|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
czarne mydło afrykańskie, pielęgnacja Clinique, minerały EDM, LaurEss, Lucy i inne
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
Witajcie Wizażanki! Zasady obowiązujące w tym wątku:
Na szaro- wymienione Na zielono- dokładka Poszukuję, tylko konkretnych kosmetyków, nie chcę chomikować niepotrzebnych kosmetyków- bo mam ich za dużo. Oto moja wish-lista: 1. płyn do demakijażu oczu dwufazowy, 2. bluzka sportowa Nike, Adidas, Reebok tylko usztywnianą w biuście. 3. peeling gruboziarnisty do ciała, peeling myjący do ciała, 4. większe ilości hydrolatu oczarowego, 5. naturalna pielęgnacja, 6. maska do włosów, 7. maska do ciała, 8. mgiełka do włosów, 9. spray unoszący włosy u nasady, 10. Perfumy- Lolita Lempicka oraz Escada Sunset, Escada S. DOKŁADKA 1. Intensive Eye & Fine Line Cream- Earthen Glow Minerals- krem pod oczy, o fajnej jogurtowej konsystencji, zostało około 45%. Przetrzymywany w lodówce. 2. Próbki: -Bioderma Sebuim Gel Commant- złuszczający żel do mycia twarzy -Bioderma Atoderm PO zinc -Clarins Creme Douceur Jour - delikatny krem na dzień do skóry wrażliwej, - Avene Creme Pour Peaux Intolerantes - delikatny krem przeznaczony do pielęgnacji cery nadwrażliwej lub podrażnione. WYMIENIĘ: 2. Czarne mydło afrykańskie z Coastal Scents- odłamię 1/8. Przeznaczone do pielęgnacji skóry tłustej i mieszanej. Jest świetne, sama używam na co dzień, mydło jest dosyć duże, sama go nie zużyję, dlatego się podzielę http://www.coastalscents.com/cfwebst...black-soap.cfm3. Clinique- zestaw do pielęgnacji twarzy 3 STEPS opakowania pełnowymiarowe, zużycie na zdjęciu, oddam cały zestaw, który zawiera -mydło, -mild clarifying lotion (płyn oczyszczający, rozświetlający skórę twarzy, kod C25) oraz -dramatically different moisturizing gel przeznaczony do cery tłustej, wersja w tubie, zużycie widoczne na zdjęciu. (kod H58) 4. Clinique- miniaturki, tylko testowane: dramatically different moisturizing lotion- kod P39 oraz clarifying lotion clarifiante- kod B69 6. Essence Termoaktywny peeling do stóp z serii Show Your Feet- zużycie na zdjęciu. 7. Essence kredka Long Lasting ciemny brąz- tylko testowana, świetne recenzje na KWChttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ka-do-oczu.htm 8. Essence błękitny cień essence z limitówki Down on the beach użyty kilkakrotne. 10. Essence lakier do paznokci z limitówki Moonlight- kolor into the night. Tylko przetestowany, trzymany w lodówce. 11. Essence Trio Glitter set z limitówki moonlight. 12. Essence Korektor essence- korektor w pędzelku stay natural 01 soft beige zużycie- kupiony pół roku temu- mógł trochę wyschnąć, dlatego dodam jako gratis. 13. SODA-LICIOUS NATURISTICS lip gloss o smaku kiwi. 19. Biosilk Hydrating Shampoo- minautrka 21. Essence Pure Skin- delikatny peeling z mikrogranulkami, nie zawiera SLS, użyty 2 razy, kupiony w lutym tego roku, kod: 927024. 23. Nafta kosmetyczna do pielęgnacji włosów, zapobiega elektryzowaniu, ułatwia rozczesywanie i modelowanie włosów. Data ważności 09.2010 24. PŁYTY Z ĆWICZENIAMI Z SHAPE'A 1. Striptease Aerobic część 1 i 2, 2. Taniec brzucha, 3. Twój osobisty trener, 4. Zgrabna pupa i smukłe uda, 5. Płaski brzuch, 6. Bollydance, 7. Program na jędrne ciało. >>>MINERAŁY PEŁNOWYMIAROWE<<< 25. LUMIERE- Light Beige formuła VV XXL Jar- zużycie nie większe niż 5% (tylko za Lolitę Lempicką bądź Escadę). 26. LAURESS- Fantasic Finish Light- zużycie około 5% (zamienię jedynie jw). 