![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kucyków Pony, Barbie, Butów r. 40 - oddam za to markowe rzeczy :)NIEAKTUALNE !! SZUKAM TYLKO TEGO CO WYMIENIONE W WĄTKU !! Nie proponujcie mi ciuszków w rozmiarach S - noszę L/XL !! Szukam tylko markowych rzeczy. Będę wdzięczna za konkretne propozycje ![]() Za coś czego pilnie szukam, oddam to co w tym wątku i kosmetycznym + poszukam poza wątkiem jak trzeba ![]() Za coś, co mi się bardzo spodoba, oddam sporo moich rzeczy ![]() SZUKAM: 1. Oryginalnych My Little Pony i Barbie !! Tylko tych pełnowymiarowych z włosami, nie szukam miniaturek całych z gumy. Za inne kucyki i lalki dziękujemy. - Pony: głównie szukamy pomarańczowego Scootaloo oraz fioletowej Cheerilee, a także akcesoriów, pojazdów i budynków z Ponyville - Barbie: głównie szukamy ubranek, akcesoriów, koników dla Barbie i auta 2. Krem do BIUSTU - dobry krem do biustu, najchętniej Sampar, ale nie tylko ![]() 3. Butów na jesień/zimę r. 40 !! - markowe kozaki lub botki - tylko na obcasie - min 4 max 10 cm - najlepiej skórzane - najlepiej czarne lub szare - chętnie z ćwiekami i frędzlami - może być styl militarny - w załącznikach to co lubię najbardziej - P.S. Można także kusić Torbami w tym stylu 4. Tunik r. 40/42 !! - markowe... tak, mam na tym punkcie hopla - tuniki najlepiej do pół-uda, z dekoltem, najlepiej sporym, z wcięciem w talii 5. Cała reszta poszukiwanych ![]() - Helena Rubinstein, Collagenist i Color Clone - Cieni MAC - tylko wkładów do PALET oraz róże i rozświetlacze - 5 Diora - chętnie zimne fiolety i błękity, bez linerów - Clinique, maczki - jasne - Smashbox, puder Halo light oraz bronzer Halo - MUFE, puder HD - Dr. Brandt, pielęgnacja Poreless (nawilżający na dzień, oczyszczający na noc, vacum) - Estee Lauder, Advanced Night Repair Dziewczyny, oddam pół wątku za dobre kadzidło ![]() Najbardziej szukam tego co TU (klik!) zaznaczone 2 gwiazdkami (**) ![]() Również bardzo pożądam: - Nina Ricci, Belle de Minuit - Nina Ricci, Les Belles, Delice d'epices?!... - Lubin, Idole - Scents of Time - Pyxis - Kilian, Straight to Heaven, White Cristal - Shiseido, ZEN - Van Cleef & Arpels, Feerie EDP - Banana Republis, Rosewood - Narciso Rodriguez, For Her EDP A także mniej pilnie: - Carla Fracci, Salome - Annick Goutal, liczne cuda w tym Mandragore - Serge Lutens, Cedre - Serge Lutens, Daim Blond - L'Artisan, Ambre Fetish - Giorgio Armani, Armani Prive, Ambre Soie - L'Occitane, Amber - L'Occitane, Eau d'Iparie - Micallef, Ananda i wiele innych - Tom Ford - Black Orchid - Molinard, Habanita - CK, Euphoria EDP - Rochas, Alchimie - Rochas, Byzance - Vivienne Westwood, Boudoir - The Different Company, Sublime Balkiss ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-11-05 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kucyków Pony, Barbie, Butów r. 40 - oddam za to markowe rzeczy :)
Do wymiany:
1. Czarna torba, duża, kupiona w sklepie Venezia - część skórzana (kieszenie, klapy), reszta to materiał, stan idealny - TYLKO ZA EXTRA BUTY 2. Torba Mango z piórkami - bardzo zadbana, w stanie bdb - TYLKO ZA EXTRA BUTY 3. Szkatułki na biżuterię Avon - nowe, dodam do wymiany 4. Portfel damski i męski Avon - nowe, dodam do wymiany 5. Kozaki Kazar - 39/40, stan bardzo dobry, kilka razy założone, za ciasne w łydce - raczej na chudą nóżkę, jedynie fleki do wymiany niedługo będzie trzeba wysłać ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-09-22 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. NOWA, jeansowa spódnica Tatuum - 38 - tylko zerwane metki, nigdy nie założyłam
