|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
liczę na pomoc w poszukiwaniach! :)
szukam:
legginsów do kostek (czarne, szare, nude kryjące) long sweterków rzeczy z motywem flagi USA, w barwach Barcelony wielkieej torby czarnej, szarej, karmelowej marynarek dopasowanych tunik w jednolitych kolorach, ew. w paski rzeczy z odkrytymi plecami rurek xxs/xs wszystkiego co z podwyższonym stanem szortów xxs/xs spódnic ołówkowych (przed kolano), bombek, z podwyższonym stanem i na biodra zakolanówek nude, czarnych, szarych zmysłowej bielizny body koronkowe buty wszelkiej maści na wiosnę 37 wszystko, co pogrubione ma dla mnie priorytetową wartość buźka kobiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: liczę na pomoc w poszukiwaniach! :)
mam:
legginsów do kostek szare long sweterków marynarek dopasowanych tunik w jednolitych kolorach, ew. w paski rzeczy z odkrytymi plecami wszystkiego co z podwyższonym stanem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam rzeczy z odkrytymi plecami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
legginsów do kostek (czarne, szare, nude kryjące) (mam czarne i fioletowe.)
long sweterków rzeczy z odkrytymi plecami(mam floral tunike z odkrytymi plecami) spódnic ołówkowych (przed kolano), bombek, z podwyższonym stanem i na biodra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
u mnie 2 tuniki z odkrytymi plecami, czarna i fioletowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.