Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-23, 12:14   #2881
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cześć dziewczyny kochane! Tak pomiędzy pieczeniem makowca, a ubieraniem choinki wpadłam do Was, żeby życzyć Wam wspaniałych, magicznych i niezapomnianych Świąt!

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 12:15   #2882
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Jednak ustalił z mamą,że pojadą teraz jedziemy na zakupy i do kina na 'Dziewczyna moich koszmarów' była któraś.
U mnie święta pełną parą,mój tata od rana robi niezwykle kosmiczne awantury,moja mama płacze,jak co roku, w końcu zwyczaj-zwyczajowy nierówny prawda?.
Boli mnie ostatnio żołądek,nie wiem od czego
Moja klasa była na tym filmie - nie podobał im się Ale nie wiem na ile można by się sugerować ich opinią... Ja osobiście nie miałam okazji obejrzeć.

Co do TŻ'a - no i tak powinno być Bawcie się dobrze
A jeśli chodzi o bóle - jadasz ostatnio ciężkostrawne produkty ?
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 12:18   #2883
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czapeczkaelfa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny kochane! Tak pomiędzy pieczeniem makowca, a ubieraniem choinki wpadłam do Was, żeby życzyć Wam wspaniałych, magicznych i niezapomnianych Świąt!
Wzajemnie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Moja klasa była na tym filmie - nie podobał im się Ale nie wiem na ile można by się sugerować ich opinią... Ja osobiście nie miałam okazji obejrzeć.
Hm,właśnie też słyszałam że niezbyt,a może byłaś na czymś,co warto zobaczyć?

Cytat:
A jeśli chodzi o bóle - jadasz ostatnio ciężkostrawne produkty ?
No niezbyt tylko sporo pieczywa,ale nie wiem czy to ma jakiś związek zauważyłam,że boli mnie wieczorem po kąpieli i rano jak popiję śniadanie gorącą herbatą

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 12:21   #2884
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Jednak ustalił z mamą,że pojadą teraz jedziemy na zakupy i do kina na 'Dziewczyna moich koszmarów' była któraś.
U mnie święta pełną parą,mój tata od rana robi niezwykle kosmiczne awantury,moja mama płacze,jak co roku, w końcu zwyczaj-zwyczajowy nierówny prawda?.
TŻ się poprawił To dobrze Na filmie nie byłam - dlaczego akurat ten film Mam nadzieje, że tytuł nie jest zadną aluzją

Przykro mi, że święta nie zaciekawie przebiegają No cóż czasem się tak zdarza

A ból żołądka może mieć wiele przyczyn Mnie dziś na przykład też bolał, ale tylko dlatego, że za szybko zjadłam śniadanie, bo się śpieszyłam
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 12:21   #2885
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Cytat:

Oj niezbyt niezbyt.. Taka barrrdzo lekka komedia, aż za lekka.. No ale w sumie dla odpreżenia może być, jesli nie oczekuje sie niczego specjalnego

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 12:24   #2886
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Problem w tym, że w ciągu ostatniego miesiąca nie byłam w kinie (co się rzadko u mnie zdarza bo z reguły jestem min. raz w miesiącu na jakimś filmie) - nie było niestety żadnego tytułu który by mnie interesował, poza tym ostatnio brakowało mi czasu na cokolwiek a nawet jeśli go znajdowałam to... oglądałam anime

Czekam na styczniowe premiery - na pewno będzie coś ciekawego.

Jednakże ta 'Niania w NY' to ponoć lekki film, moja znajoma coś wspominała...
Stary 2007-12-23, 12:28   #2887
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
TŻ się poprawił To dobrze Na filmie nie byłam - dlaczego akurat ten film Mam nadzieje, że tytuł nie jest zadną aluzją
Mam nadzieję,że nie

Cytat:
Przykro mi, że święta nie zaciekawie przebiegają No cóż czasem się tak zdarza
Oj przez 11 lat można się przyzwyczaić nigdy nie miałam takich prawdziwych świąt,mam nadzieję,że po swoim ślubie przeżyję je całkiem naprawdę.