28. EDM- róż Best Friends zostało około 50% (bez dodatku LL) 30. EDM korekotr Aussie Perk Me Up- zostało około 50%, sprawdza się świetnie jako rozświetlacz. >>>PRÓBKI MINERAŁÓW<<< 32. CORY MINERALS (niewielkie sample w strunie) 1. Pale Beige 2. Ivory Beige 34.LAURESS- SAMPLE W SŁOICZKACH 1. Gentle Neutral- formuła Elemental, 2. Gentle Ivory- formuła Minimalist, 3. Delicate Ivory- formuła Elemental (próbka w strunie), 4. Sun Sheen- brązer, niewielka próbka w strunie. 35. COASTAL SCENTS: 1. Semi Mate Mica 2. Sericite Mica 3. Duża odsypka pudru ryżowego (odsypka wielkości pełnowymiarowego opakowania z EDM) http://www.coastalscents.com/cfwebst...ice-powder.cfm 4. Silica Powder- niewielka odsypka. 36. EVERYDAY MINERALS: 1. Róż Coffee Break- wielkości sampla w strunie, 2. Róż Homework- wielkości sampla w strunie, 3. Róż nick-nack (odsypka do struny, dowolna ilość) 4. Róż soft touch (odsypka do struny do sampla) 5. Brązer soft bronzer (face bronzer)- odsypka do struny, dowolna ilość 6. Róż come what may- odsypka do struny, dowolna ilość 7. Viki's Radiant Creation Lucent Powder (odsypka do struny, dowolna ilość) 8. Natural Reflections Cool Pink finishing powder (odsypka do struny, dowolna ilość) 9. Cień greeting Card- sampel w słoiczku (zostało około 90%). 37. LUMIERE- STRUNA 1. Innocence all over color S&B Bar 38. BIOCHEMIA URODY- Bambus-spora odsypka w strunie 39. Szczotka do włosów H&M, nowa nigdy nie używana, brakuje jednego elementu (widoczne na zdjęciu). 40. Kolczyki H&M duże kółka wyrób srebrnopodobny. 41. Łańcuszek na rękę- wyrób srebrnopodobny. 42. Kolczyki czarne- wyrób sredrnopodobny. 43. Kolczyki z dużymi kryształkami z H&M. 44. Torebka brązowa- wyrób skóropodobny, posiada dwie przegródki. Oddam za drobiazg. 45. Biały pasek skórzany z H&M- rozmiar L. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-07-29 o 08:10 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: czarne mydło afrykańskie, pielęgnacja Clinique, minerały EDM, LaurEss, Lucy i i
zdjęcia
Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-06-26 o 15:03 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: czarne mydło afrykańskie, pielęgnacja Clinique, minerały EDM, LaurEss, Lucy i i
wymienione:
1. Eathen Glow Minerals- płatki z kwasami AHA, stężenie 7,5%, zostało około 25 sztuk. 5. Essence Bibułki matujące z zieloną herbatą z serii pure skin- zostało około 40 z 50. 9. Essence cień do oczu z limitówki moonlight- sparkling dawn- delikatny róż, użyty dwa razy. 14. Żel do mycia twarz Nivea Visage do cery normalnej i mieszanej, zostało około 15%, kupiony w zeszłym roku. 16. Ziaja Nuno- krem antybakteryjny. Zużycie 10%, zostało 90%. Data ważności 11.2010r. 17. Dove Mleczko do ciała do suchej skóry miniaturka 50 ml. 18. Płyn do kąpieli Dove z ekstraktem z jaśminu- przywieziony z Niemiec- mogę odlać do 250 ml. Świetny zapach, super się pieni- bardzo wydajny. http://www.beautyspion.de/dove-entsp...olz-und-jasmin 20. Biosilk Thickening Conditioner- odżywka, miniaturka 22. Joanna- mgła do stylizacji włosów, zużycie widoczne na zdjęciu, data ważności 10.2010, 27.EDM- róż Snuggle zostało około 60% (bez dodatku LL). 29. EDM- Dusty Miller lucent powder zostało około 95%. >>>PRÓBKI MINERAŁÓW<<< 31. BLUSCHE (sample w strunie) 1. French vanilla full- matte foundation 2. Vanilla latte full- matte foundation 33. LUCY MINERALS (w strunie, stara formuła): 1. fair formuła Light, 2. fair formuła oryginal, 3. light formuła Light, 4. cream formuła oryginal. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-06-26 o 15:05 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
czy znalazlabys cos u mnie?
