|
|
#2881 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cześć dziewczyny kochane! Tak pomiędzy pieczeniem makowca, a ubieraniem choinki wpadłam do Was, żeby życzyć Wam wspaniałych, magicznych i niezapomnianych Świąt!
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem na ile można by się sugerować ich opinią... Ja osobiście nie miałam okazji obejrzeć. Co do TŻ'a - no i tak powinno być Bawcie się dobrze A jeśli chodzi o bóle - jadasz ostatnio ciężkostrawne produkty ? |
|
|
|
|
#2883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No niezbyt tylko sporo pieczywa,ale nie wiem czy to ma jakiś związek zauważyłam,że boli mnie wieczorem po kąpieli i rano jak popiję śniadanie gorącą herbatą
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na filmie nie byłam - dlaczego akurat ten film Mam nadzieje, że tytuł nie jest zadną aluzją ![]() Przykro mi, że święta nie zaciekawie przebiegają No cóż czasem się tak zdarza![]() A ból żołądka może mieć wiele przyczyn Mnie dziś na przykład też bolał, ale tylko dlatego, że za szybko zjadłam śniadanie, bo się śpieszyłam
|
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet jeśli go znajdowałam to... oglądałam anime ![]() Czekam na styczniowe premiery - na pewno będzie coś ciekawego. Jednakże ta 'Niania w NY' to ponoć lekki film, moja znajoma coś wspominała... |
|
|
|
|
#2887 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nigdy nie miałam takich prawdziwych świąt,mam nadzieję,że po swoim ślubie przeżyję je całkiem naprawdę .Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
#2888 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam zapas serkow wiejskich zrobiony, jogurtow i serków naturalnych homo także . Wiesz.. ja jakoś też nie umiem sie przekonac do spódniczek, mam wrażenie, że moje nogi są grube, krzywe i nieładne ;( Wklej zdjęcia choinki i wracaj do zdrówka! ;*Cytat:
![]() Cytat:
Kwiczę. Po takiej sytuacji na miejscu koleżanki tak bym parsknęła smiechem, że o ludzie ![]() Cytat:
Cytat:
Kochane dzisiaj byłam o krok od śmierci Z moja prostownicą już dawno było coś nie ten tego, jakieś iskierki przy kabelku kiedys leciały to obwiązałam to grubą taśma i dalej mi służyła. Otoż dzisiaj prostuję sobie włosy a tutaj nagle czuję dziwny zapach spalenizny. Nic.. stwierdzilam, że mój węch jest jakiś dziwny i dalej prostuje te włosy i nagle... BUM! Gdyby nie moj refleks to zostałabym pokopana przed prąd, bo na samym początku kabelka od prostownicy było spięcie ;o Korki w domu aż wybiło! Oczywiscie ojciec zamiast się przejmowac tym czy żyję, czy nic mi nie jest, to zrobił mi wielka awanture, ze pozbawiłam go oglądania tv i zaoferowała perspektywę spędzenia Świąt przy świeczkach... Oczywiście nie obyło się bez najeżdżania na moja psychikę, gadki, ze jestem do niczego itd itp. Ehh ![]() Oczywiście poleciałam do sklepu po nową prostownicę [kosztem spódniczki..], bo nie wyobrażam sobie życia bez niej, tym bardziej, że teraz Święta to chcę w Wigilię ślicznie wyglądac ^^ Teraz mam chwilę odpoczynku i za chwilę lecę lepić pierożki Miłego dnia
|
|
#2889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mikołaj napewno ją zauwazy, wszystkie zauważa ! xD ja nigdy nie nosiłam spódniczek, ogólnie miałam na sobie jaka taka tylko pare razy w zyciu na tyłku ![]() Nie martw się. Napewno jutro będzie otwarta ![]() Cytat:
Wróciłam z tych zakupów... Pojechałam z tata po napoje do Biedronki, a tam z wcześniejszej dostawy został tylko jeden rodzaj soku i pare coli No to trzeba było pojechać do Polo Marketu, a tam kupa ludzi i tak samo jak w Biedronce No to pojechaliśmy do Lewiatanu- to samo... Więc wkońcu ruszyliśmy na podbój Netto- powtórka ![]() W każdym bądź razie kupiłam jednak kupe soków, napoji, jogurtów, wiesniaków itp i na szczęście dorwałam 2 ostatnie cole light w Polo specjalnie na mnie chyba czekały w każdym razie krótkie i niby małe zakupy przekszatałciły się w ponad godzinny maraton zakończony zawaleniem sprawunkami całego bagażnika ahh ! uwielbiam zakupy Zmarzłam przy nich, że tragedia... ale czego się nie robi z powodu Świat ![]() Aha, tatuś kupił śliczną choinkę Tylko, że jeszcze nie moge jej ubrac, bo... musi troche rozmarznąć ![]() ![]() Nefre Normalnie mnie zestresowałas ! A jak mojej prostownicy przyjdzie do głowy ( ) żeby zrobić spięcie i... BUM ?! O niee... ja bym jej dała bum A tak serio, to dobrze, że nic Ci się nie stało A ojcem i jego gadką sie nie przejmuj, bo nie ma racji !!!! A zdjęcie choinki wstawie oczywiście jak ją ubiore ![]() Miłego lepiejnie pierożków emotki musiałam usunąć...
