![]() |
#1 |
after hours
|
![]() ubrania xs/s/m/l, biżuteria, dodatki - wszystko w jednym wątku, ZAPRASZAM!tymczasowo nieaktualne https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=377922 Witam serdecznie wszystkie Forumowiczki ![]() Zapraszam serdecznie do wymiany ![]() Wymieniam się za rzeczy z mojej "wishlisty", ale jest ona tak obszerna, że prawie na pewno coś się znajdzie u każdej z Was ![]() Chciałabym pozbyć się tych rzeczy w miarę szybko, zupełnie nie są mi one potrzebne, wymienię je jednak na coś, co mi się przyda, nie chcę kolejnych stosów niepotrzebnych mi rzeczy w szafie. szukam najbardziej: ZŁOTEJ BIŻUTERII obojętnie jakiej próby, choć najchętniej 14-karatowe lub więcej, czyli: 583, 585 i 750, ale inne też przyjmę. Może być uszkodzona, pogięta, połamana, porwana, czy np. kawałek łańcuszka lub 1 kolczyk, bo drugi jest zgubiony. Cokolwiek. *ubrań, prostych. raczej ponadczasowych, niż aktualnie najbardziej modnych, chyba, że mam jakąś konkretną upatrzoną rzecz ![]() *płaszczyk/kurteczka w stylu, jak na zdjęciu w wątku wishlisty. rozmiar s. *ciekawe, odważne, interesujące, intrygujące, ale i zwykłe najchętniej srebrne kolczyki *czarny, może być też siwy, szary, wełniany płaszczyk (lub kurtka), jedno- lub dwurzędowy zapinany na guziki. z paskiem. rozmiar S. jak na zdjęciu w wątku wish. *szarych/siwych i innych eleganckich rzeczy - rozmiar S. *spodnie na lato - krótsze i przewiewne. *maseczki/odżywki do włosów farbowanych, suchych oraz linie regenerujące i odżywiające. chętnie przyjmę też lakier nabłyszczający, ale nie sklejający włosów i kosmetyki L'OREAL ELSEVE różowa linia nabłyszczająca nutri blask (chętnie light, ale zwykła też może być) *czarnego, świeżego tuszu do rzęs, z możliwie jak najgrubszą i jak najdłuższą szczoteczką. *podkład/puder sypki, w kamieniu, raczej najjaśniejszy odcień *perfumy: ![]() ![]() ![]() -> ogólnie za te zapachy dam się pokroić. Regulamin: 1.Ubrania wysyłam uprane - tego też oczekuję od Ciebie. Nie prasuję z braku czasu, uważam, że nie ma to większego sensu, gdyż w paczce i tak się pogniotą i znów będą wymagały uprasowania. 4.Oznaczenia kolorystyczne:2.Opis, który podaję jest wiarygodny, opisuję wady przedmiotów, i liczę na szczerość także z Twojej strony. 3.Propozycje pisz tutaj, proszę. Ja odpiszę w Twoim wątku. dostępne rezerwacja niedostępne Jeśli chcesz poznać dokładne wymiary jakiegoś ubrania - napisz, prześlę, tak samo ze zdjęciami, mogę ich wysłać więcej i dokładniejsze ![]() ![]() So? Check this out! ![]() wg. kolejności zdjęć CZARNE ELEGANCKIE RURKI FIRMY NEXT. NOWE, bez metek. rozmiar XS, ani razu ich na sobie nie miałam. wymiar 5, czyli długość jest podana błędnie. W rzeczywistości długość całkowita wynosi 100 cm, wymiar 2 to całkowity obwód, czyli 2x45 cm. śliczna, bardzo elegancka brązowa bluzeczka na ramiączkach, na podszewce, rozmiar z metki: 12, firma UNIT. stan niemal idealny. Urocze buty, peep toe, Clara Barson, rozmiar 39. Wykonane z aksamitu, z ozdobnymi dżetami/cyrkoniami. Na małym, 2 cm obcasiku. Stan: prawie idealny, jak nowe. ![]() więcej zdjęć: są przepiękne!! oddam tylko za coś extra ![]() ![]() ciekawa, oryginalna bluza Republic, M/L. przy zamku nie jest wytarta, czy rozjaśniona - jest to jakieś odbicie światła. Kolor ciemniejszy jest bardziej zielony niż na zdjęciach, chyba tego nie udało mi się uchwycić. stan: bez zastrzeżeń ![]() Świetna, baaardzo seksowna czarna mini, do tańca! Pięknie faluje, jest bardzo krótka, ale ma wszyte figi, więc spokojnie możesz szaleć do woli na parkiecie ![]() śliczna, niebieska bluzeczka ORSAY z brokatem, w kwiatuszki, na cieniutkich ramiączkach. rozmiar z metki: M, ale na S też będzie pasować. Na podszewce. Stan niemalże idealny, bardzo krótko ją nosiłam. Czarna kurtka, ala skórzana, rozmiar z metki s. za coś fantastycznego, bardzo ją lubię! w bardzo dobrym stanie, z ozdobnymi zamkami ![]() w rzeczywistości nie jest tak błyszcząca raczej za inną kurtkę/płaszczyk lub kilka rzeczy,
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-10-31 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
after hours
|
Dot.: ubrania xs/s/m/l, biżuteria, kosmetyki, dodatki - wszystko w jednym wątku, ZAPR
CZARNA, OŁÓWKOWA SPÓDNICA, dla bardzo szczupłej osoby.
