![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***** LISTOPAD ***** u Awuni :) zapraszam serdecznie
NIEAKTUALNE
Witajcie ![]() Moje zasady: 1.Odpisuj u mnie (lub daj znać że odp, nie śledzę wątków)- ja będę odpisywać u Ciebie 2. Jeśli coś Ci się spodobało proszę podaj nr/nazwę/ew.link. 3. Proszę o uczciwość- jeżeli już się dogadujemy co do wymianki to jeśli zrezygnujesz chociaż daj mi znać. 4. Osoby z mniejszą ilością przekupek lub negatywami proszę o wysyłkę jako pierwsze 5. Jeśli nie odpisałam - przypomnij się proszę ![]() To samo dotyczy przekupek, staram się być na bieżąco ale ostatnio miałam duży przestój i troszkę wizaż zaniedbałam, ale wracam do żywych ![]() 6. Na PW proszę wysyłać TYLKO swoje dane i info dotyczące przesyłki - bo przy wielu wymiankach robi się bajzel i nie mogę nic znaleźć ![]() 7. Jeśli po wymiance nie będziesz w 100% usatysfakcjonowana - proszę pisz, naprawdę da się ze mną w razie czego dogadać ![]() ![]() Legenda: Wymienione ODDAM ZA DARMO (za koszty przesyłki, dodam do wymianki lub oddam na terenie Poznania) Dokładka Rezerwacja kosmetyczna wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27138914 Proponujcie ![]() Wymieniam również kosmetyki (link w podpisie) Nie prasuję ciuszków, bo sama nie używam żelazka!
Plamy są winą aparatu chyba że w opisie jest wada wyszczególniona. Kolory mogą być przekłamane - zdjęcia z flashem. nie wymieniam się na rzeczy mi niepotrzebne - czasami się zdarza że długo się zastanawiam bo chcę być pewna wymiany ![]() mogę oddać kilka rzeczy za Waszą jedną jeśli naprawdę będzie mi potrzebna ![]() co do niektórych rzeczy mam większy sentyment bądź są warte więcej niż reszta i wtedy będę wybredna - ale to w opisach jest ![]() PYTAJ ! ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-03-01 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***** LISTOPAD ***** u Awuni :) zapraszam serdecznie
1. Telefon Lg Shine ke 970
kolor srebrny używany Dodaję zdjęcia real ze szczegółami ![]() Stan jak na foto Telefon posiada simlocka, siec Orange (do ściągnięcia kwestia 20 zł bądź jeśli masz znajomego który to potrafi to pikuś ![]() Plusy: - ekran był wymieniany ok.3-4 miesiące temu więc jeszcze dłuuugo posłuży (100 zł mnie to kosztowało ![]() - lusterko!!! ![]() - Słuchawki itd z folią jeszcze jak widać ![]() -Bateria ładowarka i wszystkie części oryginalne -miejsce na kartę pamięci ![]() - posiada dobre światełko do robienia zdjęć (ma moc ![]() - wykasowałam co moje, nie przywracałam ustawień fabrycznych bo w telefonie jest: *kamasutra po angielsku ![]() * the sims *the sims wyspa *ginger * słownik angielsko - polski -Instrukcja Wady: - porysowany jak normalny używany tel (choć nie widać mocno bo obudowa ma specyficzny "wzór" i jest błyszcząca) - odłamany kawałek plastiku przy wejściu do ładowarki (foto) co nie przeszkadza w użytkowaniu ![]() - ukruszony/ułamany kawałek ekranu na dole (foto) nie odpada ani nic się nie dzieje, jest w miejscu gdzie napraaaawdę to nie przeszkadza ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-11-30 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. Kamizelka H&M
rozmiar 34 stan nowa bez metek 3. Bluzka Zara rozmiar: XS stan: nowa bez metek 4. Bokserka Fishbone Ewcik0410 rozmiar: S stan: bdb 5. Tuba H&M rozmiar: 32-34 stan: bdb 6. Różowa z dżetami rozmiar: uni stan: nowa bez metek 7. Bluzka na ramiączkach, czarna, z dwoma kryształkami przy dekolcie ![]() czarnula4321 rozmiar: uni stan: jak nowa, raz ubrana 8. Bluzeczki na ramiączkach, stan: obie raz ubrane w kwiatki ma delikatnie spruty dół po jednej stornie czarna źle zszyte ramiączko rozmiar S 9.Pudrowa wiązana na szyi, Top secret chyba? rozmiar: XS stan: bdb 10.Bluzka na ramiączkach viceversa rozmias: S stan: ubrana raz, na imprezę ale ktoś mnie przypalił :/ jednak bardzo tego nie widać - foto
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-24 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
