![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Pierwsze "Kocham Cie"
Tak z czystej ciekawości zakładam ten wątek
![]() Mój się wycwanił ;] Żeby uniknąć dziwnych sytuacji itp, wyznał mi to dokładnie wtedy gdy weszłam do autobusu i zamykały się drzwi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze "Kocham Cie"
Był już taki wątek.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja pierwsze "kocham Cię" usłyszałam jak wracaliśmy z randki.... heh 1 kwietnia....... moja reakcja: odp tylko: mam nadzieję, że to nie primaaprilisowy żart..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Link do niemal identycznego tematu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276550
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
pierwsze kocham usłyszałam po 2 msc bycia razem właściwie najpierw powiedziałam mu ze nasz związek to nie ma sensu i czy warto to ciągnąć. A on wtedy oznajmił że jestem pierwszą dziewczyną której chciał powiedzieć że ją kocha. Bardzo mnie to ujęło popłakałam się i pomyślałam to skoro tak jest to może warto próbować dalej i ... warto było jesteśmy razem dwa lata. A ja pierwsze kocham powiedziałam za jakiś miesiąc kiedy złamał reke we włoszech i pierwszy raz uświadomiłam sobie że moge go stracić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja usłyszałam to pierwszy raz jak byliśmy przytuleni do siebie... On pierwszy powiedział że kocha, a ja po paru miesiącach pierwsza, ze to koniec
![]() ![]() Kiedyś ktoś mi tak codziennie pisał na gg, teraz mamy "dobre" kontakty i aktualnie to ja go kocham, a on chyba i tak się domyśla ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a ja pierwszy raz uslyszalam na klatce schodowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
przystanek PKS
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
x
WIELKIE ODCHUDZENIE! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zoffen Czas edycji: 2009-07-27 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja pierwszy raz kocham powiedzialam nad wisla po 4miesiacach spotykania sie. on mnie rozsmieszyl, zaczelam sie smiac i skakac ze schodkow wkoncu wskoczylam na niego tak ze omal nie wpadlismy do wisly i powiedzialam nagle kocham cie. a tu cisza :/ fagas glupi.
on mi powiedzial hmmm chyba tak 2miesiace pozniej w barze o 4 rano. bylo magicznie. taka jakas atmosfera ;p teraz jestem z nowym chlopem od 2tyg i narazie nikt nikomu nic nie mowi. jak cos sie zmieni to napisze ;p
![]() |
#12 |
Różowy Jednorożec
|
Mój Jacek pierwsze kocham powiedział mi pewnego zimowego dnia, gdy staliśmy na jakimś odludziu po kolana w śniegu. Słodko było. Nawet śnieg zrobił się ciepły
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hehe mi moj tez oznajmil to w zime
![]() A dokladnie w Sylwestra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
akurat wysiedlismy z autobusu pochlonieci rozmowa na jakis temat, ktory w tym momencie przeskoczyl na 'milosc'. Sek w tym, ze kiedy TZ powiedzial, ze mnie kocha- ja nawet nie zwrocilam na to uwagi. Dopiero kilka godzin pozniej, kiedy przyszlismy do domu, uslyszalam to po raz drugi, co mnie ogromnie zdziwilo i dopiero wtedy TZ powiedzial, ze mowil mi to juz wczesniej, tylko najwyrazniej go nie uslyszalam...
![]() ja powiedzialam Jemu, ze go kocham jakies dwa miesiace pozniej, choc duuuuzo wczesniej wiedzialam, ze to jst TO ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
może to dziwne,ale ja nie usłyszałam tego nigdy. Czekałam na kogoś kiedyś 2,5 roku i co? powiedział,że nie kocha kiedy wrócił.
