![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Duża różnica wiekowa.
Moja koleżanka ma 16 lat poznała faceta starszego dużo od siebie, o n ma 32 lata, czy mogą być ze sobą jeśli się kochają?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Duża różnica wiekowa.
Pytanie postawione zbyt późno, ponieważ jak już się kochają to i tak będą chcieli być ze sobą. Mogła zastanowić się wcześniej, wtedy kiedy dopiero zaczynała się z nim spotykać.
Teraz musztarda po obiedzie. Natomiast ja osobiście uważam, że taka różnica wieku jest przesadna. Miłość również może się rozpaść, ponieważ każde z nich ma inne priorytety, wartości. On jest dojrzały, ona jeszcze nie. Wydaję mi się, że nie ma to sensu. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A dla mnie to prowokacja.
A jeśli nie to i tak , jak dla mnie, różnica wieku jest zbyt duża. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam sie z tobą.niemozna jednak powiedziec ze zdarzają sie wyjątki i istnieją takie malzenstwa ale dziewczyna ma dopiero 16 lat jeszcze jej sie 15 razy gust zmieni oby jednak nie zaszło to zbyt daleko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Taka różnica jest zdecydowanie za duża.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
co oprocz ciala moze dac 16 letnia panna doroslemu facetowi ?16 latka i kochanie ,prawdziwe uczucie ? bez jaj.
jak dla mnie to traca nawet pedofilia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Na dzien dzisiejszy, to rzeczywiscie nie jest najszczesliwszy pomysl.
Ogolnie 16 lat roznicy wiekowej nie jest dla mnie niczym strasznym ani nieodpowiednim, ale tylko wtedy, kiedy oboje partnerzy sa juz dojrzali i swiadomi samych siebie i swoich potrzeb, a przede wszystkim niezalezni i w pelni odpowiedzialni za wlasne czyny i decyzje. Twoja kolezanka jeszcze sie do tej grupy ludzi nie zalicza, a ten pan ... no coz, na mysl przychodzi mi "Lolita". EDIT: Dlaczego ten watek w ogole jest na "seksie" ? Czyzby tu chodzilo o zwiazek natury czysto seksualnej ?
And if I am a number, I'm infinity plus one ... Edytowane przez eres Czas edycji: 2008-11-29 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Tak, ale oni się kochają szczerze on ją szanuje i jest między nimi dobrze, a jeżeli chodzi o pedofilizm to zaskocze Cię bo między nimi do niczego nie doszło są z miłości a nie dla seksu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pff, smieszne. Nie wierze ze 32 letni facet jest z 16 letnim dzieckiem z miłości a nie dlatego że chce od niej czegos wiecej. Jesli nawet jeszcze do niczego nie doszło to prędzej czy później czegos od niej bedzie chciał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja też jestem przeciwna ich związkowi, ale to ona się uparła i powiedziała że go nie zostawi bo go kocha, powiedziała że będzie z nim i jak skończy 18 lat to za niego wyjdzie. Facet nie jest nic winien ja do niego nic nie mam ale naprawde jest wporzątku i jest dla niej dobry ale też myśle że troche nie zabardzo ich różnica wieku do siebie pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest winien, bo nie powinien w głowie małolacie zawracac... ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Znam parę gdzie różnica jest 17 lat.
Są ze sobą od 10 lat, a poznali się jak ona była nastolatką. Wniosek: przepisu na miłość nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
właśnie! poznali się... a byli juz wtedy ze soba? mowili sobie nawzajem "kocham cie" ??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Taa,oczywiście...miłość między dorosłym mężczyzną a dzieckiem(nie ukrywajmy,16latka to jeszcze dziecko)-on ją szanuje i traktuje jak równą sobie...nawet nie wiem czy to straszne,czy żałosne(dla niego żałosne,że musi szukać sobie kogoś w gimnazjum). |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Relacja 16 latki z facetem 30lat i wzwyz normalna nie jest i nic mnie do tego nie przekona.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Wybacz to nie on jej szukał tylko ona mu w głowie zawróciła, to czyja to wina że go pokochała a on ją Aniołków? On jej tłumaczył że nie ale ona swoje powiedziała że go nie zostawi, przyznam jest przystojny i na wygląd wygląda na 26-28 lat. Ja też jej tłumaczyłam to powiedziała żebym się nie wpieprzała bo to nie moja sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ok rozumiem że 16latce zawrócił w głowie 32-latek, dojrzały rozumiejący itp. ale czego szuka o tyle lat starszy facet u nastolatki?? jakoś nie moge tego zrozumiec...
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ekhem... ona zawróciła mu w głowie? Przecież to dorosły facet jest, że tak powiem nawet bardzo (
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ależ oczywiście, teraz ona ma 28 lat on tam plus 17 (liczyś mi się nie chce
![]() Czy mają nie być ze sobą dlatego bo kogoś to w oczy kole? Nie rozumiem, skoro ktoś wybiera taką drogę i jest szczęśliwy to dlaczego ma z tego zrezygnować bo "co ludzie powiedzą". Ja nie piszę że taki związek jest super i bez problemów. Chodzi mi o to że mimo naszego oburzenia są rzeczy na które nie ma wpływu. Jednego uszczęśliwia jedno a kogoś co innego. I jak piszę; recepty na szczęście nie ma jednej. Nie chodzi mi o przyklask do takich związków, a zrozumienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmmm... zabić za to? Co to jest za stwierdzenie? Porozmawiać tylko i aż, żeby zakochanie, czy tam zauroczenie nie przesłoniło zdrowej pracy mózgu i racjonalnego myślenia. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-11-29 o 17:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Miedzy mna a moim TZ - 15 lat roznicy.
Staz: 3 lata wniosek? Nie ma zasad w milosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ona naprawde jest w nim zakochana, i naprawde się rozumieją i to bardzo dobrze, to dokładnie jest tak: Ona jest dobrze dojrzałą dziewczyną wiesz o co chodzi, jak się poznali powiedziała mu że ma 25 lat bo na tyle wygląda, on też się w niej zakochał, ale jak się dowiedział że ona ma 16 lat oczywiście skończone to był w szoku ale nie chce jej teraz zostawić bo też ją kocha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
I szanujecie się tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.