Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-22, 20:46   #2941
Aisza21
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Witam ,
Też chcę mieć boskie ciało ,dlatego pytam skromnie czy przyjmiecie mnie do waszego grona?
W ciągu 1,5 roku przytyłam 12 kg i uznałam ,że tak dłużej być nie może. Od 2 dni jestem na diecie. Dziś się zapisałam na aerobik.
Poza tym jestem żoną i mamą 3,5 letniego synka, poszukującą pracy. Także mam sporo wolnego czasu

Wy tu wszystkie takie laski jestescie , sądząc po kilogramach????? Jak dlugo się odchudzacie?

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-03-22 o 20:59
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:05   #2942
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Aisza, witaj
Powiedz ile masz wzrostu, wage poczatkowa i cel, tak mniej wiecej, zeby troche naswietlic sytuacje
Super, ze zapisalas sie juz od razu na aerobik, cwiczenia motywuja do odchudzania- jak wiesz ile wysilku trzeba wlozyc w spalenie kilkuset kcal to troche inaczej patrzy sie na jedzenie [przynajmniej ja tak mam ].
A mozna zapytac dlaczego przybylo Ci kilogramow? Zwyczajne niezwracanie uwagi, czy choroba czy cos innego? [jesli nie chcesz odpowiadac, nie ma problemu ]

Meedzik, Monia- ja kupowalam VITAPIL za 40zl :/ no myslalam, ze sie poplacze. A na allegro znalazlam za 25 :/

Zelka- ale pracowita jestes ogarnac dwie prace i diete to nielada wyczyn

Moze cos mi umknelo, ale gdzie sie podziala Milena?

Mureczko- kochana, ja wiem ze korci i ciezko jest tak, ale chociaz sprobuj miec w dlugosc wlosow! Nie sprawdzaj codziennie, bo nie bedziesz widziala rezultatow Osobiscie zapuszczam od kilku lat i co jakis czas mam takie "olsnienie" - O KURDE ALE MI WLOSY UROSLY wiec polecam sie wyczillowac i niech sobie zyja i rosna, a Ty po prostu o nie dbaj
Co do jedzenia kolacji, odpuscilam sobie- wzielam butle wody i siedze z dala od kuchni. Poza tym mam niesamowicie pasjonujace zajecie- zadanie domowe z literatury brytyjskiej -.-

W ogole, laski, nie przeszkadza Wam , ze jak juz pisze to nap.ier.ni.czam monologi? Bo czasem tak sie lapie na tym, ze mam myslotok i musze WSZYSTKO napisac a pozniej wychodzi post o dlugosci miliard

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:09   #2943
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dokładnie nawet nie wiadomo kiedy ten czas leci.
Fotkę wrzucę w sobotę bo teraz to i tak nic nie będzie widać z telefonu W Pepco trampki są?? Ale takie skóro-podobne czy z materiału? Bo z materiału ja nie chcę
Murka te trampki to takie materiałowe

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Wiadomo deezee rządzi Szkoda, że ja mam problem w szpilkach 37 za duże a 36 za małe Ostatnio znalazłam idealne 36,5 w ryłko ale szkoda mi ponad 300zł, bo za często w szpilkach nie chodze ;/

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

sasasa
Zdrówko kochana
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A ja właśnie byłam w Pepco i widziałam te tenisówki własnie same kolorowe były, ale za to kupiłam torebkę taką przez ramię małą, kolor nude pierwsza moja taka, bo wszystkie to mam takie duże

Heroine cieszę się, że podobało Ci się na stażu no i nie zazdroszczę tylu pokus ja jak byłam w Niemczech to babki codziennie przynosiły do pracy jakieś słodkości itp i przytyłam ponad 2 kg w 2 miesiące

Cocktail haaa kupiłam chipsy dziś także nie jesteś smama
Pokaz torebunie
Medzik 2kg w 2 miesiące to pikuś ja w 2 tygodnie chyba 2 kg przygarnęłam jak był tż Teraz go nie ma znowu zrzuce przyjedzie to nadrobie i tak w kółko