mnie interesuje odlewka plynu dova jasmin i kilka sampli mineralnych, tylko musze popatrzec na kolorki
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
mam płyn dwufazowy Kanebo ( real foto w wątku--co prawda zamknełam go , bo szykuję się do założenia nowego ) interesują Mnie wstępnie -- Eathen Glow Minerals- płatki z kwasami AHA, stężenie 7,5%, zostało około 25 sztuk. czarne mydło i coś z minerałów --muszę przejrzeć na spokojnie jakich próbeczek nie mam. ania
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
31. BLUSCHE (sample w strunie)
1. French vanilla full- matte foundation 2. Vanilla latte full- matte foundation 1. fair formuła Light, 2. fair formuła oryginal, 3. light formuła Light, 4. cream formuła oryginal. coś u mnie? Najbardziej zależy mi na luśkach nr 1 i 3 . |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za minerały?
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz coś? |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za biosilk miniaury, plyn dove, mydlo afrykanskie, lakiery do paznokci, nafte ??
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatecznie interesuje mnie:
3. Twój osobisty trener, 5. Płaski brzuch, bibułki miniaturki biosilka odlewka płynu dove 28. EDM- róż Best Friends zostało około 50% (bez dodatku LL) 5. Brązer soft bronzer (face bronzer)- odsypka do struny, dowolna ilość 4. Róż soft touch (odsypka do struny do sampla) 9. Cień greeting Card- sampel w słoiczku (zostało około 90%). co byś za to chciała?
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
27.EDM- róż Snuggle zostało około 60% (bez dodatku LL).
28. EDM- róż Best Friends zostało około 50% (bez dodatku LL) 29. EDM- Dusty Miller lucent powder zostało około 95%. może coś u mnie za któryś z tych minerałów mój wątek ->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425921 mam Vatikę jak Cię interesuje z naturalnej pielęgnacji
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na spróbowanie 1-2 razy pozostało i kremu oczyszczaąco-rozświetlającego z NP. Mogę odlać oliwki Hipp. Mam też na 1-2 użycia maseczki morskiej z BU. W watku mam peeling enzymatyczny.
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
hejka,
może znajdziesz coś u mnie za: Clinique- miniaturki, tylko testowane: dramatically different moisturizing lotion- kod P39 oraz clarifying lotion clarifiante- kod B69 Essence cień do oczu z limitówki moonlight- sparkling dawn- delikatny róż, użyty dwa razy. |
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cała Nowa oliwka Hipp olej kokosowy Efavit i hydrolat geraniowy za: płatki z kwasami AHA i biosilk miniaturka odżywki, mydełko 1/4 CS i różowy cień essence ![]() Może coś dobierzesz?
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-06-05 o 12:16 |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
dziubaczku
![]() proponuję: JA: Olej kokosowy efavit niecała połowa hydrolatu geraniowego Oliwka Hipp NOWA Na spróbowanie krem pod oczy z NP TEN Ty: płatki z kwasami AHA biosilk miniaturka odżywki mydełko CS mniejsza część na spróbowanie różowy cień essence Jeśli Ci pasuje to czekam na PW
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.