Cytat:
A ból żołądka może mieć wiele przyczyn Mnie dziś na przykład też bolał, ale tylko dlatego, że za szybko zjadłam śniadanie, bo się śpieszyłam
Hm..może i w tym sęk,chociaż generalnie aż tak szybko nie jem

Cytat:
Oj niezbyt niezbyt.. Taka barrrdzo lekka komedia, aż za lekka.. No ale w sumie dla odpreżenia może być, jesli nie oczekuje sie niczego specjalnego
Oj to jednak rezygnuję,jestem żądna niezapomnianych wrażeń.

Tymoteusz
23.11.2014r

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 13:12   #2888
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]
Mnie też ciekawość zżera, bo rodzice twierdzą, że dostane coś szałowego no zobaczymy, ja wole miec niespodzianke jutro I Ty też wytrzymasz Baaa nie masz innego wyjścia kochana
Też mam w lodówce zapas serków wiejskich i jogurtów, tyle tylko, że jogobelli light (głównie truskawkowych- bo je uwielbiam )
A co do spódniczki, to ja zawsze miałam grube nogi, a szczególnie łydki, chociaż uda też, ale teraz uda mam jak patyki (okropnie mi schudły) za to łydki nadal wydają mi się grube Poza tym nie lubie zabardzo spódniczek, aczkolwiek obiecuję poprawe

I wkońcu nie pojechałam z tata po choinkę Pojechał sam i własnie ją przywiózł Lecę zobaczyć !

Btw. grypsko chce mnie dopaść... katar, kaszel, ból głowy... i to na same święta...

Tez mam zapas serkow wiejskich zrobiony, jogurtow i serków naturalnych homo także . Wiesz.. ja jakoś też nie umiem sie przekonac do spódniczek, mam wrażenie, że moje nogi są grube, krzywe i nieładne ;( Wklej zdjęcia choinki i wracaj do zdrówka! ;*

Cytat:
Maść cynkowa

Mi pomaga brevoxyl - super wysusza, lepiej niż sudocream czy maść cynkowa, a na blizny acne-derm
Te niedobre kropencje zaatakowałam żelem peelingującym i sudocremem - są mniejsze, zamaskowane korektorem

Cytat:
Moja koleżanka [24l.] spotkała się z takim chłopakiem,długo ze sobą rozmawiali itp. On ma 25 lat,ten wiek jest istotny w tej historii,dlatego zwracam na niego szczególną uwagę a więc On jest jedynakiem,ukochany synek mamusi siedzą sobie w knajpie i jest godzina 22;30,po czym dzwoni do niego mama i pyta się czy jest w domu,więc On mówi 'tak mamo jestem w domu' a Ona do niego 'Jak jesteś w domu to trzaśnij drzwiami z mieszkania,muszę słyszeć' [w tym momencie po prostu mnie zatkało,ale...] Więc On wstał,podszedł do wejściowych drzwi łazienki w tej knajpie i trzasnął drzwiami tak głośno,że barman go wyprosił z knajpy moja koleżanka wróciła załamana,fajny,przystojny chłopak,śmieszny a tu takie buum.
Kwiczę. Po takiej sytuacji na miejscu koleżanki tak bym parsknęła smiechem, że o ludzie

Cytat:
Napisane przez Chantel Pokaż wiadomość
dziewczyny ja mam takie troche pytanie nie zwiazane z tematem
otoz czy w czasie diety pijecie duzo herbatek owocowych?
Nie piję wiele jednak myslę, ze jeśli nie są słodzone cukrem to bez oporów mozna pić

Cytat:
Mam nadzieję,że nie

Oj przez 11 lat można się przyzwyczaić nigdy nie miałam takich prawdziwych świąt,mam nadzieję,że po swoim ślubie przeżyję je całkiem naprawdę.
Lolciu tez mam nadzieję, że gdy będe miała swoją własną rodzine to w końcu przeżyję prawdziwe Święta ;( . Jak na razie to tylko narzekanie, kłotnie i jedna , wielka nerwówka...

