![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Styczniowa wymiana u Kucyka. Perfumy, kosmetyki. Zapraszam
Witam
![]() Na wymianę mam kilka rzeczy których już nie używam. Guerlain szminka Kiss Kiss Red Passion 321. Tester, nowa Guerlain szminka Rouge No 80 Mat/Matte. Tester, nowa Guerlain szminka Rouge No 333. Tester, nowa. Guerlain Terracotta 01 Clair Brunettes. Nowy, tester. Estee Lauder Re-Nutriv Eye creme 15ml. Nowy jeszcze w folii Terrybly Densiliss Founddation 5. Medium Peach 30ml. Użyty może z 2 razy niestety nie mój kolor. Otowrzony w zeszłym roku i niby po otwarciu ważny przez 9 miesięcy ale absolutnie nic z nim się nie dzieje przechowywany w oryginalnym kartoniku z dala od ciepła i swiatła. Max Factor Lipfinity 125 So Glamorous. Nowe Lancaster self tanning serum 30ml. Samooplacz do twarzy, użyty max 5 razy, bez kartonika. Kupiony w zeszłym roku, niestety nie moge znaleźc do niego nasadki. Clarins Self Tanning Instant Gel 125ml. Samooplacz do ciała, użyty max 2-3 razy. Nie pamiętam kiedy go otowrzyłam(pewnie w zeszłym roku) ale myślę ze jeszcze jest dobry. Po otwarciu ważny przez 18 miesięcy, brak kartonika. Olaplex No 3. 100ml, nowy kupiony w salonie fryzjerskim. Kevin Murphy Blonde Angel Wash 40ml. Obstawiam że została połowa czyli 20ml. Kevin Murphy Blonde Angel 40ml. Obstawiam że została połowa czyli 20ml. Odżywke i szampon oddam tylko razem w zestawie. Guerlain Meteorites Perles de Satin. Mam je z wymiany dokładnie nie pamiętam ile były używane przeze mnie tylko raz pędzlem. Z pudełkiem Guerlain Meteorites Perles de Legende. Dostałam jako gratis do wymiany więc wymienię na coś drobnego ale przydatnego. Uwaga w tych meteorytach jest więcej tego pyłku niż kulek. Proszę pytać o zdjęcia jeżeli coś was zainteresuje! Perfumy: ⢠Replica Bubble Bath 100ml. Brak 1 psika. Z pudełkiem. WYMIENIONE â˘Givenchy Hot Couture EDP 20/30ml. Stara wersja. Brak pudełka. â˘Givenchy Very Irresistible Cedre d'hiver. Winter cedar wood. 25/50ml. Brak pudełka â˘Givenchy Ange ou etramge le secret elixir 30-34/50ml. To to samo co Ange ou Demon tylko to wersja na rynek arabski. â˘V&R Flowerbomb 100ml, brakuje 2 psików. Bez dzyndzla przy korku. Wersja z 2012. Brak pudełka â˘JHaG Lady Vengeance 100ml, brak 2 psików. Wersja w białej tubie. â˘Jo Malone Garden Lilies 15/30ml. Brak pudełka. â˘Jo Malone Oat& Cornflower 20/30ml. Brak pudełka. â˘Thierry Mugler Angel Sucree z 2014 25/50ml. Brak pudełka. â˘Thierry Mugler Glamorama 40/50ml. Brak pudełka. â˘Thierry Mugler Angel Les Parfums de Cuir 15/30ml. SPRZEDANE â˘Dior Addict Delice 80/100ml. Tester, brak pudełka. â˘Chloe Absolu de parfum 49/50ml. Brak pudełka. â˘Kilian I don't need a prince... 