![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
guerlain, dior, mac, smashbox i inne!!
NIEAKTUALNE, PROSZĘ NIE PISAĆ
QUOTE]Nie wymieniam się na ciuchy itp!! na szaro - już nie ma!!!!!! na zielono - dokładka!!!! (zdjęcia w następnych moich postach, a jak nie ma to prosić!!) PERFUMY (nie jestem pewna czy chce je wszystkie wymienić, jeżeli tak to na zapachy orientalne, gastronomiczne, skórzane, takie raczej ciężkie, w stylu Angela, czy czekoladowe Il Profumo, orientalne Serge Lutens czy Annic Goutal, chętnie właśnie niszowe, byle nie kwiatowe) W ZWIĄZKU Z TYM DSTAŁAM JUŻ DOSYĆ DUŻO OFERT NA PONIŻSZE PERFUMY, A ŻADNA Z OFERT WIZAŻANEK NIE SPEŁNIAŁA MOICH WYMOGÓW PROSZĘ O OFEROWANIE TYLKO I WYŁĄCZNIE ZAPACHÓW OPISANYCH POWYŻEJ, RESZTĘ POSTÓW BĘDĘ IGNOROWAĆ. perfumy niszowe-patrz post 16!!!!!!!!!! -Miss Dior Cherie EDP, pojemność wyjściowa 100ml, zostało 75ml, bez kartonika, mam także perfumowane mleczko do ciała, zostało 45% z 200ml, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,11027,miss-dior-cherie-edt.html -Insolence Guerlain EDT, pojemność wyjściowa 50ml, została połowa, bez kartonika, plus balsam rozsiwtlający, pojemność dopisze 31.08., KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,15501,guerlain-insolence-edt.html -Nina Nina Ricci, pojemność wyjściowa 50ml, perfumy przelane do atomizera z Sephory (srebrny z kryształkami) z powodu zepsucia atomizera w buteleczce(czerwone jabłuszko), brak kartonika, plus balsam perfumowany, pojemności perfum i balsamu 31.08., KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,15214,nina-ricci-nina-edt.html -Ed Hardy by Christian Audigier, pojemność wyjściowa 50ml, zostało 1/3, jest opakowanie, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,28809,ed-hardy-woman-edp.html KOLORÓWKA: -kuferki na kosmetyki - różowy, fioletowy i turkusowy OCZY: -termiczna, elektryczna zalotka do rzęs Sephora, stan idealny, jest bateria, zalotka taka jak tu: http://www.papilot.pl/article/1350/Z...ktrycznej.html -linery brokatowe Sephora, zielony ubytek ok 40%, stalowo-srebrny ubytek 60%, opis i kolory tutaj: (mam nr3 i 5 od lewej) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ara-liner.html -sztuczne rzęsy Inglot, tylko przymierzane, nr12N, czarne, długie, ze srebrnym drobnym brokatem, zdjęcia wkleję wieczorem -miniatura maskary Collistar Mascara Infinito, nr01 Extra Black, na opakowaniu nie ma pojemności, ale podejzewam, że 4ml, tylko raz przetestowana - baza pod tusz Smashbox (całkiem nowa, stan zużycia na foto) - tylko na bazę pod tusz Clinique - cienie Dior 5 couleurs, odcień Twilight, karnawał 08/09, minimalne zużycie, w sumie tylko na Sylwestra i może później 2-3 razy. Wymienię tylko na cienie Guerlain -cienie Avon, kolor Fresh cut Greens, tylko testy, prak aplikatora -cienie Avon Precission shimmer , kolory Sunshine (złoty) i Bronze (jasny, ciepły braz) zuzycie po ok 60% -CIENIE Sephora colorful palette, nr 05 mauve yet! fiolety, zuzycie minimalne -cienie Sephora colorful duo nr04, beż ze złotymi drobinkami + pastelowy róż, zużycie minimalme -cień Sephora nr 07 strass, czarny brokatowy, zostałoa ok. połowa, jest trochę popękany i sproszkowany, ale nadal działa -cień Nouba Quattro, nr627 (zdjęcie także w poscie poniżej) zużycie b.małe, jedynie ten najjasniejszy trochę więcej - pigmenty APC - kolory 21, 15- tylko testy -cienie Make Up Factory- zestaw cieni Quattro, kolor 76, brązy plus zielenie, ubytek znikomy, oprócz najciemniejszego brązu gdzie zużycie jest