No ja mam redsika i lays'y

Ale jestem po aerobiku to stwierdziłam że moge
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:14   #2944
Aisza21
Wtajemniczenie

Kamilon ,dzięki za odp
Poczatkowo miałam problemy z tarczycą , więc na nią zwalałam ten lekki początkowo przyrost. Pózniej już się niby hormon unormował ,a ja dalej tylam. Poza tym mialam siedzącą pracę i przyznaję ,że nie zwracalam uwagi na to co jem, bo zawsze miałam wagę w normie.
W 2010 ważyłam 52 ,a rok pózniej 62 - teraz 64. Wzrost 1,64m. Normalnie kwadrat.
Chciałabym wrócić do mojej wagi 52 , albo chociaż 55kg.

Jak czytam ,że wy jestescie takie szczuplutkie i dalej wam mało ,to czuję się mega grubasem.

Agunia, buty są boooskie, szczególnie te deeze ,ale pytam ,jak ty dajesz radę w takich mega szpilach pomykać???

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-03-22 o 21:18
Stary 2012-03-22, 21:21   #2945
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
helooł

A czemu kiedys tak a teraz nie? że niby teraz zbrzydłaś weź bo dostaniesz kopniaka w tyłek zaraz!!!
Kochana bo mi poszlo strasznie w buzie!
Wydaje mi sie ze teraz mam mniej delikatna twarz i duza przedewszytskim!
Kiedys nie mialam zadnych kompleksow co do urody a teraz ze wzgledu na wage niestety mam problem i to spory
Cytat:
No w kolanie na zgięciu właśnie nic nie ćwiczyłam, tyle co byłam na spacerze w niedziele i po podwórku za psem biegałam takie żyłki mi wyszły i jakby było lekko napuchnięte, będę musiała jakąś maść kupić. Boli mnie jak mocniej wyprostuję i chodzę po schodach.
Kochana moglas nadwyrezyc miesien dwuglowy uda! Cholera mialam to, nic przyjemnego. Powinnas pic wapno, zwiekszyc bialeczko w diecie i samrowac duzo jakimis zelami! Mam nadzieje ze niebawem bol ustapi
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie te pierwsze
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:23   #2946
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Co do jedzenia kolacji, odpuscilam sobie- wzielam butle wody i siedze z dala od kuchni. Poza tym mam niesamowicie pasjonujace zajecie- zadanie domowe z literatury brytyjskiej -.-

W ogole, laski, nie przeszkadza Wam , ze jak juz pisze to nap.ier.ni.czam monologi? Bo czasem tak sie lapie na tym, ze mam myslotok i musze WSZYSTKO napisac a pozniej wychodzi post o dlugosci miliard
A ja tam mam 2 kolacje pewnie jutro będę jęczeć jak się zważę ale chociaż raz w tygodniu sobie pozwolę

Kochana możesz pisać monologi chętnie poczytamy Po to tu jesteśmy żeby sobie pogadać
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:31   #2947
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane tak w ogole!!

Mialam mala awarie z internetem i cholera dwa dni mnie nie bylo a tu tyle stron do nadrobienia!

U mnie dzisiaj z dieta nawet ladnie poszlo tylko cos mam dzisiaj faze na mleko, wypilam juz 1.5 szklanki i dalej mam parcie, zupelnie nie wiem o co chodzi

Heronie myszko kochana super ze jestes
Gratuluje stazu! Teraz powinno byc Ci latwiej schudnac mimo tych pokus, bo wyjdziesz z domu bedziesz miala zajecie i wypelniony dzien
Ja jakbym nie miala pracy to chyba bym wielorybem byla , z nudow bym jadla

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Kamilon ,dzięki za odp
Poczatkowo miałam problemy z tarczycą , więc na nią zwalałam ten lekki początkowo przyrost. Pózniej już się niby hormon unormował ,a ja dalej tylam. Poza tym mialam siedzącą pracę i przyznaję ,że nie zwracalam uwagi na to co jem, bo zawsze miałam wagę w normie.
W 2010 ważyłam 52 ,a rok pózniej 62 - teraz 64. Wzrost 1,64m. Normalnie kwadrat.
Chciałabym wrócić do mojej wagi 52 , albo chociaż 55kg.