5ml brak 1 psika. W kartoniku. â˘Lancome La Vie Est Belle 30ml. Nowe są z roku wydania. â˘Guerlain Mon Precieux Nectar 123/125ml, w formie splash. Brak pudełka stąd też brak pompki. SPRZEDANE â˘YSL Velours 70/125ml. Brak pudełka. â˘Narciso Rodriguez for Her 25/50ml. Czarna flaszka. Bez pudełka â˘Oliver Durbano Black Tourmaline 45/100ml. Z pudełkiem â˘Chanel Jersey EDP 60/75ml. SPRZEDANE â˘Terra Mia Carthusia 50ml. SPRZEDANE ⢠Dior La Colle Noire 200/250ml. Tester, brak pudełka. â˘Alexander Mcqueen Kingdom 40/100ml. Tester, brak pudełka. â˘Mancera Cedrat Boise 10/60ml. Brak pudełka, ale jest woreczek. â˘Hermes Elixir des Merveilles 25/30ml. Brak pudełka â˘Hermes Osmanthe Yunnan 15ml. Z woreczkiem â˘Hermes Poivre Samarcande 30/100ml. Z pudełkiem i woreczkiem. â˘24 Gold EDT 50ml. Ciężko stwierdzić ile ubyło ale na "chlup" podejrzewam że jest większa połowa ml. â˘Yves Rocher NeonaturaCocoon 20/50ml. SPRZEDANE â˘Guerlain Elixir Charnel Gourmand Coquin ok 10/75ml. SPRZEDANE â˘Guerlain Ode a la Vanille 48/50ml. Z pudełkiem Kilka firmowych sampli LV po 2ml, później wypisze jakie zapachy mam. Zapraszam ![]() Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2021-02-24 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowa wymiana u Kucyka. Perfumy, kosmetyki. Zapraszam
Nowy dwukolorowy szal/chusta Gucci. Róż pomieszany z soczystym pomarańczem. Nowy z metkami i pudełkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tom Ford Shanghai Lily 40/50ml z pudełkiem.
Guerlain Iris Torrefie 74/75ml. Tester bez pudełka Chanel Coco Mademoiselle Intense 200ml. Nowe z pudełkiem Dior Dune Sun 100ml. Dior Miss Dior Cherie extrait de Parfum 7,5ml wersja najstarsza Tom Ford F*cking Fabulous 50ml, brakuje 2 psików. Jest pudełko. SPRZEDANE YSL Libre 90ml z pudełkiem. Nowe. WYMIENIONE YSL Libre Intense 50ml. Nowe z pudełkiem. WYMIENIONE Zoeva zestaw 4 palet w kasecce. SPRZEDANE MAC róż ombre do policzków z kolekcji Toledo. Natasha Denona Sunrise Palette. Nowa. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2021-02-24 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witaj z powrotem
![]() Lancome La Vie Est Belle 30ml. Nowe są z roku wydania. Brak pudełka. ![]() Edytowane przez marlena2511 Czas edycji: 2021-01-28 o 17:59 Powód: pomyłka wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jasne, rozumiem
![]() ![]() Daj znać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za Denonę?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, coś u mnie za Dior Addict Delice 80/100ml?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() czym Cię można kusić za Shanghai lily?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niestety Kiliana żadnego nie mam a z TF tylko White Patchouli i Violet Blonde
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za Estee Lauder Re-Nutriv Eye creme 15ml. Nowy jeszcze w folii lub â˘Dior Addict Delice 80/100ml. Tester, brak pudełka. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie kilka zapachów, ale nie wiem w jakiej konfiguracji chciałabyś je wymienić i jak je wyceniasz:
*V&R Flowerbomb 100ml, brakuje 2 psików. Bez dzyndzla przy korku. Wersja z 2012. Brak pudełka *JHaG Lady Vengeance 100ml, brak 2 psików. Wersja w białej tubie. *Kilian I don't need a prince... 5ml brak 1 psika. W kartoniku. - tu chyba chodzi o flakon 50 ml? *Terra Mia Carthusia 50ml. Nowe zafoliowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mogę oddać obydwa podkłady za rzeczy jakie wymieniłam i coś jeszcze musiałabyś dobrać.