troszkę większe (widać to na zdjęciu). Kolory można sprawdzić tu: http://www.e-styl.pl/product_info.php/info/p1871_Make%20up%20Factory %20Zestaw%20Cieni%20Quatt ro.html -cienie Make Up Factory- zestaw cieni Quattro, kolor 89, zestaw różów, ubytek znikomy -cienie l'oreal Color Appeal Trio, kolor ultra Violet, zużycie b. małe, jedynie rozświetlacz bardziej -cienie l'oreal Color Appeal Trio, nie znam nazwy koloru, jest to zestaw cieni do makijażu w kolorze zgniłej zieleni,zużycie b. małe, jedynie rozświetlacz bardziej -cienie trio Gosh- TR7 Pumpkin Pie, zużycie minimalne -cienie Stila sypkie świetliste, kolor nr 3, jaskrawy fiolet, zużycie minimalne -mineralny,matowy cień Stila, kolor Nanda Devi, tylko testowany, jest to ciemny brąz, idealny do przydymionego makijażu -magnetyczny cień artdeco, kolor 360, jasny, połyskująćy srebrny, małe zużycie, -potrójny cień Inglot, nr M3, odcienie turkusu, zużycie minimalne -kredka do oczu Isa Dora perfect contour kajal- nr67 royal blue, zuzycie minimalne, jeszcze jej nie temperowałam -kredka do oczu l'oreal- nr 402 Brun Fonce, z gumką do rozcierania kreski, zużycie b. małe -kredka do oczu Lancome, czarna, zużycie małe, kredka jest ok. połowe mniejsza niż w regularnej sprzedaży bo był to dodatek do tuszu -liner Gosh, czarny, została ok połowa, bardzo mocno trzyma sie powieki -liner H&M, czarny ze srebrnym brokatem, tylko testy TWARZ: -róż Dior w kolorze thaiti pink, tylko testy, kupiony na truskawie więc nie jest pierwszej swieżości -utrwalacz do makijażu ArtDeco Fixing Powder, 10g, ubytek niewielki -zostało mi kilka kulek meteorytów Guerlain Mythic, a dokładniej: 2 żółte, 1 różowa, 1 fioletowa, 2 zielone, 1 biała i jakieś tam większe kawałeczki rozsypanej kulki białej, różowej i fioletowej - 10 kulek Meteorytów PINK FRESH - tylko na Beige Chic -podkład Revlon Colorstay do cery normalnej i mieszanej, kolor True Beige, zużycie 5-8 -podkład mineralny Rimmel z wbudowanym pędzelkiem, kolor 007, zuzycie ok 10% -kamuflaż ArtDeco, koloru nie znam, ale mogę pójść do Douglasa i sprawdzić, jest to ciepły, opalony beż, zuzycie ok 25% -paleta korektorów Sephora, zuzycie pierwszych trzech po ok 20-25%, a ostatniego 75% - wypiekany róż Bourjois, nr 34 rose d'or, z limitowanej serii retro, tylko testy USTA: -błyszczyk Glam Shine Natural Glow L'oreal, kolor nr 405 Crystal Nude Glow, beż z drobinkami, zużycie ok 15% na 6ml -błyszczyk Nina Ricci, nie ma go w regularnej sprzedaży, dodatek do zestawu perfum NIna, kolor truskawkowy, transparentny róż, tylko wypróbowany -pomadka MAC Amplified, kolor Up the Amp, zuzycie b. małe -błyszczyk Bourjois Effet 3D, kolor nr27 , naturalny czerwony transparentny, zuzycie ok 7% na 7,5ml -błyszczyk Max Factor Lipfinity Gloss, kolor 500 shimmering pink, bardzo trwały, tylko testowany -pomadka Hydra Renew Rimmel, kolor 500 Diva Red, tylko testowana -błyszczyk Avon Shine Supreme Reflections, kolor On Ice, różowy, iskrzący beż, ubytek ok 20% na 5ml LAKIERY DO PAZNOKCI: (wszystkie świeże) wymienie najchetniej za jeden Chanel -zestaw 5 lakierów Estee Lauder 5ml, zostały dwa: nr62 Rosy Pink i 03 Black Wine(ten ma pogryzioną zatyczkę od pędzelka, robota mojego psa) -Inglot czarny, 16ml, ubytek minimalny -Bourjois 1 seconde (rewelacyjny pędzelek) 8ml, ubytki minimalne: nr 5 (beżowy róż) i 23 (brąz) -Miss sporty, 7 ml, ubytki minimalne: Twinkle Shine R59 i Lasting Colour PL91 -Astor 60sec Wet Look, 8ml, czerwony, ubytek 30%, Mikado, 6ml, pl88, ubytek 50% (jasny róż z drobinkami) -Gosh 