|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
~Kwiecień2017 - kosmetyki wysokopółkowe- MAC, Benefit, EsteeLauder, Clinique i inne~
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie Wszystkie kosmetyki są świeże, jeśli coś może być po terminie, wyraźnie o tym napiszę i z Twojej strony spodziewam się tego samego Możesz do mnie mówić nazwami i skrótami. Wiem, co wymieniam Chętnie wymieniam kosmetyki za ubrania i na odwrót. zapraszam również do mojego second-handu ![]() -Fix+ MAC -podkład Estee Lauder Double Wear jasne kolory -paletki TooFaced i UrbanDecay -szminki MAC -pudry MAC -zapaszki: Chloe, La Petite Robe Noire, Light Blue, Si, La Vie Est Belle, Naomi Campbell Cat Deluxe -męskie zapachy ale jestem łasa na wszystkie wysokopółkowe ![]() WSZYSTKIE KOSMETYKI ORYGINALNE, ZAKUPIONE PRZEZE MNIE. NIE MAM NIC Z WYMIANEK 1. Szminka Estee Lauder Pure Color EnvyOdcień 340 Envious Jedynie testowana, kupiona 3 miesiące temu 2. Szminka Estee Lauder Pure Color Envy Odcień 160 Discreet Użyta dwa razy, kupiona 3 miesiące temu, nie muszę oddawać więc tylko za coś EXTRA leci do naanakov 3. Mascara Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara 01 Extreme Black jedynie testowana 4./5. Paleta do twarzy Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow paleta 16 cieni, rozświetlacz, róż i brązer kupiona 3 miesiące temu 6. Benefit BigEasy podkład, odcień 01 fair nie mam pojęcia ile go może być, ok. 1/3, 1/4 ? kupiony w sephorze jakieś pół roku temu 7. Podkład Rimmel Wake Me Up odcień 100 ivory na pewno w terminie zużycie widoczne na zdjęciu 8. Pomadka w płynie WIBO Million Dollar Lips nr 4, kolor czerwony użyta dosłownie kilka razy 9. Konturówka ESSENCE Wish Me a Rose raz temperowana 10. Róż MakeUpRevolution odcień Sugar znikome zużycie, widoczne na zdjęciu opakowanie troszkę zdarte DOKŁADKA 21.04: 11. Płyn do demakijażu Estee Lauder zużycie znikome kupiony 3 miesiące temu ![]() 12. Dezodorant Alverde w sprayu zużycie jakieś 15% ![]() 13. Olejek do demakijażu Evree zużycie widoczne na zdjęciu w terminie
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2017-05-30 o 19:08 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ~Kwiecień2017 - kosmetyki wysokopółkowe- MAC, Benefit, EsteeLauder, Clinique i
DOKŁADKA 28.04.2017
woda toaletowa, trochę już ją mam, ale nadal pięknie pachnie FCUK WOMAN Late Night zużycie widoczne na zdjęciu ![]() 1. Magnetyczna paleta INGLOT bez przegródek używana, ale nic jej nie dolega 2. na zdjęciu widać też wnętrze paletki magnetycznej -po lewej cień MAC A61 Seedy Pearl może być po terminie, ale nic mu nie dolega -po prawej cień INGLOT pearl 424 też może być po terminie, ale ma się dobrze ![]() 3./4. Paletka magnetyczna na 4 cienie EyesLipsFace leży sobie nieużywana, w środku dwa cienie 5. Paletka Wet'N'Wild 736 Petal Pusher 8 cieni, bardzo mało używana producent nie podaje terminu przydatności wszystko z nią OK!6. Trio Inglot Integra raczej po terminie, ale pigmentacja nadal zwala z nóg ![]() 7. Pomadka płynna I heart MakeUp Lip Lava użyta RAZ 8./9. Oryginalna ściereczka GLOV na palec nowiutka, nieśmigana 10. Clinique - Take The Day Off 15ml, zużycie widoczne na zdjęciu na pewno w terminie DOKŁADKA 23.05 Glitter czarny MAC Cień MAC Nocturnelle, po terminie
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2017-05-23 o 22:58 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ~Kwiecień2017 - kosmetyki wysokopółkowe- MAC, Benefit, EsteeLauder, Clinique i
1. Plastry VEET do depilacji twarzy
zostało 5 plastrów + szmateczka do usuwania wosku 2. SEMILAC -top -baza -026 my love -017 grey Nie mam pojęcia ile tam zostało, oddam za drobiazg do większej wymiany, bo mnie uczulają 3. Mgiełka Evree zużycie widoczne 4. Lakier Golden Rose tylko wypróbowany 5. Soczewki kontaktowe AllVue Colors 1-miesięczne moce: -3.00 i -2.5 data ważności: 2019 6. Soczewki kontaktowe Bausch&Lomb 1-miesięczne moce: -3.00 i -2.25 ważne do 2018 i 2019 DOKŁADKA 12.05 podkład Catrice HD Liquid Coverage, najjaśniejszy koloro 010 użyty może z 5 razy, bardzo wydajny myślę, że 80-85% spokojnie jest ![]() DOKŁADKA 23.05 8. Puder bambusowy Biochemia Urody, niezmieszany, nowy, ważny do grudnia 2019 9. dwa kremy Oillan balance, zostało w każdym ok. pół opakowania 10. Tonik ISANA young, z kwasami owocowymi
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2017-05-23 o 22:30 |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za tonik evree, clinic take the day off, dodatkowo lakiery semilac?
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
To mi się podoba:tonik Evree, Clinique TTDO, Glov, podklad Rimmel, Big Easy, tusz EL ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Na razie bez zmian, ale one raczej na pewno polecą
|
|
|
|
#7 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Wybierzesz coś za obydwie pomadki Lauder i paletke Inglot bez cienia
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Plastry VEET do depilacji twarzy
zostało 5 plastrów + szmateczka do usuwania wosku Paleta do twarzy Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow paleta 16 cieni, rozświetlacz, róż i brązer kupiona 3 miesiące temu Szminka Estee Lauder Pure Color Envy Odcień 340 Envious Jedynie testowana, kupiona 3 miesiące temu 2. Szminka Estee Lauder Pure Color Envy Odcień 160 Discreet Użyta dwa razy, kupiona 3 miesiące temu, nie muszę oddawać więc tylko za coś EXTRA ?
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
#11 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, niestety nic nie znalazłam
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za podkład Benefit i/lub Paletka Wet'N'Wild ?
Chętnie oddam kilka rzeczy za to (z wszystkich wątków) |
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Niczego nie znalazłam.
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Przeszukałam net odnośnie koloru pomadek i jednak przyda mi się tylko ta spokojna i dyskretna +paletka + ewentualnie kolorowe soczewki
Co w zamian za to weźmiesz ode mnie? |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się pomadki EL
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic w chwili obecnej, nie planujesz dokladek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Niestety nie znalazłam nic dla siebie
|
|
|
#19 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hej.
Podoba mi się Discreet EL.Wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1129997
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Nadal nic.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic w dokladce za bb MAC nie widzę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#27 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
niestety nic nie znalazłam ![]() w sumie to mogłabym przygarnąć z powrotem czerwoną skórkę, ale pomadka to za mało a Luna - za dużo... ![]() za Lunę szukam porządnego aparatu dla córki, to ta wersja droższa |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic.
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic, dziękuje.
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość 

wszystko z nią OK!