Kochane dzisiaj byłam o krok od śmierci Z moja prostownicą już dawno było coś nie ten tego, jakieś iskierki przy kabelku kiedys leciały to obwiązałam to grubą taśma i dalej mi służyła. Otoż dzisiaj prostuję sobie włosy a tutaj nagle czuję dziwny zapach spalenizny. Nic.. stwierdzilam, że mój węch jest jakiś dziwny i dalej prostuje te włosy i nagle... BUM! Gdyby nie moj refleks to zostałabym pokopana przed prąd, bo na samym początku kabelka od prostownicy było spięcie ;o Korki w domu aż wybiło! Oczywiscie ojciec zamiast się przejmowac tym czy żyję, czy nic mi nie jest, to zrobił mi wielka awanture, ze pozbawiłam go oglądania tv i zaoferowała perspektywę spędzenia Świąt przy świeczkach... Oczywiście nie obyło się bez najeżdżania na moja psychikę, gadki, ze jestem do niczego itd itp. Ehh
Oczywiście poleciałam do sklepu po nową prostownicę [kosztem spódniczki..], bo nie wyobrażam sobie życia bez niej, tym bardziej, że teraz Święta to chcę w Wigilię ślicznie wyglądac ^^

Teraz mam chwilę odpoczynku i za chwilę lecę lepić pierożki
Miłego dnia

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 13:19   #2889
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli zakupy udane ?
A co do spódniczek - oj tak, są bardzo kobiecie... i pomyśleć że jeszcze pół roku temu nie było mowy abym wbiła się w jakąkolwiek

co do maści - a wiesz, że chyba o tą chodziło
ale była jeszcze inna... hm.

nie daj się kochana
Postaram się nie dać Słonko

Cytat:
No właśnie wydają Nie ma to jak na siłe doszukiwać się jakiś wad w sobie:

Na co Ty czekasz jeśli chodzi o te zakupy Ja to specjalnie rano zwlekłam się z łóżka żeby jeszcze przed otwarciem sklepu być To nic, że tylko 10 wózków zostało Ale z rana i tak najmniej ludu jest

A umnie choinka tylko na zewnątrz ubrana I to tak skromnie - tylko światełka Nikomu się nie chciało w tym roku nowej kupować Boje się, że Mikołaj nie zauważy choinki i nie zostawi w tym roku prezentów

Zdrówka
Dziękuje
Mikołaj napewno ją zauwazy, wszystkie zauważa ! xD

ja nigdy nie nosiłam spódniczek, ogólnie miałam na sobie jaka taka tylko pare razy w zyciu na tyłku

Cytat:
Taminitko - u mnie poczta zamknięta dzisiaj
Nie martw się. Napewno jutro będzie otwarta

Cytat:
Czapeczko dziękujemy i wzajemnie

Wróciłam z tych zakupów... Pojechałam z tata po napoje do Biedronki, a tam z wcześniejszej dostawy został tylko jeden rodzaj soku i pare coli No to trzeba było pojechać do Polo Marketu, a tam kupa ludzi i tak samo jak w Biedronce No to pojechaliśmy do Lewiatanu- to samo... Więc wkońcu ruszyliśmy na podbój Netto- powtórka W każdym bądź razie kupiłam jednak kupe soków, napoji, jogurtów, wiesniaków itp i na szczęście dorwałam 2 ostatnie cole light w Polo specjalnie na mnie chyba czekały w każdym razie krótkie i niby małe zakupy przekszatałciły się w ponad godzinny maraton zakończony zawaleniem sprawunkami całego bagażnika ahh ! uwielbiam zakupy Zmarzłam przy nich, że tragedia... ale czego się nie robi z powodu Świat
Aha, tatuś kupił śliczną choinkę Tylko, że jeszcze nie moge jej ubrac, bo... musi troche rozmarznąć

Nefre Normalnie mnie zestresowałas ! A jak mojej prostownicy przyjdzie do głowy ( ) żeby zrobić spięcie i... BUM ?! O niee... ja bym jej dała bum A tak serio, to dobrze, że nic Ci się nie stało A ojcem i jego gadką sie nie przejmuj, bo nie ma racji !!!!
A zdjęcie choinki wstawie oczywiście jak ją ubiore
Miłego lepiejnie pierożków

emotki musiałam usunąć...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 13:26   #2890
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
mam wrażenie, że moje nogi są grube, krzywe i nieładne
E tam nieprawda

