![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię:Dior,Guerlain,Bo ss,Lancome,Kanebo i wiele innych....
Nieaktualne!!!!
Zebrałam kosmetyki z poprzednich wątków i dołożyłam nowe, żeby wszystko było czytelne i pzejrzyste,bo trochę już bałaganu było we wcześniejszych wątkach Do oddania: 1.LANCOME PURE FOCUS tonik oczyszczająco-matujący,zużycie jak na zdj 2.CERRUTI 1881 EDT 100ml, zużycie jak na zdj 3.ESTEE LAUDER PURE COLOR GLOSS błyszczyk jasny naturalny, zyżycie ok 10-15% 4.VICHY SKINSET krem zostało ok 25 ml 5.LONDA farba do włosów 11/4 hebanowy brąz nowa 6.WELLA WELLATON krem koloryzujący 4/0 średni brąz nowy 7.WELLA WELLATON szampon koloryzujący 3/0 ciemny brąz nowy 8.SENSAI KANEBO oliwka do demakijażu zostało ok 60 ml z 150 ml, jak na zdj 9.VEET krem do depilacji, skóra wrażliwa nowy 10.GUERLAIN DIVINORA FOND DE TEINT FONDANT 420, używany ok tygodnia 11.DIOR ROUGE DIOR 741, raz użyty, nietrafiony zakup 12.HUGO BOSS PURE PURPLE, ubytek jak na zdjęciu 13.ROMA Laura Biagotti miniaturka 5ml, nowa 14.KANEBO SENSAI SILK SOFTENING LOTION 2x7ml 15.CHANEL PRECISION PURETE IDEALE emulsja nawilżająco-matująca zostało na spróbowanie ok 8-10 ml,na kilka dni spokojnie wystarczy 16.SALLY HANSEN MEGA SHINE preparat nabłyszczający i przedłużający trwałośc lakieru użyty 3 razy 17.BIODERMA SENSIBIO H2O płyn micelarny, 250ml,nowy, nieużywany-wymieniony 18.NIVEA STRAIGHT&EASY balsam prostujący do włosów, raz użyty 19.GLISS KUR ekspresowa odżywka regeneracyjna włosy farbowane 20.VITALITY's balsam koloryzujący, brąz, została ok połowa z 200ml 21.CHRISTIAN DIOR Diorskin Compact 621 transparent medium zużycie niewielkie, użyty kilka razy 22.GUERLAIN Les Voilettes Pudre Libre puder sypki 02, zużycie 0k 10% 23.GUERLAIN Meteorites Beige Chic 24.GUERLAIN Meteorites Pink Fresh Jeśli chodzi o meteoryty to raczej odsypka za odsypkę, bo całych oddawać nie chcę. 25.LRP TOLERIANE mleczko do zmywania skóry i demakijażu 2x15ml 26.LRP HYDRAPHASE nawilżające mleczko do demakijażu 15ml 27.LRP CICAPLAST preparat przyspieszający regenerację naskórka 5ml 28.CLARINS ECLAT DU JOUR 5ml 29.LRP mini zestaw(REMEDIC przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający 1,5ml, TOLRIANE kojący krem ochronny 2ml, EFFACLAR A.I preparat punktowy na zmiany zapalne 2ml, LIPIKAR regenerujący krem do rąk 4ml, ACTIVE C przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 1,5ml) 30.GUERLAIN INSOLENCE EDT 2x1ml 31.GUERLAIN MY INSOLENCE EDT 3x1ml 32.MASAKI/MASAKI EDP 1 ml 33.V&R FLOWERBOMB 1,5ml 34.GIORGIO ARMANI ARMANI CODE EDP 1,5 ml 35.GUCCI BY GUCCI 2ml 36.GIVENCHY AMARIAGE MARIAGE EDP 1ml 37.TRUSSARDI INSIDE EDP 1,5ml 38.TOMMY HILFIGER DREAMING 1,5ml 39.GUERLAIN SHALIMAR 1ml 40.AVENE CLEANANCE 5 ml 41.AVENE CLEANANCE K 2x5ml 42.AVENE CLEANANCE TONIK 25ml Szukam: chanel chance midnight poison- już mam ![]() crystal noir testery, próbki i odlewki tych perfum także kosmetyków profesjonalnych, do włosów farbowanych (wella/l'oreal) lub coś na wykańczanie fryzury (pasta,fluid) poza szampomani i chętnie coś z biżuterii (korale, bransoletki, kolczyki) Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2008-04-17 o 18:23 Powód: zmiana opisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię:Dior,Guerlain,Bo ss,Lancome,Kanebo i wiele innych....
Czy znajdziesz coś u mnie za micel Biodermy?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
intereusja mnie meteorki Pink Fresh ( także odsypka ) lub Diorskin Compact. Z bizuterii mogę zaproponowac nowe złote serduszko ( jesli lubisz złoto )
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Czy znalazłabyś cos u mnie w zamian za GUERLAIN DIVINORA FOND DE TEINT FONDANT, odsypkę GUERLAIN Meteorites Beige Chic i próbki INSOLENCE , MASAKI, CODE?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...54#post6606854 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj, coś u mnie za któreś z wymienionych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Interesują mnie błyszczyki...