11. Bluzka w kropki, plama to wina aparatu!
Stan: nowa bez metek rozmiar: 8 12. Bluzka z gwiazdą i skrzydłami Stan: bdb rozmiar: S 13. Bluzka różowa Top Secret rozmiar: S (polecam na XS bo jest mała) stan: db 14. Bluzka w kwiaty, z koronką i wiązaniem na plecach Stan: db- Rozmiar:S 15. Bluzka "woda" czarno-biała stan: nowa rozmiar: 38
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-11-30 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
16. Bluzka z duuużymi bufkami
![]() kolor: kremowy (nie jest biała) Denim Co ubrana raz, rozmiar XS 35cm pod pachami 54 cm długość od pachy w dół 17. Futrzak japan style patika098 stan: bdb rozmiar : uni ok 47cm pod pachami ok.37cm długość od ramienia w dół 18. Bezrękawnik Atmosphere (plamy to wina aparatu) Stan: db Rozmiar: 8 19. Bluza big star z kapturem, biała stan: nowa bez metek rozmiar: XS pachy 38cm od pachy w dół 30 cm ściągacz max 50 cm rękaw od pachy 47cm 20.Bluza ViceVersakatja_24 Stan: nowa rozmiar: XS 21.Bluza WonderlandEwcik0410 Stan: nowa rozmiar: S PREZENT OD EX, ZABIERZCIE TO ODE MNIE, DOPŁACĘ!! ![]() ![]() ![]() 22. Bluzka czarna ze srebrną aplikacją ViceVersa Stan: db+ rozmiar: S Miała jeszcze takie wiązanie na szyję ale odcięłam :P 23.Bluza w paski stan: dst rozmiar: S
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-20 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
24. Legginsy a'la skóra z wymianki
fishbone rozmiar XS stan bdb wymiary: 31x2 pas (bez rozciągania) 38x2 (biodra) 79cm nogawki (od kroku) 25. Jeansy Diesel Stan: bdb Rozmiar: foto 26. Satynowe spodnie z paskiem Stan: nowe z metką Rozmiar : S/małe M (mają gumę) 27. Spodenki do kolan z sercami Stan: bdb Rozmiar: XS/S 28. Jeansy , robione na brudne ![]() Stan: nowe bez metki rozmiar: S 29. Spodenki H&M stan: bdb rozmiar: 38 kolor bardziej zbliżony do tego ze zdjęcia z metką (bardziej w pomarańcz)
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-11-30 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
30. Spódniczka, tulipan granatowa, bez paska (zostawiłam sobie)
Stan: dwa razy ubrana Rozmiar: foto w pasie: ok. 33 cmx2 długość ok. 33 cm 31. Biała spódniczka mini _ANELADGAM_ stan: bdb - rozmiar: S 35 cm biodra/pas 31 cm długość 32.Spódnica plisowana Rozmiarówka dziecięca ale jak ktoś ma wąską talię lub nie za szerokie biodra to polecam ![]() stan: bdb rozmiar: oceniam na XS/S ok 38 cm w pasie przy rozciągnięciu 33. Spódniczka zara Stan: brak guzika zaznaczone
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-04 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
34. Sukienka Atmosphere
Stan: bdb Rozmiar: XS będę wybredna, na żywo o wiele ładniejsza ![]() biust ok.32cm ok34 cm talia (rozciągnięta) ok 51 cm długość od talii mierząc 35. Sukienka Tally Weijl Stan: nowa (kosztowała 150 zł) bez metek rozmiar: XS będę wyjątkwo wybredna ![]() 36. Czarna sukienka H&M Stan: nowa bez metek rozmiar: XS tylko na inną sukienkę ![]() 37. Sukienka zielona Fishbone Stan: nowa bez metek rozmiar: S 38. Sukienka fioletowa _ANELADGAM_ z wymianki (zdjęcie zapożyczone) stan bdb niestety się w nią nie wbiłam... ![]() zdaje mi się że po jednej stornie (na piersiach) jest źle zszyta- ale to jest do skorygowania rozmiar: XS/S
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-04 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
39. Biustonosz w kratkę
Stan: db Rozmiar: 75 A/B 40. Gorset (wg mnie nadaje się do noszenia na co dzień ![]() Stan: nowy, bez metek Rozmiar: 75/80 C 41. Wkładki do biustonosza, 2 pary Nowe nie używane, mam jeszcze czarne ![]() 42. Spodnie od piżamy Hello Kitty, z kieszeniami ![]() Stan: Nowe bez metek Rozmiar: S ale polecam nawet na M tylko za inne piżamowe spodnie 43. Rajstopy Stan: raz ubrane na kilka godzin Rozmiar: M
