![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Makijaż na wakacyjną imprezę
Zobacz jak zrobić krok po kroku szybki, prosty i efektowny makijaż na letnie wieczory. czytaj więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Makijaż na wakacyjną imprezę
Taki prosty, a taki efektowny!! Super
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
świtene !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez S1oneczko Czas edycji: 2009-08-18 o 01:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
jak promyczek słońca....
|
oczka przepiękne
![]() ![]() a jaka fajna rozwichrzona fryzura! ![]()
dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw Edytowane przez bebunio Czas edycji: 2009-07-13 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
@ S1oneczko - może popraw ustawienia monitora?
![]() Kreska wygląda świetnie, ale kolor - dla odważnych. Ja tam odważna nie jestem, nawet na granat nie mogę się zdecydować i tkwię od lat w czerni ;]
#7 |
Przyczajenie
|
trzeba byc slepym aby nie zobaczyc podkladu na tych zdjeciach ...
„Kobieta pocałunkiem przezwyciężyć może nawet śmierć”– Nikos Kazantzakis * dbam o wlosy i paznokcie ![]() * chodze regularnie na silowni * staram sie jesc mniej slodyczy (oj ciezko) * czytam wizaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jej super!
![]()
#9 |
Przyczajenie
|
wszystko pięknie, niestety ja nie umiem opanować sztuki równej kreski...
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie Aga jest typem mieszanym ale moge sie mylic
![]() ![]() ![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
Cudowny makijaż, idealny na lato !
![]() Górna kreska świetnie ożywia spojrzenie i dodaje mu zalotności. Twarz jest pięknie wymodelowana i opalona za pomocą pudru brązującego. Żałosne, że niektórzy widzą podkład i nie umieją czytać ze zrozumieniem ![]() Aga ma ładną cerę i bez podkładu, wystarczy jej puder brązujący (jak zresztą widać).
#12 |
Organizatorka
|
Aga jak zwykle zachwyca ! Piękna letnia propozycja. Makijaż niby prosty, a jaki efektowny. Kreska w żywym odcieniu świetnie podkreśla opaleniznę i nadaje lekkiego pazurka. Zdecydowanie jestem na TAK. Prosto, a jak uroczo !
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Chociaż Agę uwielbiam i podziwiam, tym razem muszę powiedzieć: nie podoba mi się.
Ten makijaż przytłoczył oczy i zmniejszył je. Jestem na nie ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
Cudna ta kreska na oku! a Aga piękna!!!
#15 |
Zakorzenienie
|
Wow!!!!!!!!!!!przepieknie !!!
makijaz prosty z minimalna iloscia kosmetykow-w sam raz na lato pieknie wygladasz |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez S1oneczko Czas edycji: 2009-08-18 o 01:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
S1oneczko- widać, że kompletnie się nie znasz także wybaczamy
![]() Bardzo ładny makijaż, który oczywiście Adze pasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiem o co wam chodzi. Napisałam, że jest efekt maski na buzi, czyli to co widzę. Wyrażam swoje zdanie. Nie mam nic do makijazu oczu, napisałam, ze jest w porządku. O jakim robieniu kariery mowa? Kariera na forum? To niedorzeczne.
To forum jest od wyrazania własnej opini- moje słowa sa krytyczne, bo coś mi się nie podoba, więc to sygnalizuje. Mam wrażenie, że każdy głos który nie będzie zgodny z waszymi spowoduje, że taka osoba zostanie wygryziona. Czy to jest miejsce do tego, żeby sobie słodzić w nieskończoność? Nie podoba mi się kwestia cery, więc ją wyraziłam. Edytowane przez S1oneczko Czas edycji: 2009-07-14 o 13:12 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mi sie bardzo podoba taki minimalizm kolorowy
![]() liner jest piekny no i dolna powieka tak jak uwielbiam ![]() co do twarzy to zadnej maski tam nie ma..widac delikatne podkreslenie kolorytu skory wiec nie rozumiem po co takie komenatrze skoro nikt inny nie widzi tony pudru a jedna osoba widzi.. a co do rzes to wszystkie dziewczyny tu pokazywane same sie maluja bo w tym sa/jestesmy dobre i mamy taka szanse sie pokazac tu na glownej stronie,a nie kazdy lubi kazda rzese osobno...ja osobiscie nienawidze!