Cytat:
Kochane dzisiaj byłam o krok od śmierci Z moja prostownicą już dawno było coś nie ten tego, jakieś iskierki przy kabelku kiedys leciały to obwiązałam to grubą taśma i dalej mi służyła. Otoż dzisiaj prostuję sobie włosy a tutaj nagle czuję dziwny zapach spalenizny. Nic.. stwierdzilam, że mój węch jest jakiś dziwny i dalej prostuje te włosy i nagle... BUM! Gdyby nie moj refleks to zostałabym pokopana przed prąd, bo na samym początku kabelka od prostownicy było spięcie ;o Korki w domu aż wybiło! Oczywiscie ojciec zamiast się przejmowac tym czy żyję, czy nic mi nie jest, to zrobił mi wielka awanture, ze pozbawiłam go oglądania tv i zaoferowała perspektywę spędzenia Świąt przy świeczkach... Oczywiście nie obyło się bez najeżdżania na moja psychikę, gadki, ze jestem do niczego itd itp. Ehh
Oczywiście poleciałam do sklepu po nową prostownicę [kosztem spódniczki..], bo nie wyobrażam sobie życia bez niej, tym bardziej, że teraz Święta to chcę w Wigilię ślicznie wyglądac ^^
Oj nefre nie można używać tak zniszczonych urządzeń elektrycznych Dobrze, że nic Ci się nie stało Mnie kiedyś tak kopło żelazko W jednym miejsu był przerwany kabel, ale też na szczęście tylko korki wybiło

Co do ojca to wiesz, że to nie Twoja wina, bo równie dobrze i jemu mogło się coś takiego przytafić, niekoniecznie z prostownicą

A jego gadki to chyba wyłącznie próba podniesienia swojego niskiego poczucia wartości
Stary 2007-12-23, 13:28   #2891
LoLcIa123
Zakorzenienie

Mój tata też zawsze wrzeszzy jak MY zrobimy coś nie tak,ale jak On zrobi to nawet odezwać się nie można,wczoraj byłyśmy z mamą na urodzinach u cioci i po powrocie czekałyśmy 20minut na mrozie,aż nam otworzy drzwi,w końcu musiałyśmy miotłą uderzać w okno a gdyby to ON tak musiał stać,uwierzcie że cały dom byłby poprzewracany do góry nogami,a gdyby był wypity,to wolę nawet nie myśleć

Tymoteusz
23.11.2014r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 13:41   #2892
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wpadłam się tylko przywitać
Dostałam wczoraj od TŻ-ta śliczne kolczyki,aż się cała błyszczę teraz On chyba ucieszył się z prezentu

W ogóle śnieg troszkę poprószył,mam nadzieję,że trochę jeszcze popada,żeby tak ładnie biało było

Nefre - Uważaj na siebie kochana
LoLciu - Udanego spotkania z TŻ-tem Nie martw się tatą,może chociaż w święta będzie lepiej Choć u mnie się na to nie zapowiada ...
Jabłuszko,Śnieżko - Może i macie rację co do tej dziewczyny ... Nie wiem czy jest sens z nią w ogóle rozmawiać,poznałam się już na niej i wiem,że wszystkiego się wyprze ... No cóż,niektórzy ludzie tacy są ...

Jeszcze wieczorkiem lub jutro do Was zajrzę,więc jeszcze nie składam życzeń

Ale mówię miłego dnia

Chantel - Witam
Czapeczko - Wzajemnie

Ps.
Też zaczynam się martwić o Mango ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 14:01   #2893
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tata też zawsze wrzeszzy jak MY zrobimy coś nie tak,ale jak On zrobi to nawet odezwać się nie można,wczoraj byłyśmy z mamą na urodzinach u cioci i po powrocie czekałyśmy 20minut na mrozie,aż nam otworzy drzwi,w końcu musiałyśmy miotłą uderzać w okno a gdyby to ON tak musiał stać,uwierzcie że cały dom byłby poprzewracany do góry nogami,a gdyby był wypity,to wolę nawet nie myśleć
Przykre, że dorosły człowiek zachowuje się jak rozpieszczony bachor Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wpadłam się tylko przywitać
Dostałam wczoraj od TŻ-ta śliczne kolczyki,aż się cała błyszczę teraz On chyba ucieszył się z prezentu
Może tak fotke kolczyków