szerokość w pasie wynosi 33 cm. stan bdb, ma malutkie zaciągnięcie z przodu, ale nie jest to widoczne prawie wcale. Cała na podszewce, na pasku są szlufki. Tunika czarno-różowa, prześwitująca, z brokatem, H&M DIVIDED. Po bokach wszyte są troczki, materiał: siateczka. Stan oceniam na dobry+, brokat gdzieniegdzie poodpadał, ale nie widać tego w ogóle! wygląda, jakby to było losowe rozmieszczenie brokatu. W biuście podszewka, reszta prześwitująca. Rozmiar z metki to aż 16, ale można ją zwęzić. Siostra nosi rozmiar 40/42 i po związaniu troczkami jest ok. Jest naprawdę piękna! Śliczny sweterek w coś, jakby śnieżynki, malutki, rozmiar xs, ale naciąga się do m spokojnie ![]() Tunika zawiązywana na szyi, chyba z satyny, w orientalne wzory. Rozmiar M/L, stan BDB. Ciekawa bluzeczka, romiar s.
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-10-09 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
after hours
|
Dot.: ubrania xs/s/m/l, biżuteria, kosmetyki, dodatki - wszystko w jednym wątku, ZAPR
Sweterek w paski PAPAYA. Uroczy sweterek w biało-czerwone paski, ze ściągaczami. Stan bardzo dobry, rozmiar - XS/S nie ma
Seledynowa bluzka TOP SECRET. Rozmiar z metki: L. dekolt wiązany na sznureczki, ozdobiony haftem. Rękawy rozszerzane, stan: bardzo dobry, śladów użytkowania prawie nie widać. Top na szyję, rozmiar S, stan db za kilka maleńkich plamek, które ledwo widać z bliska. Dwu-warstwowa bluzka z długim rękawem i kapturem, kolor jest bardziej różowy niż na zdjęciu, bluzeczka pod spodem jest w kolorze jaśniutkiego, bladego różu. Rozmiar S, stan DB. Bluzeczka, cała w przezroczystych cekinach. Sporo z nich odpadło dlatego stan db, ale nie widać tego zupełnie przy noszeniu. Rozmiar S. Turkusowa bluzeczka, na ramiączkach, z cekinami i koronką, nowa, rozmiar S. nie ma. Bluzeczka we wzory, rozmiar M/L, stan BDB nie licząc małej plamki po prawej stronie, co do której nie mam nawet pewności, czy jest plamką, czy tak było, nie pamiętam, a cięzko odróżnić ![]() Czarna, elegancka, połyskliwa bluzka w prążki. stan bdb, rozmiar s/m wg mnie. stan bdb.