8ml, 569flamingo, ubytek minimalny, kolor fuksji, bardzo modny PIELĘGNACJA: - włosy clip-in Hairdo Jessica Simpson, nieużywane, brak opakowania, 26cm (10cali), proste, syntetyczne, kolor ginger blonde, bardzo gęste, do sprawdzenia tutaj: http://www.hairuwear.com/jessica.aspx?pgID=996 -żel pod prysznic Yves Rocher Neonatura Cocoon, nowy -balsam Clarins Total Body Lift (200ml), zużycie widoczne na zdjęciu, oddaję, chociaż uwielbiam, ale w trakcie ciąży i tak nic mi nie pomoże na cellulit, a nie chcę aby się zmarnował. Dorzucę resztkę miniaturki tego balsamu (oryginalnie 50ml) zamienie chętnie na olejek do ciała tonic lub relax tej samej firmy -masełko Yes to Carrots, zostało 40% z 250ml -krem Diacneal Avene, zostało 3/4 z 30ml, nie mogę retinolu w czasie ciąży stosować, a krem każdy wie- SWIETNY!! -Derma New, zestaw do domowej mikrodermabrazji, zawiera urządzenie do wibracyjnego masażu z podstawką, jest bateria, dwie nasadki masujące (do twarzy i do ciała), krem do mikrodermabrazji Accelerated Formula Multi-Crystal Resurfacing Complex for face and body, zostało 20-25% ze 150g, nie mam pudełka. Zestaw taki jak tutaj: https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=671260493 -Blend-a-med white stripes, zostało po 6 paskow na górne i dolne zęby, działa!!! -masełko Kamasutra o zapachu waniliowego serka homogenizowanego, zostało 50% z 200ml, dostępne tylko w Douglasie -balsamy Aquolina wanilia i kawa (połowa ze 125ml) oraz wanilia i biszkopty (1/3 ze 125ml) -szczoteczka Braun Oral B Vitality - nowa -szampony 7x50ml Clear PONIŻSZE PRODUKTY NAJCHĘTNIEJ ODDAM JAKO CAŁOŚĆ ZA JEDEN PEŁNOWYMIAROWY PRODUKT, nie musi być wartościowy, ważny, aby był mi potrzebny: -lakier do włosów taft reflex shine, nr 3 extra strong, tylko test -spray chłodzący do stóp Avon Beach Treats, zostało 3/4 ze 10ml -peeling/maseczka do twarzy sephora, została ok połowa z 50ml -żel na oparzenia słoneczne Yves Rocher Protectyl Vegetal, została niecała połowa ze 150ml -maseczka do twarzy Avon Planet Spa sake and rice, zostało pewnie 3/4 z 75ml -żel tonizująco - nawilżający Avon Planet Spa wody islandii, zostało 3/4 ze 150ml -Garnier 3w1 Czysta skóra, żel myjący+peeling+maseczka, zawiera glinkę i cynk, zostało 80% -miniaturki Methode Jeanne Piaubert: Fermete liftingująco modelujący krem do twarzy 5ml, Fermete balsam liftingujący do ciała 30ml, plaster wyszczuplający na brzuch -miniaturki Shiseido Men, moisturising emulsion, 2x7ml -miniaturka Chanel Body Excellence, zel na cellulit Edytowane przez aniaz84 Czas edycji: 2009-09-30 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: guerlain, dior, mac, smashbox i inne!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pomadka MAC - Amplified Uo the amp, AC7 - tylko testy
- błyszczyk Nina Ricci - prezent do zakupu perfum "Nina", nie jest w regularnej sprzedaży, kolor transparentny truskawkowy róż - tylko testy, duży, 9ml znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam!
Może znajdziesz u mnie za którąś z tych rzeczy lub za obie: - pomadka MAC - Amplified Uo the amp, AC7 - tylko testy - błyszczyk Nina Ricci - prezent do zakupu perfum "Nina", nie jest w regularnej sprzedaży, kolor transparentny truskawkowy róż - tylko testy, duży, 9ml Odpisz u mnie
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lemon aid mnie interesuje... ale ty masz błyszczyków!! ![]() Edytowane przez aniaz84 Czas edycji: 2009-09-01 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Patitkas7 - na razie nic.
