![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kasia_kati -moje prace :-)))
Witam
![]() Na wizażu jestem dość nowa, głownie przegladjąca i czytająca ![]() Ale z racji tego,że od około roku zajmuję się robieniem biżu postanowiłam założyc wątek ze swoimi pracami. Oczywiście liczę na Wasze komentarze ![]() Robię głównie "składaczki" ale ostatnio zachwyciły mnie prace wire wrapping i postanowiłam tez spróbować. Wiem ,że jeszcze długa droga przede mną, na razie są to bardzo proste mało skomplikowane formy ale od czegoś trzeba zacząć ![]() Załączam więc fotki moich pierwszych wrapków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kasia_kati -moje prace :-)))
Witaj,
Bardzo dobrze ci idzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam!
Bardzo fajne prace!Oryginalne pomysły i staranne wykonanie. Pomyśl nad oksydowaniem swoich prac. To na pewno doda im charakteru. Według mnie świetny początek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne i starannie wykonanie
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
witaj wśród biżuteryjek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Widać, że początkująca nie jesteś, prace bardzo dopracowane
![]() Nie podobają mi się tylko kolczyki nr 2. Tzn. Główna część jest bardzo ładna, ale efekt psuje ten wielki, paskudny zwój na górze
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki za wszyskie komentarze i uwagi.
![]() Bardzo się starałam aby było równo ,bo to jednak bardzo istotne. Narazie jeszcze sporo muszę potrenować, więc nad oksydą pomyślę gdy zdecyduję się na srebrny drucik ![]() ![]() Z samą biżuterią mam już trochę wspólnego bo robię ją od około roku więc nie pierwszak jestem ale wrapping to mój debiut i miło mi,że się spodobało, to zawsze zachęca do dalszej pracy ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a ja dziś zaczęłam swoją przygodę z herringbonami
![]() ![]() ale te różowe koraliki... okropne ![]() i jak nie lubię różu tak do ostatniego zamówienia dodali mi pełno gratisów w tym cudownym kolorze ![]() ![]() ech... późno już, bredze ![]() fajne początki, czekam na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja kota nie mam, za to 5-letnią córcię i ona kocha się we wszystkich koralikach ,a juz w różowych... szał. A ten różowy komplet, to racja taki se... na żywo koraliki ciekawiej wyglądają, a że róże wśród moich klientek są lubiane to trzeba robić, a ten komplet znalazł juz właścicielkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
co racja to racja
![]() ![]() ![]() Kasia_kati - to już rozumiem skąd ten róż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
a własnie.. bardzo ładne prace
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
bardzo ładnie i starannie wykonane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
No właśnie wszyscy znajomi się dziwią skąd u mnie ta cierpliwość do takiej dłubaniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to "twory" ostatnich wieczorów ![]() Z tych pierwszych fioletowych perełek jestem najmniej zadowolona, nie wyszły mi równiutkie niestety, muszę nad tym popracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Kasiu - widzę, że przesłanki i warunki do tworzenia mamy takie same, tak więc witam w klubie
![]() Herringbony ładnie, równiutko i estetycznie Ci wychodzą. Z drugiego wrzutu 2 pierwsze prace kompletnie mi nie leżą - po pierwsze nie lubię jak wrapki są takie puste w środku...no i 1 para techniecznie nie bardzo, mam wrażenie, że baza jest jakaś zwichrowana, za to 3 - śliczne, równiutko...i fajny pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Widze, ze rośnie kolejna wrapomaniaczka
![]() Moim zdaniem ostatnie najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Tak mnie się również ostatnie bardzo podobają. Nie widać po nich, że zaczynasz w tej dziedzinie
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
A dziś w odpowiedzi na krzyk studentek z pobliskiej uczelni : chcemy szkło weneckie
![]() No więc szkło weneckie w roli głównej i nie wrapowej lecz clasic ![]() A kolejne wrapy za jakis czas , trza materiał zamówić ![]() ![]() Tak więc dziś pod młotek składaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
czyżby te składaki były tak beznadziejne, że niegodne waszej uwagi i żadnego komenta ????
![]() no szkoda,szkoda drucikowe zrobiłam tylko jedne bo sie druciki skonczyły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
jedne zdjęcia za duże, inne małe, słabo uchwycone kolczyki no i do tego niewyraźne...kompozycje ciekawe aczkolwiek mało skomplikowane, ale na podstawie tych zdjęć ciężko powiedzieć coś więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
jeeeej!!
świetne kolczyki. jestem maniaczka kolczykową (mam 42pary) i twoje też chętnie wcieliłabym do swojej kolekcji. ja zrobiłam tylko dwie pary kolczyków i były dośc kiepskie... hmm... fajnie byłoby nauczyć się robić takie kolczyki jak ty... poza tym bardzo mi się podoba zestaw z pierwszego posta (branzoletka, kolczyki, naszyjnik z czerwonymi kulkami).
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Zamówienie ze sreberkiem przyszło, więc wczorajszy wieczór poświęciłam "eksperymentom". Pierwsze topienie kuleczek za mną
![]() A to pierwsza praca w srebrze, hm średnio mnie zadowala, ale srebrny drut jednak inny w obróbce, było trudniej niz z posrebrzanym więc wywijaski nie są idealne,wręcz krzywe ![]() ![]() ![]() No i zdjęcia...zmora jakaś ![]() ![]() Fasetowane krople onyksu, noc kairu i srebro próby 930 i 999. Edytowane przez kasia_kati Czas edycji: 2009-12-09 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
aż tak kiepsko,że nikt nie ma ochoty komentować ????
no szkoda bo nawet krytyka jest potrzebna, bo motywujaca do dalszej pracy i poprawy ![]() no i nie ukrywam,że bardzo przydały by sie jakieś rady z Waszej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego kiepsko? Nie jest źle. Jedyne co bym zmieniła to ten zamotany kłębek na dole. Mam wrażenie, że na jednym kolczyku jest go więcej? A tak to praca zgrabna, tylko srebro na Twoich fotkach strasznie po oczach daje
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Bardzo wdzięczne te wrapki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
ostatnie wrapki zgrabne jak pisaly dziewczyny choc z bliska widac ze drut troche zmasakrowany - niestety srebro jest sporo twardsze od miedzi (choc to zalezy od sklepu i stopu..)
przejrzalam jeszcze wczesniejsze prace i najbardziej spodobal mi sie komplet koleczek z pierwszego wrzutu - niedlugo bedziesz takie cuda tworzyc w srebrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
dzięki za odwiedziny i komenty
![]() no to fakt ,że srebro twardsze ,stąd trudniej było poradzić sobie z wywijaskami, a oksyda jak najbardziej ,tylko dopiero na dniach ją zamówię, i będzie na bank zoksydowane, bo rzeczywiści bije wręcz po oczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.