|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Mój Maksio 12 skończył w piątek
![]() ![]() Brawo dla Antosia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Colds
zmien mi juz tam imię na pierwszej stronie na Nikodem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
A dostałaś smoczek w szpitalu w tym pudełku z próbkami? Ja miałam tam z Aventu i właśnie ten Mai podpasował. Kupiłam jej dwa z Lovi, ale tych nie chciała.
#2885 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
wpadam zobaczyć jak u jasia i Zuzi ale dobre wieści więc kamień z serca uff za chwile będziecie w domku !!! Mamuśki ja mam pytanie,podaję Dusieńce kleik na noc i ona pięknie przesypia mi od 18 do tej 1 - 2 w nocy jak zaczęłam podawać kaszkę to ona mi przed 24 już wstaje i woła jeść .. jak to możliwe ???? ![]()
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gda jak to bezsmoczkowy przecież toleruje jeden smoczek o nazwie cyc ![]() A ja dzisiaj prawdopodobnie pojadę do domu sie ogarnąć troszkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
co za okropnie senny dzień.
spać mi się chce, więc popijając kawkę próbuję nadrobić wizaż ale jakoś mi to zupełnie nie idzie. Przeczytałam po łebkach trochę i z tego, co zapamiętałam: Konczi, dobrze, ze już jesteście w domku. Jak przeczytałam o tym szpitalu to zamarłam. Asiulka, Biedniutkie Twoje dzieciaczki. mam nadzieję, że uda Wam się w komplecie do domu wyjść. Ściskam mocno i duuuuużo zdrówka Jasiowi i Zuzi życzę widzę, że nasze dzieciaki coraz większe postępy robią. Zuzania śmieje sie głośno i próbuje siadać, tylko nie chce sie przekręcać z brzucha n plecy i odwrotnie. W ogóle ostatnio leżeć na brzuchu nie chce, a że musi, bo przecież inaczej nie nauczy się przekręcać, więc stosuję się do tego, co podlinkowałą Gda. (Gda grazie ![]() chcę kupić obiektyw, żeby robić takie fajne zdjęcia, jak Lewek. Muszę zamiennika szukać chyba, bo nówka sztuka do olimpusa to prawie 2,5 tys ![]() Bo robienie zdjęć coraz bardziej mnie pochłonęło. (ostatnie foto na fb zamieściłam. mam kilka fajnych ujęć, ale muszę je "podrobić" bo wizja jest co z chcę z tego mieć) Jeszcze program do obróbki by się przydal. Mam photoshopa (kiedyś świetnie sobie z nim radziłam a po 5 latach nieużywania już nic nie pamiętam), ale zupełnie go nie ogarniam. I nie umiem zrobić rozmycia ![]() Słyszałam, że lihgtroom (czy jakoś tak) jest całkiem w porządku do pierwszej obróbki?
#2889 |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam z wiadomościami od Katiem:
Zostawili nas w szpitalu.Wczoraj ryczałam jak bobr, osłuchowo obturacja oskrzeli i oby tak zostało.Na rtg nie najgorzej.Potem kazali przywieźc mężowi Pawełka i był strach że będe tu z 2.Ale ma brać antybiotyk w domu.Kubuś na szczęście pogodny.Dużo odkaskluje.Najgorsze jest odśluzowywanie przed karmieniem i juz nigdy nie pójdę z nim do przychodni.Jak Jasiek i Majeczka?buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że możesz się wyrwać chociaż na chwilę! ![]() Jeju Heniek tak gada od kilku dni, non stop do wszystkiego. Śmieszny jest taki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jejku .. masakra nooo .... co za lekarze są ja się pytam! zdrówka dla Kubusia i Pawełka ![]()
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas wychodziły dwa bo obudziła się jeszcze około 3 po karmieniu przed 12 ... nie wiem co robić ![]()
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Oj widzę, że kolejna mamusia z pociechą w szpitalu. To jakaś plaga chyba ![]() Pozdrowienia dla katiem ![]() A u nas piękna pogoda i chyba skoczymy na spacerek ![]() Poza tym moja bejbe w czwartek skończyła 12 tydzień. Ależ to leciiiii .... ![]()
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze ze Kubus ma to samo co Jasiu. Kurcze szkida bo mi mówili ze to czasem gorsze niz zapalenie płuc. Zdrowka dla kubusia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nie jest tak piękne, nowoczesne i kolorowe jak te plastikowe, ale darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda. Dostaliśmy takie, używane, więc nie będę wywalać kasy na kolejne. przynajmniej na ten moment nie mam takiego planu. Cytat:
Cytat:
szybka wysyłka, produkty bez zastrzeżeń Cytat:
Po drugie, ja bym mimo to skonsultowała z neurologiem, żeby mieć czyste sumienie. Cytat:
![]() Waga już prawie przed ciążowa +/- 1 kg w zależności od tego jak się ważę. w spodnie sprzed ciąży od dawna wchodzę, ale ten wstrętny cellulit mi został na udach ![]()
![]() |
#2897 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Mój syn dziś kończy 3 miesiące
![]() Z tej okazji jego tatuś tak mnie od rana podkur.ił że mam ochotę wyjśc i nie wrócić, ale za zimno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakie ma dołeczki. Śliczny jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najlepszego dla dzisiejszych jubilatów ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2900 |
Zadomowienie
|
Katiem zdrówka dla maluszka
![]() Maggie u mnie też cellulit na udach został ![]() i umówiłam się z Dawidem na zdjęcia, przyjedzie do nas między świetami ![]()
#2901 | |||||
Zakorzenienie
|
koccham Twoje zdjęcia!