Jak czytam ,że wy jestescie takie szczuplutkie i dalej wam mało ,to czuję się mega grubasem.

Agunia, buty są boooskie, szczególnie te deeze ,ale pytam ,jak ty dajesz radę w takich mega szpilach pomykać???
Witaj
Widze ze podobna masz histiorie jak ja, tarczyca i wszystko jasne
Eh nie jest kolorowo wiem cos o tym! U Ciebie przybylo 10kg a u mnie 20 Takze nie zalamuj sie mnie i tak nie przebijesz
Ale ja sie na tym watku wcale odosobniona nie czuje
Piszesz ze poczatkowo mialas problemy z tarczyca ale z tego nie da sie przeciez zupelnie wyleczyc wiec domyslam sie ze mam niedoczynnosc?
Bierzesz caly czas hormony?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 21:36   #2948
Aisza21
Wtajemniczenie

Bialaczekoladka juz nie biorę , moja lekarka uznała ,że wszystko w normie póki co. No ale zbędny balast pozostał
A ci się udało zrzucić te kg? Ile ważysz? Twój avatarek wymiata , lachon z ciebie nieprzeciętny (zakładam ,że to ty)
Stary 2012-03-22, 21:48   #2949
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
w przyszłym tygodniu bo nie wgrał jeszcze TŻ , a wpadła mi dodatkowa praca po 4 godzinny dziennie nie dużo ale zawsze to więcej pitaków po drugie wiosna to zaczynam sezon rowerowo-rolkowy
No dobra, będę czekać cierpliwie zazdraszczam rolek

Cytat:
Heroine ja nie potrafiłam sobie odmówić w ogóle przyjęłam tam do siebie, że przytyję na pewno a jak wrócę to będę miała co zrzucać
spoko ale ja już nie chcę tyć i tak ciężko mi zrzucić te, co już nagromadziłam

Cytat:
Witam ,
Też chcę mieć boskie ciało ,dlatego pytam skromnie czy przyjmiecie mnie do waszego grona?
W ciągu 1,5 roku przytyłam 12 kg i uznałam ,że tak dłużej być nie może. Od 2 dni jestem na diecie. Dziś się zapisałam na aerobik.
Poza tym jestem żoną i mamą 3,5 letniego synka, poszukującą pracy. Także mam sporo wolnego czasu
Hej witamy w naszym gronie super, że umiałaś powiedzieć sobie dość i robisz coś w tym kierunku dieta od 2 dni i aerobik, świetnie teraz tylko być cierpliwym i robić swoje powodzenia i udzielaj się tu jak najczęściej! Forum dużo daje!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:49   #2950
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Też się zastanawiałam a widziałam, że nas wczoraj podczytywała Milenko, wracaj! co u Ciebie?

Cytat:
spoko ja też się na tym łapię i często mi się zdarza pisać bez ładu i składu bo za dużo chcę naraz napisać

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Zdrówko kochana

Cytat:
No ja mam redsika i lays'y
No proszę jaka uczta a ja głodna jestem...

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Heronie myszko kochana super ze jestes
Gratuluje stazu! Teraz powinno byc Ci latwiej schudnac mimo tych pokus, bo wyjdziesz z domu bedziesz miala zajecie i wypelniony dzien
Ja jakbym nie miala pracy to chyba bym wielorybem byla , z nudow bym jadla
Cześć Kochana dziękuję no nie wiem czy tak łatwiej czytałaś jakie pokusy na mnie czyhają w tej pracy praca to dopiero będzie wyzwanie ale trochę więcej ruchu przynajmniej będę mieć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-22, 21:50   #2951
monika01011986
Zakorzenienie