Mi się wydaje, że Mango poprostu komp padł
Stary 2007-12-23, 14:12   #2894
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Przykre, że dorosły człowiek zachowuje się jak rozpieszczony bachor Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji
No niestety na nieszczęście mój brat też nie stroni od alkoholu,w weekend jedzie na równo z tatą[czyżby dziedziczne?] .
Ja dostanę od Tż-eta szlafroczek,cieplutki,mil utki sama go sobie upatrzyłam ostatnio w scc na początku chciałam Misia takiego duuuużego w smyku,na najniższych półkach są ale potem doszłam do wniosku,że nie będę miała go gdzie dać i zrezygnowałam. Od rodziców dostałam już dziś 300zł i mam sobie coś kupić na jutro i wrzucić pod choinkę

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-23, 14:30   #2895
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety na nieszczęście mój brat też nie stroni od alkoholu,w weekend jedzie na równo z tatą[czyżby dziedziczne?] .
Ja dostanę od Tż-eta szlafroczek,cieplutki,mil utki sama go sobie upatrzyłam ostatnio w scc na początku chciałam Misia takiego duuuużego w smyku,na najniższych półkach są ale potem doszłam do wniosku,że nie będę miała go gdzie dać i zrezygnowałam. Od rodziców dostałam już dziś 300zł i mam sobie coś kupić na jutro i wrzucić pod choinkę
Może brat poprostu powiela pewien schemat, który wyniósł z rodzinnego domu Dla niego to poprostu stało się normalne, skoro jego ojciec nigdy od alkoholu nie stronił, to on też zapewne w tym niczego złego nie widzi

Szlafroczek z pewnością bardziej przydatny będzie niż misiak

Ja bym chciała w tym roku dostać pieniądze Coś czuje, że siostra mi prostownicy nie kupiła
Stary 2007-12-23, 14:58   #2896
Baby14
Zakorzenienie

Tamonita:

Tak. Wakacje zawsze spędzam w slonecznej Francji w Alpach xD . Choinke ubiore z mama jak wroci z kosciola. A fotki niestety dzis nie wstawie bo siostra zabrala cyfrowke ...

U Was tez jest tak zimno czy tylko u mnie tak mrozno???

LoLcIa123:

Ale dostałas super prezencik xD a co do brata to moj na szczescie jeszcze mlody jest i nie pije xD. Ale zobaczymy co bedzie w przyszlosci...
Milka19:

Ja tez bym chciała jakieś pieniadze dostac. A o prostownicy to coz...moge tylko pomarzyc bo mam zniszczone wlosy i na dodatek mi wypadaja...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 15:03   #2897
LoLcIa123
Zakorzenienie

No cóż Tż-et miał być o 16 u mnie,a jest jeszcze z mamą na zakupach w Gliwicach,żal.pl idę spać i choćby mnie przepraszał na kolanach,to nigdzie nie jadę

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-23, 15:49   #2898
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż Tż-et miał być o 16 u mnie,a jest jeszcze z mamą na zakupach w Gliwicach,żal.pl idę spać i choćby mnie przepraszał na kolanach,to nigdzie nie jadę
ocho, mały bunt ?

Hm, dziewczyny - nie ma któraś z Was nr komy Mango ? Aby wysłac do niej sms'a ? Ech...
Stary 2007-12-23, 17:02   #2899
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

No właśnie ja też o Mango się martwię ;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 17:09   #2900
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:

A mnie od dłuższego czasu tak nosiło na sernik i co? Zachcianka dzisiaj została spełniona Mama upiekła i po prosut niebo w mordce Jeszcze upiekła ciasto snickers Biszkopt, krem, orzechy z miodem.. aaa już chcę jutro i chcę tego spróbować Musze to napisać: KOCHAM wypieki mojej mamy Mamo, jestes najlepsza!

