|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
15 latka & chłopak z klasy !
Tutaj historia : KLIK | KLIK
Przeczytajcie i odpowiedzcie tutaj , na wizażu |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 15 latka & chłopak z klasy !
Będę miła i to za Ciebie wkleję bo Ci ciężko chyba.
CHŁOPAK - DZIWNY ? Czego on oczekuje ? Jak go traktować ? Pomocy , każdą odp nagrodzę ![]() Jeśli chłopak : - kiedy koleżanka się do niego nie odzywa to chce przepraszać ją na kolanach - chce żeby wychodziła na osiedle - mówi jej coś w stylu ' już mnie kochasz ' - pyta ją o zdanie - chce żeby mu coś tłumaczyła - pisze jej że będzie ją nosił na rękach do szkoły A potem przestaje się odzywać , bo w umówiony dzień się z nią nie spotkał jest w porządku ? O co mu chodzi ? Ps. Chodzi o to że prosił żeby wyszła , ale ona jechała gdzieś akurat , ale powiedziała że wyjdzie , tylko on miał jej napisać sms czy będzie na osiedlu czy nie , nic nie napisał i od tamtej pory nie gadali. No i jak postępować wobec takiego ? Uzyskałam odpowiedź w jednym wątku że robi sobie jaja. Jak się na takim odegrać ? PS ! : Powiedział mi że on możliwe że gdzieś będzie jechał ( szpital ) , ale nawet jeśli pojedzie to i tak w końcu się spotkamy na osiedlu. INNA WERSJA : 1. przed rozpoczęciem roku skołował mój numer na gadu i pisaliśmy , ale potem coś mi się nie spodobało i go olała 2. cały rok cisza , od tak czasami gadaliśmy 3. w maju był przełom - siadł za nami na lekcji i całą lekcję przegadaliśmy wtedy też się zaczełó 4. gadaliśmy na gadu nawet codziennie 5. gadaliśmy na lekcji , na przerwie 6. chciał żebym mu tłumaczyła chemie mimo ze kuleje z niej 7. potem na gadu mówił że mu potłumcze jeszcze na przerwie i na lekcji mimo ze umiał , jak się na niego obraziłam za to ze powiedzial ze przeze mnie kumpel dostał uwagę to chciał przede mną na lekcji klękać 8. na gadkę którą mowie wszystkim ( jakoś tak się przyjęło jak kogoś wkurzę ) ' Ajj i tak mnie kochasz ' odpisywał " ) "9. posprzeczaliśmy się o to ze on się opił na dyskotece , a ja mu prawiłam morały jak to mój kolega wylądował w szpitalu 10. dowiedziałam się ze strasznie do mnie kręcił a miał laskę rok starsza przez krotki czas 11. potem on do mnie pisał itd. bo pokłóciłam się z nim o kumpele z klasy , ja obstawałam za nimi , bo są świetnymi koleżankami ,a on ich nie lubi 12. gadaliśmy , gadaliśmy i potem on pytał mnie czy zrobić kolczyka w brwi , napisałam mu ze będzie wyglądał ... źle Bardzo zadowolona to potem powiedział że się w nim zakocham jak go zobaczę , a potem dodał ' i tak mnie kochasz ' 13. teraz ostatnio chciał żebym wyszła na dwór bo ma babcie kolo mnie i przyjedzie do niej , miał dać znać czy będzie u mnie na osiedlu czy pojedzie do innego miasta do szpitala ( choroba ) , nic się nie odezwał no i od tego czasu ( z tydzień ? ) z nim nie gadam . Przedtem pisał jeszcze że chciałby już iść do szkoły , a ja mu na to że nie chce mi się i będzie mnie nosił do szkoły , a on ' I po szkole też ' A teraz ostatnio pisałam z nim , śmialiśmy się , gadaliśmy , w ogóle , on pytal czy wstawie taka jedna fotke na nk a ja na to czy szuka zdjecia na sciane ( do powieszenia ) na co odpowiedzial ' no ba ! ' albo pytal mnie z kim bede tanczyc poloneza ... w ogole gadal sporo o balu , potem jeszcze zartowal ze jesli moja kumpela u mnie spala to on tez chce i przyjdzie dzisiaj . Albo gadal mi o jakims chlopaku ze mi sie podoba ( nie znam go ) i sie podsmiewal , a ja mu drazylam ze jest zazdrosny to w koncu napisal cos w stylu że tak . Nie ma go na rozpoczeciu roku szkolnego i chce zebym to ja mu plan dala itepe. Na samym koncu pytal czy pojade z nim nad zalew , dreczyl mnie zebym pojechala ale mi sie nie chcialo , mialam tluste wlosy itp. to zapytal sie innej laski z mojej szkoly. I jeszcze sie zachowywal jak obrazony. Ale coz , poszlam i zobaczylam ze 2 godziny pozniej napisal do mnie i pytal czy jestem. Ale ja juz chyba nie chce z nim gadac. On na moje osiedle nigdy przyjechac nie moze a wyciaga mnie nad zalew. Potem zaprasza inna laske , masakra. Co myslicie ?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
:/ Nie chciałam zamieszczać tego na wizażu ...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
to po co zalozylas ten watek?