jezuuu dziewczyny.... wszystko mnie boli... znowu ja chyba zaraz przez balkon wyskoczę, mieszkam na 3 piętrzę więc szybko ze sobą skończę!!!!
Znowu mnie kości napierdzielają i gardło źle się czuję - tak jak na początku anginy. Dlaczego znowu mnie to łapie??? Dlaczego
Mam normalnie dość
Musiałam posprzatać całe mieszkanie..... miałam taki chlew że wstyd. Jutro jeszcze muszę poodkurzać i pomyć podłogi i będzie ślicznie....
młodszy synek jeszcze nie śpi, starszy już chrapie.
Nie mam już siły dziś na nic a jeszcze wykąpać się musze i głowe umyć

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 22:00   #2952
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
jezuuu dziewczyny.... wszystko mnie boli... znowu ja chyba zaraz przez balkon wyskoczę, mieszkam na 3 piętrzę więc szybko ze sobą skończę!!!!
Znowu mnie kości napierdzielają i gardło źle się czuję - tak jak na początku anginy. Dlaczego znowu mnie to łapie??? Dlaczego
Mam normalnie dość
Musiałam posprzatać całe mieszkanie..... miałam taki chlew że wstyd. Jutro jeszcze muszę poodkurzać i pomyć podłogi i będzie ślicznie....
O kurcze ale dlaczego? pojęcia nie mam, przecież wybrałaś antybiotyk do końca może znów Cię przewiało albo co? pogoda teraz zdradliwa jest masz jeszcze jakieś leki w domu? biedna Ty idź lepiej spać
Stary 2012-03-22, 22:05   #2953
pipson
Zadomowienie

aaaaaaaaaa!!! Moj brzuch i plecy!! Hula hop mnie zmasakrowałoooooooo!!
Wprawdzie sincow nie widac, ale boliiiii, jak nie wiem co

I dziś chyba poszalałam z ilością chleba. No ale żytni, nie pszenny i tym się pocieszam

Dziewczyny, co do vitapilu, to ja dałam w mojej aptece jakos 24 złote za 60 tabletek, tak więc te 40 zł o ktorych wspominacie troche mnie szokuje
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:08   #2954
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Bialaczekoladka juz nie biorę , moja lekarka uznała ,że wszystko w normie póki co. No ale zbędny balast pozostał
A ci się udało zrzucić te kg? Ile ważysz? Twój avatarek wymiata , lachon z ciebie nieprzeciętny (zakładam ,że to ty)
Hahahah blagam Cie zlituj sie
Moja twarz zginela w tłuszczu, utopila sie i same rzesy mi wystaja
Policzki na pompowane jakbym botoks miala
Zdjecie faktycznie moje ale ja tutaj rewelacji nie widze uwierz mi bywalo lepiej

Co do wagi to nie powiem Ci dokladnie bo niewazylam sie juz z miesiac, bo chcialabym jeszcze pozyc
Wzrostu mam 172 a kiedys przed tarczyca wazylam 50kg teraz wszystko oscyluje w granicach 73 Takze kochana mam nadzieje ze sie podbudowalas
Narazie nie wiele zrzucilam, jest mega ciezko mam wrazenie ze moj metabolzim odlecial gdzies w przestworza
Chodzilam na silownie teraz juz 3 tydzien robie 10km dziennie do pracy na piechote i nie powiem zebym widziala jakis efekt oprocz tego ze sie lepiej czuje i po calym dniu dziekuje Bogu ze mam lozko w domu
Stary 2012-03-22, 22:11   #2955
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Mam normalnie dość

to daruj sobie dzis mycie glowy jak nie musisz, marsz do lozka z ciepła herbatką i spaac!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:23   #2956
zielonykotek
Raczkowanie