|
|
|
#2890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam nieprawda ![]() Cytat:
Dobrze, że nic Ci się nie stało W jednym miejsu był przerwany kabel, ale też na szczęście tylko korki wybiłoCo do ojca to wiesz, że to nie Twoja wina, bo równie dobrze i jemu mogło się coś takiego przytafić, niekoniecznie z prostownicą ![]() A jego gadki to chyba wyłącznie próba podniesienia swojego niskiego poczucia wartości
|
||
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata też zawsze wrzeszzy jak MY zrobimy coś nie tak,ale jak On zrobi to nawet odezwać się nie można,wczoraj byłyśmy z mamą na urodzinach u cioci i po powrocie czekałyśmy 20minut na mrozie,aż nam otworzy drzwi,w końcu musiałyśmy miotłą uderzać w okno
a gdyby to ON tak musiał stać,uwierzcie że cały dom byłby poprzewracany do góry nogami,a gdyby był wypity,to wolę nawet nie myśleć
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wpadłam się tylko przywitać ![]() Dostałam wczoraj od TŻ-ta śliczne kolczyki,aż się cała błyszczę teraz On chyba ucieszył się z prezentu![]() W ogóle śnieg troszkę poprószył,mam nadzieję,że trochę jeszcze popada,żeby tak ładnie biało było ![]() Nefre - Uważaj na siebie kochana LoLciu - Udanego spotkania z TŻ-tem Choć u mnie się na to nie zapowiada ... ![]() Jabłuszko,Śnieżko - Może i macie rację co do tej dziewczyny ... Nie wiem czy jest sens z nią w ogóle rozmawiać,poznałam się już na niej i wiem,że wszystkiego się wyprze ... No cóż,niektórzy ludzie tacy są ... Jeszcze wieczorkiem lub jutro do Was zajrzę,więc jeszcze nie składam życzeń ![]() Ale mówię miłego dnia ![]() Chantel - Witam Czapeczko - Wzajemnie Ps. Też zaczynam się martwić o Mango ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji![]() Cytat:
Może tak fotke kolczyków ![]() Mi się wydaje, że Mango poprostu komp padł
![]() |
||
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nieszczęście mój brat też nie stroni od alkoholu,w weekend jedzie na równo z tatą[czyżby dziedziczne? ] .Ja dostanę od Tż-eta szlafroczek,cieplutki,mil utki na początku chciałam Misia takiego duuuużego w smyku,na najniższych półkach są ale potem doszłam do wniosku,że nie będę miała go gdzie dać i zrezygnowałam![]() . Od rodziców dostałam już dziś 300zł i mam sobie coś kupić na jutro i wrzucić pod choinkę
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla niego to poprostu stało się normalne, skoro jego ojciec nigdy od alkoholu nie stronił, to on też zapewne w tym niczego złego nie widzi![]() Szlafroczek z pewnością bardziej przydatny będzie niż misiak ![]() Ja bym chciała w tym roku dostać pieniądze Coś czuje, że siostra mi prostownicy nie kupiła
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Tamonita:
Tak. Wakacje zawsze spędzam w slonecznej Francji w Alpach xD . Choinke ubiore z mama jak wroci z kosciola. A fotki niestety dzis nie wstawie bo siostra zabrala cyfrowke ... U Was tez jest tak zimno czy tylko u mnie tak mrozno??? LoLcIa123: Ale dostałas super prezencik xD a co do brata to moj na szczescie jeszcze mlody jest i nie pije xD. Ale zobaczymy co bedzie w przyszlosci... Milka19: Ja tez bym chciała jakieś pieniadze dostac. A o prostownicy to coz...moge tylko pomarzyc bo mam zniszczone wlosy i na dodatek mi wypadaja... |
