|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czerwcowa wymianka --> nowe i używane
POSZUKUJE!!!!!
~~ urządząnko NEUTROGENA WAVE z płatkami lub bez. ~~ próbka bądź odlewka HUGO BOSS ORANGE ~~ zestaw próbek lub mini produktów CLINIQUE do pielęgnacji cery mieszanej w kierunku suchej, bądź ceru mieszanej w kierunku tłustej ~~ tusz do rzęs --> tylko z silikonową szczoteczką! ~~ jedwab do włosów marki CHI ~~ produktów do prostowania włosów ~~ produktów wygładzających włosy ~~ wszelakich masek i odżywek nawilżających do włosów suchych i zniszczonych ~~ lakierów do paznokci w mocnych nasyconych kolorach ~~ lakier Sally Hansen Color Quick Pen ~~ bazy pod podkład ~~ płynu micelarnego próbka bądź pełnowymiarowy produkt OFERUJĘ!!!! * żel pod prysznic NIVEA DIAMOND TOUCH 50 ml - wersja niemiecka * lotion (kuracja do włosów przetłuszczających się i wypadających) SEBORADIN 200 ml--> zostało ok 45 % * żel do włosów GOLDWELL 20 ml --> zużycie ok 30% * szampon do włosów PANTENE PRO-V INTENSYWNA REGENERACJA 75 ml- wersja niemiecka ( używałam także szamponu polskiego i ten jest znacznie lepszy) * szampon LILLIPUTZ dla dziewczynek ( z proteinami jedwabiu,zawiera błyszczące drobinki) 200 ml --> zużycie ok 30% * odżywka do włosów GOLDWELL 30 ml --> została mniejsza połowa * nawilżający krem do depilacji SORAYA 100 ml --> użyty raz! (delikatnie uszkodzony kartonik od kremu) * szampon przeciwłupieżowy L'OREAL ELVITAL ( znany u nas jako ELSEVE) próbka 10 ml - wersja niemiecka * delikatny owocowy krem do depilacji miejsc wrażliwych VELVETIC 100 ml --> użyty parę razy dosłownie ( do oddania sama tubka z kremem, bez łopatki! ) * rozjaśniacz do włosów JOANNA 4-6 tonów --> nowy nieużywany * oczyszczający żel do mycia twarzy 25 +, cera mieszana marki MARIZA 200 ml --> zostało ok 70 % * bezalkoholowy tonik do twarzy 25+, cera mieszana, marki MARIZA 200 ml --> zostało 50 % WAŻNE UWAGI!!! Proszę o przemyślane wymiany wszystko zostało opisane! Z uwagi na to,że próbek szamponu L'OREAL mam aż 26 sztuk mogę dokładac je jako gratisy bądź robic z nich małe komplety przy niektórych wymiankach ( wszystko należy jednak wcześniej ustalić ze mną!) Przy wymianie za droższą rzecz kosmetyki mogę łączyć ze sobą. Odpisuj na moim wątku ewentualnie na priv nie będę szukać Twojej odp u Ciebie!! Wszystko wysyłam listem ekonomicznym Kolor szary --> rezerwacja Kolor fioletowy --> dokładka Kolor czarny --> nadal w ofercie Zdjęcia w następnym poście Edytowane przez nutaaaa Czas edycji: 2011-06-17 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowa wymianka --> nowe i używane
* żel pod prysznic NIVEA DIAMOND TOUCH 50 ml - wersja niemiecka
* szampon do włosów PANTENE PRO-V INTENSYWNA REGENERACJA 75 ml- wersja niemiecka ( używałam także szamponu polskiego i ten jest znacznie lepszy) * szampon przeciwłupieżowy L'OREAL ELEVITAL ( znany u nas jako ELSEVE) próbka 10 ml - wersja niemiecka cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowa wymianka --> nowe i używane
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.