Cytat:
Hej Ty też możesz być weteranką więc zostań z nami, pisz jak najczęściej to i motywacja i wola walki powrócą powodzenia życzę!
Chciałabym chciała, ale niestety nie mam czasu regularnie wszystkiego czytać, wpadam zawsze dosłownie na chwilkę, rzucam okiem, czasem odpisuję, czasem nie, a nie chcę Was zbywać. Ale rzeczywiście, ostatnio weszłam na to forum z 3 dni temu po około rocznej przerwie i ... nagle motywacja się pojawiła więc to pewnie Wasza zasługa i nawet pół kilo z wagi zleciało, teraz już poniżej 66 kg
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:24   #2957
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Mam normalnie dość
Monia mowie Ci, ze niestety angina ma nawroty... i zacznij przez kilka dni brac antybiotyki. Przejdzie Ci nie chodzi tylko o to ze moglo przewiac czy cos, po prostu angina to jest jakies swinstwo i lubi meczyc dlugo i wracac. Moze sie tak zdarzyc jeszcze kilka razy, ciezko to wyleczyc

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-03-22 o 22:27
Stary 2012-03-22, 22:26   #2958
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
Chciałabym chciała, ale niestety nie mam czasu regularnie wszystkiego czytać, wpadam zawsze dosłownie na chwilkę, rzucam okiem, czasem odpisuję, czasem nie, a nie chcę Was zbywać. Ale rzeczywiście, ostatnio weszłam na to forum z 3 dni temu po około rocznej przerwie i ... nagle motywacja się pojawiła więc to pewnie Wasza zasługa i nawet pół kilo z wagi zleciało, teraz już poniżej 66 kg
To zaglądaj wtedy, kiedy możesz uda Ci się, kilogramy pójdą precz! trzymam
Stary 2012-03-22, 22:27   #2959
zielonykotek
Raczkowanie

Cytat:
Idę spalić trochę tłuszczyku, żeby później móc wciągnąć redsika
Ojj Coctail podziwiam Cię Te Twoje 56 wygląda motywująco (też mi się na pewno kiedyś uda!) a na redsika i mi zrobiłaś ochotę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 22:28   #2960
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

Dziewczyny, co do vitapilu, to ja dałam w mojej aptece jakos 24 złote za 60 tabletek, tak więc te 40 zł o ktorych wspominacie troche mnie szokuje
COOOO ?! 24zl za 60 tabsow?! masakra, ze tak malo! pewnie od rauz bym kupila ze dwa opakowania

mż-wr
Stary 2012-03-22, 22:29   #2961
zielonykotek
Raczkowanie

Heroine jutro piątek, dam znać co na wadze i w żołądku a poza tym mam do Was pytanko. Bo zaczęłam chodzić na vacu, wie któraś z Was coś więcej o tym? W sensie, jakie macie efekty i jak najlepiej Wam się ćwiczyło? Fajnie by było posłuchać jakichś opinii. A teraz zmykam, bo jutro pobudka o 6:30. Dobranoc
Stary 2012-03-22, 22:32   #2962
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
Heroine jutro piątek, dam znać co na wadze i w żołądku a poza tym mam do Was pytanko. Bo zaczęłam chodzić na vacu, wie któraś z Was coś więcej o tym? W sensie, jakie macie efekty i jak najlepiej Wam się ćwiczyło? Fajnie by było posłuchać jakichś opinii. A teraz zmykam, bo jutro pobudka o 6:30. Dobranoc
To trzymam za spadek na wadze Co do pytania, to ja niestety nie pomogę śpij dobrze ja też zaraz zmykam, bo muszę wstać przed 6
Stary 2012-03-22, 22:35   #2963
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Kochana, tez Cie podziwiam, ze postanowilas zebrac sie w sobie i z grubej rury juz 2-go dnia zapisalas sie na aerobik! serio, ja bylam zapisana na silke od dluzszego czasu, ale zaczelam chodzic dopiero w styczniu... zanim sie zmotywywowalam to duuuzo czasu zajelo razem damy rade, niewazne ile kilosow nam ciazy!
Ja odchudzam sie w zasadzie od zawsze, od dziecka mialam problemy z nadwaga, od gimnazjum zaczelam powoli chudnac (po prostu rosnac i figura zaczela mi sie jakas tworzyc)... Ale teraz powiedzialam sobie KONIEC. Raz na zawsze! Tymbadziej, ze moj TZ mnie niesamowicie wspiera, sam tez zaczal sie zdrowiej odzywiac i nie mam problemow, zeby zrobic mu do jedznia kurczaka z warzywami albo jakies inne dietetyczne cos. I zazwyczaj jak grzeszymy to razem i dzielimy sie tym na pol i chodzimy razm na silownie. I znosi moje marudzenia "nic nie schuuuudlaaaaaaaaam, jestem gruuuuuuuubaaaaaa"
Tak wiec RAZEM DAMY RADE

