|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.idaliablog.com/2011/09/py...o-tanio-i.html Ja pędzle myję też w balsamie BDFM, lub odżywką Mrs Potters aloesową, lub innym łagodnym szamponem i na chwilkę potem nakładam lekką odżywkę bez silikonów. Super są domyte i nic się nie niszczą
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba kupię te stempelki essence. Szkoda, że w Rossmannie nie prowadzą ich produktów
Do drogerii natura mam nie po drodze
|
|
|
|
#2884 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj, nie wiem właśnie się zastanawiam... Chyba nie widziałam tego w Rossmannie, ale sprawdzić możesz Niestety, te fajne odżywki są okropnie drogie ![]() Cytat:
Właśnie nie wiem, może to wynika z moich wątpliwych zdolności manualnych ![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym już była w ciężkiej panice, znając życie Filmik widziałam lakier mi się nie odbija wcale na stempelku i to jest mój problem.---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
nawet kupiłam trzy różne zmywacze, bo miałam myśl, że pozostałe mogą z jakiegoś tajemniczego powodu nie zadziałać Ale spróbuję jeszcze. Powiedz mi, jakich lakierów używasz? Kupiłam biały z Essence - ten specjalny i on się nie odbija ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Jakoś bezmyślnie rozmieszczają te sklepy
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-05-27 o 16:54 |
||||||
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może zwykłym lakierem spróbuj ![]() żebyś wiedziała, że bezmyślnie Jedynie Rossmann jest na każdym kroku
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekamy na wiadomość
Edytowane przez malami35 Czas edycji: 2013-05-27 o 17:01 |
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za szybki poród i zdrowego maluszka
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale tak tez robiłam ze zwykłymi lakierami spróbuj ,a jak nie to coś się wymyśli jeszcze
Edytowane przez malami35 Czas edycji: 2013-05-27 o 17:07 |
|
|
|
|
#2889 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nooo, Ross są wszędzie, na każdym rogu a SP? Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie nie ma wcale, w Krk jest jeden w miarę blisko centrum, nie wiem, czy w ogóle jest gdzieś jakiś drugi ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam ten zmywacz do paznokci
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...truskawki.html jestem nim zachwycona on jest w naturze
|
|
|
|
#2891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój zmywacz mam z nim problem właśnie, ale tylko psychicznie, że ten aceton chyba dam sobie spokój z rozkminami, bo też go lubię Tylko truskawka mnie dusi
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Co do SP to we Wrocławiu też jest w takim centrum, do którego po prostu nie jeżdżę, bo mam dojazd z przesiadką i ogólnie nie bywam w tamtej części miasta, a że nie mam samochodu (ba, nie mam nawet prawa jazdy
), to nie chce mi się tłuc tam zapchanymi tramwajami
|
|
|
|
#2893 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz... są dwa rodzaje? Na KWC jest napisane, że bezacetonowy...! A ja właśnie trzymam w dłoni swoją buteleczkę i aceton w składzie jak byk
|
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daleko okropnie, jakbym chciała jechać to cała wyprawa na 1/3 dnia ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Aj nie ma się czym chwalić, sama uważam, że to jest przegięcie ale zdjęcie mogę zrobić, jeśli chcesz
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmywacz truskawkowy jest bez acetonu, a kiwi jest z acetonem, tak? Zgroza
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Ale w składzie nie ma acetonu a w tym moim jest na pierwszym miejscu. Jak różne wersje zapachowe mogą mieć różne składy? co za zmyła dla społeczeństwa ![]()
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem jak tam jest z wadą wzroku. I powiedziałam moim rodzicom że za rok chciałabym wyjechać Reakcje:"-Co, do tego swojego niemca jedziesz?" mama "-Po co tam pojedziesz? [ja mówię że do pracy], a on zabójcze oczy i mówi że jak chcę wyjechać za granicę to tylko do Anglii, do kuzynki" - tata ![]() Cytat:
