|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwiec: 2 letnie sukieneczki, topy, tunika, buty na obcasie, bransoletka, minerały
NIEAKTUALNE
1. śliczny, szary, elegancki gorset. Super na białą koszulę, z tyłu ma zamek, nie ma rozmiaru, ale to 34/36, na mniejszy biust max b, kilka razy ubrany na jakieś okazje, nie ma śladów noszenia 2. Różowa, cieniutka tuniczka, z gumką w okolicy bioder, regulowany dekolt, tylko mierzona, rozmiar uniwersalny 3. Czarny gorsecik na haftki, super i na imprezę i na bialą koszulę 34/36, na dekolcie miał koronkę, obcięłam ją, nie widać tego przy noszeniu, tylko od spodu, noszony, ale praktycznie niezniszczony, tylko te ślady od spodu, ale i tak nikt na lewej stronie nie nosi ![]() 4. Sukienka tylko mierzona, czarna, wstawki czarno białe paseczki, rozmiar uniwersalny 5. Sukienka granatowa w niebiesko zielone kwiatki, z metki rozmiar XL, ale ja noszę 34 i widać na zdjęciu, że też pasuje ![]() 6. sandałki na obcasie, eleganckie, tylko mierzone, rozmiar38, ale to jednak bardziej 37
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-07-05 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec: 2 letnie sukieneczki, topy, tunika, buty na obcasie, bransoletka, min
7. Ciekawy top, niebiesko zielony z gorsetowym wiązaniem, kilka razy ubrany, nie ma rozmiaru, ale to 34-38
8. Biała, modna bransoletka widoczna na foto 8 i 9 różna biżu widoczna na zdjęciu 10 Bluzeczka to idealnie czarny kolor, tylko tkanina jest śliska i błyszcząca więc na foto wychodzi tak. Jest usztywniana w biuscie, wiązana na szyi, na plecach ma gumkę. Nigdy jej nie nosiłam, tylko ze 3 razy ją mierzyłam i przeleżała w szafie, bo jakoś nie było okazji założyć. Z tego co pamiętam to jest z bon prix'u. Na zdjęciu wygląda na krótką, ale sięga spokojnie za pas. Mam też do wymiany kosmetyki: Półprodukty Zrób sobie krem liposomy przeciwtrądzikowe buteleczka oryginalna 15 ml bez 3ml Zrób sobie krem liposomy nawilżające zamknięte 15 ml odsypki: witamina c pudrowa witamina b3 glukonolakton olej konopny Minerały: cienie lucy minerals, odsypię dowolna ilosć, albo za coś ciekawego oddam całe.twilight liner cremy white cloud 9 lavender Blush Beige Mikronizowany tlenek cynku ze ZSK- odsypka EDM Lavender korektor sampel, otwarty dla sprawdzenia koloru korektory light i multi tasking odsypki Adorned with Grace Minerals odsypki podkładów Adorned with grace minerals Próbki w strunach- wszystkie sprawdzone raz na ręku: cienie: -emotive (czarno-szaro-niebieski) -fearless-srebrno-szary róż-bemused-różowo-lawendowy z drobinkami Blusche Podkłady, próbki w strunach testowane, ale jeszcze zostało na testy, wszystko full matte -caffe latte english toffee ethiopian colombian Silk naturals próbka cienia sweet tea próbka cienia dark arts silk naturals cień mwahahaha w pudełeczku używany szminka z SN kolor Black Dahlia, taki bordowy wpadający w fiolet, używana, cieżko jednak określić zużycie, bo jak już kiedyś jedna szmineczke od nich wykręciłam do końca to sie wkręcić nie chciała, wiec już nie próbuję. Zużycie jednak zakładam, że małe bo kilka testów tylko przeszła Lucy minerals OCC Bisque-nowa próbka, nietestowana Lucy Light Pale Olive połówka podkładu Petal-róż próbka raz przetestowana na dłoni Włosy Farba Garnier Color& Shine łagodna koloryzacja bez amoniaku, trwałość do 28 myć włosów, nowa, wszystko co było w opakowaniu jest w nim, odcień Bardzo jasny Blond
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-06-29 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec: 2 letnie sukieneczki, topy, tunika, buty na obcasie, bransoletka, min
Wish:
próbki/odsypki podkładów MEOW cień do brwi Silk Naturals deep brunette Rozświetlacze mieralne chetnie cherub silk naturals Rozświetlacz zwykły jakiś złotawy z drobinkami żeby na ciało można użyć granatowy cień do powiek najchętniej mała odsypka mineralnego woda termalna KSIAŻKI chętnie horrory, kryminały itp biżuteria bez niklu ciekawe kolczyki srebrny łańcuszek niektóre kolczyki ze swarovskim, wisiorki, albo same kryształki-niektóre kolory z ubrań:czarne spódniczki przed kolano rozmiar 34, chętnie z falbankami, koronkami itp, ale nie tylko Wszystko ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u Was
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za rozowa tuniczke i biala bransoletke? odp u mnie
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety ksiązka zostsała juz wysłana do wizażanki.. a ja więcej nic nie widzę dla siebie..;(
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos za bransoletkę ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za biala bransolete?
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos za bransoletkę? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=539935
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazłam u Was nic za bransoletkę.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
na razie nic nie widze, zrobię wish listę do wieczora to zerknij
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
4. Sukienka tylko mierzona, czarna, wstawki czarno białe paseczki, rozmiar uniwersalny 5. Sukienka granatowa w niebiesko zielone kwiatki, z metki rozmiar XL, ale ja noszę 34 i widać na zdjęciu, że też pasuje ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
troszkę za krótka jest i wolę na ramiączkach niż wiązane..
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej, z wątku ciuchowego nic nie znalazłam ale w kosmetycznym zainteresowało mnie:
OCC Bisque-nowa próbka, nietestowana Lucy Light Pale Olive połówka podkładu Petal-róż próbka raz przetestowana na dłoni Blusche Podkłady, próbki w strunach testowane, ale jeszcze zostało na testy, wszystko full matte -caffe latte english toffee ethiopian colombian odsypki podkładów Adorned with grace minerals róż-bemused-różowo-lawendowy z drobinkami EDM Lavender korektor sampel, otwarty dla sprawdzenia koloru korektory light i multi tasking odsypka chyba że znajdziesz coś z mojej wishlisty lub masz coś poza wątkiem, aktualnie szukam letnich sukienek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hop
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.