mż-wr

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 22:42   #2964
heroine86
Zakorzenienie

Spadam spać, chociaż nie chce mi się w ogóle nic, pomęczę się trochę i może zasnę... najgorsze jest wstawanie cóóóóżżż...

Śpijcie dobrze Gwiazdeczki moje Kochane kolorowych snów!
Stary 2012-03-22, 22:46   #2965
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Spadam spać, chociaż nie chce mi się w ogóle nic, pomęczę się trochę i może zasnę... najgorsze jest wstawanie cóóóóżżż...

Śpijcie dobrze Gwiazdeczki moje Kochane kolorowych snów!
Kochana , slodkich snow, powodzenia jutro i trzymam kciuki (i bata ) zebys miala udany dzien (i nie dala sie pokusom )

mż-wr
Stary 2012-03-22, 22:59   #2966
monika01011986
Zakorzenienie

Coctail moim zdaniem 6 kilo to za dużo bo Ty na prawdę szczuplusieńka jesteś. Ale oczywiście trzymam kciuki aby Ci się udało zgubic tyle ile chcesz
Ciuszki super! Najbardziej mi się kurteczka i strój podoba cuda!!!

Mureczko noo synuś bystry i oczywiście że po mamusi no bo raczej nie po tacie hihihihihihi
Pokaż nam się koniecznie w nowych spodniach!
Na prawde nic nie znalazłam fajnego w sklepach aż się sama wkurzyłam na darmo tylko pojechałam :/ mam nadzieję że kupię coś jutro w Iławie....
Co do włosów to ja chcę aby były gęściejsze i mocniejsze bo ogólnie słabe są. A jakby urosły jeszcze trochę to bym się nie obraziła
Fajnie, że zaczynasz sobie ćwiczyć życzę szybkich rezultatów

Zielonykotku ja nie uważam że 58 to dużo tylko chodzi mi o to że ważyłam mniej a teraz znowu ważę 59 a moja wymarzona waga to 55 choć pewnie nigdy jej nie ujrzę..... A Ty nie poddawaj się i też walcz!!!! Każdy zgubiony kilogram to już duży powód do szczęścia

Meeedzik widzę, że pastę jajeczną zrobiłaś szczypiorek kupiłaś?
dzięki za brawa dla synka ojj też się cieszę, że etap pampersów mam już prawie za sobą co za ulga!
No ja mam nadzieję że jutro coś kupię bo jak nie to Allegro mnie czeka....
Będę dziś na pewno płukać wodą utlenioną gardło... bo boli jak cholera
Vitapil po 37 zł??? jeju to u mnie wcale nie tak drogo! a znam jeszcze taką aptekę gdzie jest strasznie tanio ale to w Kwidzynie, 30 marca jade na podpis do Urzędu Pracy to zajade do tej apteki na allegro jakoś boję się lekarstw zamawiać.... tym bardziej, że ta cena jest strasznie niska! aż dziwne to takie
Madzia pokaż torebeczkę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-22, 23:06   #2967
monika01011986
Zakorzenienie