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-02 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
PROSZĘ CZYTAĆ OPISY! RZECZY NA WYMIANĘ ZAZNACZONE NA CZERWONO NA FOTO JEŚLI JEST WIĘCEJ RZECZY
44.Kolczyki wkrętki: -krata -BB -serca patika098 45.Kolczyki kółka: - kwiatki -geometryczne - wzór 46. Kolczyki wkrętki - 2 szt matowe 1 błyszcząca, czarne 47. Kolczyki koła koloru złotego 48. Kolczyki H&M wkrętki zostały białe! _ANELADGAM_ 49. Kolczyki -gwiazdy różowe -czerwono-czarne 50. Bransoletki: -biało-niebieska w paski - mulinowa ![]() 51. Różne: -łańcuszek -bransoletka z "cyrkoniami" - bransoletka serce (na chude nadgarstki lub dziecięca) 52. Perły 53. Pierścionki (wypadają na 12-13) - z cyrkoniami "serca" -plastikowy niebieski - obrączka z cyrkonią -motyl
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-04 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki do pępka i części do nich zamienię tylko na inne
![]() 54. Kolczyk z cyrkoniami, śliczny ![]() banan koło 11-12 55. Kolczyk misiu różowy redroses banan 12 56. Kolczyk "gwiazda" z różową cyrkonią, stal chirurgiczna katja_24 banan 12 57. Części do kolczyka ![]() banan 8,12,chyba 10 3 kulki
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-20 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
58. Buty z ćwiekami
wszystko na foto kilka razy ubrane będę wyjątkowo wybredna ![]() 59. Czapka złota London z pomponem w rzeczywistości ładniejsza stan: nowa bez metek
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-11-30 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ewcik0410 14.12 wysłane opaskix2 , perełka, flaszkak, 10 pudełek cd za bluza wonderland, bokserka fishbone, glamour grudniowe + avanti listopadowe Ewcik0410 wysyłka po 1 stycznia TUSZ MF ladyson 28.12 wysyłka bluzka asos za mini perfum VS
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-12-27 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś u mnie??
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1322662754
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za futerko japan i bluzkę z bufkami kremową?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lg shine?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej to jeszcze raz ja bylabym zainteresowna shine moj tel sie rozpadł doszczetnie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A może znalazłabyś u mnie cos na wymianke za telefon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1322661640 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1322661200 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1322661200?
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Cos za;
4. Legginsy a'la skóra z wymianki fishbone rozmiar XS stan bdb wymiary: 31x2 pas (bez rozciągania) 38x2 (biodra) 79cm nogawki (od kroku) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
ja mam 164 i kazdą z nich mam jako tunike za pupe do legginsów
![]() jak co to mi wymiana pasuje z tym że chciałabym spódniczkę z paskiem ![]() a osobiście tunikę polecam Ci tą w kwiatki bo jest z dopasowującego się materiału więc nie będzie Ci wisieć itd ja jestem drobna dlatego ją kupiłam jak Ty też to polecam a szczerze to wyprasowac tą w kropki to ciężko ale jak wolisz ![]() która by Ci pasowała jestem chętna wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
przy spódniczce interesuje mnie długość
![]() biała bluzeczka już wiem ![]() a futerko długość i szerokość.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.