|  2017-03-06, 17:35 | #1 | 
| Zakorzenienie | Marzec TBS, yankee candle, srebrna biżu

nieaktualne Lubię duże wymiany. Przyjmę w zamian cokolwiek mi się przyda. na szaro nie ma Szukam: Słodkie waniliowe, karmelowe, waniliowo-owocowe, czasem szyprowe, chętnie nawet odlewki  Perfumy: -LVEB edp, edt, legere, l'absolu, florale -Flowerbomb edp -Miss Dior absolutely blooming -Chanel mademoiselle -Tresor La nuit edp, edt, caresse -Prada Candy edp -Black Opium edp Kosmetyki do włosów profesjonalne, naturalne, drogeryjne, każde  Kosmetyki naturalne do twarzy, ciała, włosów Pędzelki do makijażu hakuro, zoeva, inne miękkie Szminka w odcieniu pomarańczowym, koralowym, brzoskwiniowym Każda ilość: suplementy na włosy,skórę,paznokcie Wymieniam: Too Faced bulletproof brows universal taupe puder/wosk do stylizacji brwi w kolorze uniwersalnym ubytek ok. 20% Alterna bamboo kendi oil dry oil mist olejek do włosów 24/25 ml Batiste suchy szampon jest ok. połowy Srebrne kolczyki były tylko przymierzone Isadora pomadka modelująca 58 marsala, piękna, nawilżająca, ale nie mój odcień  użyta raptem 3 razy Estee Lauder błyszczyk shocking pink tylko odkręciłam, ale nie używałam! Mizon krem bb ze śluzem ślimaka odleję do 20 ml  100% pure naturalna mascara black berry ale na rzęsach jest czarna, otworzyłam kilka dni temu, więc świeża, ale nawet jak za jakiś czas zgęstnieje to z racji że jest naturalna, można do niej dolać kropelke gliceryny  Naturalne masło shea 100 g nie znam daty ważności ale pudełeczko jest fabrycznie szczelnie zamknięte Perfumy: The Body Shop Vanilla mgiełka do ciała w szklanej butli 90/100 ml Madonna Truth or dare naked edp ok. 38/75 ml Oriflame Enigma edt ok. 48/50 ml Cacharel Amor Amor edt ok. 98/100 ml YSL Parisienne edp ok. 70/90 ml (zdjęcia post niżej) Givenchy Very Irresistible Sensual edp ok. 40/75 ml (zdjęcia post niżej) Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2017-07-16 o 19:50 | 
|     |   | 
|  2017-03-06, 17:57 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Marzec TBS, yankee candle, srebrna biżu

Perfumy Sony ericsson xperia 10 mini pro dotykowy z klawiaturą qwerty w 100% sprawny w świetnym stanie wizualnym i sprawnościowym. Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2017-05-12 o 15:54 | 
|     |   | 
|  2017-03-06, 17:58 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Zapraszam

| 
|     |   | 
|  2017-03-06, 18:31 | #4 | 
| i mean it | 

na teraz nic dla siebie nie znalazłam, dziękuje   
				__________________ Wymiana 2017   Edytowane przez abudhabbis Czas edycji: 2017-03-06 o 18:33 | 
|     |   | 
|  2017-03-08, 09:41 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za: Too Faced bulletproof brows universal taupe puder/wosk do stylizacji brwi w kolorze uniwersalnym ubytek ok. 20% Yankee candle tea light midnight jasmin 9 sztuk Serduszko różowe na łańcuszku swarovski srebro | 
|     |   | 
|  2017-03-08, 10:57 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

hej niestety nic

__________________ CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica | 
|     |   | 
|  2017-03-08, 16:29 | #8 | 
| Psiejsko czarodziejsko :) | 

Hej, ogólnie jestem zainteresowana, natomiast capnęłabym od Ciebie także balsam cranberry, bo wymiana na pojedynczy produkt jest średnio opłacalna. No i nie mam już tej  Sibericy, którą Byłaś zainteresowana, musiałabym sprawdzić, jakie inne mam w domu odzywki,szampony i  produkty, które mogłyby Ci się przydać. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Tak, nie miałam jej w wątku, ale chciałabym ją wymienić na inny zapach. Co do lakieru, to muszę sprawdzić swatche, bo dostałam niedawno jakiś essiak w podobnej kolorystyce. 
				__________________ wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 | 
|     |   | 
|  2017-03-09, 11:08 | #10 | 
| Psiejsko czarodziejsko :) | 

Hej, sprawdziłam zapasy i poza wątkiem mam tylko szampon: Natury Sibericy Estonia. 
				__________________ wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 | 
|     |   | 
|  2017-03-09, 20:19 | #11 | 
| Zadomowienie | 

może wypatrzysz coś u mnie w zamian za: Yankee candle tea light midnight jasmin 9 sztuk Srebrne serce z cyrkoniami na łańcuszku srebro ?   
				__________________ "Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy   WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2017-03-09, 21:56 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

Hej! Znajdziesz coś u mnie za: The Body Shop 125 ml balsam do ciała cranberry z maleńkimi błyszczącymi drobinkami testowany Alterna bamboo kendi oil dry oil mist olejek do włosów 24/25 ml Yankee candle tea light midnight jasmin 9 sztuk? | 
|     |   | 
|  2017-03-09, 22:56 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Paradise City 
				Przekupka: 94 pkt  / 100% pozyt. | 

Hej, znajdziesz cos za rozowe serduszko, wosk YC i ewentualnie balsam TBS? ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- W sumie jak cos podoba mi sie tez jeszcze mgielka TBS, tea lighty YC i woda brzozowa   
				__________________ Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 | 
|     |   | 
|  2017-03-10, 14:25 | #15 | 

Oj tak bardzo długo, stęskniłam się za wymianami   A co byś powiedziała na wszystkie zapachy za serduszko, tea lighty YC i wosk? ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- A powiedz mi łańcuszek też jest srebrny? Ma jakieś wady? Nie mam już nic poza wątkiem na wymianę   
				__________________ Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 | 
|     |   | 
|  2017-03-10, 14:30 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

Coś za  Srebrne serce z cyrkoniami na łańcuszku srebro https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1119721 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2017-03-10, 14:35 | #17 | 

Super to zapraszam na priv    
|     |   | 
|  2017-03-10, 19:20 | #18 | 
| Zadomowienie | 

poza wątkiem mam z nowych kosmetyków: Little Lace Dress Avon perfumy - w folii, do tego nowy balsam z tej serii- bez folii na razie nic więcej  tak sama wyszywam, lubię to bardzo  pozdrawiam   
				__________________ "Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy   WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy   | 
|     |   | 
|  2017-03-11, 20:06 | #19 | 
| Raczkowanie | 

Nic nie znalazłam   Bardziej jestem nastawiona na książki, niż na kosmetyki   | 
|     |   | 
|  2017-03-12, 20:28 | #20 | 
| Wtajemniczenie | 

Witaj, Ja podałam wyjściowe pojemności flakonów, zatem Flowerbomb edp było na początku 30ml, a teraz jest tyle ile widać. Wersji Extreme jest na kilka psików czego nie widać, bo szkło jest dymione. Pisze o tym, bo nie wiem, którą Flowerbomb edp masz na myśli - nową 30stkę czy używkę ze zdjęcia | 
|     |   | 
|  2017-03-13, 10:05 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

Mogę oddać micel i odżywkę, a z zapachów to hmm, mogłabym oddać Juicy couture, Extremalnej to faktycznie tylko ociupeńkę, bo wolałabym na konkret całość wymienić. Jak lubisz odlewki, to mogę  odpsikać trochę Gutka   
				__________________ Kosmetyki | 
|     |   | 
|  2017-03-14, 10:16 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

A powiedz mi jeszcze, czy planujesz jakieś dokładki? Zastanawiam się nad woskiem, czy nie będzie za jasny, bo np. z benefitu używam kolorku nr3, a znowu za sam balsam TBS i olejek do włosów to pewnie nie opłaca się wysyłki robić... Daj znać   
				__________________ Kosmetyki | 
|     |   | 
|  2017-03-17, 17:32 | #27 | 
| Zadomowienie | 

Niestety nic nie wypatrzyłam   dziękuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     |   | 
|  2017-03-18, 22:13 | #29 | 
| Wtajemniczenie | 

hypnose jednak nie wymieniam

__________________ Moje zapachy  http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7148/ "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me."  Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 | 
|     |   | 
|  2017-03-29, 15:43 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

hop hop

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.