Ta pomadka MACa ma taki różowo fioletowy odcień, dopisuję, bo patrzę, że źle widać kolory na zdjęciach. Zdjęcia robiłam telefonem, bo od aparatu fot. nie mogę znaleźć kabelka, jak znajdę to wkleję lepszej jakości zdjęcia ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- A może pityval?? Jestem w 3 miesiącu ciąży i pewnie by mi pomógł, bo moja cera wariować zaczyna!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hmm chętnie Ci bym dała Pityval tylko wtedy się nie będzie kalkulować raczej. Chyba że bym od Ciebie coś innego chciała a nie szminkę i błyszczyk.
Teraz zauważyłam, że masz Dior Twilight ![]() ![]() Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-21 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie:
tonizujący żel nawilżający do ciała Avon Wody islandii - została połowa miniaturka żelu ujędrniającego Chanel Precision- 10 ml, nowa coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post12 854866 -kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php...ni%EA+wi oseeny-ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344416 -książki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- przepraszam, muślałam, że Ci odpisałam... ![]() Na razie nic, ale będę miała na oku róże Inglota ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A nie pasowałaby Ci wymiana: cienie APC za róże Inglota?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
NASTĘPUJĄCE SAMPLE MAJĄ MAŁY UBYTEK, TYLKO TESTOWY, ICH POJEMNOŚĆ TO 1-1,5 ML, WIĘKSZOŚĆ SAMPLI OD MISSALI JEST FABRYCZNA, JEŚLI ROBIONA, TO DOPISUJĘ P.R., ROBIONA OCZYWIŚCIE W PERFUMERII. NATOMIAST SAMPLE Z LUCKYSCENT SĄ ROBIONE PRZEZ NICH, OPRÓCZ L'INFANTINE.
ZAMIENIĘ JE CHĘTNIE JAKO CAŁOŚĆ ZA JEDEN FLAKON, MOŻE BYĆ UŻYWANY, W ZAL. OD POJEMNOŚCI MOŻNA ZROBIĆ MIX Z PERFUMAMI Z POSTU NR1. NIE WYMIENIAM SIE ZA PRÓBKI!!!!!!!!!!!POSZUKUJ Ę: -ANGEL T.M. -HYPNOTIC POISON DIOR -CZEKOLADY IL PROFUMO -SERGE LUTENS UN BOIS VANILLE -SINFONIA DI NOTE: AMANDE SUCREE, COEUR DE NOISETTE QUALITY, OPISY: http://www.missala.pl/new/missala/cms/ Annic Goutal: Ambre Fetiche, Escens Flamboyant, Musc Nomade, Myrrhe Ardente, czyli seria Les Orientalistes E.Coudray: Ambre et Vanille, Vanille et Coco, Nohiba P.R. Empire: Ambre Russe, Aziyade, Cuir Ottoman, Fougere Bengale Kilian: A taste of Heaven, Cruel Intentions, Don't be shy, straight to heaven, L'artizan Parfumeur: Dzing, Piment Brulant, piovre Piquant, safran Troblant P.R. Serge Lutens: Daim Blond P.R., Un Bois vanille,P.R. LUCKYSCENT, OPISY: http://www.luckyscent.com/ Boadicea the Victorious: Seductive Sinfonia di Note: Amande Sucree, Coeur de Noisette Aroma M: Geisha Noire Costes: Costes K- perfumy do pomieszczeń Creative Scentualization: Perfect Vanilla Dyptique: Ofresia Divine: L'infante Domecico Caraceni: Ivy League Etat Libre d'orange: Putain des Palaces Montale: Orient Extreme Edytowane przez aniaz84 Czas edycji: 2009-09-05 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Aniu, czekam na PW od Ciebie
![]() Róże już zawinęłam w małe torebki foliowe i okleiłam porządnie folią bąbelkową, przy rozpakowywaniu bądź ostrożna bo nie miałam dla nich żadnych plastikowych osłonek ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za maca pomadkę? na na ustach jest mocno widoczna? odpisz prosze u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337737&page=3 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344509 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
krem do depilacji bikini Sally Hansen - super mocny - tylko testy
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może coś wybiorę, tylko przejżę dokładnie wątek. A powiedz mi, z czego jest wykonana torebka Batyckiego?? moge się wymienić za pomadkę pink lemonade... Edytowane przez aniaz84 Czas edycji: 2009-06-22 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kochana, byłam z TŻ i oglądałam tą pomadkę MAC, powiedział że wyglądam w niej fatalnie, także muszę Ci podziękować i przeprosić za zamieszanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.