|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Witam ,
Też chcę mieć boskie ciało ,dlatego pytam skromnie czy przyjmiecie mnie do waszego grona? ![]() W ciągu 1,5 roku przytyłam 12 kg i uznałam ,że tak dłużej być nie może. Od 2 dni jestem na diecie. Dziś się zapisałam na aerobik. Poza tym jestem żoną i mamą 3,5 letniego synka, poszukującą pracy. Także mam sporo wolnego czasu ![]() Wy tu wszystkie takie laski jestescie , sądząc po kilogramach????? Jak dlugo się odchudzacie? Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-22 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Aisza, witaj
![]() Powiedz ile masz wzrostu, wage poczatkowa i cel, tak mniej wiecej, zeby troche naswietlic sytuacje ![]() Super, ze zapisalas sie juz od razu na aerobik, cwiczenia motywuja do odchudzania- jak wiesz ile wysilku trzeba wlozyc w spalenie kilkuset kcal to troche inaczej patrzy sie na jedzenie ![]() ![]() A mozna zapytac dlaczego przybylo Ci kilogramow? Zwyczajne niezwracanie uwagi, czy choroba czy cos innego? [jesli nie chcesz odpowiadac, nie ma problemu ![]() Meedzik, Monia- ja kupowalam VITAPIL za 40zl :/ no myslalam, ze sie poplacze. A na allegro znalazlam za 25 :/ Zelka- ale pracowita jestes ![]() ![]() Moze cos mi umknelo, ale gdzie sie podziala Milena? Mureczko- kochana, ja wiem ze korci i ciezko jest tak, ale chociaz sprobuj miec w ![]() ![]() ![]() ![]() Co do jedzenia kolacji, odpuscilam sobie- wzielam butle wody i siedze z dala od kuchni. Poza tym mam niesamowicie pasjonujace zajecie- zadanie domowe z literatury brytyjskiej -.- W ogole, laski, nie przeszkadza Wam , ze jak juz pisze to nap.ier.ni.czam monologi? Bo czasem tak sie lapie na tym, ze mam myslotok i musze WSZYSTKO napisac a pozniej wychodzi post o dlugosci miliard ![]()
#2943 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrówko kochana ![]() Cytat:
![]() Medzik 2kg w 2 miesiące to pikuś ja w 2 tygodnie chyba 2 kg przygarnęłam jak był tż ![]() ![]() No ja mam redsika i lays'y ![]() Ale jestem po aerobiku to stwierdziłam że moge ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Wtajemniczenie
|
Kamilon ,dzięki za odp
![]() Poczatkowo miałam problemy z tarczycą , więc na nią zwalałam ten lekki początkowo przyrost. Pózniej już się niby hormon unormował ,a ja dalej tylam. Poza tym mialam siedzącą pracę i przyznaję ,że nie zwracalam uwagi na to co jem, bo zawsze miałam wagę w normie. W 2010 ważyłam 52 ,a rok pózniej 62 - teraz 64. Wzrost 1,64m. Normalnie kwadrat. Chciałabym wrócić do mojej wagi 52 , albo chociaż 55kg. Jak czytam ,że wy jestescie takie szczuplutkie i dalej wam mało ,to czuję się mega grubasem. Agunia, buty są boooskie, szczególnie te deeze ,ale pytam ,jak ty dajesz radę w takich mega szpilach pomykać??? Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-22 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze teraz mam mniej delikatna twarz i duza przedewszytskim! ![]() Kiedys nie mialam zadnych kompleksow co do urody a teraz ze wzgledu na wage niestety mam problem i to spory ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana możesz pisać monologi chętnie poczytamy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zakorzenienie
|
Hej kochane tak w ogole!!