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż Tż-et miał być o 16 u mnie,a jest jeszcze z mamą na zakupach w Gliwicach,żal.pl idę spać i choćby mnie przepraszał na kolanach,to nigdzie nie jadę
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też o Mango się martwię ;(
|
#2900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i oczywiście jak co roku dostała kilka różnych kawałków ciast od sąsiadki .. eh szkoda że ja nie mam takich sąsiadów Cytat:
![]() a może coś nabroił w przeszłości że go mama tak pilnuje ? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
..Generalnie to już jestem przejedzona świątecznie ![]() Poza tym dziś byłam u spowiedzi u księdza hmm starszego Matko jak się wydzierał na niektórych Zaraz idę wziąć kąpiel w mojej nowej wannie, w nowej łazience
|
|||||
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Pod wieczór miałam trochę czasu wolnego to z nudów zaczęłam piec ciasta
A teraz przydałoby się czymś pożytecznym zając...
|
|
|
|
#2902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak chce... ![]() Cytat:
A pomysleć, że miałam się z nią wymienić numerami...Cytat:
Ojj Dziewczynki cóż za zalatany dzień... Jak o 15.20 skończyłam jeść obiad i wzięłam się za robienie sałatek, to dopiero usiadłam. Tzn. nie robiłam tyle czasu jednej sałatki, nie, nie Ale tak: W międzyczasie byłam u babci, ubierałam choinką (zdjęcie wstawie później) robiłam 2 rodzaje sałatki, sprzątałam, myłam naczynia i robiłam kolacje.. Zalatana byłam, że hoo hooo ! Ale mimo tego lubie ten gwar świateczny Teraz jeszcze po 20 jade z tata po mame do pracy, później musze iść zanieść babci zakupy i musze w jakiś inteligentny sposób przemycić prezenty dla rodziców do domu
|
|
|
#2903 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ciężko nad nimi pracuje i jest już lepiej![]() Cytat:
Mam nadzieje, że jednak udało Wam się razem spędzić wieczór![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To teraz pochwal się cóż za ciacha upichciłaś![]() Ja spędziłam wieczór przy zielonej herbacie w przytulnej kawiarence Oczywiście moja siostra już na początku musiała coś strzelić i jak tylko kelner przyjął od nas zamówienie i zaczął się oddalać strzeliła bezmyślnie, ale na tyle głośno, że kelner słyszał , że mógłby być bardziej przystojny
|
||||
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Tamo:
No fajnie fajnie , chociaz na zime wolałabym tam jechac i nie marznac tak xD A co do goraczki przedswiatecznej to ja tez tak mialam. Ostatnie zakupy, ubieranie choinki, ciasta,sałatki itd... Ale ja rowniez tak jak Ty uwielbiam takie przedswiateczne przygotowania. A choinka juz stoi tylko światełka sie nie świeca i trzeba kupić nowe jutro... Najwiecej jest cukierow. Wiazałam je rowna godzine i nie mam sily juz... Takze jutro została jeszcze do zrobienia 1 sałatka i basta. Milka19: Na szczescie ja tych wlosow miałam za duzo xD zawsze narzekałam ze moglabym je miec rzadsze no i teraz jest ok...ale nie chce zeby jeszcze wypadaly bo z dnia na dzien wypada ich coraz wiecej.A wszystko przez nieodpowiednia diete... |
|
|
|
