![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
A co myślicie o takiej:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
wygląda na cienką..
ładne ale ja nie lubię takich falbanek jak tu przy rękawkach i na dole ![]()
#2703 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
aa ewusia miałam pogratulować, bo to już III trymestr u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
to moja głową do dołu i czuję ją tylko na dole, mam kompaktowe dziecko
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Ja mam koszule takie w kropeczki, z krotkim rekawem, mozna wyciagnac piers
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Moj lobuz (prawdopodobnie bedzie mial na imie Patryk ![]() siedzi na tylku, glowe ma do gory, lekarz mowil ze w ciagu tego miesiaca powinien sie odwrocic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do "dodatków" do butelek to chodziło mi o dodatkowe smoczki + podgrzewacz. Ale podgrzewacz to chyba kupię dopiero jak się okaże, że kp nie wypali. A butelkę to chyba też kupię jedną taką drugą taką i zobaczę, która Dzieciowi spasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moge cos mylic ale mm chyba sie nie podgrzewa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Casa, podgrzewa do 37 stopni
#2710 |
Zakorzenienie
|
Myslalam, ze tylko gotowca sie robi, ze tak powiem jednorazowo
![]() Ehhh dobrze, ze jestescie ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Mm sie nie podgrzewa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Ja karmiac mm nie wyobrazam sobie zycia bez podgrzewacza haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa teraz rozumiem ![]() Jak zwykle zdania sa podzielone, moja sasiadka i przyjaciolka stwierdzily, ze to jedna ze zbednych rzeczy i dostalam podgrzewacz praktycznie nieuzywany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to jednak spore ulatwienie, szczegolnie w nocy jak woda juz czeka, mozna podgrzewacz miec nawet kolo lozka I zrobienie mleka trwa kilka sekund doslownie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wole cos miec niz pozniej na biegu szukac dlatego ciesze sie z podarunku ![]() ![]() Przed chwila mlody zasadzil mi takiego kopa w pecherz..... ze ciesze sie ze sie nie posikalam :-/ jak sie urodzi to chyba sobie porozmawiamy :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Hahaha Casaa,nie strasz go bo nie wyjdzie :-P Ja jeszcze ani razu nie dostalam w nic tak ze bym wiedziala ze to córka,nie wspominajac o rozroznianiu czym rusza, a tu 25 tydzien jutro sie zaczyna :-D
No i jutro badz pojutrze rano przenosze sie do innego mieszkania,a jak tylko zakoncze tournee po lekarzach to wracam na fuerteventure,zmeczona jestem atmosfera ktora panuje pomiedzy mna i mezem. Ktoras pytala czy nie lepiej sie rozstac-jakbym mieszkala w polsce to pewnie tak bym zrobila,tutaj chociazby ze wzgledow mieszkaniowych nie mam tylu mozliwosci. No i G.też ma prawo do corki,nie czulabym sie dobrze sama ze soba "porywajac" ja ze mna w brzuchu.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
badzo fajna ![]() Cytat:
Ja sie wierce w nocy, wiec spie na lewym troche, troche na prawym. Cytat:
Dobrze, ze juz po zabiegu, oby wszystko sie udalo ![]() Cytat:
juuuuz? Szybko ja tak myslalam, ze dopiero w okolicach 32 tc po USG III trymestrze bede sie pakowac, na obecna chwile nie mam nic ![]() Cytat:
Co do opini na temat zup i rosolu, kocham rosol jeszcze z robionym makaromem mmmm. A tak to pomidorowa, ogorkowa, grzybowa, zurek, ostatnio jarzynowa, ale to dlatego, ze tz ja kocha i mu robie. Co do koszul, nienawidze ich, ale wychodze z zalozenia, ze te kilka dni przecierpie. Dla dziecka wszystko i kazde poswiecenie. Aaa Mlody tak zaczal szalec, ze mnie obudzil, tz spi, a ja was nadrabiam. W dzien nie mam kiedy, bo caly czas spedzamy ze soba. Chcemy sie nacieszyc soba, bo od nowego tygodnia tz bedzie szukal pracy na miejscu i wiadomo jak to bywa, a znajac jego szczescie, to za dwa dni bedzie pracowal. U mnie remont powoli sie konczy, kuchnia juz wyglada slicznie, pokoj tez juz pan majster konczy. Musze w koncu meble zamowic, okleic szafke i akwarium przestawic do duzego pokoju, ale to zabawka tz, to bedzie latak z woda ![]() Aaa musze sie pochwalic moja szynszylowa parka doczekala sie pierwszego potomstwa. Zostalam babcia!! ![]() Uff naprodukowalam, ide spac ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
A ja juz sie wyspalam
![]() Tak wczoraj wstawialyscie zdjecia tych koszul i wyobrazcie sobie ze przez pol nocy mi sie snilo ze jestem najgorzej wygladajaca mamuska na porodowc. I bardzo zle sie z tym czulam. Nawet nie wiem czy przez sen nie plakalam bo jakies mokre oczy mialam jak sie obudzilam. Takze nie wiem czy nie poszukam innych koszul :-D
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Wtajemniczenie
|
O jestes lepsza
![]() ![]()
#2722 |
Zadomowienie
|
Ewusia -
![]() Ostatnio na USG moje dziecię też było głową do dołu i lekarz powiedział, że na ten moment to się jeszcze może wiele zmienić, bo właśnie ma dużo miejsca. Dziś idę na warsztaty Mamo to ja. Czy one faktycznie trwają do 20:30 czy krócej? Mnie się udało obniżyć cenę nowego łóżeczka o 60 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
magdusia
![]() My się witamy w 28 tygodniu, czyli w 7 miesiącu i 3. trymestrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Wtajemniczenie
|
Ale super! Gratulacje wielkie. 3 trymestr brzmi zacnie
![]() ![]()
#2725 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Pieknie, pieknie gratulacje za nowe tygodnie, 7 miesiac to brzmi dumnie. U mnie dzisiaj przeskoczyl juz 29 tydzien. Jeszcze 11 tygodni!!!! Aplikacja mi pokazuje, ze dziecko ma od 34-38 cm. Nie mam pojecia gdzie on sie miesci. Bo brzuch mam dalej taki maly. No i dziec mi sie rozszalal odkad jest tz w domu. Nie daje mi spac, kopie jak opetany.
Aaaa jeszcze jedno czy na pierwsza strone mozna dodac mi imie Wojtus.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny z dietą - co zjeść w oczekiwaniu na posiłek, jeśli jestem głodna? Pomidor z cebulą może być? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Candy ja wychodzilam o 20.15 bo tak po mnie ojczym przyjechal, ale jak wychodzilam to jeszcze warsztaty trwaly.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.