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-10-09 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
after hours
|
jasne spodenki jeansowe REDSTAR, z tyłu gładkie, rozmiar na moje oko s/m. za inne krótkie, najchętniej czarne. stan bdb
spódniczka jeansowa rozmiar 38, stan bdb, założona może 3 razy. Czarna bluza, rozmiar S. Stan db, bo nie jest już tak czarna, jak była. (zdjęcie z lampą i bez) fioletowa bluzeczka NEW LOOK, rozmiar s, dekolt w łódkę, stan db+ Sweter z kołnierzem-bolerkiem, czekoladowo-waniliowy, paski waniliowe są przetykane złotą nitką, rozmiar M/L, ale jak dłuższy może być też na S. Stan: jak nowy, założony może 3 razy, nie więcej. Bluzeczka z kobietą, stan db. rozmiar S. Letnia, biało-czarna spódnica, założona 2 razy, zamienię tylko na inną. Zielona tunika w kwiatuszki z doszytym paskiem z przodu i z klamerką, stan - jak nowa, założona 2 razy. Rozmiar S/M, na L też powinna być dobra, naciąga się.
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-06-22 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
after hours
|
pepe jeans, rozmiar raczej 38, nogawki proste, drugie zdjęcie przedstawia tył nogawek, poza tym stan bez zarzutów.
rybaczki Vero Moda, rozmiar 38, stan bdb fioletowa, letnia sukieneczka wyszywana koralikami, z falbankami na dole, rozmiar s, stan bdb. koszula w kratkę, z krótkim rękawkiem z bufkami, przetykana złotą nitką. SECRET POSSESION, rozmiar 36/38 stan bdb. granatowy żakiet sztruksowy, rozmiar 38, stan bdb. jasno-niebieska bluzka z nadrukiem, stan bdb, rozmiar M/L. VILA, czarna bluzka ze srebrnymi nitkami, źle ustawiłam oświetlenie, więc wyszły na miedziane, ale są srebrne. rozmiar chyba S.. ale równie dobrze może to być M ![]()
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-06-22 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
after hours
|
jeansy REDSTAR, W27 L34 stan bdb, mają oderwaną z jednej strony jedną szlufkę.
Zwykła, jasnofioletowa bluzeczka TROLL, rozmiar S. stan bdb zamszowa, ciemnoczerwona spódniczka przed kolanko, na ozdobne guziki, rozmiar 36. ciemnoczerwona, elegancka spódnica z wszytym paskiem, rozmiar 36, stan bdb. spódniczka w kratkę, na gumce, rozmiar 36. bluzka w łączkę, next, rozmiar 38. stan bdb bluzeczka w kropki, rozmiar s, stan db. czarna koszulka z różowymi napisami, wycięłam metki, ale wydaje mi się, że będzie dobra na M/L. stan dobry+ zielona koszula zapinana na haftki, jest piękna, z błyszczącymi paskami. Rozmiar z metki XL, ale będzie pasować na większe M/L. stan bardzo dobry!
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-06-22 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
after hours
|
topik CACTI, zdjęcie przedstawia tył, rozmiar xs/s, na górze jest guma, szerokości około 3 cm. stan bdb.
bardzo ładny, szary sweterek GAP. Rozmiar S. Ma piękny splot. stan bdb mała torebka h&m w panterkę, stan bdb, ma tylko zerwany suwak, ale tam można przyczepić cokolwiek, nawet bez nie przeszkadza to bardzo w użytkowaniu. [mam też balerinki w panterkę, w rozmiarze 38] białe klapki rozmiar 39, stan db, obcas około 5 cm. biała mała torebka żółta torebka brązowa z panterką torba AVON na plażę, zakupy, nowa. czarny pasek ze srebrnymi łańcuchami i srebrnymi ćwiekami, jeden z łańcuszków odczepił się, przyczepiony został przez moją siostrę na agrafkę, która nie rzuca się w oczy, a nawet pasuje do ćwieków i łańcuchów ![]() złoty, pleciony pasek. PONIŻEJ ZOSTAWIAM TROCHĘ MIEJSCA NA DOKŁADKI, KOSMETYKI I BIŻUTERIA BĘDĄ JESZCZE NIŻEJ. Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-08-06 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
after hours
|
DOKŁADKA
![]() biało-różowa bluza z kapturem NIKE, rozmiar na moje oko M, ale głowy nie dam ![]()
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-08-17 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
after hours
|
gref
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
after hours
|
gres
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
poza watkiem mam cos ze zlota,podklad takze sie znajdzie z ciuszkow pewnie tez jak nie w watku to poza nim;]czekam na dalsze dokladki narazie spodobaly mi sie rurki next
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za buciki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1245537018????
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.