![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kozaczki, botki, oficerki- rozm.-39-40
NIEAKTUALNE
Witam, mam do wymiany 4 pary butów zimowych. Buty są w bardzo dobrym stanie, wszystkie -poza jednymi- założone max. 2-3 razy, zdjęcia robiłam w nocy, przy sztucznym świetle, poza tym buciki są teraz nieużywane, leżą i zbierają kurz, w rzeczywistości wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach. Oczywiście przed wysyłką je wyczyszczę. Oddam je za konkretne rzeczy, więc bardzo proszę nie piszcie "coś u mnie" jeśli nie macie nic z mojej Wish, nie dysponuję chwilowo nadmiarem czasu i szkoda mi go na bezsensowne przeglądanie wątków, w których nic dla mnie nie ma. W zamian szukam tylko i wyłącznie: -krótkiego- max do połowy uda płaszczyka wełnianego na zimę, czarny, szary, biały, albo może czerwony, najchętniej z kapturem, rozmiar L-XL -ładnych sukieneczek-tuniczek do leginsów rozmiar 38-40 -krótkich dżinsowych spódniczek- min. 40 cm w pasie -chętnie przygarnę też różne ciekawe koszulki-bokserki rozmiar 38-40, oraz spodnie dżinsowe proste, lub delikatnie rozszerzane, biodrówki min. 40 w pasie, ALE NIE RURKI -perfum- najchętniej Code, Noa Perle, Dolce Vita, ale można spróbowac mnie skusic innymi ![]() Nic innego mnie niestety nie interesuje. Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2011-03-15 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kozaczki, botki, oficerki- rozm.-39-40
1. Czarne kozaczki, imitacja wężowej skórki, obcas- 8cm. Od wewnątrz na zamek, na zewnątrz ozdobione jakby broszką z dużym kamieniem. Rozmiar 40.
Miałam je na nogach może 2 razy, są w stanie praktycznie idealnym, mają jedynie delikatnie starte fleki, oraz jeden posiada malutką skazę na dole, takie jakby zaciągnięcie, co uwidoczniłam wyraźnie na zdjęciu. Ale w rzeczywistości trzeba wprawnego oka, żeby ją wypatrzec ![]() Oczywiście są trochę przybrudzone i zakurzone na zdjęciach, doprowadzę do stanu idealnego przed wysyłką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
2. Szare zamszowe botki, w kowbojskim stylu, z frędzlami, które można odpiąc- są na zamek, obcas 6 cm. Rozmiar 40.
Stan prawie idealny, założyłam je 2 razy,mają minimalnie starte fleki i jedyną tak naprawdę wadą są otarcia na obcasach, widoczne na zdjęciu, w rzeczywistości są ciemne i nie rzucają się tak w oczy. Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2011-01-07 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
3. Brązowe wysokie oficerki, są w całości wykonane ze skóry, zapinane od zewnątrz na zamek, proste, bez żadnych udziwnień, rozmiar 40.
Są w super stanie, założone 2-3 razy, wymagają jedynie delikatnego odświeżenia, a nie chcę się za to sama zabierac, bo nie mam odpowiednich preparatów ![]() Były bardzo drogie, także muszę za nie trochę pomarudzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
4. Czarne oficerki ze skórzanym czubem, ozdobione u góry klamerką i sznurowane z tyłu, od wewnątrz na zamek, ślicznie wyglądają na nodze, rozmiar 39.
Stan bardzo dobry, były troszkę noszone, delikatnie "zjechane" czuby- wystarczy zapastowac, mają trochę zdarte obcasy, ale jest to widoczne tylko od spodu, podczas noszenia nie widac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podobaja mi sie buciki 2 i 3
chociaz bardziej nawet szare znajdziesz w watkach cos dla siebie? poza watkiem mam taki grzybkowaty plaszczyk tweedowy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-01-07 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
3. Brązowe wysokie oficerki, są w całości wykonane ze skóry, zapinane od zewnątrz na zamek, proste, bez żadnych udziwnień, rozmiar 40. Są w super stanie, założone 2-3 razy, wymagają jedynie delikatnego odświeżenia, a nie chcę się za to sama zabierac, bo nie mam odpowiednich preparatów ![]() Były bardzo drogie, także muszę za nie trochę pomarudzic ![]() lub za: 4. Czarne oficerki ze skórzanym czubem, ozdobione u góry klamerką i sznurowane z tyłu, od wewnątrz na zamek, ślicznie wyglądają na nodze, rozmiar 39. Stan bardzo dobry, były troszkę noszone, delikatnie "zjechane" czuby- wystarczy zapastowac, mają trochę zdarte obcasy, ale jest to widoczne tylko od spodu, podczas noszenia nie widac
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos za zamszowe botki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za 3 i 4 lub chociaz za 4??
---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- w watku mam troche spodni l-ek i inne ciuszki w tym rozmiarze, watek na 1i 2 stronie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za szare botki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za szare botki?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w watku mam tuniczki,sukieneczki również w Twoim rozmiarze, ew zobaczna płaszcze które zaznaczyłam jako nieaktualne(postanowiłam zostawić sobie, ale......)tylko one nie sa wełniane ale może....
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." Edytowane przez sylwianna1985 Czas edycji: 2011-01-08 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
coś za czarne oficerki, szare botki? Mam w watku śliczny kopmlet pastelovy od vero moda w Twoim rozmiarze, ktory idealnie by sie nadawal zamiast sukienki np na wesele/komunię. Spodni jeansowych w Twoim rozmiarze nie mam ale mam dwie pary nowych lnianych jednych srebrnych eleganckich a drugich czekoladowych idealnych na lato.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za brazowe oficerki
?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1294437308 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1294437808 ?
![]() |
#22 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
rozmiar spódniczki to bodajże Lka, ale na pewno ma min. 40 cm w pasie - mogę zmierzyć, jak chcesz
![]() jak widziałabyś ewentualną wymianę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
obydwie pary spodni moge wymienic, tunika sweterkowa jest w trakcie negocjacji i ta sukienka szara tez, dzis mam wyslac dziewczynie wymiarki wiec bede wiedziala czy sie z nia wymieniam czy nie
![]() co do bokserki musze sprawdzic czy nie zostala wymieniona bo nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
na pewno jakoś się dogadamy
![]() no tak szczerze mówiąc to wolałabym płaszczyk zostawić sobie jeśli widzisz u mnie też inne rzeczy i by Ci pasowało ![]() podobają mi się jeszcze dwie te sukieneczki dziewczęce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1291853910 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1291853910 (tylko nie wiem czy aktualne czy nie) jakbyś to widziała? może za brązowy golf czarną tuniczkę na szyję czarną z a la spódniczką na szyję a la wężowa i szarą ze spódniczką i kokardką?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." Edytowane przez sylwianna1985 Czas edycji: 2011-01-10 o 03:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;24235482]3. Brązowe wysokie oficerki, są w całości wykonane ze skóry, zapinane od zewnątrz na zamek, proste, bez żadnych udziwnień, rozmiar 40.
Są w super stanie, założone 2-3 razy, wymagają jedynie delikatnego odświeżenia, a nie chcę się za to sama zabierac, bo nie mam odpowiednich preparatów ![]() Były bardzo drogie, także muszę za nie trochę pomarudzic ![]() chetnie wymienie narzute za te buty, jesli i tobie bedzie pasowac taka wymianka, tylko napisz mi prosze na jaka one sa lydkę, czy na waską czy na szerszej tez sie dopnie zamek? i czy sa czyms ocieplone czy raczej ciensze?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 93% pozyt.
|
Hej
![]() Wymiary w kratke dl calkowita ok 80 cm szerokosc od pschy do pachy 45cm(ale sukienka jest kroju baby doll wiec wiekszy biust sie zmiesci ![]() szerokosc na dole 58 cm Tuniko-sukienka: 0dlugosc ok 70 cm od pachy do pachy: 35 cm szerokosc na dole ok 52 cm Jest to rozmiar uniwersalny, rozciaga sie dosyc mocno. Spodniczka jeansowa. Niestety nie mam jej przy sobie, ale jest to rozmiar L, ja nosze m.l i jest na mnie za szeroka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
zagladnij prosze do starego watku
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.