![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ciuchy, buty, biżuteria i kosmetyki
Tylko przesyłki rejestrowane!!!!
Odpisuj u mnie, a ja odpiszę u Ciebie ![]() Ostatnio straciłam sporo na wadze, wymieniam ciuszki głownie w rozm. L, niektórymi nawet nie zdążyłam się nacieszyć i ponosić.. Szukam: biżuteria najchętniej pozłacana, ciuchy rozmiar S-M buty 39-40, stopa 25,5cm różne dodatki mogę wymienić 1 rzecz na kilka i odwrotnie, również np. ciuchy na kosmetyki (i odwrotnie ![]() Ciuchy: 1. Dżinsy, rurki, rozmiar L (40), bezfirmowe, rozciągliwe z lycrą, mało noszone, w bardzo dobrym stanie, szerokość w pasie obniżonym 43cm, długość nogawki od kroku 85cm, szerokość w udzie przy kroku 27 cm, 2. Rurki Terranova brązowe, rozm. L, założone dosłownie 2 razy, trochę się rozciągają, pas obniżony 44cm, długość nogawki od kroku ok 90cm, szerokość w udzie przy kroku 28 cm, 3. Spodnie w paseczki George, mniejsze, rozmiar 10 (38), zdjęcie w 2 poście, 4. Czarna kurtka/grzybek, albo żakiet Select, rozm. 12 (40), krótka, rękawy 3/4, zdjęcie rozjaśnione, 5. Koszula z bufiastymi rękawami, w paseczki, New look rozm. 10 (38), rozciągliwa, ma szlufki na pasek wymienione 6. biała koszula Orsay, zapinana na zamek z boku, zakładana przez głowę, brak rozmiaru, moim zdaniem duże M-L, rękaw 3/4, 7. bluzeczka w kropki A wear, cytrynowa, rozm. 12 (40), z boku zapinana na zamek, zakładana przez głowę, 8. bluzka, narzutka Rave, rozm. L, wymiary uniwersalne, ona jest wiązana w pasie, całkowita długość rękawa od pachy ok. 56cm, długość bluzki ok. 50cm, szerokość przy max związaniu ok. 45cm 9. polar Old Navy, żółty z szarym, rozm. z metki XL, moim zdaniem L, 10. Brązowa spódnica H&M LOGG, rozm. 40, pas (obniżony) 41cm, długość 59cm, biodra około 50cm Buty: 1. Trampki Faith, rozm. 39 (6), idealne na stopę 25cm-25,5cm, długość wkładki wewnętrznej 25,5cm, 2. Musztardowe peep/open toe, bardzo popularne na allegro. Rozmiar z buta to 40, ale jest to 39, długość wkładki w najdłuższym miejscu 25cm, wysokość obcasa 8 cm, buty są NOWE, tylko mierzone, niestety opis aukcji był nieprecyzyjny i kupiłam za małe, nad czym ogromnie ubolewam.. wymienione 3. klapki PEPE JEANS na koturnie, z miękką wkładką w okolicy podbicia stopy, widać na zdjęciu, rozmiar 40, długość wkładki w najdłuższym miejscu 2cm, ale będą najlepsze na stopę 26cm, obcas 9,5 cm, używane bardzo mało, stan bardzo dobry, Biżuteria: 1. komplet brązowy, kolczyki i korale, 2. komplet turkusowy, kolczyki, wisiorek, bransoletka, 3. bransoletka i pierścionek z cyrkoniami, 4. kolczyki, posrebrzane koła, Kosmetyki i dodatki: 1. Lakiery: - Hean mega colour, ciemny fiolet, nr 426, 1 raz użyty wymienione - Essence pure beauty, 01 naked truth, 8ml, użyty 2 razy wymienione - Eveline Colour Show, seria chocolate, kolor hot chocolate, 10ml, 2 razy użyty - Sally Hansen Diamond Strength, 13ml, kolor Brushed, stare złoto, 13ml, użyty 2 razy - Bell fashion Colour, kolor 301, ciemna perłowa zieleń, 11 g/r, użyty 1 raz wymienione 2. korektor Rimmel Recover, najjaśniejszy odcień, prawie nowy, użyty około 3 razy, wymienione 3. puder AvonCynthia Rowley, personal match, zużycie minimalne, pudełko lekko uszkodzone, ale się zamyka, 4. dwa cienie Sensique, praktycznie nowe, tylko testowane, wymienione 5. My secret cienie z limitowanej serii GOLD, mało używane, wymienione 6. Garnier samoopalacz do jasnej karnacji, zostało ok. 90%, ale ma problemy ze sprayem, czasami nie chce pompować, dla kogoś kto lubi stosować samoopalacze nie powinien to być problem, u mnie stoi nieużywany, ważny 04.2010 wymienione 7. Nafta kosmetyczna z biopierwiastkami Anna, ważny 08.2010 8. błyszczyk Pierre Rene, beżowy, z serii kolagenowej, powiększającej usta, użyty 2 razy, niestety nie mój kolor, 9. różowa apaszka, gratis z Yves Rocher, nie odpakowana, nie mój kolor ![]()
