![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: meeeega fajny wszystkowątek - ciuszki XS,S,M,UNI, biżu,książki, kosmetyki..zapr
DOKŁADKA 24 maj :
- śliczna torebeczka chanel za coś mega, najchetniej z wish, nie mieści a4, stan bdb poza jedna wada, otóż skórka jakby lekko obszarpała sie na rączce, tak delikatnie, ze az na fotce nie widać, dla zainteresowanych moge sie postarac uchwycic to na makro - czerwona, zwiewna, nieco orientalna sukienka rozmiar uni, idealna na lato, stan idealny (miałam na sobie 2x z czego raz 'po domu') za cos super moge dorobic wiecej fotek, nie ma problemu ![]() - LEGGINSY A'LA SKÓRA/LATEX + KORONKA - mam poza wątkiem - bransoletka NOWA nie jest srebrna, ale nie sa to tez jakieś metale ciężkie. Kupiona w c&a, idealna do charmsów ![]() - stojak na biżuterie, nowy za coś super ![]() - coś dla Tż - autografy Pudziana duzy i nieco mniejszy, zdobyłam je w pracy ![]() -Gorset xs/s/małe m NOWY robiony na zamówienie, słono mnie kosztował, jest nowy bo zanim zaczełam go nosić, zmienił mi sie styl ![]() -ZAWIESZKA Z YES, NOWA SREBRNO 925, CYRKONIE, TYLKO ZA COŚ MEGA ![]() -ZAWIESZKA DELFINEK to nie jest prawdziwe srebro -ZAWIESZKA KWIATEK to nie jest prawdziwe srebro, cyrkonia ![]() -BLUZKA OCEAN PACYFIK FIRMY GUGA XS/S/M CZARNA!! PLAMKI ETC WINĄ APARATU! stan bdb, jedynie napis lekko popekany(zalożona 2x, zrobilo sie w praniu)przepraszam ze pognieciona, ale mam duzo egzaminow i nie mam czasu prasowac ciuszkow ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-05-24 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: meeeega fajny wszystkowątek - ciuszki XS,S,M,UNI, biżu,książki, kosmetyki..zapr
Dokładka 24 maj:
- CZARNA (aparat prześwietlił) torba VERSACE(podróbka) nowa byłam z nia tylko raz, nie mieści a4, BARDZO dobra jakościowo, mimo że podróbka - była baaardzo droga, tylko za cos meega, najchetniej z wish ![]() dokładka 16 maj : patyi_20 EKOSKÓRKA XS/S czarna z delikatnym, złotym połyskiem, miałam na sobie raptem z 3x, niestety przytyłam i poszło mi w biust, w efekcie kurtka fatalnie na mnie leży ![]() tylko za coś super ![]() dokładka 3 kwietnia - charmsy ![]() wymienie najchetniej wszystkie naraz - bransoletki kocie oczka NOWE będe wybredna, najchetniej wszystkie naraz;p - kolczyki koła z New Yorkera(przed-ostatnie foto) nie wiem czy chce oddać;p - NOWY KOMPLET ZŁOTYCH KOLCZYKÓW Primark + dwie złote bransoletki (H&M) wymienie jako calość, lub bransoletki moge osobno, moge być wybredna;p - Nowe próbki czerwonego garniera po 6ml, mam ich 15 co daje 90 ml balsamu, wymieniam oczywiście wszystkie jako całość; 92martynka922 - ! PEREŁKA !kasiek87 NOWA, NAWET NIE ROZPAKOWANA SUSZARKA-WIRÓWKA DO SAŁATY CHEF'N na allegro kosztują 150 złotych, dostałam w prezencie ale nie mam czasu na gotowanie więc leży ![]() JESZCZE W PUDEŁKU, z racji na wartość tego plus koszty przesyłki najchętniej za coś z wish:P Dane z allegro:Suszarka do sałaty Chef'n Suszarka uruchamiana przy pomocy napędu dźwigniowego. Super szybki i efektywny, wystarczy nacisnąć na dźwignię by wprawić suszarkę w ruch i błyskawicznie osuszyć sałatę i zioła. Wyposażona jest w antypoślizgową podstawę, gwarantującą stabilność. Misa wykonana jest z akrylu. Producent: Chef'n Firma Chef'n wywodzi się z USA, rozpoczęła działalność 25 lat temu. Dewizą firmy jest robić rzeczy coraz lepsze, żebyś Ty mógł robić coraz lepsze jedzenie. Średnica 26,5 cm Wysokość 16 cm
Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-05-24 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
dokładka 3 kwiecien:
- śliczna bluza xs/s/m stan idealny nie wiem, czy chce oddawać ![]() - ręcznik plażowy cola (duuzy) 92martynka922 stan ideal - t-shirt z czaszka xs/s/m łatwo nie oddam;p, stan idealny - t-shirt house xs/s równiez latwo nie oddam ![]() - bluzeczka z Reportera xs/s/m miałam na sobie tylko 3 razy, idealny stan -Siateczkowa bluzka xs/s/male m NOWA -PERFUMY AVON WINK 30mlkochana1989 -kremowy/nude sweterek z kwiatkiem, xs/s/m stan bdb- /db+ bo ma lekkie kuleczki w 1 miejscu, golarka zalatwi sprawa bez problemu, świetnie leży ![]() -czekoladowa bluza s/m, stan dbd- przy rekawach i sciagaczu na dole ma drobniutkie,ledwo zauwazalne slady takie malutkie kuleczki wlasnie - ZÓŁTE RURKI NEW YORKER założone z 5razy, stan dbd, nie wiem czy chce oddać.. ![]() ![]() nie miałam czasu na wiecej fotek, moge dla zainteresowanych porobić dodatkowe ![]() -srebrna torebeczka stan db, posiada niewielkie slady uzytkowania widoczne na fotkach, na upartego zmiesci a4(ale ciezko;P) Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-04-20 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
dokładka 4 kwiecien:
- satynowa bluzeczka, nowa xs/s/małe m - czarne bolerko rozm. uni stan bdb - plamki wina aparatu! - Sukienka/tuniczka floral rozm. uni miałam na sobie z 3x, jak nowa, mega sexy - nie oddam łatwo. Foto wyszlo prześwietlone nieco jak co -długa spódnica / krótka tuniczka UNI mozna nosic i tak i tak ![]() ![]() dla zainteresowanych mogę dorobić fotki na sobie ![]() DODAJE FOTKE NARZUCONEJ JAKO TUNICZKI JAK LEŻY, przepraszam za byle jakość fotki, ale nie ma kto mi zrobic ![]() - BLUZKA CHANEL (oryginalna) xs/s/malutkie m stan db - ma 2 wady - slad po dezodorancie (nie wiem, czy zejdzie gdyż nie probowałam z braku czasu, możliwe że tak, niewidoczny przy noszeniu) oraz malutka dziurka, równiez niewidoczna przy noszeniu. bluzeczka była bardzo droga, wiec najchetniej za coś z wish ![]() - Krótki sweterek CROPP XS (na s tez ok) idealny na lato, bardzo sexy, stan bdb, Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-04-03 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
dokladka 3 kwiecien
- sukienka VICTORIA'S SECRET kupiona przez allegro, metki niestety uciełam, miałam na sobie 2x - jak nowa, dużo kosztowała wiec bede bardzo wybredna, rozmiar xs/s(moim zdaniem bedzie si tez na male m) sukienka jest KRUCZOCZARNA nie ma tez zadnych brokatowych drobinek, moj aparat lubi prześwietlać fotki i dodawac plamki etc ![]() OSTATNIE FOTO - pokazane jak sukienka leży, moja lezy identycznie, różni sie tylko nieznacznym rozcięciem na udzie (widac na fotce) a tak to jest identyczna - żakiet/marynareczka Amisu (new yorker) stan idealny, z metki xs, bedzie ok tez na s, moze na małe m ![]() bede baardzo wybredna;p - kurtka jeansowa, katana wranglera miałam na sobie zaledwie kilka razy, rozmiar z metki m, ale na moje oko to xs/s (male m tez wejdzie) nie wiem czy oddam;p - T-SHIRT AMISU, NOWYladyjenova