|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
catch me if I fall.
|
==MOJA WISHLISTA== Starlit
Za te rzeczy mogę oddać wiele
![]() ![]() Rozmiary, ktore mnie interesuja to zblizone do 38, buty - 38/39 Szukam: 1. 'Męskie' kolorowe t-shirty - w ich przypadku wyznaje zasade im wiekszy tym lepszy 2. Długie koszule Bershka, Stradivarius, Pull&Bear 3. Tuniki w stylu boho 4. Zwiewne romantyczne bluzki/tuniki/sukienki pasujace do czarnej ekoskorki (zadnych brązow!) 5. Platformy/koturny/peep toe 38 lub 39 6. Rajstopy - romantyczne lub w stylu pop art 7. Zakolanówki dziergane 8. Rurki i w ogole wszystkie spodnie z obnizonym krokiem 9. Falbaniaste spodnice, a takze wszystkie z wysokim stanem/tulipany - byle nie za eleganckie 10. Plecione opaski na glowe na gumce 11. Sweterki i kardigany najlepiej biale lub pudrowy roz 12. Wszystko w kolorze chabrowym lub pudrowego rozu 13. Bluzy oldschoolowe Adidas z poliestru(oddam wiele) 14. Bezowa torba, najlepiej z cwiekami lub pikowana 15. Kolczyki wkrety Opia 16. Wisiorki na dlugich lancuszkach 17. Falbaniaste topy 18. Torebki vintage 19. Balerinki bez palca, plaskie peep toe 20. Tenisowki zwyczajne czarne/szare/w kwiaty 21. Wszystko co z zamkami ZIP! 22. Ciekawe oldschoolowe legginsy, najlepiej ze sliskiego materialu 23. Chusta w panterke, najlepiej w odcieniach czerwieni (oddam wiele) 24. Romantyczne bokserki 25. Imprezowe tuniki - krótkie ![]() 26. Paski na gumie do talii 27. Wszystko co z kokardami 28. DOBRA PROSTOWNICA - pilne Jesli macie cos z mojej wishlisty, dajcie znac ![]() Zapraszam na oba moje wątki ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ==MOJA WISHLISTA== Starlit
u mnie znajdziesz meski fioletowy t-shirt house z nadrukiem nowy z metką rozm XL
![]() |
#4 |
catch me if I fall.
|
![]()
Moze ktoras z Was ma na zbyciu prostownice?
Za sprzet dobrej firmy moge oddac duzo z moich wątków. Nie interesują mnie prostownice z dolnej polki tzn np takie po 30zł. Raczej od 70 wzwyz, bo moje wlosy ciezko sie prostują. Jak cos to prosze piszcie! ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prostownica pilne:))
mam prostownicę Babyliss, ale poza wątkiem. u Ciebie podoba mi się kilka rzeczy, tylko że nie jestem zdecydowana czy chciałabym ją oddać, więc trudno byłoby chyba nam się dogadać co do wartości wymianki ;D tym bardziej, że ja ją kupowałam za 150, a teraz nisko stoi.. o taka:
http://allegro.pl/item609113992_supe...e_za_75zl.html
![]() |
![]() |
#8 |
catch me if I fall.
|
up
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mam leginsy w panterkę i prostownice, poza wątkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Optimum sw-1017, okiełznała moje kręcone włosy. ale troszkę zniszczona jest, także nie wiem czy będziesz ją chciała. Jak coś to napisz, to wyśle Ci zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.