Fajna jest I ten żel do brwi też I mój nowy rozświetlacz też A tam z drugiej strony tego żelu do brwi jest odżywka do rzęs? ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia ![]() Gdzie można skorzystać z darmowego lub płatnego internetu ? Chodzi mi głównie o miejsca .
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hehe rodzice woleliby pewnie, żeby mieć pewność, do kogo jedziesz To zazdroszczę pamiętam, jak za czasów namiętnego siedzenia na Skype zaczepiałam ich masowo, żeby chociaż przez chwilę porozmawiać po niemiecku, zamienić parę słów... To jest mój ukochany język, z angielskim trochę kuluję i wiem, że powinnam się nauczyć - i nauczę się, ale takiego sentymentu jak do niemieckiego nie będę już mieć nigdy do niczego. Nie umiem też jakoś super, ale potrafię się dogadać, o ile się nie zdenerwuję I zawsze proszę o sprechanie langsamer, bo jednak nie jestem obyta i nie nadążam ![]() O wyjeździe do Niemiec też kiedyś marzyłam. Nie wykluczam ![]() Tak, z drugiej strony jest odżywka, ale zdaje się, z tym samym składem? Jak mi się do brwi skończy, to będę brwi malować tym do rzęs ![]() ![]()
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-05-27 o 18:07 |
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Znam kilku Niemców, jeden był mi bliższy niż ktokolwiek inny, zresztą ja jemu też
Ale było, minęło. Teraz mam tylko kolegów :pTamten mój niemiec uczył mnie niemieckiego co było.. śmieszne Ale też mam sentyment do Niemiec, do Niemców Aa to spoko Ale tego dużo nie ma. Czuję że będę musiała złożyć kolejne zamówienie za niedługo na minti A co do mojego ojca to on żyje w strachu że mnie ktoś zgwałci albo mi coś zrobi o dziwo, jedynaczką nie jestem więc nie wiem czemu AŻ tak się boi.
|
|
|
|
#2906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Macie jakieś sposoby na ciemny podkład ? Jak go kupiłam to był jaśniejszy, a ostatnio jak się pomalowałam to miałam efekt maski , a nie uśmiecha mi się wydać kolejną kase na nowy podkład.
|
|
#2907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz się męczę ,bo nie mogę malować ,bo hoduje na długaśne
|
|
|
|
|
#2908 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
podczas upałów też nie zauważyłam, żeby coś się działo ![]() Cytat:
![]() Nie, przestałam używać po 2 tygodniach baniek nie miałam czasu, zaczęłam ćwiczyć, przyszła wiosna a masaż pochłaniał mi 40 min ale efekty wtedy były super potem troche cellulit wrócił, ale teraz znowu znikł ![]() ale pogoda?? :confus ed:
|
|
#2909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam ok 40 i myślałam ze to dużo ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Już sobie nie wyobrażam życia bez niego
|
|
|
#2910 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też chcę No Niemcy jak dla mnie mówią okropnie szybko i z akcentem, za którym ja nie potrafię nadążyć Prawda, że mało, strasznie to niewydajne ![]() Rodzice się martwią o każde z dzieci tak samo tak mi się wydaje. Ale ten przesadny strach z jedynaczką mogę Ci potwierdzić Cytat:
moi rodzice nie reagują już na widok moich kosmetyków wszędzie Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Wiesz... ja znam kogoś, kto ma 170
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-05-27 o 18:14 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

Ale moja koleżanka (kosmetyczka) zaproponowała mi, że jej koleżanka z branży, która zajmuje się makijażem, umaluje mnie za darmo w ramach koleżeńskiej przysługi

Jakoś uciekł mi ze świadomości moment, kiedy i dlaczego tyle nazbierałam
No właśnie, ja maluję na kolorowo - prawie wszystkie moje lakiery to odcienie różu i czerwieni + masa holograficznych + parę innych, np. mleczny do stóp itd
planuję kupić Konada. Zazdroszczę kosmetyczkom talentu - one masę rzeczy zwyczajnie malują ręcznie

Ale spróbuję jeszcze. Powiedz mi, jakich lakierów używasz? Kupiłam biały z Essence - ten specjalny i on się nie odbija
czekamy na wiadomość

daleko okropnie, jakbym chciała jechać to cała wyprawa na 1/3 dnia