|
|
#2731 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41074342]A ja mam njusa
Dorotka obróciła się na plecki! Iii ja to nagrałam tak więc wieczorem robicie popcorn bo zapodam film [/QUOTE]szaja, ja nie mieć popcornu ![]() może Julka też się niedługo nauczy... marzenie... Cytat:
trzymamy kciuki i powodzenia ![]() Cytat:
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Moze
U mojej babci w bloku tak jest, tylko do 9. dojezdza.U nas z kolei zatrzymuje sie co dwa pietra - 0, 2, 4, itp ![]() Kija, i jak moherowe spojrzenia?
|
|
|
|
#2733 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien bez fotki dzien stracony
![]() przedstawiam wam mojego szreczka zielonego i wygibaska
|
|
#2734 |
|
Lurker ;)
|
Kurna kumpele robia znajomej wieczor panienski, a ja akurat nie mam kasy
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
tdziewczyny, trochę się martwię,chodzi o to,że mój Groszek nie gaworzy....
czasem powie me-me, be-be ale tak to bez przerwy "śpiewa" różnym tonem, do tego jak czasem dziadek do niego gwiżdze to ten skubaniec mu odśpiewuje i w śmiech kurde nie pamiętam by mój Sammy tak robił, owszem też piszczał ale sylaby szły już w tym wieku myślicie,że to powód do zmartwień? popcorn nie pamiętam kiedy jadłambrawa dla Dorki co do pisenek to ja znam tylko ze 3 kołysanki więc liczę Szaja na Twoją kreatywność ![]() Calawdeszczu całuski dla Julii, widzę,że ślady na nóżkach po wkłóciu jeszcze czerwone ![]() ja pierdziu ta pogoda to jakieś nieporozumienie |
|
|
|
#2736 |
|
Rozeznanie
|
|
#2737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2740 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czytam was na raty, i teraz odpiszę na część postów, daleko jestem w tyle jeszcze, a i pozjadało mi cytaty! Nie wiem czy nadrobię was dzisiaj bo jutro jedziemy do ikei i zaraz siadamy z mężem i robimy listę zakupów.
Cytat:
Ależ daj spokój Ja bardzo dziękuję za odpowiedź Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na buźce nic się nie zmieniła tylko urosła Śliczna!Cytat:
Ja też piekę chlebek sama
|
|||||
|
|
|
#2741 |
|
Rozeznanie
|
Lenka śpi a jeszcze czeka nas zastrzyk, pewnie będę musiała ją obudzić. zaczekam jeszcze troszkę może się obudzi.
|
#2742 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Marsi,pamietam jak kiedys pisalas,ze sie martwisz,bo Leo sie nie usmiecha,a Samuel w jego wieku juz to robil. Groszek nie jest zacofany przeciez,ani nic, tylko zrobi to w swoim czasie,a Ty sie zamartwiasz przez porownania
![]()
|
|
|
|
#2743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2744 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41074342]A ja mam njusa Dorotka obróciła się na plecki! Iii ja to nagrałam tak więc wieczorem robicie popcorn bo zapodam film [/QUOTE]Ok! Mogą być placki ziemniaczane z piekarnika? Gratki dla Dory ![]() Cytat:
![]() Ale mi pachną te placki z piekarnika mmmmmmmmmm a do tego popijam półsłodkie wino różowe iiiiii jest git
|
||
|
|
|
#2745 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
ale nieeeee Kasia się diety trzymać musi (mhm i pije sobie piwko grapefruitowe) ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
eee czego się martwisz ?? Sade nie gaworzyła i nie bardzo się śmiała.. a za to Nailah ciągle jakieś dźwięki wydaje i uśmiech na jej buźce jest non stop jak na mnie spojrzy ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() teraz moja córa preferuje naija music
|
||||||
|
|
|
#2746 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny,
u nas nuda, pada / a raczej leje od wczoraj. Nawet na spacer nie wyszlismy, siedzimy zamknieci w czterech scianach. Moze przez brak rozrywki maly byl dzisiaj nie do zniesienia dodajmy do tego moj mega bol glowy (chyba wina cisnienia) i mam srednio udany dzien za soba. Ale przynajmniej o 19 mlody juz spal. Za to jak zacieszal podczs kapieli ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
. W zasadzie to jestem ciagle w fazie nadrabiania Nawijko, wyczytalam, ze dajesz wieczorem mm, jak Ci synuś spi po nim? Czesto sie budzi? My tez zazwyczaj wieczorem dajemy, ale czasem wydaje mi sie ze mala lepiej spi jak zje z piersi.. |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
na pewno coś znajdziemy, na szybko to się można ze..rać ;p.. Djerba, dojezdza na 9 Mała usnęła a ja ide ogarnąć pokój i robić pracę i wysłać bo jutro ostatni termin...
|
|
#2749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja byłam kiedyś w jednym wieżowcu, w którym winda zatrzymywała się co drugie piętro... i nie kumam tego systemu...nie stać ich było na drzwi na tych piętrach na który nie stawała? heheh
