![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymiana rurki,kosmetyki,biżuteria ,vero moda,terranowa i inne!!
nieAKtualny !
Hej ![]() Postanowiłam założyć nowy wątek,ponieważ w tamtym zrobił się bałagan, a tu chcę mieć wszystko w jednym miejscu. Kilka zasad: Wszystkie rzeczy staram się dokładnie opisywać i tego samego oczekuje od innych. Wysyłam listem,paczką ekonomiczną,chyba,że komuś zależy na czasie to priorytetem. Wysyła ten kto ma mniej przekupek. Odpisuje zawsze u kogoś i tego samego oczekuje od Ciebie,nie śledzę innych wątków. Proszę nie pisać coś u mnie,tylko pytać o konkretną rzecz,wtedy wiem co mam szukać. Czasem,gdy coś mi się bardzo spodoba i nic nie znajdziesz dla siebie mogę poszukać w swojej szafie. Niektóre rzeczy oddam za jakiś drobiazg. Noszę rozmiar 36/38 Wish: DEPILATOR !! Dłuuugie koszule. Czarny i biały sweter long Biały long Brązowe bluzki,bokserki,mogą być dłuższe Czarną malutką kokardę, Przeróżne koszulki,bokserki,koszule itp Sweterki,tuniki Skarpetki,stopki białe beż żadnych ozdób. Perfumy Elizabeth Arden 5th Avenue od 30 ml, burberry The Beat, Avon Today Tommor Always Lakiery do paznokci, cienie, tusz do rzęs dobrej firmy Próbki kosmetyków - podkłady,perfumy, odżywki, szampony. Długie wisiorki, wiszące kolczyki, duże pierścionki, grube, szerokie bransolety. I wszystko co mi wpadnie w oko ![]() Zachęcam do oglądania wszystkich zdjęć, ponieważ nie mam talentu do robienia fotek i dlatego w miniaturkach mogą wyglądać na niezbyt ciekawe ![]() ZAPRASZAM DO WYMIANY ![]() Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-02-26 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana rurki,kosmetyki,biżuteria ,vero moda,terranowa i inne!!
Dezodorant avon Passion Dance z 60%
Dove dezodorant w kulce z 40% Kolastyna krem z filtrem na zimę z 40% NIE MA Orifflame krem perfumowany,nawilżający z 50% Avon samoopalacz w sprawy nie wiem ile zostało może z 50%. Balsam do ciała spa, fajny zapach, zostało z 20% Balsam brązujący h&m, ciężko określić ile zostało,ale raczej mało, mogę dołożyć do wymiany. Nowy dezodorant Hannah Montana Fluid eveline,ciemny kolor, zostało z 80% Złota i fioletowa kredka do oczu Avon, używane, trzeba zastrugać. ZŁOTEJ NIE MA Brokat Rimmel, myślę, że moze być na paznokcie. Szminka, zostało tyle co na zdjęciu. NIE MA 2 próbki szamponu Elseve Tipsy, mogę dołożyć do wymianki Śliczna kosmetyczka w panterkę Xoxo NIE MA Perfumy True Star 100ml, zostało z 80, mam z wymiany ale jednak zapach nie przypadł mi do gustu NIE MA Tusz do rzęs Avon super Schock, prawie nowy, użyłam go 2 razy, ale nie odpowiada mi szczoteczka NIE MA Krem do twarzy avon nawilżający, użyłam go niewiele, więc zostało z 98% Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-02-11 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Plastikowy niebieski pierścionek.
Błękitny pierścionek chyba z kamienia księżycowego Różowe i białe krótkie kolczyki. NIE MA Plastikowa bransoletka jakby z kamieniami. NIE MA 2 przełamane serduszka z napisem Love, Srebro ,z tyłu wygrawerowana literka A i B, mogę zamienić razem lub osobno Biała bransoletka. nie ma Długi wisiorek z lizakiem. Różowe kolczyki z cyrkoniami Różowa i niebieska plastikowa bransoleta z h&m 3 cienkie kolorowe plastikowe bransoletki Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-01-31 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Różowa bluzka w kropki rozmiar 36 z kotem H&M,stan bardzo dobry
Disney szaro-niebieska bluzka kaczorem, S H&M Dubster różowa w kropki z rękawem 3,4 stan bdb Zielona sukienka na ramiączkach rozmiar L,stan bdb Bluzka z nadrukiem XS Różowa bluzeczka ze wstążeczką XS, bdb Różowe bolerko Reserved S,trzeba przejechać maszynką Pomarańczowe dresy rybaczki,mam z wymiany na mnie za duże M/L Piżamka H&M z kermitem żabką, mam z wymiany, na mnie za mała rozmiar XS Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-02-17 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Avon summer white z 95% , z tego zdjęcia nie ma 2 perfum i serum
Dezodorant avon Passion Dance z 60% Orifflame krem perfumowany,nawilżający z 50% i peirscionek niebieksi h&m cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej. cos u mnie za:
Orifflame krem perfumowany,nawilżający z 50% i zlota kredke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mk One Różowa bluzka ściągana po bokach se srebrnym nadrukiem rozmiar S.M bdb NIE MA
Terranowa różowa mini spódniczka 36 -bdb Bawełniana różowa bluzka z serduszkami 36 db Czarna satynowa bluzka 36 bdb Terranowa biała mini spódniczka 36 -bdb Kookai niebieska bluzka na ramiaczkach 34 db Niebieska bluzka z koralikami 34,36 db Różowe rękawki,z lajkry ,na mnie za krótkie. Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-01-28 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za pierścionek ?
Edytowane przez psiiikuska Czas edycji: 2009-10-08 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Welurowa fioletowa bluza zapinana na zamek 36 ,-db.
