![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
♥Same konkrety za konkety: xxs, xs, s♥Witam Was Kochane w moim kolejnym wątku! Rzeczy na czarno- rzeczy dostępne Rzeczy na fioletowo- rzeczy zarezerwowane Rzecz na szaro bądź rzeczy usuwane- rzeczy, których nie mam 1. Wymieniam się na same konkretne rzeczy. Chętnie oddam więcej ciuszków czy kosmetyków za jedną rzecz z wish listy. 2. Odpisuję wyłącznie w tych wątkach w których znajdę coś interesującego. Jeśli nie znajdę nic u danej osoby odpisuję u siebie w wątku. 3. Często pytam o dokładne wymiarki czy dodatkowe zdjęcia. Ty możesz uczynić to samo względem mnie 4. Wszystkie moje ciuszki są w stanie idealnym lub bardzo dobrym. O ewentualnych wadach informuję. Tego samego spodziewam się po Tobie. 5. Nie wymieniam się na siłę, mogę być wybredna 6. Kto ma mniej przekupek ten wysyła paczkę pierwszy 7. Ciuszki wysyłam uprane i pachnące, nie prasuję ich- tego samego oczekuję od Ciebie Moja wish lista - perfuma z wyższej półki - nowy róż i/lub bronzer - ciekawe chusty, szaliki - karmelowa torba mieszcząca a4 - karmelowy, beżowy płaszczyk na okres jesienno-wiosenny - zwykła "mała czarna", najlepiej tuba, bandażowa, o prostym kroju - krótkie spodenki z podwyższonym stanem, najlepiej jeansowe - różne spódnice ołówkowe w kolorze innym niż czarny - biżuteria retro, stara, lub stylizowana na starą (za kamee oddam naprawdę wiele) - lokówka o dużej średnicy - jeansowa kurtka czy bolerko - torebka na bigiel ( za taką mieszczącą a4 oddam dużo) - wszelkie ciekawe, krótkie, modne sukienki, które można nałożyć na codzień i mniejsze święta (nie chodzi mi o taki 'weselne') - asymetryczna tunika bądź sukienka - fajny, NOWY strój kąpielowy - kobiece pastelowe, beżowe, miętowe bluzki i tuniki Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-09-20 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♥Same konkrety za konkety: xxs, xs, s♥
- Nowa, świetna kopertówka Troll. Nie wiem czy chcę oddać. Nie mam do czego nosić dlatego zastanawiam się nad wymianą
- Świetna sukienka. Wykonana z ciekawego, białego materiału przetykanego złotymi nićmi. W pasie tasiemka do zawiązania (dla podkreślenia talii). Sukienka cudownie eksponuje nogi i biust. Bardzo ładne satynowe wstawki. Idealna na wszelkiego rodzaju bale, połowinki, wesela, studniówki. Rozmiar S, była bodajże skracana z M (wymiary na życzenie). - Cudowna, zjawiskowa sukienka o kroju "bombki". W pięknym, intensywnym fioletowym kolorze z cyrkoniową klamrą przy szyji. Fajnie eksponuje zgrabne nogi, ramiona i ładne plecy. Byłam w niej raz na połowinkach. W takiej sukience na pewno zostaniesz zauważona Rozmiar to ok. 36/ 34 (nie ma podanego na metce) - Świetna, nowa tunika w zeberkę (niestety bez metek, bo pospieszyłam się z ich obcięciem). Żółta w czarne aplikacje. Modny zip. Firmy Cropp, rozmiar XS. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-08-03 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
- Kopertówka Oriflame. Odcień srebra złamanego złotem. Raz z nią wyszłam. Ma dołączany krótki pasek na rękę.
- Romantyczna bluzeczka z koronką, na oko XS/S - Fioletowa tuba śmiało eksponująca biust. Rozmiar XS/S - Koszula H&M z działu dziecięcego, na XS/S - Tuba. Rozmiar na metce 8, a więc polskie XS/S. Z tyłu można zawiązać sznureczki w kokardę. - Torebka Atmosphere. Słodka, w modnym pudrowym kolorze - Bokserka w wiśnie - Morelowa bokserka XS/S - Niebieski top na ciekawych, plecionych ramiączkach. Na oko XS/S Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-09-22 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
- Tunika z kolorowymi kamykami. Fajnie wygląda z legginsami i rurkami. Nie wiem czy chcę oddać.