założony tylko raz, z metki xs, jednak bedzie dobry też na s i m, bardzo się naciąga. TYLKO ZA INNY T-SHIRT z jakimś fajnym napisem, nadrukiem etc - NIEBIESKI SWETEREK, UNI wyszczupla talie, powieksza biust, świetnie leży, stan bdb - to, co wygląda jak rozprucie w rogu sweterka na fotce, to wystająca ze środka jakaś nitka z szycia, która wystarczy uciąć ![]() hit sezonu - floral - NOWA BLUZECZKA Z MOTYWEM FLORAL I KORONKI (tzn to jest nadrukowana koronka, nie taka "prawdziwa;P") ROZMIAR XS/S a nawet na małe m bedzie ok ![]() nie wiem, czy chce ja oddać, najchętniej za coś z wish.. ![]() - śliczny, babski otwieracz do piwka, nowy ![]() KOSMETYKI : - dwa błyszczyki do oczu wibo(lovely), srebrny nowy, zloty 2x maźnięty. - nowe cienie do powiek Simple Beauty - błyszczyk H&M babeczka, nowy (raz "maźnięty") latwo nie oddam ![]() - lakier imprezowy lovely, ponad połowa odzywki i tego czerwonego NIE MA - miętowy lakier wibo, uzyty zaledwie 2x, nie wiem, czy chce oddać..;p Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-04-18 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
KSIĄŻKI :
- Kazimierz Ajdukiewicz "zagadnienia i kierunki filozofii" polecam, jak macie/będziecie mieć ten przedmiot na studiach, BARDZO przydatna - Barbara Stanosz "wprowadzenie do logiki formalnej-podręcznik dla humanistów" oraz "ćwiczenia z logiki" Polecam - dzieki nim zaliczyłam ten przedmiot - Andrzej Grzegorczyk "logika popularna przystepny zarys logiki zdań" - Helga Hofmann "Kotek, Kocur, Kiciuś - czyli wszystko o kotach" bardzo gruba, bogato ilustrowana, łatwo nie oddam ![]() - Co i Jak - tom 27 - KOTY - ZDROWE DANIA przepisy dodawane kiedyś do Tiny, spooro sie z tego nauczyłam. - KSIĄŻECZKI KUCHARSKIE, dodawane kiedyś do zakupów powyżej iluśtam w żabce, nowe, seria: zupy z warzyw surówki i sałatki Kitka_16 napoje, ciasta i desery owocowe - Adam Wiśniewski- SNEGR - CAŁA SERIA stan idealny,nowe, jedynie róg jednej obgryzł mi kot ![]() 5 tomów : robot oro arka nagi cel według łotra czytałam wszystkie 1x, POLECAM - książki są genialne, wystarczy zresztą poczytać o nich w necie "Pisarz SF, jednak przesłanie i cała głębsza treść jego książek jest niesamowita! Jak dotąd przeczytałem "Robota", "Według Łotra" i "Nagi cel". "Robot" to pierwowzór Matrixa. Książka posiada niesamowity klimat, a do tego swiat jest w niej ukazany w bardzo dziwny, ale doskonale ujęty, niezwykły sposób. Syn autora podobno oskarżył braci Wachowskich o korzystanie z dzieł jego ojca bez autoryzacji. "Według Łotra" to w mojej ocenie najlepsza z wymienionych 3 powieści. Fenomenu tej ksiazki po prostu nie potrafie opisac... manekiny, symulacja, odgrywanie rol, scenariusz zycia... jedna z niewielu ksiazek w ogole, ktora dala mi taki specyficzny ladunek przemyslen. ![]() " Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-04-14 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dokładka 18 kwiecień
