![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Hej nadrobilam wszystko.
Marsi gratulacje rocznicy. Black dobrze że wczorajszy dol minął i już nie odchodzisz bo by mi bralowalo Ciebie ![]() Gratulacje dla.wszystkich dzieciaczkow z powodu 2 i więcej miesięcy ![]() Dużo zdrówka dla chorowitkow. Oliwia.wczoraj wlasnie skończyła dwa miesiące ![]() Wczoraj Tz robił pepkowe i miałam po niego i jego kolegów jechać. A że była u mnie siostra to tak zgralam jej pociąg bo już musiała wracac, żeby pojechała że mną i Małą do rzeszowa, ja na stację a potem już tylko kawałek po Tz. Chłopaki w stanie mocno wskazującym wsiadają do auta a siostra dzwoni że nie ma pociągu bo coś źle sprawdziłam. Godzina 23 a w samochodzie full .... masakra. Pojechałam po siostre, wypielam Oliwke z fotelika i siostrze ja na kolana ( nie było innego wyjścia ) i powoli zadupiami do domu. Tz zygal jak kot, wysmarowal samochód potem prysznic, wściekła byłam i jakby nie siostra i to że musialam ja odwieźć tym samochodem dzisiaj to bym rękom nie ruszyła. A tak to północ a ja sprzątam po tym badanie. Mała jak już wróciliśmy to.spać nie mogła, strasznie się rzucała, szkoda ki jej było okropnie. Teraz odsypia. I jeszcze co do mleka, ja wlasnie janem dokarmiam głównie na noc ale czasem też w dzień no i w dzień strasznie ulewa, nie skojarzylam że to może być po tym mleku.
#2882 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Mala, tak wlasnie przypuszczalam, ze sie kreci, w koncu dla niego to nic przyjemnego.
Silver, ja tez sie boje tego samego ![]() K... Nie wytrzymam!!! Tesciowa twierdzi, ze lekarka sie myli i Kubus na pewno ma cos na plucach. Trzymajcie mnie!!! byli na dworze z malym 30min, bo podobno zimno. Cholera jasna, z cieplutkim karczkiem wrocil, wiec chyba nie zimno???? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, u nas niefajno... po szczepieniu w czwartek mały wczoraj placzliwy marudny, tylko a rekach, w poludnie podwyzszona temperatura to dalam paracetamol. pod wieczór kaszelek a w nocy juz masakra: katar, slina, kaszel taki mokry szarpiący, od rana to samo i teraz tez ma wyzsza temperature.. , jak maż wróci z wymiany opon to zbieram małego na IP bo nie moge patrzec jak sie dziecina meczy
trzymajcie za nas kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Hej, tak tylko wpadłam na chwilunię.
Dużo zdrówka dla Kalinki, ale się biedna nacierpi... Marsi, gratulacje - piękny staż. My z tż w marcu już 9 lat razem... Mamuniu, kawał czasu... ![]() ![]() Dziewczyny jaki mam syf w domu... Ci z perfekcyjnej mieliby co pokazać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Rozeznanie
|
No to tak
![]() 1-przed kuracją rozstępową Marsi 2,3- po miesiacu i schudnięciu 2 kg ![]()
#2886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co to za kuracja? ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- blizne masz tak sam czerwona jak moja ![]()
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta kciuki dla was też!!! Ojejjj...znowu te nasze dzieciaczki się chorowite robią
![]() ![]() Bijkora, wow, Ty chudzino! ![]()
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Marsi- Gratuluje rocznicy
![]()
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile nadrabiania? ! :padam:
Poczytam pobieżnie, bo nie mam czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta-
![]() ![]() My po obiedzie-dzisiaj było szybko i prosto czyli pizza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Deli-jesiu jaka figura ![]() mi się wydaje że twoja blizna wygląda całkiem wporządku.
#2892 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dużo zdrówka dla Darii, żeby się to nie przerodziło w coś gorszego ![]() Cytat:
![]() ![]() No te nasze dzieci z dnia na dzień będą coraz fajniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrówka dla Kubula ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny i co, nie powiecie mi ile taki maluch może jechać w foteliku?? Aha a wasze dzieci śpią na boku?? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za zyczenia
![]() ![]() Cytat:
![]() jjeśli miałaś zawsze taką budowę to nic na to nie poradzisz, taki urok i tyle przy braku tali nie zaleca się nadmiernie rozbudowywać mięśni brzucha bo wtedy jeszcze bardziej będzie kanciata sylwetka a co do planow rocznicowych to idziemy na kolacje-pewnie padnie na japońską knajpę i moje kochane miso i sushi ![]() Bishonka nawet wczoraj o Tobie myślałam ![]() Blogerko, co do wpisu bjikory to rozmwialyśmy ostatnio o gąbce syrenie na rozstępy i chyba peelingu kawowym Bjkora, gratuluję, efekty widać ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-04-20 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Daj spokoj nie widać po Tobie ze tyle wazysz a ile masz wzrostu?
