|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Lady of Harley-Davidson
|
styczeń ~ oddam cały karton kosmetyków (44 szt + próbki) za jakiś konkret :)nieaktualne paczka leci do aniszonekk ![]() Hej! Przy okazji przeprowadzki i porządków w kosmetykach nazbierało mi się sporo rzeczy których nie używam. Jestem w 9 miesiącu ciąży i nie chcę się rozmieniać na drobne wymianki. Oddam jako całość za 1 czy 2 przydatne rzeczy. Całość zestawu obejmuje 38 kosmetyków + 3 x rzęsy + 12 akcesoriów + 16 próbek kosmetyków + 18 próbek perfum + 3 odlewki perfum Będę robiła dokładki jak coś jeszcze mi wpadnie w ręce przy pakowaniu ![]() Wartość całości to moim zdaniem około 40 - 50 PLN i czegoś podobnej wartości będę szukała w zamian. Proszę wziąć pod uwagę, że wysyłka takiego kartonu to koszt ok 15 - 20 zł. ostrożeń ziele, herbatka ziołowa, 50g 07/2018 Schwarzkopf, LIVE Ultra Brights, krem koloryzujący, 0-94 Purple Punk, 1 szt., nr kat. 234045 nowy Maybelline Color Sensational Bold pomadka do ust o wysokiej pigmentacji kolor: 887 Blackest Berry kupiona wczoraj, użyta raz. Wibo, Eyebrow Pencil, kredka do konturowania brwi, nr 1 użyta raz. Essence, Coverstick (Korektor w sztyfcie) 01 matt sand użyta raz. Mixa, CC, krem przeciw zaczerwienieniom SPF15 50 ml Zużyta dosłownie jedna kropla wielkości ziarenka groszku. Otwarty w 2 połowie września 2017. Kod ze zgrzewu tubki: 22N700. Ważny 12 miesięcy od otwarcia. Cienie do powiek Quattro | LA LUXE PARIS 03, nowe Cupcakes by Laura Rossi balsam do ust strawberry cream nowy 14 próbek różnych kosmetyków mineralnych w saszetkach nakleki na paznokcie Sephora i Claire's 2 opakowania nowe cień do powiek Yves Rocher iskrząca czerń nowy BYS. Eye Creme Glitter - Peek 'A'Boo 05 raz użyty 5 płytek do stemplowania paznokci używane, stan bdb + stempel 2 czyste wzorniki do lakierów do paznokci nowe Essence, Soo Glow! Cream to Powder Highlighter (Kremowy rozświetlacz) 20 bright up your life 2 razy maźnięty sense of nature lip balm rose vanilla 5ml 2 razy maźnięty naklejki do francuskiego manicure inglot nowe, 1 arkusik Hawaiian Tropic Mango Papaya Lip Gloss SPF 25 20 ml 2 razy maźnięty Nivea Care & Colour Nude raz maźnięta Gosh Velvet Touch Lipstick 131 Amethyst raz maźnięta INGLOT Pomadka do ust 262 nudziak 2 razy maźnięta Born Lippy⢠Pot Lip Balm - Guava - The Body Shop ubytek max 10% GOSH Light'n Shine Lip Glaze Błyszczyk z lusterkiem i światełkiem 01 światełko raz działa raz nie ![]() 2 razy maźnięta Maybelline - Szminka Color Whisper 620 Bare To Be Bold 2 razy maźnięta 2 sypkie brokaty po odrobince czerwony i złoty JOKO Aktywna Kuracja Utwardzająca - odżywka do paznokci 2 razy maźnięta Revlon Sugar Sugar Lip Topping Limited Edition Collection, Lemon Drop ubytek max 10% OPI on Collins Ave. - Nail Lacquer 2 razy maźnięty Sally Hansen Insta Brite Nail Whitener Preparat wybielający paznokcie 13,3ml jest ponad połowa Diaderma, Karotten-Ol (Olejek marchewkowy) ubytek 15% Axotret Pomadka 2 - 3 x maźnięta Chap-Ice Revo Lip Balm mandarynkowy ubytek ok 20% Burt's Bees | Beeswax Lip Balm ubytek ok 1 cm sztyftu NYX Fabulous Lashes Eyelashes Pair EL141 Celebrity nowe, ale bez kleju kępki rzęs zostało 2/3 opakowania Inglot brokat silver Model 01/0050/66 ubytek 1% APC, Sypki cien do powiek opalizujacy ok połowa Golden Rose - Nail Hardener jest około połowy Essence LE Crystalliced Glitter Froster sypki brokat do ciała ubytek 1%
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2018-01-23 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: styczeń ~ oddam cały karton kosmetyków (44 szt + próbki) za jakiś konkret :)
dorzucam