#2905 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Rany co za zabiegany dzien... rano pobudka, przygotowania, kuchnia, zakupy, kuchnia, przedświateczna wizyta u rodzinki, później ubieranie choinki i generalnie wielkie zamieszanie ;P na szczescie juz prawei wszystko opanowane i mozna w koncu sie oddac relaksowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakies przypuszczenia masz?Co do zakupow, juz u ktorejs z kolei z Was czytam o "zapasie wiesniakow i jogurtow nat." - bedziecie je pożerać w święta? Ja chyba zrobie sobie od nich odwyk na rzecz jedzenia swiatecznego... ![]() Cytat:
kuruj się kochana ![]() Cytat:
Masakra, nie spotkalam sie nigdy z czyms takim :P Biedny chlopak...Cytat:
![]() a kolezanka ekhem...przyjemna bardzo;P Cytat:
![]() Mam nadzieje,ze z zoladkiem juz lepiej... Cytat:
Cytat:
z pewnością ![]() Cytat:
![]() a tata, coz... moj zachowalby sie tak samo - trzeba to olać i tyle, bo inaczej mozna by zwariowac ![]() obyś miała racje... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobra, to załączam zdjęcia swojej choiny - 3 bo nie moglam sie zdecydowac,ktore wstawic ![]() jak dobrze,ze wreszcie moge spokojnie posiedziec i nikt niczego ode mnie nie chce - dolce vita ![]() emotki musiałam pousuwać...
|
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
ojjjjjeeeeeej co za dzien!
no ale juz siedze na 4 literach i jest mi nadzwyczaj przyjemnie ![]() Mialam wrzucic zdjecie mojej choinki no ale mam problem.. nie mam service packa 6 i nie chca mi sie fotki rzucic na kompa szukam go cale popoludnie w sieci i nic.. nie ma nigdzie
|
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matula kupiła jeszcze dwa niemieckie marcepanowe ![]() Co do Twojego wieczoru - kawiarenka Cytat:
)
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To był zdecydowanie zabiegany dzień Dobrze że już wszystko praktycznie gotowe, nadprogramowo zrobiłam jeszcze ciasteczka owsiane i przy okazji najadłam się masą, w końcu święta są raz w roku xD Też pokażę swoją choinę ![]() A teraz zmykam wskoczyć pod prysznic, bo padam I popakować prezenty
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, że dzisiaj nic nie piszę ale strasznie zabiegana jestem
![]() najpierw kościół, potem obiad, nauka, miało być lodowisko ale pojechałam z zyczeniami do babci i jak wróciłam to znowu nauka ![]() a teraz uciekam na "marzyciela" bo już dwa lata czekam, żeby obejrzeć ten film
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

jedziemy na zakupy i do kina na 'Dziewczyna moich koszmarów' była któraś
.

Ja osobiście nie miałam okazji obejrzeć.
Bawcie się dobrze 
No cóż czasem się tak zdarza

moja koleżanka wróciła załamana,fajny,przystojny chłopak,śmieszny a tu takie buum
Z moja prostownicą już dawno było coś nie ten tego, jakieś iskierki przy kabelku kiedys leciały to obwiązałam to grubą taśma i dalej mi służyła. Otoż dzisiaj prostuję sobie włosy a tutaj nagle czuję dziwny zapach spalenizny. Nic.. stwierdzilam, że mój węch jest jakiś dziwny i dalej prostuje te włosy i nagle... BUM! Gdyby nie moj refleks to zostałabym pokopana przed prąd, bo na samym początku kabelka od prostownicy było spięcie ;o Korki w domu aż wybiło! Oczywiscie ojciec zamiast się przejmowac tym czy żyję, czy nic mi nie jest, to zrobił mi wielka awanture, ze pozbawiłam go oglądania tv i zaoferowała perspektywę spędzenia Świąt przy świeczkach... Oczywiście nie obyło się bez najeżdżania na moja psychikę, gadki, ze jestem do niczego itd itp. Ehh
Nie ma to jak na siłe doszukiwać się jakiś wad w sobie:

Jeszcze upiekła ciasto snickers
I popakować prezenty