jeżeli możesz oddać tylko krem pod oczy to chętnie oddam parure gold plus coś co sobie dobierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej,
zastanowiłaś się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej, widziałam, że wystawiłaś dwa flakony Libre, chętnie bym je przygarnęła (i może jeszcze coś) za Delinę
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Przepraszam, ale teraz dopiero widzę, że odpisałaś mi wcześniej w moim poście, nie wiem czemu w ogóle tego nie zauważyłam ![]() Z tych wymienionych przez Ciebie najbardziej interesowałaby mnie CM Intense i oba flakony Libre (właśnie tej wersji Chanel i Libre Intense szukam najbardziej). Daj znać proszę, jak to widzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Chętnie wymieniłabym się na Libre i CM Intense, nie wiem jednak co mogłabym jeszcze dobrać. Najchętniej któryś z tych 3 zapachów wymienionych na początku: Flowerbomb, Carthusia, Lady Vengeance. Podoba mi się też 30 ml LVEB w wątku i Jo Malone Velvet Rose. Czy któreś z nich wchodzą w grę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Przetestowałam wczoraj Jo Malone i chętnie dobrałabym Velvet Rose do Coco M i Libre Intense
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Wiem, że Libre i Chanel to 50 ml, czy oba są we flakonach 50 ml? ![]() Możemy się umówić na wysyłkę pod koniec lutego, dla mnie nie ma żadnego problemu. ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Ja też mam problem z wyceną perfum, których sama nie kupiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Najbardziej zależy mi na Libre i Chanel, więc inne kombinacje raczej odpadają. Na zbyciu nie mam praktycznie nic, ewentualnie Versace Crystal Noir edt, ale pewnie Cię nie interesują
![]() Kombinacja Chanel, Libre i Jo Malone chyba byłaby najlepsza dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Nie mam niestety na wydaniu nic z niszy ani unikatów, z wyjątkiem Deliny Exclusif właśnie ![]() Czy taka opcja byłaby dla Ciebie OK - Delina za Chanel, Libre i Jo Malone? ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Ok, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wklejam jeszcze fotkę na wszelki wypadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Nie musisz wklejać zdjęć, ja akurat miałam pod ręką, więc pomyślałam, że nie zaszkodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ford jest jaśniutki - sama używam bladziochów
![]() dzis wieczorem zrobię foty jeszcze raz jednego i drugiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie mam już. Zostawiłam sobie tylko klasyka, EA , Saphir soleil i edt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Brawa dla mnie!
![]() ![]() Podobają mi się cztery zapachy, mniej więcej w takiej kolejności: - Guerlain Iris Torrefie 74/75ml. Bez pudełka - Tom Ford Shanghai Lily 40/50ml z pudełkiem - YSL Velours 70/125ml. Brak pudełka - Chanel Jersey EDP 60/75ml. Brak pudełka Gdyby dodatkowo interesowała Cię większa wymiana to pod ladą ![]() Edytowane przez sylwia989 Czas edycji: 2021-02-16 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Guerlain to bardzo jasny ciepły beż, Tom nie ma żółtych tonów.
https://www.ifchic.com/en/tom-ford-b...e-04-rose.html Edytowane przez peonies Czas edycji: 2021-02-17 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się dwie rzeczy, obie na sz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Z wątku w zasadzie wymieniłam wszystko co by mnie interesowało - masz tam oczywiście więcej fajnych rzeczy, ale większość albo mam, albo nie bardzo są w moim guście
![]() Przemyśl sobie na spokojnie, nie będę naciskać, a jeśli miałabyś jeszcze jakieś zapachy poza wątkiem to chętnie przejrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Wiesz, tak naprawdę ja jestem otwarta i nawet mogłabym się zdecydować na coś w ciemno, nie znając zapachu, gdyby spodobały mi się nuty albo recenzje. Generalnie lubię wanilię, ale też nie każdą, bo akurat ta Hermesowa zupełnie nie jest w moim guście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.