![]() Mialam mala awarie z internetem i cholera dwa dni mnie nie bylo a tu tyle stron do nadrobienia! ![]() U mnie dzisiaj z dieta nawet ladnie poszlo tylko cos mam dzisiaj faze na mleko, wypilam juz 1.5 szklanki i dalej mam parcie, zupelnie nie wiem o co chodzi ![]() ![]() Heronie myszko kochana super ze jestes ![]() Gratuluje stazu! Teraz powinno byc Ci latwiej schudnac mimo tych pokus, bo wyjdziesz z domu bedziesz miala zajecie i wypelniony dzien ![]() Ja jakbym nie miala pracy to chyba bym wielorybem byla , z nudow bym jadla ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() Widze ze podobna masz histiorie jak ja, tarczyca i wszystko jasne ![]() Eh nie jest kolorowo wiem cos o tym! U Ciebie przybylo 10kg a u mnie 20 ![]() ![]() Ale ja sie na tym watku wcale odosobniona nie czuje ![]() Piszesz ze poczatkowo mialas problemy z tarczyca ale z tego nie da sie przeciez zupelnie wyleczyc wiec domyslam sie ze mam niedoczynnosc? Bierzesz caly czas hormony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Wtajemniczenie
|
Bialaczekoladka juz nie biorę , moja lekarka uznała ,że wszystko w normie póki co. No ale zbędny balast pozostał
![]() A ci się udało zrzucić te kg? Ile ważysz? Twój avatarek wymiata , lachon z ciebie nieprzeciętny (zakładam ,że to ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiałam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No proszę jaka uczta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
jezuuu dziewczyny.... wszystko mnie boli... znowu
![]() ![]() Znowu mnie kości napierdzielają i gardło ![]() ![]() Mam normalnie dość ![]() Musiałam posprzatać całe mieszkanie..... miałam taki chlew że wstyd. Jutro jeszcze muszę poodkurzać i pomyć podłogi i będzie ślicznie.... młodszy synek jeszcze nie śpi, starszy już chrapie. Nie mam już siły dziś na nic a jeszcze wykąpać się musze i głowe umyć ![]()
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaa!!! Moj brzuch i plecy!! Hula hop mnie zmasakrowałoooooooo!!
Wprawdzie sincow nie widac, ale boliiiii, jak nie wiem co ![]() I dziś chyba poszalałam z ilością chleba. No ale żytni, nie pszenny i tym się pocieszam ![]() Dziewczyny, co do vitapilu, to ja dałam w mojej aptece jakos 24 złote za 60 tabletek, tak więc te 40 zł o ktorych wspominacie troche mnie szokuje ![]()
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja twarz zginela w tłuszczu, utopila sie i same rzesy mi wystaja ![]() Policzki na pompowane jakbym botoks miala ![]() Zdjecie faktycznie moje ale ja tutaj rewelacji nie widze uwierz mi bywalo lepiej ![]() Co do wagi to nie powiem Ci dokladnie bo niewazylam sie juz z miesiac, bo chcialabym jeszcze pozyc ![]() Wzrostu mam 172 a kiedys przed tarczyca wazylam 50kg teraz wszystko oscyluje w granicach 73 ![]() ![]() Narazie nie wiele zrzucilam, jest mega ciezko mam wrazenie ze moj metabolzim odlecial gdzies w przestworza ![]() Chodzilam na silownie teraz juz 3 tydzien robie 10km dziennie do pracy na piechote i nie powiem zebym widziala jakis efekt oprocz tego ze sie lepiej czuje i po calym dniu dziekuje Bogu ze mam lozko w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to daruj sobie dzis mycie glowy jak nie musisz, marsz do lozka z ciepła herbatką i spaac!