Ehh teraz leniwy wieczór przed komputerem, bo nic mi się kompletnie nie chce...
hehe ja byłam dziś u babci i też upiekła sernik no i oczywiście jak co roku dostała kilka różnych kawałków ciast od sąsiadki .. eh szkoda że ja nie mam takich sąsiadów

Cytat:
Pomijając ten okropny incydent,muszę Wam coś opowiedzieć
Moja koleżanka [24l.] spotkała się z takim chłopakiem,długo ze sobą rozmawiali itp. On ma 25 lat,ten wiek jest istotny w tej historii,dlatego zwracam na niego szczególną uwagę a więc On jest jedynakiem,ukochany synek mamusi siedzą sobie w knajpie i jest godzina 22;30,po czym dzwoni do niego mama i pyta się czy jest w domu,więc On mówi 'tak mamo jestem w domu' a Ona do niego 'Jak jesteś w domu to trzaśnij drzwiami z mieszkania,muszę słyszeć' [w tym momencie po prostu mnie zatkało,ale...] Więc On wstał,podszedł do wejściowych drzwi łazienki w tej knajpie i trzasnął drzwiami tak głośno,że barman go wyprosił z knajpy moja koleżanka wróciła załamana,fajny,przystojny chłopak,śmieszny a tu takie buum.

a może coś nabroił w przeszłości że go mama tak pilnuje ?

Cytat:

Jednakże ta 'Niania w NY' to ponoć lekki film, moja znajoma coś wspominała...
Chyba widziałam zwiastun tego filmu .. Zapowiada się fajnie

Cytat:

Dla pocieszenia - mój tatuś też by się na mnie wydarł niemiłosiernie i nie przejmował by się tym że mogło coś mi się stać

Cytat:
Hm, dziewczyny - nie ma któraś z Was nr komy Mango ? Aby wysłac do niej sms'a ? Ech...
eh no ja nie ..

Generalnie to już jestem przejedzona świątecznie jutro planuje jeść niewiele przed wigilią ..
Poza tym dziś byłam u spowiedzi u księdza hmm starszego Matko jak się wydzierał na niektórych myślałam że tam padne

Zaraz idę wziąć kąpiel w mojej nowej wannie, w nowej łazience cóż to będzie za doznanie
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 18:31   #2901
Ather
Zakorzenienie

Pod wieczór miałam trochę czasu wolnego to z nudów zaczęłam piec ciasta Matula pojechała jeszcze do Tesco z TŻ'em i do dziadka, więc zostałam sama... upiekłam trzy ciasta xD Mimo, że żadne nie było w planach.

A teraz przydałoby się czymś pożytecznym zając...
Stary 2007-12-23, 18:41   #2902
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Tamonita:

Tak. Wakacje zawsze spędzam w slonecznej Francji w Alpach xD . Choinke ubiore z mama jak wroci z kosciola. A fotki niestety dzis nie wstawie bo siostra zabrala cyfrowke ...
Ale masz super !!! Tez tak chce...

Cytat:
Własnie nie A pomysleć, że miałam się z nią wymienić numerami...

Cytat:
No właśnie ja też o Mango się martwię ;(
Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Zaraz idę wziąć kąpiel w mojej nowej wannie, w nowej łazience cóż to będzie za doznanie
Udanej kąpieli

Ojj Dziewczynki cóż za zalatany dzień... Jak o 15.20 skończyłam jeść obiad i wzięłam się za robienie sałatek, to dopiero usiadłam. Tzn. nie robiłam tyle czasu jednej sałatki, nie, nie Ale tak: W międzyczasie byłam u babci, ubierałam choinką (zdjęcie wstawie później) robiłam 2 rodzaje sałatki, sprzątałam, myłam naczynia i robiłam kolacje.. Zalatana byłam, że hoo hooo ! Ale mimo tego lubie ten gwar świateczny Teraz jeszcze po 20 jade z tata po mame do pracy, później musze iść zanieść babci zakupy i musze w jakiś inteligentny sposób przemycić prezenty dla rodziców do domu
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 18:52   #2903
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Milka19:

Ja tez bym chciała jakieś pieniadze dostac. A o prostownicy to coz...moge tylko pomarzyc bo mam zniszczone wlosy i na dodatek mi wypadaja...
Mi też dużo wypadło i długo wypadały Nigdy jeszcze nie miałam aż tak mało włosów na głowie jak w chwili obecnej Ale ciężko nad nimi pracuje i jest już lepiej Przede wszystkim nie wypadają: kosmetyki + racjonalne odżywianie + dużo cierpliwości i będzie OK

Cytat:
Mam nadzieje, że jednak udało Wam się razem spędzić wieczór

Cytat:

Cytat:
Pod wieczór miałam trochę czasu wolnego to z nudów zaczęłam piec ciasta Matula pojechała jeszcze do Tesco z TŻ'em i do dziadka, więc zostałam sama... upiekłam trzy ciasta xD Mimo, że żadne nie było w planach.