UCANBE Bronzer & Highlighter w sztyfcie kolor 02, raz maźnięty, 6.8g mam go jakoś od listopada, wtedy był też otwarty małe pęknięcie na plastiku, jest kartonik
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: styczeń ~ oddam cały karton kosmetyków (44 szt + próbki) za jakiś konkret :)
niceface 3 matowe szminki
każda maźnięta po razie dla mnie nistety, kleją i wysuszają usta, ale może komuś nie będzie przeszkadzało albo tylko do sesji :P 5g x 3 3 sztuki, zestaw kolorów A kupione jakoś w listopadzie ooooo i jeszcze superextra silly-sponge ![]() silikonowa żelowa 'gąbeczka' aplikator do podkładu wielkość: 6,9x3,4x0,8 cm transparentna może raz albo dwa próbowałam się tym posłużyć, sorry, nie umiem ![]()
![]() |
#4 |
Lady of Harley-Davidson
|
Yes To Carrots Lip Butter, Citrus, 0.15-Ounce Stick
zostało ok 3 cm sztyftu NYX Fabulous Lashes Eyelashes Pair EL143 Funky Diva bez kleju były przymierzane, ale nie noszone 10 'rolek' taśmy metalicznej do zdobienia paznokci, różne kolory nowe samoprzylepne może się komuś przydadzą też do scrapbookingu czy tym podobnych + 2 próbki szminek AVON, fabrycznie zafoliowane, kolory garden rose i berry berry nice. raczej po terminie.
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
dziś dorzucam
zestaw próbek i odlewek perfum oryginalne próbki: Karl Lagerfeld Femme EDP 3 x 3ml, NOWE, kartonik Christian Dior J`adore EDP 1ml, raz psiknięte, kartonik Laura Biagiotti Roma Uomo EDT 2ml, raz psiknięte, kartonik Dolce & Gabbana Light Blue EDT 1,5ml, raz psiknięte, kartonik C-Thru Pure Illusion EDT 1,2ml, raz psiknięte, kartonik Gianfranco Ferre In The Mood For Love Men 1,5ml, raz psiknięte, kartonik Moschino, I Love Love EDT 1ml, raz psiknięte, folijka Givenchy Gentlemen Only EDT 2 x nowe saszetki Armani Acqua di Gio Pour Homme 1 x nowa saszetka Hermès Eau des Merveilles ok 2 ml, bez kartonika Kenneth Cole New York Women EDP 3 x próbki - razem ok 4 ml Avon, Ultra Sexy Pink EDT nowa w folii Roberto Cavalli różowe ok 1 ml Baldessarini Del Mar Seychelles Edition ok 0,5 ml By Kilian Love Dont Be Shy zostało na 2 - 3 psiki Aire Loewe zostało na 2 - 3 psiki odlewki do zastępczych atomizerów: Cuba Tatoo Woman razem ok 12 ml w 2 atomizerach szklanych Kenneth Cole New York Women EDP ok 10 ml w atomizerze szklanym Cuba Heartbreaker ok 2 ml w próbce szklanej
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zapraszam, zerknij do mnie
![]()
![]() |
#7 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za swój zestaw?
![]() |
#8 |
Lady of Harley-Davidson
|
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- odpisane ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej, coś u mnie za ten zestaw?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej , jeśli uda mi się wycyganic od Ciebie ten talk, to dołożę odżywkę ☺ pozostałe kosmetyki, które Ci się podobają ,tez oczywiście oddam
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ok a co dokladnie czy chcialabys wszystkie 3 rzeczy za swoje?
![]() |
#12 | |
Lady of Harley-Davidson
|
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- odpisane ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kurczę niestety nic nie znajde do dobrania a zważywszy na fakt ze tylko część rzeczy byłaby dla mnie przydatna z tego zestawu to wolałabym nie oddawać tych 3 przedmiotów
Mogę oddać pościel i puder.
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
świeca juz wymieniona, w7 w negocjacjach, reszta jest
![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2018-01-22 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Lady of Harley-Davidson
|
guniagusia
![]() Maselko1111 ![]() dziękuję za zainteresowanie, ale zestaw dziś poleciał ![]() wątek nieaktualny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.