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-03-22 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2961 |
Raczkowanie
|
Heroine jutro piątek, dam znać co na wadze i w żołądku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja odchudzam sie w zasadzie od zawsze, od dziecka mialam problemy z nadwaga, od gimnazjum zaczelam powoli chudnac (po prostu rosnac i figura zaczela mi sie jakas tworzyc)... Ale teraz powiedzialam sobie KONIEC. Raz na zawsze! Tymbadziej, ze moj TZ mnie niesamowicie wspiera, sam tez zaczal sie zdrowiej odzywiac i nie mam problemow, zeby zrobic mu do jedznia kurczaka z warzywami albo jakies inne dietetyczne cos. I zazwyczaj jak grzeszymy to razem i dzielimy sie tym na pol ![]() ![]() Tak wiec RAZEM DAMY RADE ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Spadam spać, chociaż nie chce mi się w ogóle
![]() ![]() ![]() ![]() Śpijcie dobrze Gwiazdeczki moje Kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Coctail moim zdaniem 6 kilo to za dużo bo Ty na prawdę szczuplusieńka jesteś. Ale oczywiście trzymam kciuki aby Ci się udało zgubic tyle ile chcesz
![]() Ciuszki super! Najbardziej mi się kurteczka i strój podoba ![]() ![]() Mureczko noo synuś bystry i oczywiście że po mamusi no bo raczej nie po tacie ![]() ![]() ![]() Pokaż nam się koniecznie w nowych spodniach! ![]() Na prawde nic nie znalazłam fajnego w sklepach ![]() ![]() Co do włosów to ja chcę aby były gęściejsze i mocniejsze bo ogólnie słabe są. A jakby urosły jeszcze trochę to bym się nie obraziła ![]() Fajnie, że zaczynasz sobie ćwiczyć ![]() ![]() ![]() Zielonykotku ja nie uważam że 58 to dużo ![]() ![]() ![]() Meeedzik widzę, że pastę jajeczną zrobiłaś ![]() ![]() dzięki za brawa dla synka ![]() ![]() No ja mam nadzieję że jutro coś kupię bo jak nie to Allegro mnie czeka.... Będę dziś na pewno płukać wodą utlenioną gardło... bo boli jak cholera ![]() Vitapil po 37 zł??? jeju to u mnie wcale nie tak drogo! a znam jeszcze taką aptekę gdzie jest strasznie tanio ale to w Kwidzynie, 30 marca jade na podpis do Urzędu Pracy to zajade do tej apteki ![]() ![]() Madzia pokaż torebeczkę ![]()
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Heroine cieszę się że pierwszy dzień w pracy taki fajny był
![]() ![]() ![]() Co do wstawania to wierzę Ci że cięzko..... ja wiem co to jest za ból... ale pewnie z czasem sie przyzwyczaisz ![]() ![]() ![]() Z tymi pampersami to masakra... drogie jak cholera! a jak kupisz jakies tansze to moment i przeciekają albo tyłek dziecku odparzają....także teraz będzie luzik ![]() ![]() U mnie dziś też wiało ale dopiero tak po 17stej. Wcześniej było cudownie ![]() W sklepach na prawde nic nie ma! Ja nie wiem co się dzieję..... Kamilon to chyba na prawdę angina wraca ![]() ![]() Taaaa Pani dieta-a to zwykła kłamczucha i oszustka.... chciała na kase nas ponaciągać troche. Vitapil za 40 zł?? ![]() ![]() Co do włosów to mam tak samo jak Ty ![]() ![]() ![]() ![]() Zelka synuś zadowolony, że lata z gołą pupą ![]() ![]() A Ty widzę zapracowana na maksa! Masz jeszcze siłę wieczorami na rolki?? ![]() ![]() Czekamy na fotki! ![]() Aisza miło Cię poznać ![]() ![]() ![]() ![]() Z tarczyca to widzę nie ma żartów :/ ale teraz powinno być już łatwiej jak leków nie bierzesz a hormony sa w normie ![]() ![]() Białaczekoladko gdzie Ci w buzię poszło?! widziałam zdjęcia Twoje i masz piękną buźke!!! Ja mam codziennie faze na mleko ![]() ![]() ![]() Dentystka mnie ostatnio pochwaliła że mam piękne zęby i to na bank dzięki temu że tyle mleka piję ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() Ale ja znam fajną tanią aptekę w mieście obok. W piątek za tydzień tam będę to zajdę i zapytam po ile mają Vitapil ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-22 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba łyknę zaraz ten antybiotyk to jutro będzie mi lepiej. Ale opłaca się wziąć 4 tabletki tylko? czyli 2 dni? Dziś w sumie wiało trochę popołudniu... może znowu gdzies mnie przewiało ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mam dość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- nie mogłabym zasnąć jakbym Wam nie po odpisywała ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam też już do wanny a potem do łózeczka.... mam nadzieję że przeżyję jakoś tą kąpiel.... najgorsze jest to że synek nie śpi..... i ciągle woła siku i muszę z nim chodzić..., więc nie wiem jak się wykąpię ![]() Mam serdecznie dość wszystkiego!!!!!! Dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- miłego dnia w pracy ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.