|
|
|
|
|
#2750 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma któraś z Was smoka do kaszki Canpola??? Cytat:
I myślę sobie, że nie nadaję się na matkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy jutro będę, więc już dziś gratuluję Ewci 4 miesięcy Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2751 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41074342]A ja mam njusa Dorotka obróciła się na plecki! Iii ja to nagrałam tak więc wieczorem robicie popcorn bo zapodam film [/QUOTE] gdzie ten filmik?? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale po mojemu, to niepotrzebnie się martwisz ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Jelsli windy sa na tapecie to dodam cos od siebie
. U rodzicow mojego tz winda nie zatrzymuje sie na pierwszym pietrze, na parter jest z 10 schodkow, ktore i tak trzeba pokonac z buta i do ostatniego pietra tez nie dojezdza
|
|
|
|
#2753 |
|
Zadomowienie
|
U nas dziś ok, miałam się uczyć, ale kurde jakoś nie umiem... tak mi przykro,że muszę codziennie do tej szkoły, Ola już o 19 chodzi spać, więc mało czasu z nia spędzam
jak tylko jestem w domu to chcę jej poświęcić 100% uwagi, i jak mam dzień wolny, to nie ptorafię się od niej oderwać, chcę się nią nacieszyć a jednoczesnie spędzić z nią maksymalnie dużo czasu.... echhh tylko szkoda, że moja sytuacja na uczelni przez to cierpi i mocno kuleje. ![]() no i jeszcze ten WIZAŻ Ola ostatnio nie chce mi zjadać słoiczków
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Znaleźliśmy mieszkanie na osiedlu odrodzenia. Ja to najlepiej wolałabym mieszkać na wsi, ale najpierw kupimy mieszkanie a za parę lat się postawimy albo przeniesiemy do Kielc jak już mieszkanie w spadku dostaniemy. Teraz płacenie odstępnego i budowanie nie wchodzi w grę a nie mamy gdzie mieszkać.
|
|
|
|
#2755 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
grill sie udal, podjadlam troche nie powiem
![]() dziec juz spi, ja sie ofarnelam a maz drinkuje z bratem ciotecznym (tym od tortilli )Cytat:
Cytat:
co do pytania, hmm szczerze mowiac to jak zyje to na 18tke raczej daje sie prezent, bynajmniej u nas... zawsze to jakas pamiatka jak bby nie bylo. a z kasa to ciezko rzeczywiscie no bo ile? 100, 200? a bys kupila "cokolwiek" i by bylo po problemie tylko problem w tym co kupic... a moze stadardowo - jakas bizuteria fajna? Cytat:
Cytat:
co do pielegniary - brak słów,ehhh ta rutyna ![]() ni ma, wykupilam wszystkie ![]() Cytat:
![]() jeszcze bedziesz miala dosc tego przekrecania ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2756 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() moj tez skonczyl 4 i tez sie nie przewraca.. tzn. na plecki z brzucha kilka razy mu sie zdarzylo ale ostatnio znow cisza w tym temacie ![]() Cytat:
![]() u nas od rana lalo okropnie a 10 min przed procesja sie wypogodzilo wiec szybko sie ubalismy i jakos zdazylismy po poludniu straszna ulewa i burza a teraz ladnie...Cytat:
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mieszkania, to nie wyobrażam sobie wynajmować mieszkania z zasyfioną kuchnią i łazienką. |
|
|
|
|
#2758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślę, że na pewno niedługo zacznie gaworzyć Cytat:
) a potem to już tylko bywałam na manhatanie skarżyskim, dworzec, milica, sdh, także pewnie wiele się musiało pozmieniać
|
||||
|
|
|
#2759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przechwalilam pogodę rano, tzn u nas na pogoda dopiero teraz sie popsula jak wróciliśmy do domu, ale do znajomych na grilla jechaliśmy 80 km na południe, zdarzylismy dojechać i grzmocic zaczęło |
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
szaja popcorn gotowy, a filmik gdzie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

Dorotka obróciła się na plecki! Iii ja to nagrałam
[/QUOTE]

i wózek by się do windy nie zmiescił 

nie pamiętam kiedy jadłam
(jest zły bo mu ją przywiązałam do pałąka 

Właśnie jedzie do domu, zaraz powinien być...
) pytam, czy nie można się obyć bez tego szpitala. Powiedział, że może przepisać zastrzyki domięśniowe i musimy znaleźć kogoś, kto nam je da, ale antybiotyk powinien być wprowadzony, bo inaczej może dojść nawet do sepsy!!! i najpóźniej jutro musimy rozpocząć antybiotykoterapię (była godzina 20, piątek 

gdzie ten filmik??
ale po mojemu, to niepotrzebnie się martwisz 

) a potem to już tylko bywałam na manhatanie skarżyskim, dworzec, milica, sdh, także pewnie wiele się musiało pozmieniać