Może zainteresują cię kolczyki - są srebrne... ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, interesuje mnie najbardziej puder sypki guerlain
Takze meteorytki bezowe oraz puder diora. BIODERMA SENSIBIO H2O Zapraszam do siebie tak poza watkiem moglabym Ci zrobic probki/odlewki perfum midnight poison crystal noir poza watkiem mam profesjonalna pianke do wlosow Goldwell (nadajaca objetosci)3/4 z 300ml Sprayer KAdus 3/4 z 300ml (spray do wykonczenia fryzury) Z bizuterii mam rozne korale (czerwone kule dlugie i krotkie, zielone korale...- jakbys byla zainteresowana to moge zrobic zdjecie) oraz kolczyki (dosc duze kola) czarne - nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
SENSAI KANEBO oliwka do demakijażu zostało ok 60 ml z 150 ml, jak na zdj .HUGO BOSS PURE PURPLE, ubytek jak na zdjęciu ROMA Laura Biagotti miniaturka 5ml, nowa V&R FLOWERBOMB 1,5ml 34.GIORGIO ARMANI ARMANI CODE EDP 1,5 ml 35.GUCCI BY GUCCI 2ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nic.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=asia3000;7085602]Nic czego szukam...
Tak jak pisałam, z kosmetyków do włosów wella albo l'oreal, korale czerwone i zielone już mam, kolczyki koła czarne dziękuję. A jakie pojemności odlewek proponujesz ? [QUOTE] jesli chodzi o odlewki to niewielkie bo oba zapachy bardzo lubie i nie chcialabym sie ich pozbywac w wiekszej ilosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Nic więcej nie mam, dziękuję w takim razie za odpowiedź
![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
[quote=pola_;7085633][quote=asia3000;7085602]Nic czego szukam...
Tak jak pisałam, z kosmetyków do włosów wella albo l'oreal, korale czerwone i zielone już mam, kolczyki koła czarne dziękuję. A jakie pojemności odlewek proponujesz ? Cytat:
Może następnym razem....pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=asia3000;7085693][quote=pola_;7085633]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wklejone.
Byszczyk jest spory, ma 15 ml. No i wazne - w rzeczywistosci nie jest taki rozowy jak na fotce. Na ustach zas daje tlko naturalny kolor rozu ust. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Coś za błyszczyk EL i odypkę beige chic
![]() P.S. Poza wątkiem mam też srebrne kolczyki hand made z opalem ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-04-01 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
SENSAI KANEBO oliwka do demakijażu zostało ok 60 ml z 150 ml, jak na zdj
CHANEL PRECISION PURETE IDEALE emulsja nawilżająco-matująca zostało na spróbowanie GUERLAIN DIVINORA FOND DE TEINT FONDANT 420, GUERLAIN Meteorites Beige Chic cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za meteorytki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2.CERRUTI 1881 EDT 100ml, zużycie jak na zdj 11.DIOR ROUGE DIOR 741, raz użyty, nietrafiony zakup 12.HUGO BOSS PURE PURPLE, ubytek jak na zdjęciu 13.ROMA Laura Biagotti miniaturka 5ml, nowa 30.GUERLAIN INSOLENCE EDT 2x1ml 31.GUERLAIN MY INSOLENCE EDT 3x1ml 32.MASAKI/MASAKI EDP 1 ml 33.V&R FLOWERBOMB 1,5ml 34.GIORGIO ARMANI ARMANI CODE EDP 1,5 ml 35.GUCCI BY GUCCI 2ml 37.TRUSSARDI INSIDE EDP 1,5ml 38.TOMMY HILFIGER DREAMING 1,5ml 39.GUERLAIN SHALIMAR 1ml ?
![]() |
#24 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety. nic Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
A biżuteria Ci się u mnie nie podoba?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Do oddania: 1.LANCOME PURE FOCUS tonik oczyszczająco-matujący,zużycie jak na zdj 3.ESTEE LAUDER PURE COLOR GLOSS błyszczyk jasny naturalny, zyżycie ok 10-15% 8.SENSAI KANEBO oliwka do demakijażu zostało ok 60 ml z 150 ml, jak na zdj 9.VEET krem do depilacji, skóra wrażliwa nowy 11.DIOR ROUGE DIOR 741, raz użyty, nietrafiony zakup 12.HUGO BOSS PURE PURPLE, ubytek jak na zdjęciu 15.CHANEL PRECISION PURETE IDEALE emulsja nawilżająco-matująca zostało na spróbowanie ok 8-10 ml,na kilka dni spokojnie wystarczy 16.SALLY HANSEN MEGA SHINE preparat nabłyszczający i przedłużający trwałośc lakieru użyty 3 razy 17.BIODERMA SENSIBIO H2O płyn micelarny, 250ml,nowy, nieużywany 18.NIVEA STRAIGHT&EASY balsam prostujący do włosów, raz użyty 19.GLISS KUR ekspresowa odżywka regeneracyjna włosy farbowane 20.VITALITY's balsam koloryzujący, brąz, została ok połowa z 200ml 21.CHRISTIAN DIOR Diorskin Compact 621 transparent medium zużycie niewielkie, użyty kilka razy 22.GUERLAIN Les Voilettes Pudre Libre puder sypki 02, zużycie 0k 10% 25.LRP TOLERIANE mleczko do zmywania skóry i demakijażu 2x15ml 26.LRP HYDRAPHASE nawilżające mleczko do demakijażu 15ml 27.LRP CICAPLAST preparat przyspieszający regenerację naskórka 5ml 29.LRP mini zestaw(REMEDIC przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający 1,5ml, TOLRIANE kojący krem ochronny 2ml, EFFACLAR A.I preparat punktowy na zmiany zapalne 2ml, LIPIKAR regenerujący krem do rąk 4ml, ACTIVE C przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 1,5ml) 40.AVENE CLEANANCE 5 ml 41.AVENE CLEANANCE K 2x5ml 42.AVENE CLEANANCE TONIK 25ml
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
17.BIODERMA SENSIBIO H2O płyn micelarny, 250ml,nowy, nieużywany 26.LRP HYDRAPHASE nawilżające mleczko do demakijażu 15ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
To ciepły beż. Nie wiem, do którego z tych podkładów go porównać, bo używam głównie revlona colorstay
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.