test pędzli For Your Beauty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post35780926 Edytowane przez erzebet Czas edycji: 2010-01-08 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuchy, buty, biżuteria i kosmetyki
fotki cd:
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za niego?
6. Garnier samoopalacz do jasnej karnacji, zostało ok. 90%, ale ma problemy ze sprayem, czasami nie chce pompować, dla kogoś kto lubi stosować samoopalacze nie powinien to być problem, u mnie stoi nieużywany, ważny 04.2010 i za niego? - Bell fashion Colour, kolor 301, ciemna perłowa zieleń, 11 g/r, użyty 1 raz bardzo mi zależy długo tego szukałam. Edytowane przez MaliciousGirl Czas edycji: 2010-01-01 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos za brazowe rurki?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
poprosze wymiary:
Dżinsy, rurki, rozmiar L (40), bezfirmowe, rozciągliwe z lycrą, mało noszone, w bardzo dobrym stanie, 2. Rurki Terranova brązowe, rozm. L, założone dosłownie 2 razy 8. bluzka, narzutka Rave, rozm. L, 10. Brązowa spódnica H&M LOGG, rozm. 40, podobaja mi sie tez klapki i bizu brazowa i ta z cyrkoniami ale czekam na wymiary ciuszków |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tak to jest M. Ja mam 175cm także dla niższych osób będzie prawdopodobnie dłuższe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cos za
1. Dżinsy, rurki, rozmiar L (40), bezfirmowe, rozciągliwe z lycrą, mało noszone, w bardzo dobrym stanie, lub 2. Rurki Terranova brązowe, rozm. L, założone dosłownie 2 razy lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1262374601 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1262374601
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za 2. Musztardowe peep/open toe, bardzo popularne na allegro. Rozmiar z buta to 40, ale jest to 39, długość wkładki w najdłuższym miejscu 25cm, wysokość obcasa 8 cm, buty są NOWE, tylko mierzone, niestety opis aukcji był nieprecyzyjny i kupiłam za małe, nad czym ogromnie ubolewam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
aaano, niestety nie
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
hej cos za Dżinsy, rurki, rozmiar L (40), bezfirmowe, rozciągliwe z lycrą, mało noszone, w bardzo dobrym stanie, szerokość w pasie obniżonym 43cm, długość nogawki od kroku 85cm, szerokość w udzie przy kroku 27 cm?
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1262374798 - naszyjniki i kolczyki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1262374798 - jaki to rozm.? 2 razy rurki ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Musztardowe peep/open toe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
rozmiar kamizelki z metki to 18
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za lakiery i cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej, nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za żółte butki ??
Jaki to rozmiar ?? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1262374798 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a podaj jeszcze stan w cm z przodu i tyłu spodni, bo nie cierpię biodrówek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1262374601
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
aha a nic innego Ci się nie podoba oprocz legginsow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
niestety nic:<
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
oj raczej nie , no to nic trudno pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.