- czarny, przesliczny płaszczyk xs/s/m łatwo nie oddam ![]() - duży portfel jak nowy, nosiłam go ze soba zaledwie miesiąc DOKŁADKA 4.04.2011 - bluzeczka xs/s/m stan bdb, miałam tylko kilka razy na sobie - pasiak fishbone xs/s/małe m ma coś co imituje top pod spodem, baaardzo fajna, nie wiem, czy chce oddać..;p stan jak nowa, mialam z 3x - bluzka z mega sexy tyłem założona 2x, rozmiar xs/s/m plamki winą aparatu! - czarna bokserka new yorker z czaszka, stan idealny, rozmiar z metki xs, spokojnie bedzie to tez s i małe m, latwo nie oddam;p plamki sa oczywiście wina aparatu! - NOWE LEGGINSY nawet nie mierzone, tylko za cos meeega rozmiar xs/s ale są rozciągliwe, wiec na moje oko-to jest uni ![]() - Jean - Claude Izzo "SZURMO" Kitka_16 Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-04-18 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
dokładka 18 kwiecień:
- Imprezowe cekinowe szorty xs/s miałam je na sobie zaledwie 2x, za cos super - wiosenno - jesienny czekoladowy płaszczyk xs/s/małe m stan bdb, KAPTUR JEST ODPINANY będe wybredna ![]() ![]() dokładka 4 kwiecień: - czarna długa bokserka nowa z metki rozmiar xxl, na moje to jest takie typowe L, mozna nosic jako oversize (mierzyłam i wyglada bosko) a na duze m, l, xl i wyzej jak bokserke normalna ![]() latwo nie oddam;p - bokserka moro rozmiar xs/s/m, stan idealny - czarna tuba amisu jak nowa, miałam na sobie tylko 2x, z metki xs, ale bedzie tez ok na s i m z malym biustem - biała tuba stan idealny, rozmiar uniwersalny Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-05-12 o 18:04 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
dokładka 16 maj
- SUKIENKA AMISU JAK ASOS rozm z metki 36, ale mysle ze na większe 34/mniejsze 38 bedzie też si. KRUCZOCZARNA, fotka rozjaśniona dla pokazania fasonu. Jak slynny model z asosa. Mialam ja na sobie tylko raz na imprezie, niestety ktos musiał mnie szarpnąć i poszlo ramiączko - nie przeszkadza to jednak wcale w noszeniu, mozna to tez łatwo naprawić, wolałam sie jednak za to nie brać bo jestem antytalenciem do szycia;p. ZA COŚ MEGA, nie oddam jej łatwo;p. - CZERWONA SUKIENKA uni rozmiar uni, najlepiej leży na xs/s/małe m, miałam ja na sobie 2x, również za coś super. - mała torebeczka/szaszetka stan db - koralki są nieco sfatygowane, jednak nie rzuca sie to w oczy - BLUZECZKA w stylu soho-boho stan bdb, idealna na xs/s ale mysle że na małe m tez bezproblemowo ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-05-16 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
rtdfgjgfj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
za spódniczkę poszukuję czegoś innego floral, sukienki lub innej spódniczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
coś za gorset?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1301514564 prosze odp u mnie ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety, ale ja nic dla siebie nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, na razie się nie rozpisuję - zapraszam do mnie.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
- miętowy lakier wibo, uzyty zaledwie 2x (mozesz mi ewentualnie napisac gdzie go kupilas, bo ja nigdzie nie moge znalezc i jaki to jest numer) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nic niestety
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
co do srebra, gdyby nie byloby srebrem to nie pisalabym ze to srebro ![]() co do kulek, były używane przez okolo 8 miesięcy, ale sporadycznie, w sumie moze z 15 razy. opakowanie porysane bo nosilam w torebce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.