Białe rurki ze srebrnymi nadrukami,bardzo rozciągliwe od 36 i 38 Biustonosz w panterke S 2 Pary czarnych majtek do kapieli 40 Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-02-10 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Białe rybaczki Amisu z jeansu ze złotą nitką , rozmiar 27 stan bdb
Jeansy z prostymi nogawkami,stan dobry,były zwężane i skracane Biała rozciągliwa bluzka,z przodu marszczona z tyłu koronka i cekiny rozmair 36,-bdb Fishbone różowa koszula z nadrukiem XS,-bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2009-12-28 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
H&M różowa mini spódniczka -bdb rozmiar 36
Tyl bluzki Fishbone Żółta mini z paskiem,paska nie da się zapiąć stan db rozmiar 34 Różowe spodnie z cyrkoniami z cienkiego materiału imitującego jeans 36 db Kremowe spodnie z grubszego materiału podobnego do jeansu mają kilka dziur z koronkami 36 Jeansu z dziurami i koronką stan +db rozmiar 36 Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-01-14 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cekinowa,bordowa spódnica Zara ,db brakuje kilku cekinów rozmiar 38
Zielony strój kąpielowy atmosphere rozmiar 40 Nike czerwony top,36 +db Sponge ciemnoróżowa spódniczka z falbanką 36 bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-01-14 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Spódniczka niebiesko-biała,miniówka z fajnymi nadrukami,super na basen,rozmiar 36,38. bdb
Spódniczka granatowa ze srebrną nitka i falbankami rozmiar 38/40 bdb Czarne satynowe balerinki z kokardką +db 39 New Look bluza z kapturem w paski biało-zielone 36 bdb Szaro-rózowe adidasy fila,stan dobry ,lekko przybrudzone i otarte rozmiar 37 ,ale ja noszę 38 ,24,5 cm i są na mnie dobre. NIE MA Zółta bluza kangurka, S.M stan bardzo dobry Różowe klapki, rozmiar 37 ,wkładka 24,5 cm ,obcas 5,5 cm , stan -bardzo dobry, obcasy mają malutkie otarcia. Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-02-14 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Plyta Destiny's Child The writings on the wall
Czarna spódniczka river Island wykonana z dzianiny,koronki i atłasu,rozmiar 40 jest naprawdę śliczna ale na mnie za duża ![]() Zielone tenisówki Tu,38 bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-01-14 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Płaszczyk firmy Only koloru khaki, stan bardzo dobry, bardzo ciepły. W środku ma wszyty kożuszek. Rozmiar 36
Długość 96 cm Długość rękawa od ramienia 59 cm Szerokość pod pachami 51 cm Pas 43 cm Biodra 50 cm Wymienię za inne okrycie wierzchne. NIE MA Kremowa kurtka z pomponami bardzo ciepła M/L Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-01-31 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Tunika Atmosphere w piekne wzory, w biuscie marszczona z tyłu wiązana. Rozmiar 40, ale dobra będzie na M/L Stan bardzo dobry za coś super, nie muszę oddawać
Bawełniana spódniczka z falbanami Cropp, Rozmiar XS, ale wedlug mnie jest to S/M, a nawet powinna być dobra na L -bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-01-16 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Rózowa bluza H&M,kupiona na dziale dziecięcym ,dobra bedzie na XS i S
Rózowa bluzka snoopy, ma 2 male dziurki,mogę zaszyć. RózoWa bluzka z fajnym nadrukiem XS Różowa bluzka Catepilar, XS Różowa bluzka Disney, XS, ma mała plamkę, mogę dołożyć do większej wymianki, lub oddać za drobiazg. NIE MA Bluza polarowa Atmosphere, lekko przybrudzona, ale przed wysłaniem wypiorę S NIE MA Bluza biała w paski S LOKÓWKI NIE MA Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-02-14 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kremowa bluzka marszczona z klamrą M
Czarna spódniczka mini plisowana, zdjęcie prześwietlone S Różowy t-shirt XS Biała bluzka marszczona z cekinami XS, S Top shop, żółta tunika S, lekko skrzywiona, ale te bluzki mają to do siebie Szara bluzka kangurka XS,S Bladozielona bluzka River Island S Zielony top z ozdobą S/M Koronkowa czarna bluzka river Island S Różowa torebka Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-01-26 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Biustonosze przewaznie B 75
rurki h&m xxs, malutkie, Strój kapielowy w panterke S NIE MA bluza abercrombie kremowa, M czarne spodnie bombki, z rozciagliwego materiału S Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2010-02-14 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej coś za portfel?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za:
* obie rozowe szminki * Nowe kolczyki H&M * Różowa bluzka w kropki rozmiar 36 z kotem H&M,stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
oj nie oddam praktycznie nowej bluzeczki za portfel
![]() pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Najbardziej intersuja cie dwie rzeczy wiec napisze tylko o nich
sukenka to 100% bawelana bolerko to 79 bawelna 19 nylon 2 lycra Moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=371159 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Śliczna biało-srebrna bluzka,bolerko z bufkami,zapinana na kapsle z cyrkoniami XS,bdb ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
wedlug mnie gorset ale zalezy czy Ty to jakos specjalnie klasyfikujesz?
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- jest zapinany na guziki, nie sznurowany i tak material jest taki dzianinkowy ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- spoza niestety juz nie mam ale torbe moge oddac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za : Rurki czarne,r typu skinny,na kieszeniach z tyłu cyrkonie,brakuje kilku za inne spodnie. Spodnie będą dobre na 34,36 ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Niestety tylko rurki mi wpadły w oczko ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1255030973
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
co za summer white ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.