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam umieścić sam link do pytania na zapytaj.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
od razu lepszy dzień ![]() wiecie, że dostałem za tego posta ostrzeżenie xD? buhahahahahah, żenada po prostu Edytowane przez My life be like Czas edycji: 2009-08-26 o 13:53 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Litości!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
edit: nie wiem który emotikon wybrać ![]() ![]()
Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego. Edward John Phelps Pozdrawiam, MoccaChocolata Edytowane przez MoccaChocolata Czas edycji: 2009-08-26 o 10:47 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze wiedziałam jakie są dziewczyny na wizażu , niepotrzebnie prosiłam o poradę.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
edit: nawet gdybym chciała pomóc to mało zrozumiałam z tego co napisałaś...
Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego. Edward John Phelps Pozdrawiam, MoccaChocolata Edytowane przez MoccaChocolata Czas edycji: 2009-08-26 o 10:49 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Tak chamskie jak to co napisałaś.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co ja myślę? Nie zrozumiałam tego tekstu nawet więc się wypowiadać nie będę
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
A jaka nagroda wchodzi w grę ? Bo nie wiem czym mam już się zacząć produkować...
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Wybacz, nie chciałam być "chamska". Ale śmieszą mnie takie "problemy", a bardziej śmieszy mnie tylko radzenie się w takich sprawach ludzi na forum. Jesteś jeszcze strasznie dziecinna. Zamiast robić jakieś podchody zapytaj go wprost o to co Cię dręczy zamiast analizować każdą jego wypowiedź czy zachowanie.
EDIT: NP. CZEMU MIAŁA SŁUŻYĆ TA FASCYNUJĄCA OPOWIEŚĆ ? : Cytat:
Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego. Edward John Phelps Pozdrawiam, MoccaChocolata Edytowane przez MoccaChocolata Czas edycji: 2009-08-26 o 10:59 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Do pewnego wieku ludzie nie powinni ze sobą chodzić, kręcić itp. bo za duzo zachodu jest w czymś co sensu nie ma.
Z tego, co piszesz wynika, że ani on ani Ty dojrzali nie jesteście i bawicie się ze sobą w takie podchody. Raz on sie obraża, raz Ty. Czy takie coś ma w ogóle sens? Dorośnijcie, później przyjdzie czas na związki w prawdziwym tego słowa znaczeniu. Edytowane przez lalalabamba Czas edycji: 2009-08-26 o 10:59 |
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
p.s ile macie lat? Tak z ciekawosci pytam....
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
...
Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego. Edward John Phelps Pozdrawiam, MoccaChocolata Edytowane przez MoccaChocolata Czas edycji: 2010-03-09 o 21:56 |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Mhm.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Mniemam, że mają po 15 lat. [patrz tytuł wątku]
Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-08-26 o 11:20 Powód: ups, błąd |
|
|
|
|
#21 |
|
... choć nie Westwood
|
Obawiam się, że może nawet koło 18, skoro było wspomniane o polonezie... (czyzby studniówka tuż tuż
)
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
ah te czasy gimnazjum
![]() Autorko, mysle ze takie problemy miną z wiekiem
Edytowane przez śnieżka_ Czas edycji: 2009-08-26 o 11:13 Powód: zmiana czasow ;p |
|
|
|
|
#23 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Pierwsza zasada tego forum: nie masz nic do powiedzenia, to się nie wypowiadaj. Chcesz się z kogoś ponabijać, najechać - google podpowie inne fora wyspecjalizowane w jazdach bez trzymanki.
Tutaj nie będę tego akceptować, czego zresztą nie robię od lat 10... Przepraszam autorkę za kwas, zajmę się tym odpowiednio. |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam dwukrotnie cały tekst, bardzo starałam się dojść do sedna sprawy i postarać się pomóc, jednak nie wiem, chyba mam jakieś problemy z percepcją, gdyż nie zrozumiałam absolutnie nic
|
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
Dokładnie. To jakieś brednie, z których trudno cokolwiek sensownego wyłapać. I pytanie: co myślicie ? Myślę, że za zamulanie forum takimi bzdetami powinny być przyznawane punkty karne.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
ja nic nie zrozumialam z tego posta, nie mowie tego zlosliwie
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
Też nie rozumiem posta.
Uważajcie, bo można dostać ostrzeżenie za nic! peace and love
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję złośliwcu za interwencję
![]() Tyle że teraz wszystkie wizażanki , te od ' ciętej riposty ' które uczyniły sobie ze mnie obiekt żartów , komika , teraz odwracają kota ogonem i bronią się tym , że nie zrozumiały. Jednak ja nie wiem co tutaj jest nie do zrozumienia. Wszystko w punktach. Ehh ... wiele , wiele młodych dziewczyn odeszło z wizażu właśnie przez takie osoby . Smutne ale prawdziwe. Jeszcze raz dziękuję i proszę o zamknięcie
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga - akurat Ty wiesz, ile, jakich i przez co osob odeszlo
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

) "

moje oczko