u mnie to lipa, moglam powiedziec podczas cc zeby mi od razu zrobili odsysanie tłuszczu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Black pamiętaj,że ten wątek bez Ciebie nie będzie już taki sam... Pisałam kedyś,ze miałam podobne odczucia do Ciebie względem cc. U mnie na szczęście się udało, więc współczuję Ci z całego serca, Wiem co przeżywałam bedąc przekonaną,że Blanka się przekręciła ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dodalam zdjecia w k. Oczywiscie poziomo, wybaczcie prosze. Po fryzjerze i dwumiesieczna Yae. Dziekuje za uwage i ide czytac, co napisalyscie gaduly.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiedz jak to zrobiłaś że rozstępy są mniej widoczne??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2900 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję algebry, bardzo lubiłam ten przedmiot na studiach ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
meduzz znajomy lekarz pukal sie w glowe jak przy 10 st z Yae zaczelam wychodzic, ze za zimno. To mu usta zamknelam mowiac, jak sie robi w Pl. Podzialalo.
W instrukcji mojego jest napisane, zeby co godzine robic krotki odpoczynek i wyciagnac dziecko z fotelika. A tak to no limit |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Rozeznanie
|
Moja Nada kończy 3 miesiące
![]() W klubie, zdjęcie mojej hiphopówy,bo na pewno nie wszystkie widziały na fejsie ![]()
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Trzymam kciuki za wszystkie chorujące dzieciaczki i ich mamusie .
Fewcia trzymaj się. Może Mała się przyzwyczai,może nie trzeba będzie tak długo nosić tych szelek. Uściski dla Was przesyłam. Moja śpi już 2 h. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Marsi gratuluje!! Robię w tym tygodniu test karrego z kupy małego, wszystko wskazuje, że to nietolerancja laktozy unas: kupy, wariactwa przy piersi, kolki, niespokojny sen. No nic jak coś będę ściągać pokarm przed karmieniem, a jak bedzie przez to mu za mało to przejdziemy na mm. Z koleżanka rizmawiałam, do 6 miesiąca sciagała pierwszą fazę mleka bo wynik był pozytywny i mały miał dużą alergię.
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wsparcie dziewczyny.
Korzystając że mała śpi napiszę jeszcze o tej inhalacji. W szpitalu nie każą zakładać tej maseczki całkiem na buzie bo może podrażniać i mogą pojawić się krostki. Najlepiej kłaść koło buzi żeby tylko para docierała i wystarczy. Ja inhaluję małą jak już śpi bo inaczej jest bunt ![]() Nie dziwi mnie to bo para śmierdzi jak stary zmywak. Silver i inne dziewczyny musicie bardzo uważać bo zapalenie oskrzeli i płuc króluje teraz na oddziałach dziecięcych.Nie chce straszyć ale w życiu bym nie pomyślała że taka mała infekcja przerodzi się w coś takiego. I to w szpitalu przy wcześniejszych inhalacjach. A co by było gdybym została w domu ten jeden dzień? |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Deli, bijkora, jakie ładne szczupłe brzuszki! Zaraz będę miała depresję ![]() Marsi wielkie gratulacje! ![]() Bishonka mnóstwo zdrówka dla Maleństwa! ![]() Bijkora brawa dla Nadii ![]() ![]() Dziewczyny moje kp chyba będzie się kończyć, ;( Odkąd Niunia w aparacie jest, to nie potrafi jeść piersi, złości się, widać,ze Jej przeszkadzają te szelki. Tak bardzo prosi,żeby je zdjąć, tak się żali.;( I nie chce jeśc. jak ściągnę troszkę mleczka, to z butelki je jak ta lala... Co robić? ![]() ![]() Marsi chcę zgubić troszkę brzuszka i ud, co polecasz?? Dziewczyny korzystające z aplikacji BABY ESP - ściągnęłam z netu pełną wersję, jak któraś chce, to dajcie maila na priv. A na koniec - odnośnie teściowych- mały dowcip: Jaka jest najlepsza teściowa?? Teściowa na 102! 100 metrów od domu i dwa metry od ziemią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do spania na boku, moja tez przez pierwsze tygodnie spala na boczku, a tak spi na pleckach no i tez bez zadnej podusi itd Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję 12 rocznicy! My dziś mamy siódmą rocznicę związku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie tak samo ze spaniem, pierwszy miesiąc, teraz dupka ciężka przechyla się na plecki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.