poza tym.. mam 20 lat i tak naprawdę nigdy nie miałam chłopaka, spotykałam się z tym,o którym pisałam wyżej i co? i nic. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
a ja usłyszałam to po ucieczce przed deszczem, cała przemoczona i już przebrana w jego cieplutką bluzę i spodnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A ja uslyszalam to na przystanku
![]() gdy czekalam na tramwaj do domu ![]() caly dzien byl wtedy jakis taki z dupy troche ![]() i nagle on "kocham Cię" a ja................ szok ![]() powtarzal chyba milion razy a ja nic ![]() w koncu tramwaj przyjechal i odeszlam bez slowa ![]() pozniej pisałam,ze nie jestem jeszcze gotowa itp.... ze nie umiem sie tak szybko przed kims otworzyć...ale w koncu po tygodniu też mu to powiedzialam ![]() chyba czulam to juz duzo wczesniej ale po prostu sie nad tym nie zastanawialam i nie wiedzialam jak nazwac te uczucie ![]() w koncu to moj pierwszy, i chyba wiem, ze juz ostatni chlopak ![]() poznaliśmy się w styczniu i jakos od tamtej pory jestesmy nierozłączni ![]() i zaręczeni ![]() nieoficjalnie, bez pierścionka,ale obietnica złożona ![]() czy to normalne,że nie jestem pewna ? tzn, niby jestem pewna, ale tak troszeczkę dziwnie się z tym czuje... hmmmmm ![]() raz jestem pewna na 1000 % raz nie... ah;p troche zboczylam z tematu, sorry:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Pierwszy raz usłyszałam "Kocham Cię" na początku sierpnia br., z tym, że nie od chłopaka, a od dziewczyny. Ja wyznałam Jej miłośc trochę później. Kiedy to mówiłam, nie byłam do końca pewna swoich uczuc. Teraz jednak myślę, że to Ona, jest Tą Jedyną.
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mój mi wykrzyczał do ucha na rockotece
![]() Naturalnie odpowiedziałam że ja również ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-12-03 o 02:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
mi mąż pierwszy raz wyszeptał to do ucha kiedy w drugim kącie pokoju kolega z akademika oglądał film na komputerze. ale było w tym coś romantycznego. chyba to ze nie mógł się powstrzymac ze musial to zrobic już. dokladnie powiedzial ze mnie kocha chce wziac ze mna slub i miec duzo dzieci... dzis jestesmy ponad rok po slubie i spodziewamy sie maluszka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ja pierwszy raz powiedziałam mojemu teraz już narzeczonemu w Sylwestra, a dokładnie o północy jak składaliśmy sobie życzenia. Po czym on powiedział mi, że też mnie kocha. Później, gdy rozmawialiśmy, okazało się, że też planował mi to wyznać, ale uprzedziłam go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
ja pierwsze Kocham Cie uslyszalam na lawce w parku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Uwieszona na jego szyi i zaryczana, że moi rodzice się rozstają. Późno w nocy. Przyjechał rowerem, żeby byc ze mną jak mi ciężko. Oj jak dawno to było, nie jesteśmy już razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Powiedzieliśmy sobie to oboje po raz pierwszy w pewną chłodną majową noc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
O ile dobrze pamiętam, to ja te słowa usłyszałam po raz pierwszy kiedy siedzieliśmy na ławce w parku... Rozmawialiśmy zupełnie o czymś innym i jakoś tak wyszło, że mnie pocałował i wtedy powiedział, że kocha
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a mnie w barze. po %. po kilku sekundach odpowiedziałam tym samym, ale zastrzegłam że porozmawiamy o tym kolejnego dnia. już na trzeźwo. po prostu nie wierzyłam;p pamiętam że wcześniej próbował w łożku, chciał coś powiedzieć ale mu nie wyszło;p
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz Tż powiedział mi to dokładnie po pół roku
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Usłyszałam to od Niego na urodzinach przyjaciółki (jego siostry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Świetny wątek, cudowne historie, aż mi się tak ciepło na serduchu zrobiło^^ z wielką przyjemnością subskrybuję
![]() Ja hm..usłyszałam to po 2 miesiącach ![]() ![]() ![]() -kochany jesteś -a przez kogo? ![]() -przecież wiesz -? -że cię kocham. Oj nigdy chyba nie zapomnę wyrazu jego oczu po tym jak to usłyszał,nic nawet nie odpowiedział tylko mnie pocałował, aż teraz mi się łezka w oku kręci ![]() Szkoda że takich chwil nie można zapisywać jak zdjęć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.