Heroine cieszę się że pierwszy dzień w pracy taki fajny był oby każdy taki był!!! Faktycznie czeka Cie tam niezła walka z tymi wszystkimi pysznościami..... widzę że oni tam sobie ładnie dogadzają z jedzonkiem
Co do wstawania to wierzę Ci że cięzko..... ja wiem co to jest za ból... ale pewnie z czasem sie przyzwyczaisz dzieci w nocy Ci nie płaczą więc możesz się porządnie wysypiać
Z tymi pampersami to masakra... drogie jak cholera! a jak kupisz jakies tansze to moment i przeciekają albo tyłek dziecku odparzają....także teraz będzie luzik no i tak jak mówisz - mamusia będzie miała dla siebie na "pampersy" hehehe bo ja się na pewnoooo nie oduczę
U mnie dziś też wiało ale dopiero tak po 17stej. Wcześniej było cudownie też mi się włosy do ust/błyszczyka przyklejają!!! jak to wkurza!!!
W sklepach na prawde nic nie ma! Ja nie wiem co się dzieję.....

Kamilon to chyba na prawdę angina wraca skoro mówisz, że to możliwe to na bank to cholerstwo mnie znów chce nawiedzić Jak Twojej mamie i TŻ udało się w koncu pozbyć tego dziadostwa??
Taaaa Pani dieta-a to zwykła kłamczucha i oszustka.... chciała na kase nas ponaciągać troche.
Vitapil za 40 zł?? Matko Święta! U Madzi 37 zł u Ciebie 40..... a ja myślałam że drogo kupiłam bo zapłaciłam 34 zł
Co do włosów to mam tak samo jak Ty rosną sobie same a ja co ileś miesięcy dostaję olśnienia jakoś ostatnio je zmierzyłam bo dziewczyny tu mierzyły swoje a tak to nie zwracam za bardzo na ich długość uwagi najważniejsze żeby krótsze nie były

Zelka synuś zadowolony, że lata z gołą pupą nawet majtek nie chce ubrać bo tam mu dobrze na golasa
A Ty widzę zapracowana na maksa! Masz jeszcze siłę wieczorami na rolki?? ja bym padła pewnie
Czekamy na fotki! Pogoń tego TŻta! niech wgra w końcu te zdjęcia!

Aisza miło Cię poznać Widzę, że też jesteś mamą i żoną więc witaj w klubie Z pracą chyba cięzko co? w tym naszym kraju znaleźć pracę to graniczy z cudem normalnie.... :/ ale przynajmniej masz czas dla siebie i na aerobik no i dla synka i męża
Z tarczyca to widzę nie ma żartów :/ ale teraz powinno być już łatwiej jak leków nie bierzesz a hormony sa w normie także pewnie szybko kilogramy zaczną spadac

Białaczekoladko gdzie Ci w buzię poszło?! widziałam zdjęcia Twoje i masz piękną buźke!!!
Ja mam codziennie faze na mleko jestem od niego uzależniona kocham mleko i dziennie nawet nie raz litr mi się zdarzy wypić
Dentystka mnie ostatnio pochwaliła że mam piękne zęby i to na bank dzięki temu że tyle mleka piję

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
oooooo to 10 zł taniej niz u mnie
Ale ja znam fajną tanią aptekę w mieście obok. W piątek za tydzień tam będę to zajdę i zapytam po ile mają Vitapil

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-22 o 23:20
Stary 2012-03-22, 23:18   #2968
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze ale dlaczego? pojęcia nie mam, przecież wybrałaś antybiotyk do końca może znów Cię przewiało albo co? pogoda teraz zdradliwa jest masz jeszcze jakieś leki w domu? biedna Ty idź lepiej spać
nie do końca 4 tabletki mi zostały i nie wzięłam juz ich bo strasznie mnie głowa codziennie bolała i myślałam że to przez te antybiotyki może. No ale 4 to mało przecież.......
Chyba łyknę zaraz ten antybiotyk to jutro będzie mi lepiej. Ale opłaca się wziąć 4 tabletki tylko? czyli 2 dni?
Dziś w sumie wiało trochę popołudniu... może znowu gdzies mnie przewiało czuję się fatalnie i idę do wyra zaraz.....