A teraz przydałoby się czymś pożytecznym zając...
Szalona To teraz pochwal się cóż za ciacha upichciłaś

Ja spędziłam wieczór przy zielonej herbacie w przytulnej kawiarence Oczywiście moja siostra już na początku musiała coś strzelić i jak tylko kelner przyjął od nas zamówienie i zaczął się oddalać strzeliła bezmyślnie, ale na tyle głośno, że kelner słyszał, że mógłby być bardziej przystojny Cała moja siostra

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 19:00   #2904
Baby14
Zakorzenienie

Tamo:

No fajnie fajnie , chociaz na zime wolałabym tam jechac i nie marznac tak xD
A co do goraczki przedswiatecznej to ja tez tak mialam. Ostatnie zakupy, ubieranie choinki, ciasta,sałatki itd... Ale ja rowniez tak jak Ty uwielbiam takie przedswiateczne przygotowania.
A choinka juz stoi tylko światełka sie nie świeca i trzeba kupić nowe jutro... Najwiecej jest cukierow. Wiazałam je rowna godzine i nie mam sily juz... Takze jutro została jeszcze do zrobienia 1 sałatka i basta.

Milka19:

Na szczescie ja tych wlosow miałam za duzo xD zawsze narzekałam ze moglabym je miec rzadsze no i teraz jest ok...ale nie chce zeby jeszcze wypadaly bo z dnia na dzien wypada ich coraz wiecej.A wszystko przez nieodpowiednia diete...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 20:00   #2905
madame_apple
Zadomowienie

Witajcie kochane
Rany co za zabiegany dzien... rano pobudka, przygotowania, kuchnia, zakupy, kuchnia, przedświateczna wizyta u rodzinki, później ubieranie choinki i generalnie wielkie zamieszanie ;P na szczescie juz prawei wszystko opanowane i mozna w koncu sie oddac relaksowi

Cytat:
Napisane przez Chantel Pokaż wiadomość
ja nie lubie spodnic... moze to przez moje nogi, albo przez to ze podstawowace zawsze jak ktos mial spodnice to chlopcy od razu ja siup! do góry;/
tez nie lubilam do niedawna - ale w tym roku sie do nich przekonalam

Cytat:
A co do wigilii to musze Cię zaskoczyć U mnie wogóle nie ma wigilii Jedziemy w nią zawsze do jednej babci, a później do drugiej Także te wszystkie speciały to tylko na dwa dni Świąt
no ładnie

Cytat:
Wróciłam ze sklepu Jedna, wielka masakra, ale na szczęście już po Oczywiście zapomniałam o kilku najważniejszych rzeczach spożywczych ale zapas serków wiejskich i jogurtów naturalnych jest Kupiłam też nowe musli (nowe dla mnie) i owsianke Dla siostry gruby pasek pod choinkę, a dla babci gruby polarek O reszte prezentów nie muszę się martwić, bo druga siostra kupiła: gre komputerową i wode toaletową dla reszty rodzeństwa. Mi też coś kupiła, ale za nic nie chce powiedzieć A mnie ciekawość zżera
dobrze, niech Cie pozżera - pozniej bedzie niespodzianka jakies przypuszczenia masz?
Co do zakupow, juz u ktorejs z kolei z Was czytam o "zapasie wiesniakow i jogurtow nat." - bedziecie je pożerać w święta? Ja chyba zrobie sobie od nich odwyk na rzecz jedzenia swiatecznego...

