![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
maybelline, inglot, elf, kobo - u N4TI:)Moje kosmetyki na wymiane:
-Podklad maybelline affinitone 24 golden beige wyjsciowa 30 ml zostalo -Tester rimmel recover 201 clasic beige 15ml -Cien my secret nr 103 -Trio my secret 306 -Cienie astor 505 sweet escape braz i róż rozswietlajacy -Cien my secret pearl rozowy nr 106 -Cien kobo Aubergine 209 - NIE MA -Cien podróbka Mac kolor Electric eel - niebieski - NIE MA -Paleta cieni sensique nr 105 fiolety -Cien inglot vertigo 43 lilia z drobinkami - NIE MA -Cienie elf poczworne D6 - NIE MA -Puder brazujacy ASTOR 05 sun glow -Roz do policzkow CANTARE nr 6 -Róż na policzki HEAN cappucino nr 6 -Pedzelek mini kabuki -Cienie maybelline shadow stylist w pyłku kolory vintage champagne nie ma i romantic pink -Gąbeczki do podkladu INGLOT - NIE MA - cien Inglot wkład różowy nr 399P - NIE MA dodatkowo na wymiane mam róż inglot w płynie nr 82 - nie ma wiecej informacji w tym wątku klik Najchetniej chcialabym zrobic wieksza wymianke! zapraszam do wymianki ![]()
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2011-11-14 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maybelline, inglot, elf, kobo - u N4TI:)
inglot 399P
DOKŁADKA 6.08.2011
1. Róż Catrice 2. Rozświetlacz Catrice z limitowanki - NIE MA 3. Rozświetlacz MySecret 4. Podkład Loreal Matt Morphose kolory 140 i 200 5. Woda toaletowa Vollare Magnolia Oriflame 6. Miniaturka perfum J.Lo - Still - 5 ml 7. Odlewka Gucci Rush 2 - 5 ml pojemnosc wyjsciowa 8. Odlewka La Perla Dark Extacy - poj. wyjsciowa 10 ml 9. Odlewka Jill Sander - Sensations poj. wyjsciowa 10ml 10. Odlewka Versace - Crystal Noir 5 ml pojemnosc wyjsciowa 11. Odlewka Sarah Jessica Parker - Lovely poj. wyjsciowa 10ml 12. Odlewka YSL Baby Doll 5 ml pojemnosc wyjsciowa 13. Masło BeBeauty - Mango rozswietlajace 14. Szminka Hean Vitamin Cocktail kolor CORAL 15. Szmnika Hean Vitamin Cocktail kolor CARROT 16. Szminka Essence kolor CORALIZE ME - nie ma
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2012-06-03 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Podklad maybelline affinitone 24 golden beige wyjsciowa 30 ml zostaloCien my secret nr 103 -Trio my secret 306 Róż na policzki HEAN cappucino nr 6 -Pedzelek mini kabuki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-Cien my secret nr 103 -Trio my secret 306
-Cien my secret pearl rozowy nr 106 -Cienie maybelline shadow stylist w pyłku kolory romantic pink - cien Inglot wkład różowy nr 399P coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
cos za pędzel ?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
jaka firma - -Pedzelek mini kabuki ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za:
-Cien my secret nr 103 -Trio my secret 306 -Cien my secret pearl rozowy nr 106 -Cien podróbka Mac kolor Electric eel - niebieski -Cien inglot vertigo 43 lilia z drobinkami -Cienie elf poczworne D6 - cien Inglot wkład różowy nr 399P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() DOKŁADKA 21.12.2011 Tusz Rimmel Scandaleyes czarny tylko spróbowany.
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2011-12-21 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
-Cien kobo Aubergine 209
-Cien podróbka Mac kolor Electric eel - niebieski -Cien inglot vertigo 43 lilia z drobinkami -Cienie elf poczworne D6 -Gąbeczki do podkladu INGLOT Coś u mnie za te cuda??? ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- A co by cie interesowało??
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Givenchy jest w trakcie negocjacji, za cienie i błyszczyk nowy wzięłabym:
-Cien podróbka Mac kolor Electric eel - niebieski -Cien inglot vertigo 43 lilia z drobinkami -Cienie elf poczworne D6 odpowiada Ci tak? lub coś dorzucę.. __________________ Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2011-04-17 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Z zapachów mam "Chance" Chanel 20ml a z pudrów biały sypki transparentny Inglota ale bez pudełka
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za gabeczki?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
chętnie mini kabuki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Mam go w pudełku po wacikach tonicujących,prawie całe pudełko,dostałam do w woreczku od koleżanki 1,5 miesiąca temu-był wtedy nowy ale nie wiem do kiedy jest ważny.
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Chętnie je oddam,dostałam je w prezencie ale nie przepadam za Chanel....
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej interesuje mnie:
Cien my secret nr 103 -Trio my secret 306 -Cien my secret pearl rozowy nr 106 -Paleta cieni sensique nr 105 fiolety
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
zdj cieni z inglota
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
ok, czyli roz za czarny?
podoba mi sie jeszcze róż inglot w płynie nr 82 moze dobierzesz sobie cos jeszcze do tamtego brazowego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
inglot 399P
Znajdziesz u mnie coś za ten cień? ----- Sorki, zauważyłam, że już nieaktualne ![]() Edytowane przez martamw Czas edycji: 2011-05-23 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
-Cien my secret nr 103 -Trio my secret 306 -Cienie astor 505 sweet escape braz i róż rozswietlajacy (lakiery wysyłam wszystkie! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.