|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cocktail strój jest świetny
i mam nadzieję, że kiedyś nam się w nim pokażesz ![]() Ciekawe w jakich cenach będą tam te duże maski ![]() A widziałam jakieś nowe szampony i odżywki z jedwabiem w Intermarche, w takich dużych butlach ( chyba 900ml ) z dozownikiem za 9,90zł ciekawe czy fajne są.
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
O to ja nie byłam w inter i nie widziałam kurde mam smaka na chipsy
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
No ja byłam ostatnio i oglądałam te odżywki, wydają się być fajne ale kurde nie wiem. Zapomniałam nazwę, żeby sprawdzić w necie :/
Ooo chipsy tez bym zjadła ![]() A ja zrobiłam tą pastę jajeczną i zjadłam dwie kromki
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale małą paczkę chipsów chyba kupię na wieczór, na aerobiku trochę spale to mam nadzieje ze nic mi nie bedzie
|
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Helołłłłłłłłłłłł
![]() Jestem ledwo żywa łeb mnie boli ale to chyba z niewyspania ogólnie w pracy było bardzo fajnie i przyjemnie nie orobiłam się, bo wiecie pierwszy dzień to taki na luzie poznawałam wszystkich dookoła, różne działy, jak kto pracuje najwięcej pomagałam w recepcji no ale wiecie, że ja przypał jestem ogólnie bardzo przyjemna atmosfera tam panuje dzisiaj udało mi się odmówić, mówiąc, że nie mam ochoty, ale u nich tak podobno codziennie przecież to jakiś terror Uffffffffffffff ![]() Cytat:
chyba zamówię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2916 | |||
|
Zakorzenienie
|
pipsonka
Cytat:
dziękuję za ciepłe słowa cieszę się, że chwile załamania za Tobą w razie co, służę pomocą ![]() Cytat:
obiecuję już Was nie zostawiać na dłużej Cytat:
jakoś się migusiem ogarnęłam, ale teraz czuję się jak przemielony i wypluty flak no no, brawa dla synka szybko się nauczy będziesz mieć dla siebie na pampersy u mnie też dzisiaj było pięknie ![]() udanych zakupów
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam ![]() to witaj w klubie zakochanych w reddsie zapachu nawet nie trawię mój P. jak wypije piwo to nie chcę się z nim całować Cytat:
szalejesz z czego? chyba z mózgu Cytat:
jeszcze mi się chce tam iść Cytat:
ale zapaszki
|
||||
|
|
|
#2918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czas zapitala jak szalony dopiero przecież Boże Narodzenie było a tu drugie święta... ajjjj ![]() gratuluję zakupków no i fotencję prosimy też poluję na trampeczki chcę szare, białe i czarne widziałam w Pepco promocja po 10 zł sztuka cieeeekawe czy jeszcze są ![]() Cytat:
dziękuję na razie jestem zadowolona ze stażu No no no, superowe! A ten strój zaj.e.bia.szczy! Cytat:
Ty też możesz być weteranką ![]() weź, ja też albo na popcorn z mikro i redd'sa też bym się napiła
|
|||
|
|
|
#2919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha dzieki z dup.y chce zrzucić Cytat:
![]() O nie popcorn maślany musiałabym do brata jechać, bo mi mikro wywiózł z domu
|
||
|
|
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś nawet piłam jabłkowego, ale jak spróbowałam żurawinowego to przepadłam później już mi jabłkowy nie smakował ![]() z du.py Cytat:
tyle, że ja nie chcę kolorowych ale znając życie i moje szczęście to nie będzie już ani białych, ani szarych, ani czarnych ![]() Mikro to dobry wynalazek
|
||
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie właśnie są tylko zółte, pomarańczowe i różowe. Znaleźć białe i czarne graniczy z cudem ;/ |
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No obawiam się, że i u mnie tylko kolorowe zostały
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
już jestem !