#21 |
Zadomowienie
|
mi sie to nawet podoba a jezeli chodzi o makijaz to niemam do tego zdolnosci wiec szkoda ze nieudało by mi sie tego odwzorowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ten makijaż bardzo mi się podoba. Natomiast zamiast niebieskiego eyeliner`a użyłabym ciemnego fioletu, uważam, że efekt byłby bardziej "wystrzałowy". Ja niestety nie zakryje samym pudrem mankamentów skóry, tj. worki (dziedziczne ;/), zaskórniki (już nie mam do nich siły!). Więc w moim przypadku wchodzi w grę podkład
![]()
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Organizatorka
|
Aga zamiast zwiewać na działkę, masz mi tutorial z Highliterem zrobić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a co do reszty to przecież można się tego było spodziewać, że niektórym Słoneczko za mocno przygrzało ostatnio... Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-07-14 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
oczywiscie ze jest miejsce na krytyke tylko zamiast pisac od razu kto ja tak skrzywdzil moglas napisac to tak jak teraz i nie byloby burzy mozgow
![]() krytyka jesli uzasadniona zawsze sie przydaje,ja osobiscie nie patrze na to czy kogos lubie czy nie..jezeli efekt mi sie podoba to to pisze..jezeli nie to tez to pisze..tu mi sie podoba i moga mnie bic zabic ale nie widze za duzo pudru na twarzy... ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
ja również nie widzę zbierającego się nigdzie pudru..
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu są zamieszczane makijaże młodych dziewczyn dla innych normalnych kobiet. I krytyka jak najbardziej jest wskazana, o ile jest wyrażona w kulturalny sposób (w końcu to ona uczy). Ty nie zrobiłaś tego, jak należy, moim zdaniem. I nie jest tak, że wszyscy się tu muszą kochać, lubić, słodzić, czy bóg wie co. ![]() Co do samego makijażu mnie się bardzo podoba kreska, jej barwa i minimalizm w kosmetykach. Sama dziś kupiłam liner turkusowo-niebieski, będę próbować ![]() ![]()
![]() |
#28 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dlaczego nadinterpretujesz? Jakie inne dziewczyny? W którym miejscu napisałam, że nie potraficie się malować? Skąd ta liczba mnoga? Tuszowanie rzęs to zupełnie cos innego. Mozna zrobić to w taki sposób, że rzesy nie będa posklejane.Dziwnym trafem ja kiedy maluje rzesy nakładam taką ilośc tuszu, że rzesy są rozdzielone i to nie efekt photoshopa- ![]() Cytat:
Nie, nie zawsze wychodzi idealnie. Nie potrzeba photoshopa do osiagniecia perfekcyjnie pomalowanych rzes i dobrze o tym wiesz. Skąd ten atak na mnie? Napisałam coś co by Cię obraziło lub było nieprawdą? Rozumiem, że chodzi ci o posklejane rzęsy, tylko czy to jest nieprawdą i te rzęsy są idealne dlatego sie oburzasz? Cytat:
Krytyka ma to do siebie, że nie każdy potrafi ją znieść, dlatego niektórzy sa oburzeni i niezaleznie od tego w jaki sposób zostanie wypowiedziana nie przyniesie zamierzonego rezultatu. Dla niektórych samo zwrócenie uwagi będzie brakiem kultury. Jakim prawem mnie pouczasz co nalezy, a czego nie? Czy jesteś jakimś medium? Jeżeli tak to przeprszam, nastepnym razem sie dostosuje do Ciebie. Z pewnością moje palce napisza samą słodycz bez jakichkolwiek słów krytyki komentując prace Twoja lub Twoich koleżanek, która zostanie wykonana w 100% perfekcyjnie, bo przeciez tak jest, a tylko ja widze pewne niedociagnięcia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ja tylko dodam ze nie ma tu mowy o pudrze mineralnym
![]() ![]()
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
" Całą twarz pokrywamy jaśniejszym odcieniem, zaś boki modelujemy ciemniejszym. " Dlaczego przez mysl mi przeszło akurat to, że są to pudry mineralne? Zapewne dlatego, że sugerowałam się pędzlem, który został użyty i postami innych uzytkowników w których padły słowa puder mineralny. Po ponownym przeczytaniu artykułu,rzeczywiście jeżeli chodzi o puder mineralny sa to tylko domysły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.