|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU Nowe JEDYNE trampki w kwiaty beżowe,khaki 38 śliczne
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!
Hej mam na zamianke nowe założone raz n 2 godz.trampki w kolorowe kwiaty rozm.38 (24cm) są śliczne i szkoda mi je wymieniać le rozmiar okazał sie nie trafiony niemozna było wymienic na inny, wymienie na cos w rozmiarze M lub inne buty 37-38, mam negatyw dlatego wysyłam jako pierwsza mam na koncie 3 udane wymianki ale niewiem jak wystawic przekupki hehe ZAPRASZAM
Pipi Edytowane przez kasiapoprawska Czas edycji: 2011-07-10 o 06:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe JEDYNE trampki w kwiaty beżowe,khaki 38 śliczne
Może coś u mnie?
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Pasuje mi każda z tych rzeczy, które Ci się u mnie podobają, więc po prostu wybierz jedną.
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Wstawiam zdjęcia bucików.
![]() A co do lokówki to możliwe, że ją wymienię z kimś innym, więc na razie wolałabym się wstrzymać z jej wymianą. Mogę wymienić buty na buty, ew, dorzucę coś z biżuterii, tylko napisz co Ci się podoba. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nowabombka panterka na lato s/m szybko wymienie
Jak w temacie do wymianki nowa z metka sukienka bombka mam ją z wymiany ale jakoś nie mój styl a szkoda zeby lezała w szafie, super na upały, rozmiar s/m super panterka zamienie na cos w rozm.M
OFERUJĘ ŚLICZNĄ SUKIENKE TUNIKE FIRMY XL FASHION DOSKONAŁĄ NA NADCHODZĄCE UPAŁY WZÓR PANTERKI NOWA ROZMIAR UNIWERSALNY S/M/L NA BIUŚCIE GUMKA DOSKONALE SIĘ DOPASOWUJE I LEŻY NA SYLWETCE GRATIS DODAJĘ SZEROKI CZARNY PASEK POD BIUST BDB JAKOŚCI MATERIAŁ 95% VISCOZA 5% ELASTEN ROZMIAR:UNI DŁ.CAŁK.67 CM SZER.POD BIUSTEM 2 X 34 CM (BEZ ROZCIĄGANIA)
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Szybko wymienie sukienke bombke panterke s/m lipiec
Jak w temacie szybko wymienie na coś w rozm.M kusić sukienka nowa z metka, mam z wymianki jednak to nie mój styl
SUKIENKAUNIKEA FIRMY XL FASHION DOSKONAŁĄ NA NADCHODZĄCE UPAŁY WZÓR PANTERKI NOWA ROZMIAR UNIWERSALNY S/M/L NA BIUŚCIE GUMKA DOSKONALE SIĘ DOPASOWUJE I LEŻY NA SYLWETCE ![]() GRATIS DODAJĘ SZEROKI CZARNY PASEK POD BIUST BDB JAKOŚCI MATERIAŁ 95% VISCOZA 5% ELASTEN ROZMIAR:UNI DŁ.CAŁK.67 CM SZER.POD BIUSTEM 2 X 34 CM (BEZ ROZCIĄGANIA)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko wymienie sukienke bombke panterke s/m lipiec
niestety nic
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Lipiec bombka panterka S/M uni nowa wymienię
Mam do wymianki nową sukienke tunike bombke panterke rozmiat uni s/m/l nowa z metkami, mam ją z wymiany ale niemam jej do czego nosic zamienie na cos w rozm.M, 38 lun buty 37-38 można kusic czym popadnie, gratis dodaje czarny szeroki pasek
WZÓR PANTERKI NOWA ROZMIAR UNIWERSALNY S/M/L NA BIUŚCIE GUMKA DOSKONALE SIĘ DOPASOWUJE I LEŻY NA SYLWETCE Wymiary: MATERIAŁ 95% VISCOZA 5% ELASTEN
ROZMIAR:UNI DŁ.CAŁK.67 CM SZER.POD BIUSTEM 2 X 34 CM (BEZ ROZCIĄGANIA
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lipiec bombka panterka S/M uni nowa wymienię
jakieś foto tych ciuszków??
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.