|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: zimowo - sylwestrowo czyli ciepłe swetry i imprezowe sukienki (2 z h&m) + inne
najpierw sukienki :
1. H&M z falbankami r. 38. Z metką . - nie ma ! wymiary : dł. - 83,5cm paszki - 40cm 2. z H&m z tiulem , dobra na s/ wieksze s - moja sukienka nie ma tego pasa podkreslajacego talii - juz taka kupilam ;/ z metki to bylo 40 ale zostala zmniejszona przez krawcowa - wymienie tylko na cos super - kosmetyki z wishlisty, sukienke mini, cos ze zlota. wymiary: paszki - 41cm pas - ok.33cm dł. całk. - 87-89cm 3. bombka fioletowa 4. bibise koronkowa r. 36 5. melrose - nieuzywana - dobra na s/ male m 6. nowa h&m r. 38 - nietrafiony prezent - nietoperzowata wymiary: kroj kimona! paszki - 56cm w pasie jest gumka, bez rozciagania - 27cm, ale rozciaga sie bardzo mocno dł. przez srodek - 88cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-03-10 o 22:39 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zimowo - sylwestrowo czyli ciepłe swetry i imprezowe sukienki (2 z h&m) + inne
swetry:
1. dłuugi szary sweter swietny na zime r od s do m a moze nawet małe l odpadl jeden guzik ,ale mam go i oprocz tego 1 zapasowy , wycielam metke z firma i nie pamietam paszki - 40cm dł.od ramienia - 72cm rękaw od ramienia - 68cm Jest mocno rozciągliwy, na m będzie lepie leżal niż na np. xs 2. z bon prix - bardzo fajny ,ale kolor mi kompletnie nie pasuje ,ma dołączony pasek 3. reserved m – piękna srebrna bluzka.Ozdobiona cekinami, na siateczce z tyłu jest kilka zaciągnięć – mimo tego jest naprawde rewelacyjna. Dł. 60cm Paszki 38cm 4. czerwony z delikatnymi bufkami Dł. 56cm Paszki – 34cm 5. troll - fioletowy z mieniacymi wstawkami - r. xs ,zdjecie na mnie lepiej oddaje kolor 6. srebrny new look Rozmiar z metki to 12 czyli 38/40 , ale ja nosze s i wygladal dobrze ![]() wymiary: paszki - 36cm dł. od ramienia - 57cm 7. abercrombie and fitch ( o oryginalnosci nie moge nic powiedziec ,bo kupowana na all) - material dosc cienki ,ma malenka dziurke , lekko odbarwiona pod paszkami Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-02-23 o 20:23 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
nowe z wysokim stanem r. wg mnie xs wysokosc stanu do szwu niecale 37cm szerokosc nogawki na dole 15 cm dl calkowita 115cm nogawka wewn. 78cm szer. na samej gorze - 30cm szer. w miejscu gdzie koncza sie kieszenie - 41cm szer. gdzie sie zapina 2 guzik - 35cm denim_co r. 36/38 Pas - 36cm wys. stanu - 20cm szer. nogawki na dole - 19cm biala plamka z tylu przy szlufce levisy - r. 26 - przy znaczku levisa poszly troche nitki ,trzeba by bylo doszyc , miał naprawiany zamek ,ale czy dlugo pociagnie tego nie jestem w stanie powiedziec, prosta nogawka wymiary : pas - 35cm stan z przodu (do szwu) - 20cm dlugosc calkowita - 99cm szerokosc nogawki na dole - 20cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-04-19 o 19:58 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. turkusowa cropp S
Wymiary: * od pachy do pachy - 49cm * dł całkowita bez kaptura - 55-56cm Dziurka od wewnatrz i zaciagniecie materialu - widac na zdjeciach Kurtka była kupiona jako zimowa ,ale wg mnie jest dobra na lekką zimę ,chyba ze ktos nie marznie tak bardzo jak ja :P Przyda jej sie odswiezenie bo długo leżała w szafie. 2 płaszcz carry Naprawdę ciepły ,dłuższy płaszczyk na zimę rozmiar xs ,na s tez bedzie ladnie wygladal Wada jest zamek ,psuje sie ,wiec mysle ,ze trzeba go wymienic ![]() 3. płaszcz flashlights - mało używany - długi i ciepły , r. S 4. tunika japan style Nowa z metką, ale od nowosci miala delikatne zaciagniecie na rekawie. Material : szyfon. Rozmiar - niby uniwersalny, ale raczej na xs/s/ male m 5. kurtko-marynarka wełniana ETAM idealna na wczesną wiosnę ma małą ciemną plamkę z przodu dobra na rozmiar M Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-03-05 o 21:04 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
koszulka nocna calvin klein
wisiorki Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-03-10 o 22:42 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Buty mojej mamy :
1. nowe koturny - r. z buta 38, ale to raczej 37 , bo są na moją mamę za małe. B. wygodne, swietnie wygladaja na stopie. Dł. wkładki ok 23,7/23,8 - w kazdym razie niecale 24cm 2. Rzymianki z deichmanna (graceland) - r. 38 (typowe 38) - uzywane, nieco zdarte fleki Na wymiane chciałabym coś dla mojej mamy - buty 37/38 na szeroką stopę lub ciuchy r. 38 ew. cos dla mnie w r. xs/s lub kosmetyki z mojej wishlisty. Buty moje r. 36 - szydłowki z kwiatkiem - srebrne - stradivarius Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2010-12-03 o 10:40 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
2 kopertówki na łańcuszku
Szara z łańcuchem[/B] -miesci a4 wysokosc do zapiecia - 29cm calkowita (bez raczek) , gdy torba nie jest zapieta na zamek czyli jak na 1 zdjeciu - 41 cm szer. 45cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-03-07 o 19:03 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
bluzeczka jak japan
raczej na drobną i nie za wysoką osobę ![]() Od pachy do pachy - ok. 30cm , ale sporo się naciąga bo ma z tyłu gumkę długość też zalezy od tego jak sie ureguluje te szelki ,tak jak na fotce ma ok. 63 cm + zblizenie na material z falbankami h&m 38 lipsy koronkowa mini atmosphere r. 38 - cienki material pas - 36cm dł. całkowita z boku - 36cm , a przez srodek - 38cm szer. na samym dole - 40cm koszula heine - bedzie dobra na 36/38 ale bardziej ku 38 Mozna ja wiazac wg uznania, ma sliczne guziki w zebre Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-03-05 o 15:20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. Jasne rurki z zamkami dobrej firmy FOX z metki W36 ,ale na mnie sa nieco za duze wiec obstawiam, ze to M-ka. Wyszlam w nich ze 3 razy, ale jednak za bardzo mi spadaja
Oddam nachetniej za inne jasne jeansy (rurki) lub tregginsy.zarezerwowane , czekam na odp na innym portalu 2. w kratke 3. Czarne z zamkami i fajnymi przeszyciami - to nie jest jeans! dosc cienkie 4. bermudy george - cieple podszewka od wewnatrz jest popruta, ale przy chodzeniu to nie przeszkadza
Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-03-14 o 20:00 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
buty c.d.
Rozmiar 36 1. kremowe koturny - Tylko raz w nich wyszlam ,niestety spadaja mi od nowosci mialy defekt na koturnie (jakby lekkie przetarcie ,ale przy chodzeniu nic nie widac) Wkładka 23cm, wysokosc koturny ok 9,5 cm 2. oxfordy F&F 3. wysokie klapki fiore 4. Irregular choice Wyglądają bajecznie na nodze . Najchetniej wymienilabym na inne buty tej marki albo cos innego z wishlisty + nieuzywane r. 39 (wkladka - ok.25,4cm) skóra ekologiczna czarne Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-04-19 o 20:00 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1291368059
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1291368059 coś u mnie ? bardzo mi zależy
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za meskie wranglery ?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze wszystko przez tą awarie. To może powiedz czy coś Cię interesuje a ja prześle Ci zdjęcia np na e-mail ?
Edytowane przez moniaa5478 Czas edycji: 2010-12-03 o 13:57 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1291368962 ?
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za:
1. H&M z falbankami r. 38. Z metką . wymiary : dł. - 83,5cm paszki - 40cm
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wroca zdjecia to przejrze Wasze watki - ew. dajcie znac jak zalozycie nowy
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę nie znam się na podawaniu wymiarów no ale spróbuję
rękaw: 59 cm (można podwinąć, ma specjalny pasek i guziki) długość koszuli: 62 cm, szerokość: 39 cm. Jeśli jeszcze coś Cię interesuje to pisz proszę
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
podobają mi się koturny. co byś za nie chciała? zależy mi na nich
Edytowane przez love2010 Czas edycji: 2010-12-03 o 14:48 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
wymiarki sweterka
dl ok 55cm szer od pachy do pachy 42cm dl rekawa ok 58cm (mierzone od gory), a od pachy ok 29cm |
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za którąs z tych rzeczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1291368059
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1291368962 moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post23414092 |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
cos za 1. H&M z falbankami r. 38. Z metką .
wymiary : dł. - 83,5cm paszki - 40cm ?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
1. H&M z falbankami r. 38. Z metką .
wymiary : dł. - 83,5cm paszki - 40cm COŚ U MNIE ODDAM CAŁY WĄTEK
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
coś za I sukienke/tunike?
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

bardzo mi zależy