wyobraźcie sobie, że nic nie kupiłam nic a nic! no masakra jakaś! nic w tych sklepach nie ma tylko dla dorosłych !!! Wkurzyłam się na maksa! W jednym sklepie przymierzyłam kurtkę skórę - taką samą jak mam ale o 2 rozmiary mniejszą czyli Mkę i wyobraźcie sobie że rękawy już za krótkie!!! a na długość do pępka mam!! Przymierzyłam też czerwone spodnie ale z bawełny bo jeansów nigdzie nie znalazłam, dobre były ale ten materiał to jakaś katastrofa była..... jestem zła ! Jutro jadę z mamą do Iławy na zakupy - może tam coś w końcu kupię. Tam jest Deichmann więc może buty dla synka jakieś ładne kupię, a jak nie to przez neta będę musiała zamówić. Jak sobie nic nie kupię to poczekam już i w Niemczech może coś fajnego znajdę. Poza tym boli mnie gardło..... to w ogóle możliwe żeby tak szybko wróciła? po antybiotykach? pierwszy raz w zyciu miałam anginę więc nie znam się na tym Synkowi na dwór ubrałam dziś pampersa i wyobraźcie sobie że jak byliśmy od godziny 15stej do 18stej poza domem to nawet kropelki nie zrobił w tego pampersa!!! Wróciliśmy do domku i dopiero powiedział że chce siusiu! A pampers całkowicie suchy! Jeju jak się cieszę, że sie pozbędę w końcu tych pampersów
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-22 o 19:20 |
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spalić trochę tłuszczyku, żeby później móc wciągnąć redsika
|
|
|
|
#2925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zazdroszczę Ci bo ja wiecznie mam bidę w szafie i muszę się namęczyć żeby w tygodniu nie ubrać tego samego![]() Kurteczka super widziałam dziś taką samą A w stroju w wakacje będziesz prawdziwa sex bomba! Sweterki nie w moim stylu ale za to kolorowe i to lubię ![]() madziu wstawię Wam dopiero w sobotę zdjęcie tym razem naprawdę! daję słowo bo teraz to i tak moim telefonem nic nie będzie widać w domu, tylko żółte światło.---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Tylko co Ty zrobisz z tymi ciastkami i pizzami? Na razie możesz się wykręcać postem np.
|
|
#2926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fotkę wrzucę w sobotę bo teraz to i tak nic nie będzie widać z telefonu W Pepco trampki są?? Ale takie skóro-podobne czy z materiału? Bo z materiału ja nie chcę ![]() monia serio nic a nic nie znalazłaś?? Aż dziwne bo u mnie w mieście to teraz sporo na wiosnę wszystkiego jest. Ale może w tej Iławie coś znajdziesz Ależ Ci się udał ten synek no nie dość że haker to i już wie że pampersy są dla dzieci tylko
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-22 o 19:33 |
|
|
|
|
#2927 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() U mnie dzisiaj normalny, spokojny dzien. Mialam isc na silownie, bo myslalam zeby sie urwac z Historii USA ale jednak poszlam na zajecia a na silke to juz o 14 za pozno bo pelno ludzi i nie ma sprzetu. W sobote rano pojde ![]() Zjadlam : S: owsianka z mlekiem owocami i orzechami IIS: kanapka z szynka i warzywami Obiad: Stek z tunczyka z garstka frytek i kupa warzyw P: klopsik mojej babci, pol ziemniaka malego i do tego surowka K: Koktajl bialkowy ![]() Pogoda piekna, cieplutko na dworze jest, wiosna przyszla w koncu!!! ![]() Monia- nie chce Cie martwic ale to moze byc nawrot anginy , moja mama i TZ mieli po 3 nawroty... Czyli mowicie, ze pani diet-a okazala sie oszustka bezczelna... ja pier... :/ ze tez ludzie nie maja wstydu... :/ Heroine- ciesze sie ze podoba Ci sie staz tylko bedziesz musiala uwazac na pokusy jedzeniowe ![]() Coctail- zazdroszcze zakupkow ja musialam oddac jakis czas temu kurtke do reklamacji i teraz dali mi opcje zebym wymienila sobie ta kurtke na cos... ale w tym sklepie NIC nie ma :/ a kosztowala 200zl... kurde nooo! masakra jakas! Zjadlabym sobie cos dobrego...jakas kanapeczke z szynka i warzywami, albo zrobilabym brokula z feta...ale juz zjadlam kolacje (((
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyn powiedzcie ktore butki ładniejsze
![]() http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...owe_pf101.html czy te? http://allegro.pl/malinowe-szpilka-p...212371285.html
|
#2929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2931 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Monia, szkoda, że zakupy nieudane
ale u mnie to samo nic w tych sklepach nie ma fajnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby ![]() Te ciastka i pizze mnie przerażają ![]() Cytat:
widziałam tylko na zdjęciu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomniałam Wam napisać że mam juz ten Vitapil z biotyną
łyknęłam nawet jedną już co do ceny to przesada.... 34 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! z tym, że kupowałam w najdroższej aptece w mieście więc może dlatego Na pewno już więcej tam nie kupię...... Kąpię dzieci - niedługo będę! Cytat:
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie byłam w Pepco i widziałam te tenisówki
własnie same kolorowe były, ale za to kupiłam torebkę taką przez ramię małą, kolor nude pierwsza moja taka, bo wszystkie to mam takie duże ![]() Heroine cieszę się, że podobało Ci się na stażu no i nie zazdroszczę tylu pokus ja jak byłam w Niemczech to babki codziennie przynosiły do pracy jakieś słodkości itp i przytyłam ponad 2 kg w 2 miesiące Murka w takim razie trzymam Cię za słowo i czekam do soboty no i na zdjęcie włosków z porównaniem do ostatnich zdjęć Monia brawa dla synka cieszę się, że tak szybko się nauczył ![]() Kurcze szkoda, że nic nie kupiłaś, no ale może jutro coś kupisz ![]() A co do gardła bierz się już teraz za wodę utlenioną, żeby Cię bardziej nie rozbolało. Agunia te z DeeZee ładniejsze ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Monia u mnie Vitapil po 37zł już miałam jej powiedzieć po ile jest na allegro Cocktail haaa kupiłam chipsy dziś także nie jesteś smama
|
#2934 | |
|
Zadomowienie
|
cześć Dziewuszki ja tylko napisze że żyje
staram eis Was czytać na bieżąco chodź nie mam ostatnio wogole czasu ! Ponieważ rano pracuje potem po pracy dorabiam sobie w restauracji a wieczorami rolkiiii ![]() ![]() ![]() . Miałam zrezygnować z forum bo mało już tu siedzę ale stwierdziłam nie ! będę rzadko pisać ale nie upuszczę Was Heroine jezu jak ja Cie dawno tu nie wiedziałam ! Kupe laaat ! Moniaa cieszę się że Synek juz w pampersach prawie nie musi chodzić ![]() 1-sze majtki ale chyba przeżycie fajne dla Niego heh![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
kamilon ja też zawsze po kolacji myślę sobie co ja bym zjadła
tyle pyszności można zjeść a tu koniec, do śniadania trzeba czekać![]() agunia te 1 ładniejsze ![]() monia a Ty chcesz mieć dłuższe włosy czy zadbać bardziej o nie po prostu? Bo Ty masz już długaśne! ![]() medzik właśnie się zastanawiam czy jest sens wklejać włosy jak nie ma żadnej różnicy normalnie mam doła przez to w 1 miesiącu tak ładnie rosły a teraz W ogóle powiem Wam że mam już dość tego ciągłego dbania o piękne ciało! No staram się ciągle ćwiczę miesiąc, a zapomnę się parę dni i znów galareta a dziś mam takie zakwasy na nogach i plecach że masakra Zobaczymy jak z tym mi pójdzie. Jak na razie to mi się podoba bo można trochę się poruszać, pogibać i wyładować
|
#2936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz wszystko jasne, jak Ci dodatkowa praca wskoczyła Ty pracusiu jeden nie opuszczaj nas a foteczki kiedy będą?
|
||
|
|
|
#2937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo nie wgrał jeszcze TŻ , a wpadła mi dodatkowa praca po 4 godzinny dziennie nie dużo ale zawsze to więcej pitaków ![]() ![]() po drugie wiosna to zaczynam sezon rowerowo-rolkowy
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Murka może tylko Ty nie widzisz różnicy w włosach, a tak naprawdę jest
mi też się nie wydaje, żeby moje coś urosły zobaczę 5 kwietnia jak będę mierzyć, ale ja tego nie widzę ![]() Heroine ja nie potrafiłam sobie odmówić w ogóle przyjęłam tam do siebie, że przytyję na pewno a jak wrócę to będę miała co zrzucać
|
#2939 |
|
Zadomowienie
|
medzik możeee.. chociaż się nie łudzę
może to już nasza obsesja ja to codziennie po umyciu patrzę czy przypadkiem coś nie urosły. no i nawet tego 'coś' nie ma! Ale zobaczymy
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik a co ile mierzysz długość włosów
?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

i mam nadzieję, że kiedyś nam się w nim pokażesz 

kurde mam smaka na chipsy

łeb mnie boli
ogólnie w pracy było bardzo fajnie i przyjemnie
chyba zamówię
dziękuję za ciepłe słowa 
super, ze znalazlas staz, gratuluje!! o powodzenia pierwszego dnia
szybko się nauczy 

mój P. jak wypije piwo to nie chcę się z nim całować
ale zapaszki 

też poluję na trampeczki 

Tylko co Ty zrobisz z tymi ciastkami i pizzami? 

widziałam tylko na zdjęciu
ja jak byłam w Niemczech to babki codziennie przynosiły do pracy jakieś słodkości itp i przytyłam ponad 2 kg w 2 miesiące
już miałam jej powiedzieć po ile jest na allegro