- Bokserka w fajny wzór. Nowa, włoska. Własnoręcznie podszyłam koronkę, ale można odpruć. - Sukienka w kwiatki 36/38 - Zegarek Gucci. Mam z wymiany. Poprzednia właścicielka przywiozła go z Egiptu, nie wiadomo czy jest oryginalny. - Czarny T-shirt z ćwiekowym napisem. S, Deep - Różowa bluzeczka z wszytymi wkładkami - Bluzeczka z zalotnym napisem. Rękaw trzy/ czwarte, kolor granatowy. Fajny dekold. Cropp, XS - Białe szorty Terranova - Koszulka super dziewczyny ![]() Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-08-03 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
- Fajna, efektowna, ołówkowa spódniczka. Mam z wymiany, ale okazała się na mnie za duża. Rozmiar S/M. Bardzo oryginalna
- Cudowane buty są wykonane z naturalnej skóry, są bardzo wygodne i dobrej jakości. Chodziłam w nich jedynie po domu, jednak okazały się na mnie za duże. Tak więc z żalem muszę je sprzedać/wymienić. Kosztowały mnie 250 zł. Myślę, że na mniejsze 36 będą także dobre. Za coś mega. Stan: Nowe Materiał: Skóra naturalna Rozmiar: 35 Długość wkładki wew. (cm): 22.00 Wysokość obcasa (cm): 9.00 Rodzaj obcasa: Słupek Kolor: Odcienie szarości i srebra - Srebrna chanelka, nowa - Tunika w modne kwiaty. Rozmiar dziecięcy, ale myślę, że dobra będzie na XS, może małe S. Przy dekoldzie słodka kokardka Długość 74 cm Szerokość w pachach ok. 35x2 cm -Fajna kopertówka. Łańcuszek a'la Chanel - Pudrowo różowa tunika firmy Zara. Rozmiar z metki M, ale to typowe S. Lekko pokosmacona. - Białą bluzeczka. Rozmiar XS/S - Chabrowa spódniczka mini z ćwiekami. Przepraszam, że wygnieciona :P Firma Troll, rozmiar 36, ale myślę, że będzie też dobra na 34. Raz nałożona. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-08-04 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
- miętowo- czarna tunika ze sporym dekoltem
- sweterek z bufkami - kardigan z rękawem 7/8 z ćwiekami DIY od projektantki Filippa K. - Bolerko Orsay (dł. 39 cm, szerokość ok. 37 cm) - Brązowa marynarka wiązana, 36 - dłuższa tunika cekinowa, nałożona raz na sylwestra, wiązana na szyji, bardzo fajna - spódniczka zip z ćwiekami w kolorze kobaltowym, założona raz- za coś mega - nowe okulary - srebry wisiorek z ogromnym, błękitnym kryształem - biała marynarka - Kardigan S/M, Mark&Spencer, mam z wymianki, ale jest za duży Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-08-05 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Biżuteria hand made, wszystko nowe - kolczyki z onyksem, srebrne bigle - naszyjnik z muszlą naturalną - ażurowe, drewniane, lekkie kolczyki - -//- - zakładka do książki z kryształkiem Swarovski - zakładka do książki ze Swarovskim i Hello Kitty - zakładka z jaspisem - kolczyki ze szkłem weneckim - zakładka z ceramiczną matrioszką Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-11-19 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
- Nowa, z papierową metką bluza Tally weijl, najnowsza kolekcja, bufki, a'la koronka w kapturze, S, za coś fajnego
- Fioletowy kardigan (kolor przekłamany), rozmiar z metki XL/L, ale to M-ka - Fajne rurki, nałożone 2 razy - Retro torebka w fajnym, turkusowym kolorku - Nowa bluzeczka z żabotem, cielisty, beżowy kolor, rozmiar 34, stylizowana na retro. Za coś fajnego - Nowa, z papierowymi metkami, biała kamizelka. Jest bardzo ciepła, rozmiar S - Różowa bluzeczka, M - Panterkowy nietoperz S/M - Zielony płaszczyk wiosenno-jesienny, rozmiar XS/S. Jest śliczny, więc wymienię za coś mega Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-09-21 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
- Delikatna bluzka, XS/S, wiązanie z tyłu
- Tuba, XS/S, wiązanie z tyłu - Tuba metaliczna, Terranova, M, ale to raczej XS/S - S - Cropp, XS/S - Długa, dzianinowa tunika - Torebka Reporter - Nowy, nienoszony pasek - Błyszczyk z drobinkami, konturówka bordowa i kredka czarna Chanel Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-09-22 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
- Oferuję sukienkę, którą miałam na sobie w dniu mojej studniówki (i tylko wtedy
![]() - Śliczna, efektowna bombka z kryształkami. Kolor intensywnie różowy, aparat przekłamał go. Z tyłu skrzyżowane ramiączka, rozmiar 36, ładnie eksponuje dekold. - Śliczna sukienka, idealna na studniówkę czy połowinki. Rozmiar 36. Świetnie leży na sylwetce. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-11-19 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- Romantyczna bluzeczka z koronką, na oko XS/S Niebieski top na ciekawych, plecionych ramiączkach. Na oko XS/S - Zjawiskowa metaliczna tuba firmy Terranova o kroju delikatnej bombki. Rozmiar S, ale na XS także będzie dobra. Dałam za nią dużo, więc jeszcze nie wiem czy chcę ją oddać, ale można kusić. Wygląda jak nowa - Różowa bluzeczka z wszytymi wkładkami
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za:
- Świetna sukienka. Wykonana z ciekawego, białego materiału przetykanego złotymi nićmi. W pasie tasiemka do zawiązania (dla podkreślenia talii). Sukienka cudownie eksponuje nogi i biust. Bardzo ładne satynowe wstawki. Idealna na wszelkiego rodzaju bale, połowinki, wesela, studniówki. Rozmiar S, była bodajże skracana z M (wymiary na życzenie). - Torebka Atmosphere. Słodka, w modnym pudrowym kolorze - Tunika z kolorowymi kamykami. Fajnie wygląda z legginsami i rurkami. Nie wiem czy chcę oddać. oddam sporo ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za kopertowke trol?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za tunike cropp z zipem i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1280837287 ?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos za bialy zegarek??
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za zegarek Gucci?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1280837287 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1280837287
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
a mogłabym prosić o długość tych bluzeczek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280836633 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1280911945 oraz wymiary białych szortów terranova
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się te dwie rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1280836341 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280911945 tylko prosiłabym o wymiary spódniczki ![]() sukienki pewnie za bikini nie zechcesz oddać, może znajdziesz u mnie coś więcej ![]() jesli tak to wymiary sukienki tez proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś za spódniczke zip?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ciężko podać rozmiary bikini bo jest wiązane wszędzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.