2. Szmizjerka Promod- r. 38, ale i na 40 może być, stan idealny, bardzo mało noszona, 'wyrosłam' z niej ![]() 3. Kurteczka Mango- r. 38 - ale duże 38, spokojnie i na 40 się nada, nowa, chyba gdzieś jeszcze mam metki 4. Bandażówka H&M - r. 42, nadal nigdy jej nie założyłam, chyba czas oddać - xOlivia 5. Sukienka H&M - r. 38, raz założona, czarna, wiązana na szyi 6. Nowa, z metkami, sukienka Asos - r. 14 UK - dół cały czarny, góra kremowa - TYLKO ZA EXTRA BUTY - Allegro 7. Nowa, tunika Asos - r. 14 UK - TYLKO ZA EXTRA BUTY 8. Spódnica Mothercare - ciążowa, ale ja ją nosiłam także po, ma zwężacze 9. Spodnie River Island - UK14/40, czarne jeansy, biodrówki, rozszerzane nogawki 10. Sukienka Marks & Spencer - 38 ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-07 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Szara bluzka C&A - Yessica - M, założona raz
2. Tunika Promod - nowa, nigdy nie założona 3. Bluzka Camaieu - stan bdb 4. Wiązana na szyi George 5. Z długim rękawem Grey Wolf - 38, jak nowa 6. Sweterek Esprit - 38, raz założony, stan idealny 7. Sweterek Tunika NEXT - stan bdb 8. Czerwony sweterek Carry 9. Nietoperze Pimkie - fuksja i granat, stan dobry 10. Mgiełka Monnari - raz założona, niestety miała wypadek, lekko szew puścił, do zszycia ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-09-22 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Cekinowa bluzka Rivier Island - 40, 2 razy założona
2. Czarna bluzka Rivier Island - stan bdb 3. Mgiełka Promod - stan bdb 4. Niebieska George - stan idealny, założona 2-3 razy 5. Bluzka H&M - 38, nowa bez metek, nigdy nie noszona 6. Bluzeczka na ramiączkach Villa- 38, nowa bez metek, nigdy nie noszona 7. Bolerko Crop- 38, raz założone 8. Żakiecik Clock House - 38, nowy bez metek, nigdy nie noszony 9. Bolerko w panterkę - nowe, muszę spisać markę bo nie pamiętam 10. ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-09-23 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ja mam dosc sporo barbi :p i ciuszkow i dodatkow, jutro zrobie zdjecia jesli cie uzywane interesuja [oczywiscie nie byly kapane ani nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam na zbyciu lalkę Barbie, jest w stanie dobrym, blondynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1285006875 ? mam buty 40 z cwiekami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
5. Bandażówka H&M - r. 40, ale i na 42 się nadaje, nadal nigdy jej nie założyłam, chyba czas oddać
7. Nowa, z metkami, tunika Asos - r. 14 UK coś u mnie?? ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
3. Szkatułki na biżuterię Avon - nowe, dodam do wymiany ?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jutro postaram się o zdjęcie
![]() a chciałabym hmmm coś fajnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1285006875 zobacz tez perfumy ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe mango
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
mam miliony kucyków pony i lalek, więc jakby co - zgłoś się.
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
jak sie okazalo, z kuzykami bedzie gorzej, bo wszystkie zabrala mi kuzynka, ale mam do nich jeszcze sklepik. wiec poki co pokaze Ci laleczki. sa w idealnym stanie, nie maja 'skosmaconych' wlosow, niektore z nich maja doczepiane rzesy. mam do nich takze mebelki i oczywiscie ciuszki.
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
mogę Ci oddać ile będziesz chciała + ciuszki za sukienkę asos
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
te które mi się podobają, wymienisz jedynie za ekstra buty, a u mnie znalazłaś jedynie stefanela, więc chyba nic
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1285179363 znajdziesz cos u mnie za nią?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
widzę, że bandażówkę wymieniłaś
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- spoko rozumiem...
![]() |
#29 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Interesuje mnie to: 2. Tunika Promod - nowa, nigdy nie założona - jaki to rozmiar? 6. Sweterek Esprit - 38, raz założony, stan idealny - czy rozm. 40 z dużym biustem się w to zmieści? 2. Czarna bluzka Rivier Island - stan bdb - jaki to rozmiar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.