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Monia mowie Ci, ze niestety angina ma nawroty... i zacznij przez kilka dni brac antybiotyki. Przejdzie Ci nie chodzi tylko o to ze moglo przewiac czy cos, po prostu angina to jest jakies swinstwo i lubi meczyc dlugo i wracac. Moze sie tak zdarzyc jeszcze kilka razy, ciezko to wyleczyc
to mnie pocieszyłaś
Mam dość pojadę do tych Niemiec za 2,5 tygodnia i będę zdychać tam

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
to daruj sobie dzis mycie glowy jak nie musisz, marsz do lozka z ciepła herbatką i spaac!
no właśnie muszę jutro jadę na zakupy bo muszę dziecku buty kupić a włosy mam straszne.... herbatkę juz wypiłam i nic przełknąc jej prawie nie mogłam bo gardło już tak boli idę płukankę zrobię z wody utlenionej i wezmę ten antybiotyk co mi został.... mam nadzieję że pomoże

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

nie mogłabym zasnąć jakbym Wam nie po odpisywała ledwo siedzę ale dałam radę boże jak mnie wszystko boli gardło aż pali!
Uciekam też już do wanny a potem do łózeczka.... mam nadzieję że przeżyję jakoś tą kąpiel.... najgorsze jest to że synek nie śpi..... i ciągle woła siku i muszę z nim chodzić..., więc nie wiem jak się wykąpię
Mam serdecznie dość wszystkiego!!!!!!

Dobranoc śpijcie dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-23, 05:36   #2969
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2012-03-23, 05:46   #2970
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Aisza, witaj
Powiedz ile masz wzrostu, wage poczatkowa i cel, tak mniej wiecej, zeby troche naswietlic sytuacje
Super, ze zapisalas sie juz od razu na aerobik, cwiczenia motywuja do odchudzania- jak wiesz ile wysilku trzeba wlozyc w spalenie kilkuset kcal to troche inaczej patrzy sie na jedzenie [przynajmniej ja tak mam ].
A mozna zapytac dlaczego przybylo Ci kilogramow? Zwyczajne niezwracanie uwagi, czy choroba czy cos innego? [jesli nie chcesz odpowiadac, nie ma problemu ]

Meedzik, Monia- ja kupowalam VITAPIL za 40zl :/ no myslalam, ze sie poplacze. A na allegro znalazlam za 25 :/

Zelka- ale pracowita jestes ogarnac dwie prace i diete to nielada wyczyn

Mureczko- kochana, ja wiem ze korci i ciezko jest tak, ale chociaz sprobuj miec w dlugosc wlosow! Nie sprawdzaj codziennie, bo nie bedziesz widziala rezultatow Osobiscie zapuszczam od kilku lat i co jakis czas mam takie "olsnienie" - O KURDE ALE MI WLOSY UROSLY wiec polecam sie wyczillowac i niech sobie zyja i rosna, a Ty po prostu o nie dbaj

Jestem jestem staram się czytać Was na bieżąco Trochę jestem zaganiana wczoraj np miałam zajęcia od 8 do 15, o 16 w domu jakieś papu i musiałam napisać referat a teraz będę go jeszcze kończyć dietę trzymam i na razie nie myślę zrezygnować jest już 62,0 kg ale jeszcze poczekam czy na pewno się nie zmieni bo niedziela oczywiście będzie pełna rzeczy kuszących....m.in ostatnio moje ulubione ciacho moi rodzice i Tż się spotykają tzn takie niby zmówiny chociaż wszystko jest już ustalone ale zmówiny będę starał się do Was odzywać ale jak tak nie piszę codziennie to później głupio mi się wcinać, w ogóle robi się coraz cieplej i robota - na wsi to zawsze coś się znajdzie - no i muszę zacząć kuć do sesji bo później nie wyrobie więc będę coraz rzadziej ale o swoich postepach na pewno będę informować Kocham Was

---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Cytat:
Dzień dobry
miłego dnia w pracy
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości