![]() |
#1 |
Okrutna, podła i zła
|
Listopad- Meteorites Gold Pearls, Glam Glow, Sisley, Smashbox YSL Givenchy
WISH LIST:
1. Jo Malone Myrrh& Tonka 2. Bransoletka ( oryginalna ) Pandora- min 19 cm długości. 3. Guerlain- limitowane terracotty 4. Keiko Mecheri Loukhoum 5. Guerlain- baza blurring active base 6. Podkład Guerlain Tenue de perfection 02 albo 03 7. Pudry sypkie w szczególności La Prairie, Lancome Poudre Majeur, Guerlain WYMIENIĘ : 1. Guerlain Gold Pearls- najnowsza świąteczna kolekcja- nowe, nieuzywane 20 g 2. Glam Glow Supermud Clearing Treatment nowa 3. Sisley Soir De Lune EDP 50 ml- zostało na moje oko połowa ( 25 ml )- z resztą ubytek widać na zdjęciu a jak wiadomo flakony nie są wypełniane po brzegipoleciały do Ragutki 4. Benefit Dandelion Twinkle- rozświetlacz- uzyty 2-3 razy więc ubytek niewielki bo to produtk wypiekany, pełnowymiarowy, z wieczkiem i nieużywanym pędzelkiem. 5. Givenchy Rouge Interdit Vinyl kolor nr 10- szminka jest nowa, aczkolwiek przy otwarciu ( 1 raz dla sprawdzenia koloru ) zahaczyłam nią o skuwkę i ma delikatny rowek- nie była używana, nie smarowałam nią ust, dłoni itp. NOWA 6. Lancome La Vie Est belle L'Eclat 50 ml, nowe w folii 7. YSL tusz Volume Effet Faux Cils - pełnowymiarowy, tester, nowiutki w kartoniku, nawet nie odkręcany, czarny 8. Lancome Monieur Big- czarna, nowiutki, nieużywany tester pełnowymiarowy 9. Smashbox Photo Finish Foundation Primer Radiance with hyaluronic acid- nówka w kartoniku 10. Smashbox Photo Finish Primer Oil- nówka w kartoniku 11. Lancome La Vie Est Belle EDT ( 40/50ml ) Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2017-11-11 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Meteorites Gold Pearls, Glam Glow, Sisley, Givenchy
Soir de Lune mnie zainteresowało - zapraszam
![]()
![]() |
#3 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej , czy znajdziesz coś u mnie za Meteorki i/lub Dandelion?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za LVEB?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Okrutna, podła i zła
|
Niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- niestety nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- nic ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- przykro mi ale szukam raczej czegoś konkretnego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej,
Może znajdziesz coś za Glam Glow ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Okrutna, podła i zła
|
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- U Ciebie spodobało mi się to- czekam na propozycję ![]() * La Vie est belle edt - 40/50 ml * Guerlain Insolence edp - tester 50 ml z zastępczym korkiem ( ubytek mniej niż 5 ml) * Shiseido Feminite du Bois 35/50 ml *TM Angel 15 ml, nowy zafoliowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
cos u mnie za kulki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Okrutna, podła i zła
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Meteorites Gold Pearls, Glam Glow, Sisley, Smashbox YSL Givenchy
coś u mnie za:
Glam Glow Supermud Clearing Treatment nowa
![]() |
#14 |
Okrutna, podła i zła
|
Dot.: Listopad- Meteorites Gold Pearls, Glam Glow, Sisley, Smashbox YSL Givenchy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hej, interesują mnie LVEB i tusz Lancome. Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Okrutna, podła i zła
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oddałabym LVEB edt
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś za La vie albo/i maskę Glam glow?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#20 |
Okrutna, podła i zła
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Już jest w podpisie
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#22 |
Okrutna, podła i zła
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
W takim razie czekam na PW
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kulki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Witchdoctor
|
Mam 19 Pandorę klasyczną w szufladzie i kilka charmsów w wątku.
Nie noszę bo na razie za luźna, 17 mi wystarcza. Jest w idealnym stanie, niestety nie mam już pudełka. Ona się jeszcze o kilka mm rozciągnie w miarę noszenia i dokladania koralików.
![]() |
#27 | |
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Witchdoctor
|
No właśnie nie wiem
![]() Maskę już kupiłam, a zapasy chyba nie mają sensu. LVEB chętnie bym przygarnęła ale to za dużo za samą bransoletkę, nie chcesz jakiegoś charmsa do niej?
![]() |
#29 | |
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2017-11-03 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.