wszystkiego dobrego dla Synia Cytat:
Cytat:
![]() własnie miałam pytać, czy zdecydowałaś sie zmienić imię Cytat:
Cytat:
Co te nasze maluchy tak chorują? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
mam nadzieję, ze będziecie zadowoleni. Nasze zdjęcia w styczniu będą.
![]() |
#2902 |
Wtajemniczenie
|
a Natuś 12 tygodni kończy jutro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Wtajemniczenie
|
Katiem zdrówka dla maluszka
![]() To jest dziś ta niedziela handlowa czy nie ma?Bo chce się wybrać na zakupy świąteczne a do miasta mam 14 km.A śniegu naje.... że ho ho ![]() W tym roku chyba będą prawdziwie białe święta z zaspami po pas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
tamlin
Oj to sie bardzo ciesze ze maluszek do mnie podobny ![]() iwa dluugo sie podaje,ja nie podawalam Oskarowi wogole bo byl mm karmiony. Myslalam ze D podaje sie do czasu kiedy karmimy piersia,a potem np jak przechodzimy na mm to juz nie trzeba. Ja chce karmic dlugo,ale bede tez podawac kaszki,ktore maja w swoim skladzie zapewne wit D. Nie chce malego przewitaminowac Maggie tak,zdecydowalismy sie. Wszystko zalatwimy jakos w tym tygodniu. I jak narazie tz ma dobry humor i zgodzil sie na dowod to szybko korzystam poki znowu mu nie odbije ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Co do chrzcin ja bede chrzcic przed wyjazdem do DE bo niewiadomo jak sie sytuacja potoczy jak juz tam będe.Wiec jakos w kwietniu dopiero ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||
Zadomowienie
|
dokładnie
![]() Cytat:
Cytat:
Albo bujać albo zrobić smoka z cyca. Usnął Ci chociaż raz tak sam od siebie? Bo moja Alicja nie. Zobaczysz, będą miały 18 lat, wrócą z imprezy o 2 w nocy i będzie trzeba cycka wywalać, żeby zasnęły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Dziękujemy za życzenia i miłe słowa pod adresem Miśka ![]() To identyko jak ja ![]() Mój też lubi, ale okazuje to stoickim spokojem tudzież kopniakiem w wodę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na cellulit to może masażer, bo w kremy to ja osobiście nie wierzę, mogą wspomóc, ale problemu całkowicie nie rozwiążą. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sojka Twoje dziecię spało po sterydach, a w moje jakby diablik wstąpił ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zadomowienie
|
Przejrzałam nasz mail. Same cudeńka
![]() A tutaj kilka wskazówek jak fotografować maluszka ![]() Szkoda że tak buro za oknem to bym pomyślała o sesji. |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
A tak wogole zycze zdrowka wszystkim maluchom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |||||
Zadomowienie
|
Witam niedzielnie!
wczoraj nie dałam rady nic napisać, bo do znajomych pojechaliśmy i nocowaliśmy fajnie nam się wizyta udała, ale stwierdzam, że dla dzieci to chyba jeszcze za szybko takie odwiedziny, bo tak się rozemocjonowały że zasnąć nie mogły długo choć jak już w końcu Lili padła o 23 to normalnie spała w nocy i były dwa karmienia Cytat:
ja też niedawno się poprztykałam z mężem ale już jest dobrze i to w sumie jak zwykle o głupotę poszło obyście się jednak dogadali ![]() Cytat:
Cytat:
![]() cudo!!! Cytat:
Cytat:
![]() szybciutko do zdrówka wracaj Kubusiu ![]() również brawa za tygodnie!!! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.