugie z drugiego końca. I zamiast się w końcu pocałować, TŻ przez przypadek tak mi się wgryzł w wargę, że poleciała krew i chodziłam taka spuchnięta.

Cytat:
Podoba Wam się piosenka Ali (tej z blog27, czy jakoś tak...) Angel? Bo mi strasznie :love i teledysk tez świetny
Mi się strasznie podoba!! I teledysk też!! TŻ się ze mnie nabija, a ja uważam, że Ala bardzo dobrze zrobiła odchodząc z Blog 27, bo teraz widać jaki ma ładny, czysty głos i jakiś dojrzalszy pomysł na swoje piosenki.

Cytat:
miałam obejrzeć Wyprawę do Raju, ale nie mam skąd wziąć
Ja niedawno to oglądałam, podobało mi się. Mam na DVD, szkoda, że mieszkamy daleko od siebie.
Stary 2007-11-14, 12:38   #2723
emememsik
po prostu Em :)

Przepraszam, że pisze drugiego posta, ale skończył mi się limit emotek.

A więc u mnie.. Nie było mnie tu od piątku. W sobotę byliśmy z TŻem na tej nocy reklamożerców, było bardzo fajne, wygrałam kilka rzeczy w takim jednym konkursie, do domu wróciliśmy o 4 rano.

W szkole nic ciekawego. Dużo się uczę, ale chyba wciąż za mało..

Byłam wczoraj u dentysty.. zrobić ostatniego zęba!! Wizyta kontrolna za pół roku.. Jakie to piękne.

A wieczorem złapała mnie straszna migrena, poszłam spać, obudziłam się późnym rankiem, nie poszliśmy z TŻem do szkoły, opiekował się mną. Na 12 jechał do pracy, więc postanowiłam wrócić do rodziców na dwa dni.. Nie wiem co mi się dzieje.
Stary 2007-11-14, 12:57   #2724
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Mi się strasznie podoba!! I teledysk też!! TŻ się ze mnie nabija, a ja uważam, że Ala bardzo dobrze zrobiła odchodząc z Blog 27, bo teraz widać jaki ma ładny, czysty głos i jakiś dojrzalszy pomysł na swoje piosenki.
Dokładnie Bo ta druga to taki wytrzeszcz oczu zawsze robiła

A Twój TŻ to też taki "gryzący"....

Kurcze nie wiem co zrobić, bo niby ide z B. na tą 100dn ale nie gadamy nic ze sobą, nie piszemy... A ja bym bardzo chciała i wogóle chciałabym się dowiedzieć czy on idze tylko z "grzeczności" czy też może chciałby spróbować ze mną czegoś więcej... Nie chcę sie mu narzucać, nie chce do niego pierwsza pisać, bo zazwyczaj to robiłam. Ale też boje się tego ze on mnie poprostu zgasi tym ze nie chce sie ze mną spotykac...
Nie no w końcu pójdzie przeciez ze mną na ta 100dn... Aaaa nie wiem...

Byłam dziś na jazdach. Byliśmy only na tunelu, i jaki zonk!! Zawsze robiłam ten obrót kierownicą, a teraz Tomek mówi ze trzeba do samego końca zrobić ten obrót! I tak wychodzi!

Fuck... za niedługo grudzień a ja tu ani sukienki, ani butów, ani nic nie umiem na mature próbną....
Stary 2007-11-14, 17:02   #2725
i_n_e_s
Zadomowienie

Pamelija u mnie ma być szampan, chyba o północy, nie pamiętam dokładnie.
Zresztą widzieliśmy ostatnio salę studniówkową na zdjęciach i nie zachwyca , mi nie zależy na jakiejś super pięknej, ale mogłaby być trochę ładniejsza
Już czuję, że będę mieć problem z sukienką, bo ja nie chcę jakiejś balowej, a jak przejrzałam wątek z sukienkami na modzie to żadna mi się nie podoba za bardzo..
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 18:55   #2726
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

cześć dziewczynki

ja już jestem przemęczona totalnie.. dosłownie, zasypiam na stojąco cały czas tylko się uczę i uczę. ja chcę już weekend w sumie zapowiada mi się bardzo miło - w sobotę ruszamy w miasto a w niedzielę przyjaciółka ma osiemnastkę, więc wypadało by się wybrać na chwilę. mam wolny piątek, ale może stać się zajęty, to zależy od Ktosia

nie cytucje tego na biało

wiecie, my dopiero się poznajemy. dziś pierwszy raz gadaliśmy ze sobą dłużej. fakt faktem, że spotkaliśmy się przypadkiem, ale było cudnie.. koleżanka powiedziała, że wyglądaliśmy jakbyśmy się znali od lat. nawet próbowała wkręcać coś o pozytywnych wibracjach, które się wokół unosiły, ale ja tam nie wiem ; ) : D. i jak on pachnieee... ! no cóż, chyba mnie wzięło..

fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 22:48   #2727
pamelija
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Już czuję, że będę mieć problem z sukienką, bo ja nie chcę jakiejś balowej, a jak przejrzałam wątek z sukienkami na modzie to żadna mi się nie podoba za bardzo..
U nas miał być na powitanie szampan, ale wszyscy stwierdzili, że nie lubią mieszać alkoholi
A jakbyś widziała jakieś ładne kiecki w Wawie to daj znać.. ja to jeszcze nawet się nie rozglądałam, ale mam dwa pomysły co do nich..

a właśnie, która z Was wklejała tu ostatnio zdjęcia sukienki? Była może czarna? i wogóle czy bym mogła prosić o adres tej strony...

fuksjaa witaj jak ja Cię dawno nie widziałam tutaj na wątku..
tak za bardo nie jestem w temacie, ale cieszę, się, że w Twoim życiu pojawił się ktoś, kto może niedługo będzie dla Ciebie najważniejszą osobą.. cudownie jest przeżywać te motyle w brzuchu,pozytywne wibracje i inne rzeczy które z tym wszystkim się łączą

jejku strasznie zimnuchno nienawidzę zimy..!!!!
A jutro robię sobie dzień wolny od szkoły
ale za to dzień z biologią będę miała
dupa nic mi się nie chce..
a następne dwa tygodnie zapowiadają sie koszmarnie..
JA CHCĘ JUŻ CZERWIEC!!!!
Stary 2007-11-15, 14:04   #2728
uhahana
Zakorzenienie

Ja też sobie zrobiłam wolne od szkoły. Chociaż wczoraj też nie byłam, bo pojechaliśmy do Gliwic na Politechnikę.
Już mnie męczy to, że muszę się starać mieć dobre oceny z przedmiotów, z których nie piszę matury, a na te najważnniejsze nie starcza czasu.
Znów pada śnieg... Jezu... długo jeszcze?
Choose life.
'

Stary 2007-11-15, 14:29   #2729
Nija_
Zakorzenienie

Ja tylko wklejam linka na Marty
http://www.allegro.pl/item266261260_...d_ss_hit_.html

i idę, mam full roboty na jutro

ogólnie u tego sprzedającego raczej oglądałam:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2530606
Stary 2007-11-15, 14:54   #2730
marta6704
Zakorzenienie

Nijaziekuje.

Jednak z komputera nie moglam zrezygnować bo musze miec stały kontakt z moim korepetytorem.

Mimo,to zaglądam tu tylko na chwile i lece się uczyć bo roboty mam co nie miara
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości