![]() |
#1 |
BAN stały
|
odswieżony wątek, markowe ciuszki xs-s-m, biżu i wiele innych rzeczy, zapraszam:)!!
Hej, z racji tego, że mój wątek został omyłkowo zamknięty (zawiesiłam na chwilke, a nie wiedziałam ze tak nie wolno i moderator mi zamknął) zakładam ten
![]() mam pare fajnych rzeczy w które np nie wchodze a sa jak nowe itp wiec wrzuce i sie wymienimy jak cos u was znajde, wymieniam sie przewaznie za wish albo za cos, co wpadnie mi w oko ![]() NOSZE ROZMIAR XS/S/MAŁE M WISH - ZA TE RZECZY ODDAM CO CHCECIE I ILE CHCECIE, POSZUKAM POZA WATKIEM, ETC ![]() - SPÓDNICZKA FLORAL, najlepiej mini przed kolano ![]() - SWETEREK Z MISIEM / KOTKIEM - SUKIENKA FLORAL - SPORTOWA TORBA NA RAMIE, TAKA W STYLU NESESERA/TORBY PODRÓŻNEJ ALE W MNIEJSZEJ WERSJI NA RAMIE, MARKA NIKE, PUMA, ADIDAS - ODDAM SPOOOOOOOOORO ![]() - SPÓDNICZKA W PANTERKE, NAJLEPIEJ BOMBKA, PRZED KOLANO - APASZKA FLORAL - JAKAS FAJNA TORBA MIESZCZĄCA a4 - T-SHIRTY Z FAJNYMI, SŁODKIMI, ZADZIORNYMI CZY ZABAWNYMI NADRUKAMI;P Zasady: oszustwa zglaszam na POLICJE nie odmieniam sie. bo tak. rzeczy opisuje najlepiej jak sie da, jestem studentka wiec nie mam jakos super kasy, koszty przesylek to tez dla mnie koszty, dlatego zdecydowanie i stanowczo NIE odmieniam sie. masz mniej niz 10 przekupek, wysylasz 1 ciuszki wysylamy czyste, nie oszukujemy co do ich stanu.. szanujmy siebie, jednym slowem. odp u mnie, nawet jak ma to byc "nic".. Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-03-20 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: odswieżony wątek, markowe ciuszki xs-s-m, biżu i wiele innych rzeczy, zapraszam
-Gorset xs/s/małe m NOWY
robiony na zamówienie, słono mnie kosztował, jest nowy bo zanim zaczełam go nosić, zmienił mi sie styl ![]() -ZAWIESZKA Z YES, NOWA SREBRNO 925, CYRKONIE, TYLKO ZA COŚ MEGA ![]() -ZAWIESZKA DELFINEK to nie jest prawdziwe srebro -ZAWIESZKA KWIATEK to nie jest prawdziwe srebro, cyrkonia ![]() -BLUZKA OCEAN PACYFIK FIRMY GUGA XS/S/M CZARNA!! PLAMKI ETC WINĄ APARATU! stan bdb, jedynie napis lekko popekany(zalożona 2x, zrobilo sie w praniu)przepraszam ze pognieciona, ale mam duzo egzaminow i nie mam czasu prasowac ciuszkow ![]() - NOWE NERDY RESERVED libra27 nie wiem czy chce oddać:P ale kuście ![]() ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-03-27 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: odswieżony wątek, markowe ciuszki xs-s-m, biżu i wiele innych rzeczy, zapraszam
-Siateczkowa bluzka xs/s/male m NOWA
-NOWA, NAWET NIE ROZPAKOWANA SUSZARKA-WIRÓWKA DO SAŁATY CHEF'N na allegro kosztują 150 złotych, dostałam w prezencie ale nie mam czasu na gotowanie więc leży ![]() JESZCZE W PUDEŁKU, z racji na wartość tego plus koszty przesyłki najchętniej za coś z wish:P Dane z allegro: Suszarka do sałaty Chef'n Suszarka uruchamiana przy pomocy napędu dźwigniowego. Super szybki i efektywny, wystarczy nacisnąć na dźwignię by wprawić suszarkę w ruch i błyskawicznie osuszyć sałatę i zioła. Wyposażona jest w antypoślizgową podstawę, gwarantującą stabilność. Misa wykonana jest z akrylu. Producent: Chef'n Firma Chef'n wywodzi się z USA, rozpoczęła działalność 25 lat temu. Dewizą firmy jest robić rzeczy coraz lepsze, żebyś Ty mógł robić coraz lepsze jedzenie. Średnica 26,5 cm Wysokość 16 cm
-PERFUMY AVON WINK 30ml śliczna gwiazdka i boski zapach, ale niestety nie moj typ ![]() ![]() ![]() Zapach figlarny, dynamiczny w ciekawej, przekornej, wielobarwnej buteleczce. Kategoria: owocowo-kwiatowa. Nuty zapachowe: nuta głowy: grejpfrut, malina, czarna porzeczka nuta serca: jasmin, lotos, frezja nuta bazy: nuty piżmowo - drzewne. -kremowy/nude sweterek z kwiatkiem, xs/s/m, stan bdb- /db+ bo ma lekkie kuleczki w 1 miejscu, golarka zalatwi sprawa bez problemu, świetnie leży ![]() -czekoladowa bluza s/m, stan dbd- przy rekawach i sciagaczu na dole ma drobniutkie,ledwo zauwazalne slady takie malutkie kuleczki wlasnie - ZÓŁTE RURKI NEW YORKER założone z 5razy, stan dbd, nie wiem czy chce oddać.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
-długa spódnica / krótka tuniczka UNI
mozna nosic i tak i tak ![]() ![]() -srebrna torebeczka, stan db, posiada niewielkie slady uzytkowania widoczne na fotkach, na upartego zmiesci a4(ale ciezko;P) - NOWY, CZARNY ŻAKIET XS/S TALLY WEIJLssaruskaa świetnie leży, założony tylko raz, na egzamin ![]() ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-03-28 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
- BLUZKA CHANEL (oryginalna) xs/s/malutkie m
stan db - ma 2 wady - slad po dezodorancie (nie wiem, czy zejdzie gdyż nie probowałam z braku czasu, możliwe że tak, niewidoczny przy noszeniu) oraz malutka dziurka, równiez niewidoczna przy noszeniu. bluzeczka była bardzo droga, wiec najchetniej za coś z wish ![]() - Krótki sweterek CROPP XS (na s tez ok) idealny na lato, bardzo sexy, stan bdb, - T-SHIRT AMISU, NOWY założony tylko raz, z metki xs, jednak bedzie dobry też na s i m, bardzo się naciąga. TYLKO ZA INNY T-SHIRT z jakimś fajnym napisem, nadrukiem etc - NIEBIESKI SWETEREK, UNI wyszczupla talie, powieksza biust, świetnie leży, stan bdb - to, co wygląda jak rozprucie w rogu sweterka na fotce, to wystająca ze środka jakaś nitka z szycia, która wystarczy uciąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
hit sezonu - floral
- NOWA BLUZECZKA Z MOTYWEM FLORAL I KORONKI (tzn to jest nadrukowana koronka, nie taka "prawdziwa;P") ROZMIAR XS/S a nawet na małe m bedzie ok ![]() nie wiem, czy chce ja oddać, najchętniej za coś z wish.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- można juz pisać jak co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś za perfum z avonu i nerdy?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za wink
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za wink?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
-PERFUMY AVON WINK 30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za wink?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie znajdziesza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
stan sweterka oceniam na dobry
![]() chodziłam w nim więc nie ocenie go na wyżej ale nie ma żadnych dziur, plam, wykończenia na rękawach i pachy są w naprawdę dobrym stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
sajkolidżist
|
Podoba mi się t-shirt z nadrukiem, ale widzę, że chcesz tylko za inny..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
jeszcze zakiet,
a co do tej tuniki to nie wiem jak na 166, jesli nie podałam na pierwszej stronie wymiarku to moge ci podeslac
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
czy znajdziesz coś u mnie za perfumy?
![]() |
#25 |
sajkolidżist
|
W takim razie masz może jakieś kolczyki poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
materiał bluzy jest śliski
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
sajkolidżist
|
Ok, w takim razie miłej nauki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
koszula nie jest za tylek
koszulka na pewno jest w stanie dobrym nie pamietam moze bdb ale pewna nie jestem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.