|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
..::Szybko się pozbędę: kolorówka + włosy
Szybko się pozbędę !!!!
Nowy uporządkowany wątek Zasady: - wysyłka poleconym, raczej priorytetem - osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze nieaktualne w takim kolorze dokładki w takim kolorze Wymienię na cokolwiek dla mnie pożytecznego - przeglądnę wszystkie propozycje Mogą też być książki, biżuteria, ciuchy (ale zastrzeżenia w wątku do poszukiwanych !!!!) Najpilniej szukam szamponów / odżywek (ze spłukiwaniem) do blond włosów. A oto co mam: PIELĘGNACJA: * Shiseido, Senscience, szampon przeciwłupieżowy, zużycie na zdjęciu * Wella Shockwaves, z termoochroną, żel unoszący włosy; praktycznie cały!!! może trzy razy używany * WAX - odlewka w opakowaniu zastępczym ok 150 ml, dla brunetek OCZY: * dwa sypkie cienie: róż i bordo z zielonkawym połyskiem, ok 80% * SEPHORA - paletka do brwi dla brunetek, bez pędzelka, zużycie: najjaśniejszy kolor praktycznie cały, ciemniejszy zostało ok 80%, wosk zostało ok 70%. Fota na życzenie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11945 * Bourjois - niebieski cień, kilka razy maźnięty USTA * BOURJOIS - sypki cukier do ust, NOWY !!!! Część kosmetyków na fotach, inne foty na życzenie, nie ma sprawy Wkrótce powinny być dokładki innych rzeczy, które chętnie oddam ![]() * Furterer - odżywka ułatwiająca rozczesywanie, zużycie na zdjęciu Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2008-08-21 o 09:22 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Szybko się pozbędę: kolorówka + włosy
niestety nic, chyba, że masz coś poza?
widzę tylko żel dla facetów avon, a to mało. A masz coś poza? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
* SEPHORA - paletka do brwi dla brunetek, bez pędzelka, zużycie: najjaśniejszy kolor praktycznie cały, ciemniejszy zostało ok 80%, wosk zostało ok 70%. Fota na życzenie
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11945 BOURJOIS - sypki cukier do ust, NOWY !!!! co to jest ten cukier? ![]() cos u mnie?
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten cukier to taki słodki bajer, co się daje na usta, żeby były słodkie tu jest: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...er-do-ust.html Aha, tu jest jeszcze mój stary wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271419 może coś znajdziesz? bo ja powinnam jeszcze coś znaleźć u Ciebie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem wiem to jak choroba ![]() a ten cukier do ust jest perłowy? wpadło mi w oko: * GUERLAIN - pojedynczy cień ciepły brąz a jakie dokładki planujesz?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
cos za :
* Furterer - odżywka ułatwiająca rozczesywanie, zużycie na zdjęciu * Wella Shockwaves, z termoochroną, żel unoszący włosy; praktycznie cały!!! może trzy razy używany
|
|
|
|
|
#12 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że gdyby mi się spodobał, mogłabym oddać te sypkie cienie ![]() hehe, no własnie ![]() Cytat:
Mam jeszcze drugi - użyłam parę razy, daje taki perłowy, opalizujący efekt Cytat:
* FRUTTINI - SMOOTHIE - JAGODA- Żel pod prysznic 200 ml, nowy , nie był używany * AVON - PLANET SPA - Nawilżająca maseczka z masłem Shea,nowa * SALLY HANSEN - NO CHIP! -BASE &TOP COAT- świeży, otwarty niedawno - 12/13.3 ml *AQUOLINA - LODY WANILIOWE Z MALINAMI - płyn/żel pod prysznic - 100/125 ml *BODY SHOP - COCONUT - żel pod prysznic - 250 ml - nowy, nie używany *BODY SHOP - COCONUT - mydełko - 100 gr- nowe, ofoliowane, nieużywane *MINERAL CARE - WANILIA - masło do ciała - użyte parę razy , bosko nawilża *VOGLIA DI.... - CUKIER I ORZECHY - krem do ciała - 100/125 ml * ZEPTER COSMETICS - cienie koloru granatowego (fotka) tester, kolor BLU LIGHT, użyte może 2 razy Cytat:
![]() I może coś jeszcze, jak znajdę. Aha, chyba mam gdzieś jeszcze eyeliner czarny eveline, jakby Cię interesował. hmm, tylko maseczkę daxa widzę, chyba że masz coś poza? |
||||
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
a możesz zrobić zdjecie pędzli, ewentualnie dać linka do jakiegoś zdjęcia?
I jak bardzo one są używane? |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Może za odżywkę ułatwiającą rozczesywanie zechcesz niemiecki szampon do włosów,z kolagenem GUHL?Około połowy z 200 ml.
Ile według Ciebie tej odżywki mogło jeszcze zostać? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-05-28 o 10:00 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
ok.
Cytat:
A szampon chętnie ![]() Aha, tu jest jeszcze mój stary wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271419 może jeszcze coś znajdziesz? |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
fotki sa
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Krechę widziałam ale zdjęcie jest robione z góry przez co trochę ciężko okreslić,ale mniejsza z tym.Chętnie wypróbuję tyle co jest.
Z wątku już nic nie wybiorę,ale może masz jakieś próbeczki niszowców na wymianę? |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
przeglądnę i dam znać
![]() Cytat:
![]() Wobec tego piszę PW
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzelki fajne, ale z tego co Ci się podoba, została tylko Wella Shockwaves.
Czy opłaca Ci sie taka wymianka czy może coś jeszcze znajdziesz? Bo ja pewnie miałabym ochotę na dwa pędzelki. |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do dokładek, to chyba jakieś żele do mycia twarzy i coś do włosów. Może w weekend dorzucę. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok, zastanowię się
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.