Cytat:
Btw. grypsko chce mnie dopaść... katar, kaszel, ból głowy... i to na same święta...
kuruj się kochana

Cytat:
Pomijając ten okropny incydent,muszę Wam coś opowiedzieć
o jaaaaa Masakra, nie spotkalam sie nigdy z czyms takim :P Biedny chlopak...

Cytat:
A w spódniczkach to w liceum nie chodziłam Koleżanka kiedyś powiedziała nieświadomie, że ona nie chodzi w sukienkach ani spódniczkach, bo ma tak krzywe nogi jak ja No cóż wymknęło jej się, a mnie to trochę zniechęciło do pokazywania nóg. Ale na szczęście mi przeszło, moje nogi i nikomu nic do tego
dokladnie
a kolezanka ekhem...przyjemna bardzo;P
Cytat:

Mam nadzieje,ze z zoladkiem juz lepiej...

Cytat:
Nawzajem kochana

Cytat:
no ba z pewnością

Cytat:
dżizasss... dobrze,ze nic Ci sie nie stalo
a tata, coz... moj zachowalby sie tak samo - trzeba to olać i tyle, bo inaczej mozna by zwariowac

Cytat:
Mi się wydaje, że Mango poprostu komp padł
obyś miała racje...

Cytat:
ach, doznanie wspaniałe - sama tydzien temu miala finisz remontu lazienkowego wiec wiem jaka to radocha moc sie w koncu normalnie i 'luksusowo' wykapac
Cytat:
a co upieklas?

Cytat:
Ja spędziłam wieczór przy zielonej herbacie w przytulnej kawiarence Oczywiście moja siostra już na początku musiała coś strzelić i jak tylko kelner przyjął od nas zamówienie i zaczął się oddalać strzeliła bezmyślnie, ale na tyle głośno, że kelner słyszał, że mógłby być bardziej przystojny Cała moja siostra
świetne

dobra, to załączam zdjęcia swojej choiny - 3 bo nie moglam sie zdecydowac,ktore wstawic
jak dobrze,ze wreszcie moge spokojnie posiedziec i nikt niczego ode mnie nie chce - dolce vita

emotki musiałam pousuwać...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4289.JPG (78,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4290.JPG (71,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4293.JPG (81,5 KB, 10 załadowań)

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 20:04   #2906
Chantel
Raczkowanie

ojjjjjeeeeeej co za dzien!
no ale juz siedze na 4 literach i jest mi nadzwyczaj przyjemnie

Mialam wrzucic zdjecie mojej choinki no ale mam problem.. nie mam service packa 6 i nie chca mi sie fotki rzucic na kompa szukam go cale popoludnie w sieci i nic.. nie ma nigdzie
Chantel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 20:17   #2907
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Szalona To teraz pochwal się cóż za ciacha upichciłaś

Hm... jakąs tam miodową babkę, czekoladowo migdałowe oraz czekoladowo - kokosowe.

Matula kupiła jeszcze dwa niemieckie marcepanowe

Co do Twojego wieczoru - kawiarenka

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

dobra, to załączam zdjęcia swojej choiny - 3 bo nie moglam sie zdecydowac,ktore wstawic
śliczna )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 20:29   #2908
Chantel
Raczkowanie

Cytat:
Hm... jakąs tam miodową babkę, czekoladowo migdałowe oraz czekoladowo - kokosowe.

Matula kupiła jeszcze dwa niemieckie marcepanowe
kokos
Chantel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 20:48   #2909
Emocja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Naprawdę bardzo ładna

To był zdecydowanie zabiegany dzień Dobrze że już wszystko praktycznie gotowe, nadprogramowo zrobiłam jeszcze ciasteczka owsiane i przy okazji najadłam się masą, w końcu święta są raz w roku xD

Też pokażę swoją choinę

A teraz zmykam wskoczyć pod prysznic, bo padam I popakować prezenty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (108,7 KB, 10 załadowań)

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 20:49   #2910
asiek14
Zakorzenienie

przepraszam, że dzisiaj nic nie piszę ale strasznie zabiegana jestem
najpierw kościół, potem obiad, nauka, miało być lodowisko ale pojechałam z zyczeniami do babci i jak wróciłam to znowu nauka
a teraz uciekam na "marzyciela" bo już dwa lata czekam, żeby obejrzeć ten film

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości